New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Simább lett mint vártam.Már sajnáltam a phinst kicsit. Első félidőben nem is tudtak átjönni a térfelünkre.
Nekem úgy tűnt mintha double team lett volna Suh-n. Úgy nagyon nehéz azért bármit tenni.
Talán Detroitban a játszópajtások is mások voltak és azért volt láthatóbb.
több mint 10 éve
azért Suh megkapta a nagy lóvét, de hogy semmit nem tesz le az asztalra az is tuti, érdekes hogy Detroitban sokkal de sokkal jobb volt, itt meg szinte észre se lehet venni...no de ez már legyen az ő bajuk 😊
több mint 10 éve
simább lett mint gondoltam, Millertől paráztam azért, de a futást most is jól fogta a D, pass rush meg akad 😀pay the man, ahogy szokták mondani, HT-nak kijár a nagy lóvé (bye bye Mayo sajna), tavaly is eszméletlen jól tolta és idén is eddig 😊
ez a D.Lewis kukázás mennyire bejött, nagy steal...most már elég az OL sérülésekből, de talán azért Canon ill. Mason sérülése annyira nem gázos és fognak tudni játszani,Jackson térde nem nézett ki azért túl jól 😕
Amúgy Harmon kellemes meglepetés számomra, azért szépen fejlődget,...viszont ez a coleman gyerek amit felé dobtak azt szerintem mind a WR húzta be 😀
több mint 10 éve
Először rosszul lettem, amikor megláttam Gronkot zöldben, de aztán jobban megnézve, így még tetszik is:Miért? Én már gondolkoztam, hogy ugyanígy meg lehetne csinálni MLB és NHL mezzel is.
thelab.bleacherreport.com/nfl-x-nba-jersey-mashups/
Mindenesetre ehhez kell ám egy pihent agy.
Kollega

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nagyon jól fog jönni ez a 10 nap, felépülhetnek a sérültek az OL-ben... CB trade-ért könyörögtünk eddig, lehet inkább OL fronton kellene körülnézni 😊(sajnálom, hogy Jimmynek egy passzt sem engedtek 😕 )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Beszarás😊www.profootballfocus.com/blog/2015/10/28/top-10-nfl-secondaries-this-season/
több mint 10 éve
Kis off , D Lewis játszik ? Tudni erről vmit , azt látom h a státusza kérdéses . Köszi előre is 😊
nando89
Kis off , D Lewis játszik ? Tudni erről vmit , azt látom h a státusza kérdéses . Köszi előre is 😊Sokat nem kellene visszaolvasni
nando89
több mint 10 éve
Kis off , D Lewis játszik ? Tudni erről vmit , azt látom h a státusza kérdéses . Köszi előre is 😊
több mint 10 éve
Hát, kibuszozni a reptérre, 3 órás repülőút, aztán onnan a stadion még 1,5 óra zötykölődés a buszon. De hát ezek a világ legjobban felkészített atlétái, sokat aligha számít.Csak arra mertem gondolni, hogy mégis csak keleti part 0 időeltolódással, Frisco v. Seattle cumisabb lenne.
Kollega
Lewisnak örülök, hogy játszik... Jók ezek a miniemberek😊
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Dion Lewis (abdominal injury) is playing tonight source said.
több mint 10 éve
kevés idő volt felkészülni talán ez nekünk jobban kedvez kicsit. Az offense felrakja a pontokat ettől nem aggódok, remélem Lafell is elkapja második meccsén már a ritmust 😊amitől jobban aggódok, az a védelem, most nagyon megszaladt a delfin O, bár ha lesz elég pass rush akkor Tanny tud hibázni 😊
Jó kis meccset várok azért, ha ezt behúznánk 3-0 lenne csoporton belül.
több mint 10 éve
Pláne már tegnap este megérkeztek Bostonba. 😀Valami expert cikk volt. Na mindegy.
Ez a dolphins nem erősebb mint a jets. Az irányító jobb, de ha zavarba hozzuk hibázik. Sheard jól jönne.
De hozható meccs, pláne ha nem lesznek dropok.
több mint 10 éve
Hát, kibuszozni a reptérre, 3 órás repülőút, aztán onnan a stadion még 1,5 óra zötykölődés a buszon. De hát ezek a világ legjobban felkészített atlétái, sokat aligha számít.Azt olvastam, hogy ez most nekünk kedvez, hisz rövid hét van. Otthon vagyunk és Miami messze van. Nincs sok idő elemzésekre.Mihez képest van messze 😊
Azért remélem ennyire nem lesz izgulós. A múlt heti elég volt. 😀
Demecs
Én meg pont attól félek, hogy nekünk is kevés idő volt felkészülni.
NB2
Ami miatt mégsem félek, hogy a mi edzői stábunknál jobb talán a ligában nincs. Jobban senki se tudja felmérni mire van szükség a győzelemhez. Aztán a pályán már bármi dönthet, az NFL-ben nincs lefutott meccs. De a mieink erősebb csapat, ha kikapunk az a körülmények (Isten ments egy sérülés, stb.), vagy a saját gyenge játékunk miatt lesz, nem azért mert felülmúlnak minket.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Azt olvastam, hogy ez most nekünk kedvez, hisz rövid hét van. Otthon vagyunk és Miami messze van. Nincs sok idő elemzésekre.Mihez képest van messze 😊
Azért remélem ennyire nem lesz izgulós. A múlt heti elég volt. 😀
Demecs
Én meg pont attól félek, hogy nekünk is kevés idő volt felkészülni.
több mint 10 éve
Azt olvastam, hogy ez most nekünk kedvez, hisz rövid hét van. Otthon vagyunk és Miami messze van. Nincs sok idő elemzésekre.Azért remélem ennyire nem lesz izgulós. A múlt heti elég volt. 😀
több mint 10 éve
Nem ma van meccs?Holnap lesz 😀
Akkora a csend... Reméljük nem vihar elötti!
vpi
A félidőben égünk 3al aztán a szünetben Gugli összerántja a falat, BB a secet és nyerünk 4el, ennyi😊
Remélem Lewis játszani fog.
több mint 10 éve
Először rosszul lettem, amikor megláttam Gronkot zöldben, de aztán jobban megnézve, így még tetszik is:thelab.bleacherreport.com/nfl-x-nba-jersey-mashups/
Mindenesetre ehhez kell ám egy pihent agy.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Szerintetek mi a realitása a Sean Smith trade-nek?megint egy piásan vezető CB?
Burkus

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Szerintetek mi a realitása a Sean Smith trade-nek?
több mint 10 éve
Nem gondoltam volna, hogy Ross Ventrone meg PS-képes.Valszeg Ő is bekerül majd valamilyen formában a Pats múzeumba. Mondjuk az 50. tranzakció után a toll, amivel aláírt... 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
Nono, itt jól tudjuk, hogy az alapfelállásban nem feltétlenül két CB van ám 😊

több mint 10 éve
Egyfelől egy meccs 60 percig tart. Másfelől a football egy igazi taktikai játék, ahol a területnyerés és az ellenfél felörlése rendkívül fontos. Az ellenfél edzőinek dolga, hogy olyan játéktervet készítsenek, amit végig bírnak. Ilyet a magyar labdarúgó edzők szoktak nyilatkozni, hogy 40 percig méltó ellenfelek voltunk. (ezt a leckét nyilván alaposan megtanulták Baltimoreban)Igen, ezt én sem értem. Ha a liga legjobb védelmének 30 pontot felrakunk azt én parádénak hívnám. Inkább, mint egy Jaxnek felpakolt 51-et (nem megbántva a Jaguarst).A 3. negyedig, csak 16 pontot tettünk fel. Gondolom ezért gondolják(juk) többen, hogy döcögött a szekér.
vpi
Nem ismerem annyira a jetset, de én úgy érzem, hogy vasárnap bennünk maradt több és emiatt én azért nem aggódom.
NB2
Persze vesztettek egy-két játékost. Megint csak az edzők dolga egyensúlyt teremteni az alapcsapat és a kispad között. Enélkül nem lehet bajnokságot nyerni. (Ezt meg Seattleben tanulták meg).
Persze ezzel se NY-ban, se Bostonban nem foglalkoznak. Ők nem keresnek kifogásokat, csak Ti kerestek, hogy miért nem volt nagyszerű diadal a csapattól a vasárnapi.
Még egy szó a szivatáshoz: egy D alapfelállásában két CB van. Ha az egyiket Darelle Revisnek hívják, a másikat Antonio Cromartienak és mind a kettő nagy sztárnak számít a ligában. Továbbá nem szívattuk meg őket, akkor csak az marad, hogy Brady keresztben dobta a 355 yardot 😉
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ti azt írtátok, hogy a Revis-Cromartie párost "szívattuk szét". Cromartie-t nem figyeltem, ezért róla kevésbé van véleményem. Erre írtam korábban, hogy Revist messze nem "szívattuk szét" és ezt alá is támasztottam adatokkal. A Jetsnek kritikus matchup egyrészt Gronk volt vs. bárki, akit a második félidőben nem tudtak tartani, másrészt egy sérült játékos helyére jött backup DB - Bailey ha jól emlékszem - és rá játszottunk. De Revis nem volt "szétszívatva", ellenkezőleg, Edelmant komolyan limitálta, aki önmagához képest halvány is volt. (A szintén általa fogott LaFellt pedig csak a dropjairól vettük észre.) Én csak erről írtam, nem a meccs egészéről, de ha már szóba került: ahol az utolsó egy percben még izgulni kell és ahol a negyedik negyed elején hátrányban vagyunk hazai pályán, ott elég mókás dolog szétszívatásról beszélni....Igen, ezt én sem értem. Ha a liga legjobb védelmének 30 pontot felrakunk azt én parádénak hívnám. Inkább, mint egy Jaxnek felpakolt 51-et (nem megbántva a Jaguarst).Szétszívattuk? Más meccset néztünk ezek szerint? Itt minden volt, csak szétszívatás nem. Revis többségében Edelmanon védekezett, akinek 5/9 az eredménye 54 yardért. Ebből van egy 27 yardos elkapása - akkor nem Revis volt rajta - a többi négy hozott erős 6,7 yardos átlagot. Inkább azt mondanám, hogy a legjobb elkapónkat erősen limitálták. (Az túlzás lenne szintén, hogy levették a pályáról.) Ezen kívül Revis LaFell-en védekezett - ismert milyen eredménnyel, bár ehhez LaFell többet tett hozzá... Gronkot is fogta állítólag, azt nem követtem ennyire.Ha jól emlékszem olyan 15 pont körül szoktak kapni meccsenként. Tőlünk meg kaptak 30-at. Mellé még 355yardot ajiba Bradytől Mindenszentek előtt. Lehet, hogy neked ez nem szétszívatás, de ők, hogy ők annak érzik, abban biztos vagyok.
Burkus
Kollega
vpi
Én nem láttam "parádénak" a dolgot 10 droppal és nulla futással az O részéről (Brady viszont parádézott), de igazad van, én is ezt mondom: 30 pontot kapott az a védelem, ami eddig 15-öt átlagban és mindezt csak a levegőben - szép csapatmunka volt és sokkal többre értékelem én is mint 40 pontos könnyed győzelmeket (nem lebecsülve az azokban rejlő teljesítményt és coachingot.)
Szerkesztette: Burkus