New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Minden ilyen momentum csak jobban feltüzeli a srácokat, főleg Bradyt, szóval, amíg a gyökerek próbálkoznak...nekünk az win szituáció XD

több mint 10 éve
batyu New England Patriots 630
Aha, random... Oké nem a Jets kezdeményezte, de a Steelers meccset követő rádiós hiszti után el is hiszem, hogy teeeljesen véletlenszerű volt a vizsgálat.

Szerkesztette: batyu

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ha jól értem, ilyen vizsgálatok rendszeresen és véletlenszerűen is történnek. Ez most egy "random check" volt, amit nem az ellenfelünk kezdeményezett.

www.sbnation.com/nfl/2015/10/30/9644900/patriots-jets-bug-cheating-locker-room-nfl

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Szánalom a köbön. Tudni kellene a pályán nyerni, nem összeesküvés elméleteket gyártani...

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
batyu New England Patriots 630
Az NFL a hírek szerint tényleg átkutatta a Jets öltözőjét lehallgatókészülékek után keresve, mielőtt a Patriots otthonában lépett pályára a csapat. A PFT információi szerint nem csupán egy rutinellenőrzésről volt szó, hanem egy sokkal szélesebb körű, különböző eszközökre kiterjedő vizsgálat volt, de nem találtak semmit. Kikérdeztek két Patriots-alkalmazottat is, akik a meccs napján a pálya szélén dolgoztak. A vizsgálatot nem a Jets kérte.

Ez azért kemény...
ervinator
Persze, mert a szünetben az a legfontosabb dolga Bill bácsinak, hogy egy szűk, sötét és dohányfüsttel teli helységben fülhallgatóval a fején hallgatózik...

Szánalmas. B@ssza a csőrüket, hogy aki szembe jön, azt megrakja a Pats keményen, ezért próbálnak minden áron újabb ügyet generálni a csapat körül.

Szerkesztette: batyu

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Az NFL a hírek szerint tényleg átkutatta a Jets öltözőjét lehallgatókészülékek után keresve, mielőtt a Patriots otthonában lépett pályára a csapat. A PFT információi szerint nem csupán egy rutinellenőrzésről volt szó, hanem egy sokkal szélesebb körű, különböző eszközökre kiterjedő vizsgálat volt, de nem találtak semmit. Kikérdeztek két Patriots-alkalmazottat is, akik a meccs napján a pálya szélén dolgoztak. A vizsgálatot nem a Jets kérte.

Ez azért kemény...

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Na erre a 19-re azért kíváncsi lennék, hogy jön ki 😊
Wyatt
Úgy, hogy elszámoltam. Pedig jól hangzott 😕

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Willie félidei Pats HoF tagságának megünneplése, megvolt? A végén az a videó hatalmas ötlet volt. 😊

www.patriots.com/video/2015/10/30/willie-mcginest-halftime-ceremony
ZERO_L
Ez most jól esett. Kurvanagy játékos volt McG és én bízok benne, hogy az aktuál fav2 LB-nk is az lesz.
Minden adott.

Bocsánat, de szerkesztenem kell, ahogy nézem a videót:
Kraft bá' de komolyan odaszólt a Kócnak. Megérdemelték, hú de megérdemelték. Szívemből szólt az öreg.
Ámen.

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Willie félidei Pats HoF tagságának megünneplése, megvolt? A végén az a videó hatalmas ötlet volt. 😊

www.patriots.com/video/2015/10/30/willie-mcginest-halftime-ceremony

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nézem a delfinek elleni derbit és egyrészt nagyon tetszett a magyar közvetítés elején az a bevágás a New England-i gyerekekről, másrészt Lewis óriási nagy király, de már az első meccsen is mondtam ezt ^^

több mint 10 éve
Nem láttam a delfinmészárlást, le kell tőteni XD
Minitron
a Patricia hurrikán egy hetet késett😊
NB2
Velem együtt csak pár napot XD

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
Minitron
a Patricia hurrikán egy hetet késett😊
több mint 10 éve

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
A védelem brutál nagyot játszott, Jones, HT, Collins, DMC elit kategória, Easley és Brown alakul. Chung hatalmas meglepi.
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Beszarás😊
 www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-secondaries-this-season/
gordon
Van ilyen is:

Top 10 NFL quarterbacks entering Week 8

"When facing pressure, Tom Brady ranks second with a PFF grade of +4.8 and a league-high passer rating of 121.2."

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
A Bills meccs nem számít, mert azt feladtuk! 😀
tomi-tomi
A Packers meg meglett volna, ha bedobják a zászlót HaHára? 😀

Btw, napi random stat:
Brady az első hét meccsen 199/289-cel áll. Ez pont a fele a 2007-es idényének végének (398/578), és ugyanúgy 8.3 yardot átlagol passzonként (bár itt felszorozva már több jönne ki (2410*2=4820 vs 4806). A TD/Int viszont „csak” 40/2 lenne, és az irányítómutató is gyengébb, 115.8 vs 117.2 (még szerencse, hogy itt lenne még két meccs, ha az átlagokat figyeljük 😀)
Ez a második szezon, amikor legalább 7–0-val kezdünk, akkor is a Miami volt a 7. ellenfél, bár akkor nem játszott ilyen rosszul
(26/38 68.4% 356 yard 9.4-es átlag, 4/0 TD/Int, 133.2/21/25 84.0%, 354 yard 14.2-es átlag, 6/0 TD/Int 158.3)
Spygate vs Deflategate, gyakrabban kellene ilyen

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Wyatt
A Bills meccs nem számít, mert azt feladtuk! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azt írja a Bowl.hu a beharangozóban, hogy a Miami a mi legyőzésünkkel benyújthatja az igényét az AFC East címére. Szerintem ezzel a két utolsó meccsel elég határozottam megüzentük, hogy a hely egyelőre nem kiadó.

Négy hét múlva megüzenhetjük, hogy az AFC trónja sem kiadó.

A védelemről: hatványozottan igaz rájuk, hogy az igazi szezon a hálaadás után kezdődik. Ez a védelem már most is képes dominálni meccseken. Hétről-hétre fejlődik és majd meglátjátok, hogy fog pusztítani januárban.

Remélem, hogy mindenki egészséges marad a végéig és bizonyíthatjuk, hogy nem véletlenül nyerünk tavaly.

A Ben Roethlisberger vezette Steeleres 2004. október 31-én szakította meg 21 alapszakasz meccses veretlenségi sorozatunkat. Ezt azóta a Manningel Colts felülmúlta 23-mal, bár közben ők veszítettek egy playoff meccset. Mi most 19-nél tartunk. Épp a Denver ellen lehetne meg a 23.
Kollega

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A meccs összefoglalója:

i.imgur.com/Xg7t0Gh.webm

(Hogy a pékbe kell úgy beilleszteni, hogy működjön?)

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Azt írja a Bowl.hu a beharangozóban, hogy a Miami a mi legyőzésünkkel benyújthatja az igényét az AFC East címére. Szerintem ezzel a két utolsó meccsel elég határozottam megüzentük, hogy a hely egyelőre nem kiadó.

Négy hét múlva megüzenhetjük, hogy az AFC trónja sem kiadó.

A védelemről: hatványozottan igaz rájuk, hogy az igazi szezon a hálaadás után kezdődik. Ez a védelem már most is képes dominálni meccseken. Hétről-hétre fejlődik és majd meglátjátok, hogy fog pusztítani januárban.

Remélem, hogy mindenki egészséges marad a végéig és bizonyíthatjuk, hogy nem véletlenül nyerünk tavaly.

A Ben Roethlisberger vezette Steeleres 2004. október 31-én szakította meg 21 alapszakasz meccses veretlenségi sorozatunkat. Ezt azóta a Manningel Colts felülmúlta 23-mal, bár közben ők veszítettek egy playoff meccset. Mi most 19-nél tartunk. Épp a Denver ellen lehetne meg a 23.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 511 — Patriot
Most akkor jó a D? Safety, int minden volt. Kapott pontok száma viszonylag kevés. 😉

Vagy az ilyen meccseket nem számítjuk bele az értékelésbe?

Nagyon jól játszott a csapat, le a kalappal. Igazából akkor értékeled őket, ha más meccseket is nézel. Hihetetlen precíz ez a rendszer. Ami nekünk természtes az más csapatokban kínszenvedés.
És jó látni hogy élvezik a játékot, nem mint egy magyar focista. 😊
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nagyon jól fog jönni ez a 10 nap, felépülhetnek a sérültek az OL-ben... CB trade-ért könyörögtünk eddig, lehet inkább OL fronton kellene körülnézni 😊

(sajnálom, hogy Jimmynek egy passzt sem engedtek 😕 )
ZERO_L
Ez nekem is eszembe jutott meccs közben 😕 Azér' egy CB trade kellene, ebből a védelemből egy jó shutdown corner hiányzik és komplett. Butler második CB-nek jó.

Ez a meccs asszem helyére tette a Miamit is, az elmúlt két hét után nagyon repkedtek a fellegekben.
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM
Mike Loyko kiszámolta:

#Patriots scoring defense ranks 12th in the NFL right now giving up 21.0 pt/game (126 points total).. However when you look at it closer..31 of those points have come on the teams final offensive drive, inside the final 2 minutes and down multiple scores AKA garbage time...If you discount meaningless end of game scores #Patriots defense has allowed 95 points or 15.8 per/game during regular course of play And that number would lead the NFL by a full point. So the take away is.. the #Patriots defense is pretty good too.

Azaz, ha nem számoljuk a meccsek utolsó 2 percében kapott pontokat, amikor több ponttal is vezetett a csapat (garbage time), akkor a Pats védelem kapná a legkevesebb pontot meccsenként. Bármilyen QB ellen is játszottak eddig, azért ez nem rossz.
Spigo
És a többi csapattól is levonod a garbage time pontokat? Vagy a return TD-ket? Mert azok is torzítják a statisztikát. Vagy megnézed melyik csapat átlagban honnan indította a scoring driveokat? Jók ezek a statisztikák, mindig lehet úgy kozmetikázni, hogy az embernek jó legyen 😊

És ezzel véletlenül sem azt akarom mondani, hogy nem jó a Pats D, csak azt, hogy nem árt mögé nézni a dolgoknak és nem hasraesni három számadattól.
gabokocka
kérdésedre a (félig) válasz:
 kepfeltoltes.hu/151030/Picture1_www.kepfeltoltes.hu_.png

Szerkesztette: Höri
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ez a mini bye-week nagyon jókor jött.

Tré kiesésével 5 egészséges OL-ünk maradt...mi történik, ha valaki még lesérül? Williamset küldjük be?😕
Minimum két embernek kellene visszatérnie a jövő héten (Cannon + valamelyik rookie OG, nálam jelenleg Mason>Tré).
Stork visszatérése most nem sokat ér, mivel ő + Andrews is csak C poszton bevethetők. Mondjuk anno ezt gondoltuk Wendellről is.

DeGugli azért nagyon komoly melót végez. Úgy kezdtük ezt a meccset, hogy az SB OL-jéből egy ember maradt, Vollmer... ő is LT poszton nyomja RT helyett.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
Mindamellett, hogy ilyen sima lett, azért én dicsérném a Miamit is. Első félidőben megnehezítették az O dolgát.
Lewis egy állat, az a testcsel... A D megint garbagetime-ban nyalt csak be yardokat, de egészében kalapmegemelés.