New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Eddy New England Patriots 12
El tudjátok magyarázni mit akart a colts annál a super speciális játéknál?
Demecs
penalty-re mentek, szóval például akkor akarták elindítani a játékot, amikor a nagy cserélgetésben 11-nél többen vannak a pályán a defense-ből, ha erre figyel a Patriots, akkor delay of game lett volna, nem snap (bár a végeredmény gyakorlatilag ugyanaz).
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Édes istenem ez kell! 😀  www.youtube.com/watch?v=3JP4Y0Xcm4g

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
 scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12088332_980899988617686_5466659990869396765_n.jpg?oh=be2b073471756dbce1fe440c3ab59f15&oe=56D21155

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
TB elég feszültnek tűnt amúgy...
lehet, csak a korai kelés miatti álmosság láttatta ezt velem😊
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Most, ahogy nézem a meccset és látom Brady lábmunkáját, azt gondolom, hogy idén a rájátszásra még túlzott elvárás lenne a read option. De jövőre már bekerül a repertoárba ez is. Ez tuti.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Mayo trade érett lett. HT nem játszott és így sem került a helyére a kezdőbe. Mindenképp kéne egy Mayo for kezdő (akár 3.) CB.
zinedine5
Az a baj, hogy Mayo piaci (trade) értéke gyanìtom erősen a nullához konvergál...
Boston
Sajnos ez valószínű, de meg kéne próbálni valamit összehozni, mert ez a 6 milka nettó pénzkidobás.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt én honnan tudjam, láttam a hírt gondoltam beírom ide.
Béczkó
Hagyd rá! Ma gonoszkodós napja van. 😊
Kollega
Szerintem vicces vót

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Mayo trade érett lett. HT nem játszott és így sem került a helyére a kezdőbe. Mindenképp kéne egy Mayo for kezdő (akár 3.) CB.
zinedine5
Az a baj, hogy Mayo piaci (trade) értéke gyanìtom erősen a nullához konvergál...

Do your job
több mint 10 éve
Béczkó
Hagyd rá! Ma gonoszkodós napja van. 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Annak nagyon örülök viszont hogy Dolanak ilyen jó meccse volt,egy halom bravúros elkapasat fújtak vissza flag miatt a korábbi meccseken, nagyon megérdemelt már egy nagy meccset.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
LT Marcus Cannon (toe) and DE Jabaal Sheard (ankle) are considered minor.
Béczkó
De miért minősítették őket kiskorú gyereknek? 😕

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
LT Marcus Cannon (toe) and DE Jabaal Sheard (ankle) are considered minor.
több mint 10 éve
Egyszerű a recept, meg kell nyerni minden meccset. Abból baj nem lehet

több mint 10 éve
A következő meccsről: a Jetset mindenképpen meg kell vernünk.

4-1re állnak jelenleg. A sorsolásukat és a jelenlegi formákat elnézve a Pats meccseken kívül max. a Giants és a szezonvégi, már Romo vezette Cowboys ellen kifejezett underdogok.

Tehát akár egy oda-vissza mellett is kihozhatnak egy 11-12 győzelmes szezont.
Gyulus
Miközben mink itten a bosszúhadjáratunkat tervezgetjük, ők szépen lihegnek a nyakunkban. Ilyen körülmények között tényleg duplán számít minden csoportmeccs. Azt a luxust most baromira nem engedhetünk meg magunknak, hogy tőlük kikapjunk. Hamar ott találhatjuk magunkat, hogy egy wild card helyért nézelődünk 1. seed helyett. 11-12 győzelem még korántsem biztos, hogy elég a csoportgyőzelemhez.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nehezebb volt, mint sokan várták, de kézben volt végig a meccs. A már-már hagyományosnak tekinthető "Szétfutjuk a Coltsot!" játék ellen szépen felkészültek, kivéve az az esetet, amikor Blount kiszabadult. Gronkot is ügyesen limitálták az első félidőben. Luck nevéhez méltóan játszott, iszonyú szerencse kell ahhoz, hogy ennyi felpattanó rossz passzból egy se legyen interception. De sokkal jobban menedzselte a meccset mint szokta, nem vállalta be azokat az extra kockázatokat amiket be szokott (és be szokott bukni).

Collins játéka előtt kalapot le, különösen a blokkolt extra pontnál a timing volt elképesztő. Mayo-t alig lehetett észrevenni, ide nagyon kell HT. Ninko ma szolíd teljesítményt hozott, jó lenne ha formába lendülne, remélem, Easley is tartani fogja a formáját, mert Sheard sérülésével itt is vékonyak leszünk.

A 2013-as szezonra emlékeztet a szitu, ami a sérüléseket illeti. Ha minden meccsen lesérül 2-3 fontos játékos, azt nem fogjuk bírni. Slater félő, hogy IR (ha tényleg hordágyon vitték el), Cannon, Sheard, HT, Solder - nagy a veszteséglista. Nem tudom, Edelman keze mennyire sérült, de láthatóan fájt neki, sztem a picksixben is benne volt, hogy rosszul nyúlt a labdához.

Azért Pagano arcát a végén elnézve, olyan "same old story" érzésem volt, pedig amióta az ő irányítása alatt játszik a Colts, szerintem most voltak ellenünk a legjobbak. De a trükkös játékuk priceless volt, szerintem minden év végi tréfás összeállítás kötelező darabja. Az sem mellékes, hogy ennek eredményeként volt short field és hat játékkal később jött Blount TD-je, amivel két labdabirtoklásra nőtt a különbség.

Elnézve a Jets védelmének teljesítményét, a jövő hét lesz az igazi értékmérő.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
jó kép 😊

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ha Mayo teljesen egészséges, akkor szerintem nyugodtan lemondhatunk róla. Év végén cut...

Do your job
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Még a billsel is játszhatnának egy adok kapok meccset és akkor csoporton belül jók lehetünk.
Plusz hát ha elfogy a lendületük. Meg jön vissza Geno is náluk. 😀

Ennyit a gyenge csoportról.

A hazai meccseket hoznunk kell mindenképpen.
Jó lenne még a denver ellenit is, mert egyezés esetén az felénk billenne.

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A következő meccsről: a Jetset mindenképpen meg kell vernünk.

4-1re állnak jelenleg. A sorsolásukat és a jelenlegi formákat elnézve a Pats meccseken kívül max. a Giants és a szezonvégi, már Romo vezette Cowboys ellen kifejezett underdogok.

Tehát akár egy oda-vissza mellett is kihozhatnak egy 11-12 győzelmes szezont.
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Remélem Cannon sérülése nem súlyos, s pár héten belül visszatérhet. Fleminget azért nem véletlenül cutoltuk augusztus végén - ja és senki nem mozdult rá a volt 4. körös pickre. Még 1 OT van a keretben, Blaine Clausell PS-ben. Michael Williams OT/TE-ként érkezett... de őt eleddig csak 3. TE-nek használtuk.

FA-k kétlem, hogy lenne olyan aki szóba jöhetne (Jake Long lehetett volna opció 1 hónappal ezelőttig).
A Bucsban beégő Anthony Collins speciel FA.

Elvi szinten talán még Tre Jackson bír azokkal a fizikai mutatókkal, ami nálunk az RT poszthoz kellene. De szvsz ez túl nagy feladat lenne neki, plusz 0 tapasztalata van a poszton.

A PUP-osokra lassan kezdhetünk odafigyelni. Stork #1 C, Chris Jones #2 UT, Fletcher pedig cover LB-ként jönne jól. Ijesztő, hogy a top2 LB után mennyire nagy a visszaesés.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
Az a rohadt INT nagyon rosszkor jött. Ilyen apró hülye hibák idegesítettek, ami miatt én egy picit mérges vagyok, jóval simább is lehetett volna. Mondom ezt úgy, hogy a 2. félidőben gyakorlatilag 1x nem éreztem, hogy nyerhet az Indy😊

a sérülésekkel meg tele a padlás már, tudom, hogy része a játéknak, de ennyi?😊
több mint 10 éve
Demecs
Demecs
Snap, majd gyors passz hátra a punternek.
Gondolom 😀
Csak már a snapnél elkúrták és eleve elég életképtelen play volt 😀
Gyulus
A túrót Pagi mester rácuppant a Adam Sandlares Csontdarálókra gondolta kipróbálja ha a sitteseknek ment akkor nekik is..... Őő hát nem jött be 😀

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Jó volt ez. Collins extra pont blokkja fenomenális volt 😀 Az O jól ment, az int balszerencse, belefért, Easley és Cha Jones feltámadt, Butlernek voltak jó pillanatai, viszont most CB2 nincs..