New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Cannon LT, Vollmer RT, Fleming backup. Franchise LT pótlása sosem egyszerű. Szvsz a Pats lehetőségei bőven átlag felettiek.
tomi-tomi
Akkor nem rakjuk át Vollmert vakoldalra.

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tavaly szerencsénk volt, idén eddig Solder a legnagyobb hiányzó. Ha ennyinel megállna, nem panaszkodhatnank
Wyatt
Így-így, viszont még mindig nem tudom, mik az opciók a Solder-probléma kezelésére. Feljött elvileg Fleming PS-ból, ok és akkor?...
Minitron
Cannon LT, Vollmer RT, Fleming backup. Franchise LT pótlása sosem egyszerű. Szvsz a Pats lehetőségei bőven átlag felettiek.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Tavaly szerencsénk volt, idén eddig Solder a legnagyobb hiányzó. Ha ennyinel megállna, nem panaszkodhatnank
Wyatt
Így-így, viszont még mindig nem tudom, mik az opciók a Solder-probléma kezelésére. Feljött elvileg Fleming PS-ból, ok és akkor?...
Minitron
Majd a meccsen meglátod.
több mint 10 éve
Wyatt

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 10 éve
Az igazi poén meg az, hogy akkoriban mennyien elhordták HT-t, hogy mekkora szar játékos, most meg itt szorítunk, hogy visszatérjen egészségben, muhha! (:

több mint 10 éve
Miért lenne komolyabb? Várható volt, hogy borda sérüléssel a következő héten out lesz. Ebben nincs semmi meglepő.
tamasboldizsar
Úgy tudom, limitált edzésmunkát végzett. Amúgy meg összességében zavar a sérüléshullám, HT csak egyik része a jelenségnek. Nem szeretném, ha ott tartanánk, mint 2 éve, hogy már az orvosi, meg a fizikai erőnlétért felelős stáb hozzáértését kérdőjeleztük meg.

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Kíváncsi vagyok, hogyan fogjuk a védelmet megoldani. Hightower kiesésével Mayonak kell fellépnie a helyére, amitől alapesetben nem fáznék, de idén azért Mayo nem remekelt.

Azzal, hogy Luck játszik, újra előtérbe fog kerülni Hilton játéka, akit tavaly Arringtonnal nagyon szépen leszedtünk, viszont idén már nincs Kyle. Így valószínűnek látom, hogy Logan Ryan fog védekezni rajta mégpedig DMC segítségével. Így viszont előjöhet egy másik problémás területünk a TE elleni védekezés, bár igaz, hogy eddig sem Allen sem Fleener nem remekelt.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Miért lenne komolyabb? Várható volt, hogy borda sérüléssel a következő héten out lesz. Ebben nincs semmi meglepő.
több mint 10 éve
Magastorony sérülése komolyabb, mint elsőre tűnt? Mi van itt, leestek a kispadról? Hirtelen mindenki feliratkozik IR-re, ragyogó...

több mint 10 éve
triangle 1 283
Hightower is OUT. Plusz ugye a kezdő LT, C, #2CB és #2WR nélkül állunk ki. Próbálunk mindent megtenni az esélykiegyenlítésért..😊
Btw. kezd megint túl népes lenni az IR, már most kb. annyian vannak, mint tavaly egész évben..
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Patriots are placing CB Tarell Brown on Injured Reserve, source said.
Béczkó
Azt hiszem erre mondják, hogy extremely thin.
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Patriots are placing CB Tarell Brown on Injured Reserve, source said.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Azt hallja, hogy szét kell rúgni az Indy hátsóját? Nahát, ez milyen meglepő! Végül is ez a két csapat csak vagy 30 évig volt a legnagyobb csoport rivális
Kollega
Az a Jets 😛

több mint 10 éve
Hát, én ritkán tudok feljönni az asszonytól meg kisfiamtól, de elfogadom X)

több mint 10 éve
De szerencsére nekünk itt vagy te, így itt sosincs csend 😊

több mint 10 éve
triangle 1 283
 boston.cbslocal.com/2015/10/17/humbled-and-humiliated-tom-brady-to-make-season-debut-after-serving-shameful-deflategate-suspension
😀
több mint 10 éve
Boston újra csendes...

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
Elhiszitek, hogy most nem futással fogunk nyerni? Persze, ha nyerünk...

több mint 10 éve
Lehet, hogy pihentetni kellene inkább Lewist
Wyatt
Ott van White. One hit wonder-nek alkalmas.
tomi-tomi
Nekem teljesen mindegy persze, hogy ki. A Colts ellen még Blountnak is jól szokott menni 😊
Bár most valszeg nehezebb dolgunk lesz a DL-lel

több mint 10 éve
Wyatt
tomi-tomi
Legalább most megtudjuk, ki is ő. Ha hoz 2 futott TD-t, már jó XD

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Wyatt

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Most jöhettek a statisztikákkal (inkább ne), de ezt a Blount gyereket én a mai napig nem tudtam megszeretni, persze ha mindig a Kóc ellen játszanánk...inkább ezt se XD

Lewis-ban sokkal több a fantázia (Ridleyben is több volt, Vereenben meg pláne), persze ha kisebb egészségügyi gondokkal küszködik, fosik, hapcizik, fáj a lába, akkor a héten inkább pléjsztésönön maddenezzen.

több mint 10 éve
Na mondjuk a Colts ellen eddig nem feltétlenül volt rossz, amikor Blount játszott. Lehet, hogy pihentetni kellene inkább Lewist

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Lewis jön velünk Kóciába?