New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
A Steelers a tegnapi meccs és Bell elvesztése után több mint kétséges, hogy erős csapat-e. Szerintem nem az.
Burkus
Ez a Steelers egy visszatérő Tuittal, egy formába lendült Big Bennel simán PO csapat még a liga legjobb futója nélkül is. Bell-lel pedig Top3 csapat az AFC-ben. Szerintem.

Do your job
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Azert tegyuk hozza az elso komoly csapat a packers volt nekik.
0.333 volt a gyozelmi atlaga a csapatoknak akikkel jatszottak. Nalunk ez 0.455 volt. Tobb plusszos csapat volt, ezert is allunk power rankben elol.

Szerkesztette: Demecs

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Az lehet, hogy nem találkoztunk még SB kihívó csapattal. Az is lehet, hogy a GB épp a síneken játszott, amikor jött az expressz vonat. De az idei Aaron Rodgers sehol sincs az idei Tom Bradyhez képest. Én ebben bízom. Lábon jobb Rodgers? Ez tavalyi hír. Aki látta idén, hogy mozog a zsebben TB, hogyan kerüli ki a blitzeket, az tudja, hogy szintet lépett.

Nem hiszem, hogy eredményesen meg lehet fogni a támadójátékunkat azzal, ha Bradyt támadják. Amit a NY-iak csináltak a múlt héten három negyeden keresztül, az jobbnak tűnt. De persze ez se könnyű, ha Lewis is játszik.

A Denver védelme a legtöbb statban első, ez kemény erőfelmérő lesz mindkét csapatnak. A mi átlag feletti védelmünk találkozik az ő átlag feletti offenseükkel. Az ő ligaelső védelmük pedig a Brady vezette ligaelit támadósorunkkal.

Ilyenkor szokott az egyik csapat csúnyán mellényúlni, a végeredmény meg sok - kevés lesz 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Kikapott a Jets, így elég jó helyzetben vagyunk a csoport elsőséghez. 😊
ervinator
Carr és a Raiders beárazta Brady-t és a Patriots-t =(
ZERO_L
Ennyire ez nem egyszerű. Egyrészt mindkét csapat keményem megy wild cardért, másrészt meg inkább Genot árazta be a Raiders. Szerintem.
Kollega
nyilván nem gondoltam komolyan, de a nr1 D#-t azért Carr és csapata csak "szétcincálta" 😊

de ha már kiveséztek más csapatokat, akkor szerintem nyugodtan le lehetne azt is írni, hogy mi sem találkoztunk még igazán SB kontender (=komolynak vehető) csapattal

talán a Jets volt ehhez a legközelebb és ellenük rendesen kellett kaparni, hogy összejöjjön a W

Ha őt levédekezték - és összenyomták a zsebet a hírek szerint állandóan - akkor a mi mostani állás szerint elég eseti felállású falunkon fog múlni a meccs.
Burkus
Ezt simán ki lehet küszöbölni quick release-szel, amit Brady már milliószor bemutatott...
ZERO_L
A coltsot odavartak.
Az smafu? 😊

több mint 10 éve
A denverieknek eddig nem kellet eros csapattal jatszaniuk. Ez volt az elso. De a packers byeon volt es ott is maradt. Nagyon szarul jatszottak. A cb-k kb ugyanazt tudjak naluk is mint nalunk.

A denver jatszik velunk a bengalsszal a steelersszel meg 2* chargers. Jo lenne par zako nekik.
Nem lenne jo ha elso kiemeltek lennenek.
Demecs
Ezt ugye a GB-re értetted?
kolok1972
Persze. Az ottani cornerek kb azt tudjak mint a mieink. A safetyk jobbak. Es a front7 nalunk szerintem jobb.

De nem jatszott jol a packers. Ennel jobbak.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 185 — situational football
ervinator
ZERO_L
Ennyire ez nem egyszerű. Egyrészt mindkét csapat keményem megy wild cardért, másrészt meg inkább Genot árazta be a Raiders. Szerintem.
Kollega
nyilván nem gondoltam komolyan, de a nr1 D#-t azért Carr és csapata csak "szétcincálta" 😊

de ha már kiveséztek más csapatokat, akkor szerintem nyugodtan le lehetne azt is írni, hogy mi sem találkoztunk még igazán SB kontender (=komolynak vehető) csapattal

talán a Jets volt ehhez a legközelebb és ellenük rendesen kellett kaparni, hogy összejöjjön a W

Ha őt levédekezték - és összenyomták a zsebet a hírek szerint állandóan - akkor a mi mostani állás szerint elég eseti felállású falunkon fog múlni a meccs.
Burkus
Ezt simán ki lehet küszöbölni quick release-szel, amit Brady már milliószor bemutatott...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 121 — Pats fan
A denverieknek eddig nem kellet eros csapattal jatszaniuk. Ez volt az elso. De a packers byeon volt es ott is maradt. Nagyon szarul jatszottak. A cb-k kb ugyanazt tudjak naluk is mint nalunk.

A denver jatszik velunk a bengalsszal a steelersszel meg 2* chargers. Jo lenne par zako nekik.
Demecs
Ezt ugye a GB-re értetted?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 631 — Patriot
Nagyon karmol az a D, és sajna Peyton sem rossz már. De haladjunk lépésenként, a Giants legalább kikapott és a Packers nem lesz 16–0 😊
Wyatt
Legalább SB-n meg lesz a hazai pálya 😀
vpi
A SB San Franciscoban lesz. Úgyhogy hacsak a Frisco meg nem táltosodik, senkinek nem lesz hazai pálya. 😊
Burkus

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Demecs
A Steelers a tegnapi meccs és Bell elvesztése után több mint kétséges, hogy erős csapat-e. Szerintem nem az. A Chargersre pedig kár szót vesztegetni. Én két meccset látok, ahol van esély, hogy megfogják őket: mi, a Cincy és ha jól jön ki a lépés, a Chiefs és a Raiders is okozhat nehézséget. De ha Manning a tegnapi formáját tartja, aki sima esélyük van a 1st-2nd seedre. (A másik helyre a Patset várom.) Kubiak és Wade Phillips nagyot alkotnak.

Nem láttam a meccset, de erre a meccsre - hogy a GB hozza - komoly pénzt tettem volna.Azt gondoltam, hogy Manningék feltesznek 10-17 pontot és a GB offense álmában is tud 28-at. Fordítva eszembe sem jutott. Brady célpontjai jobbak, de Rodgers mozgékonyabb irányító. Ha őt levédekezték - és összenyomták a zsebet a hírek szerint állandóan - akkor a mi mostani állás szerint elég eseti felállású falunkon fog múlni a meccs.

Tudom, hogy a fele még hátravan és hogy a NFL a meglepetések és a nem várt fordulatok Olümposza, bla, bla, bla, de nem emlékszem, hogy az AFC-ben a szezon felett ennyire egyértelművé váljanak az erővonalak, hogy az éllovas mindenhol 7-0 legyen és három győzelemmel menjen már most a második előtt. (Az AFC Southról most nem beszélek,mert az úgy egy rakás trágya idén, ahogy van.)
több mint 10 éve
A Pacik játszanak a Macsekokkal, mi pedig a Pacikkal, így csak egy maradhat veretlen az AFC-ben. A jelek azt mutatják, hogy elképzelhető, hogy csak ez lesz elég a 1st seedhez.
...
Kollega
nem gondolom, hogy így fog történni, de ha a bengals és mi is ütjük a broncos-t, akkor lehet két veretlen az afc-ben😊
triangle
Valamiért készpénznek vettem, hogy a Denver lelépi a Cincit. Mondjuk úgy gondolom le fogja, de készpénznek nem lehet venni semmit az NFL-ben.

Amúgy Panthers - Patriots döntőt elviselne a szívem. Olyat ugyanis már láttam és tetszett. Még ha emiatt nem is igazolnánk vissza Vinat.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ervinator
ZERO_L

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 185 — situational football
ervinator

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve

több mint 10 éve
triangle 1 283
A Pacik játszanak a Macsekokkal, mi pedig a Pacikkal, így csak egy maradhat veretlen az AFC-ben. A jelek azt mutatják, hogy elképzelhető, hogy csak ez lesz elég a 1st seedhez.
...
Kollega
nem gondolom, hogy így fog történni, de ha a bengals és mi is ütjük a broncos-t, akkor lehet két veretlen az afc-ben😊
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nagyon karmol az a D, és sajna Peyton sem rossz már. De haladjunk lépésenként, a Giants legalább kikapott és a Packers nem lesz 16–0 😊
Wyatt
vpi
A SB San Franciscoban lesz. Úgyhogy hacsak a Frisco meg nem táltosodik, senkinek nem lesz hazai pálya. 😊
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 631 — Patriot
Wyatt

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve

Ti jobban követitek a dolgokat, ezért gondolom nem annyira lepődtetek meg. De nekem új volt, hogy hiába voltak veretlenek, hiába Rodgers, a passzolt yardok tekintetében a Packers eléggé hátul szerepel. Szerintem a Denver védelme megközelítőleg sem volt idén még úgy tesztelve, ahogy Brady ellen lesz. A védelmünk pedig elég lehet a megállításukhoz. Úgyhogy hiába lesz náluk a meccs, ha most hétvégén rendeznék, minimális különbséggel a mieinket tartanám esélyesnek. Pláne, hogy addig még hűl az idő, Hálaadás után lesz a meccs.

Persze addig még sok víz lefolyik a Potomacen, egy-két játékos kiesése felboríthat mindent.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
A Denver viszont komoly statement-et tett közzé éjszaka. Ezt nem gondoltam volna. Érdekes kis meccsünk lesz a MileHigh-ben, jó lenne a PO-ban nem ott találkozni velük.
Burkus
Reggel 8-kor nem akartam róla még dumálni, de akkor ha már elkezdtétek... Engem nagyon meglepett a Denver. Tudtam már meccsek óta, hogy a D jó, de azt kell mondja, hogy ma éjjel nagyon jók voltak. És sajnos PM sem hozta azt a "töketlen" játékot amit az elmúlt hetekben nyújtott. Nem tudom, hogy csak pihent egy jót a bye weekük alatt, vagy valamit nagyon rendbe raktak nála. Ami lényeges, hogy TB-t megvédjük, a GB O-fal szinte mp-cek alatt omlott össze.
De nekünk még addig van egy komoly new yorki túránk, az sem lesz egyszerű meccs... A Jets után nálam az a következő értékmérő.
NB2
"

Még csak összefoglalókat láttam, de abból az látszik hogy nem omlott össze az a fal olyan vészes gyorsasággal, inkább abban volt a hiba, és abból jöttek a hibák hogy az elkapók nem tudttak elszakadni a rendelkezésre álló 3-4 mp alatt. Így Rodgers választhatott, hogy bevállalja a hosszú kockázatos passzolat, amiket biztonságból inkább túldobott, hogy nem legyen INT, vagy még várja, hogy elkapója elszakadjon, megjátszható legyen... aztán sack...
Azért a Broncos 3 sackje nem egy eget rengető dolog (a Miami is 2-t tolt ellenünk...)

Szerintem abban tud a Pats jobb lenni mindenkinél, hogy elég 2-2,5 mp ahhoz hogy legyen célpont. Ez a Pats erőssége! Kinti szakírók arról cikkeznek, hogy ez ellen a 'Quickrelease offense' ellen mi lehet az ellenszer, mert nincs az a D-line, aki 2-2,5 mp alatt odaérne a TB-hez (aki ráadásul nagyon sokat fejlődött abban, hogy ha kell lábbal nyújtsa a rendelkezésére álló időt).
Szóval én nagyon bizakodó vagyok, hogy még a jelenlegi egyre fogyó O-fal is elegendő időt képes biztosítani bárki ellen TB-nek, hogy megtalálja a megfelelő célpontot.
Ennek a támadási sémának szerintem sokkal nagyobb problémát tudna okozni egy-egy célpont kiesése (Gronk, JE, Lewis --- nagyjából fontossági sorrendben)
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
A Denver viszont komoly statement-et tett közzé éjszaka. Ezt nem gondoltam volna. Érdekes kis meccsünk lesz a MileHigh-ben, jó lenne a PO-ban nem ott találkozni velük.
Burkus
Reggel 8-kor nem akartam róla még dumálni, de akkor ha már elkezdtétek... Engem nagyon meglepett a Denver. Tudtam már meccsek óta, hogy a D jó, de azt kell mondja, hogy ma éjjel nagyon jók voltak. És sajnos PM sem hozta azt a "töketlen" játékot amit az elmúlt hetekben nyújtott. Nem tudom, hogy csak pihent egy jót a bye weekük alatt, vagy valamit nagyon rendbe raktak nála. Ami lényeges, hogy TB-t megvédjük, a GB O-fal szinte mp-cek alatt omlott össze.
De nekünk még addig van egy komoly new yorki túránk, az sem lesz egyszerű meccs... A Jets után nálam az a következő értékmérő.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 10 éve
ervinator
több mint 10 éve
ervinator
Azta a menniységű mistacklet amit a Jets D csinált.....
több mint 10 éve
Willie félidei Pats HoF tagságának megünneplése, megvolt? A végén az a videó hatalmas ötlet volt. 😊

www.patriots.com/video/2015/10/30/willie-mcginest-halftime-ceremony
ZERO_L
Kraft milyen helyesen üzent az Indynek... 😊
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 036

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Sipiz01 New England Patriots 48
Sőt, ha jól emlékszem a Steelers hallotta a Pats belső rádióját...
Egon
Nem. Bob Soccit és Scott Zolakot hallották. Ők a Patriots play-by-play radio kommentátorai. Ezt szórják a stadionban is, hogy a nézők hallgathassanak kommentárt. Minden csapatnak van saját rádió kommentátor csapata.

Zolak volt Pats QB, ő csinálja a Belichick Breakdownt (ha jól emlékszem) és ő volt az, aki üvöltve és hörögve követelte az unikornisokat és a pónikat, amikor Thompkins elcsípte azt az utolsó passzt a Saints ellen. Szóval hatalmas arc.
Kollega
Sőt, Zolak volt az, aki a Denver elleni epic comeback győzelmünkkor üvöltötte, hogy "You can have your Manning, I'll take my Brady! It's on. It is on!!!" Hatalmas figura a csávó 😀
Itt egy link hozzá, engem mindig kiráz a hideg, ha meghallgatom 😀
 joemontanasrightarm.com/2013/11/25/scott-zolak-says-you-can-have-your-manning-ill-take-my-brady/