New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
triangle 1 283
ehh:
Patriots RB Dion Lewis does not expect to play vs Jets due to abdomen injury, though team wants to test him one more time before final call.Adam Schefter
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

És Cassel volt nálunk 😊
Wyatt
lehet most megint én vagyok csak ez a folyamat károgó arc, de a tippmixes átlag 1,2-es oddsnál azért mindenképp neccesebbnek érzem ezt is. a Jets (végre) nem egy önmagát lejárató csapat, több csapatrészben is eléggé élvonalban vannak. jó meccs lesz!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Vasárnap több lesz mint izgalmas a meccs. Brady az életéért fog küzdeni szó szerint, mert ezt a legyengült O falat olyan blitzekkel fogja támadni a Jest szerintem hogy azt ˇˇörömˇˇ lesz nézni..
ParadSEC
Azért Bradyre folyamatos blitzet küldeni öngyilkosság is lehet... Eddig egyedül a Dallas tudta meglepni a falunkat de a második félidőre ott is összeállt.
LaFellnek örülök hatalmas upgrade Martinhoz képest.
gordon
sőőőt, Martin lehet a meglepetés

ott lesz LaFell,Gronk,Minitron,Chandler/Dola/Lewis és Martinra már tényleg senki nem jutna

(bár több mint valószínű, hogy ezek után ő sem fog sok szerephez jutni, Dobsonról már ne is beszéljünk)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Vasárnap több lesz mint izgalmas a meccs. Brady az életéért fog küzdeni szó szerint, mert ezt a legyengült O falat olyan blitzekkel fogja támadni a Jest szerintem hogy azt ˇˇörömˇˇ lesz nézni..
ParadSEC
Azért Bradyre folyamatos blitzet küldeni öngyilkosság is lehet... Eddig egyedül a Dallas tudta meglepni a falunkat de a második félidőre ott is összeállt.
LaFellnek örülök hatalmas upgrade Martinhoz képest.
több mint 10 éve
triangle 1 283
The #Patriots are activating WR Brandon LaFell, source said. He’s off PUP. Should help their offense immediately.Ian Rapoport
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

És Cassel volt nálunk 😊

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nem hiszem hogy Brady engedné hogy szerződést kapjon a felesége .
Höri
De mint tudjuk, mivel nem ő a fő kenyérkereső a családban, így a nadrágot sem ő hordhatja. Így meg Gizi nem hagyja, hogy beleszóljon.
PatPatriot
Most, hogy az asszonka évi néhány fotózásnál többet nem vállal, valószínűleg megcsappant valamennyire a jövedelme.
De a 2012 döntő óta tudjuk, hogy brazil-német hölgyemény a tojáslabdás focihoz is ért 😕
Fizikailag jó karban van, ne csodálkozzatok, ha BB talál neki helyet a rosteren 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
PatPatriot New England Patriots 11
Finnegan "gyönyörű" lesz a nyúinglendi képbe : D
Minitron
Azér' óriási szamóca van a paleszban, ha úgy meg vagyunk szorulva, hogy már egy visszavonult és reaktivált CB is jó nekünk. Amúgy miért vonult vissza, csak mert elege lett vagy nem kellett senkinek?
Burkus
Ez eddig is tény volt, hogy bajban vagyunk CB sorban, valamilyen megoldási kísérlet biztosan lesz. Főleg hogy Brown kidőlt, talán még a létszám sincs meg. De remélem nem Finnegan lesz a megoldás.
winston
Mondjuk engem meg jelenleg az sem érdekelne, ha Gizi néni lenne a szomszédból a megoldás, csak működjön. Ha a nagyszájú Finnegan lesz az és beválik, akkor senki sem fog érte hisztizni.
PatPatriot
Höri
De mint tudjuk, mivel nem ő a fő kenyérkereső a családban, így a nadrágot sem ő hordhatja. Így meg Gizi nem hagyja, hogy beleszóljon.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Minitron
Azér' óriási szamóca van a paleszban, ha úgy meg vagyunk szorulva, hogy már egy visszavonult és reaktivált CB is jó nekünk. Amúgy miért vonult vissza, csak mert elege lett vagy nem kellett senkinek?
Burkus
Ez eddig is tény volt, hogy bajban vagyunk CB sorban, valamilyen megoldási kísérlet biztosan lesz. Főleg hogy Brown kidőlt, talán még a létszám sincs meg. De remélem nem Finnegan lesz a megoldás.
winston
Mondjuk engem meg jelenleg az sem érdekelne, ha Gizi néni lenne a szomszédból a megoldás, csak működjön. Ha a nagyszájú Finnegan lesz az és beválik, akkor senki sem fog érte hisztizni.
PatPatriot

több mint 10 éve
PatPatriot New England Patriots 11
Minitron
Burkus
winston
több mint 10 éve
Minitron
Burkus

Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
ParadSEC
Szerintem pedig összeszedi magát a fal. Mindig amikor azt várjuk, hogy, na majd most darabjaira hullik szét és Brady többet lesz földön fekve, mint állva, akkor egy varázsütésre megtáltosodik a fal es erőn felül teljesítve tartják a nyomást.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Mason és Kline is Q. a meccsre,azért guardban is nagyon vékonyak vagyunk. Cannon ,Sheard out.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Minitron
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
A hírek szerint csináltunk egy helyet a rosteren (DT Khyri Thornton) és a PS-ben (Brennan Williams) elküldésével.
April Wine
gondolom azoknak akik a púp listáról jönnek vissza
mascherano
Lehet, bár ez két napi edzés után kicsit korainak tűnik. Ilyenkor van erre három hét.
April Wine
Finnegan?

Szerkesztette: zinedine5
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
A hírek szerint csináltunk egy helyet a rosteren (DT Khyri Thornton) és a PS-ben (Brennan Williams) elküldésével.
April Wine
mascherano
Lehet, bár ez két napi edzés után kicsit korainak tűnik. Ilyenkor van erre három hét.
több mint 10 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
April Wine

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
több mint 10 éve
Annyian olvassátok...jó a Meskó könyve? Nekem túlhypeoltnak tűnik, valahogy nem vitt rá a lélek még, hogy beszerezzem, inkább kivárok 😀
Minitron
az ilyen bizonytalan embereknek találtak ki egy újsütetű intézményt: könyvtár a neve 😛
Höri
Idén már túl sok új könyvet vettem és az új könyv drága. A marsit úgy egy hete fejeztem be, na az egy kurvajó könyv. A filmet nem láttam még. Irvine Welsh-től épp olvasom a Mocskot és még három Dick könyv is vár idén, amiket jelenleg pihentetek Az utolsó szimulákrum, A Frolix-8 küldötte és az Időugrás a Marson után (kicsit túladagoltam magam PKD-vel).
Nem szokásom könyvtárba járni, de ettől függetlenül olvasni szerető ember vagyok, aki finnyás és gyűjti a jó könyveket (:
Meskó könyve pedig úgy egy évtizedig nem fog bekerülni a helybeli könyvtárak készletére, ezért is vagyok kíváncsi a többiek véleményére.
Minitron
Én is sokat olvasó ember vagyok, nyilván nem ezekhez az általad felsorolt könyvekhez kell mérni. Egyszerű, vannak benne érdekességek, egyébként elég olvasmányos. NFL-t szeretőknek szerintem helye van a polcon is. Én nagyon vártam, mert szeretem a insider dolgokat NFL-ben, amint megkaptam neki is kezdtem, pedig be vagyok/voltam tárazva már erre az évre bőven, és nem bántam meg.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Annyian olvassátok...jó a Meskó könyve? Nekem túlhypeoltnak tűnik, valahogy nem vitt rá a lélek még, hogy beszerezzem, inkább kivárok 😀
Minitron
az ilyen bizonytalan embereknek találtak ki egy újsütetű intézményt: könyvtár a neve 😛
Höri
Idén már túl sok új könyvet vettem és az új könyv drága. A marsit úgy egy hete fejeztem be, na az egy kurvajó könyv. A filmet nem láttam még. Irvine Welsh-től épp olvasom a Mocskot és még három Dick könyv is vár idén, amiket jelenleg pihentetek Az utolsó szimulákrum, A Frolix-8 küldötte és az Időugrás a Marson után (kicsit túladagoltam magam PKD-vel).
Nem szokásom könyvtárba járni, de ettől függetlenül olvasni szerető ember vagyok, aki finnyás és gyűjti a jó könyveket (:
Meskó könyve pedig úgy egy évtizedig nem fog bekerülni a helybeli könyvtárak készletére, ezért is vagyok kíváncsi a többiek véleményére.

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
Minitron
Höri
Biztosan ez a könyv is kölcsönözhető lesz. Úgy 2068-ban. Nálunk a könyvtárak ilyen sebességgel szerzik be az új könyveket. Mivel jóformán egy vasuk sincs 😕
Kollega
Akkor ajánlom magunkat, mi Fehérváron naponta nézzük mit érdemes a frissek közül rendelni 😛

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Minitron
Höri
Biztosan ez a könyv is kölcsönözhető lesz. Úgy 2068-ban. Nálunk a könyvtárak ilyen sebességgel szerzik be az új könyveket. Mivel jóformán egy vasuk sincs 😕

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Minitron