New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Na, mégsem beszólás miatt nem játszott Dobson BB szerint„In my year and a half with Aaron Dobson, he has always been respectful to me and to the rest of the coaching staff. He has never once been argumentative or confrontational. The suggestion and reporting that his playing time was in any way the result of a ‘loud disagreement’ with a coach is completely false.”
Most már csak azt nem tudom, hogy ennek örüljek-e, vagy inkább szomorkodjam miatta

több mint 11 éve
Most hogy Fleming nem edz,tudja valakii, hogy milyen felállásban gyakorol az Oline?pasztoybSzerintem beugrottak valamelyik jóféle bostoni ír kocsmába, onnan hoztak öt nagydarab legényt.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nem kell ezt túl reagálni... Igen most fut a szekér. Ez egy szisztematikus építkezés eredménye. Lsd. elmúlt 4 év. De az az igazság, még mindig benne van a 3 csapatban a Pats akit mindenki meg akar verni, mert az mérvadó.Akármekkora is az a Brands ez egy ki-ki meccs lesz. Nekünk a fentiek miatt, nálatok meg a múlt hét miatt bizonyítandó, hogy az csak kisiklás volt... Amúgy szerintem a médiátok is csak felakarta rázni a fiúkat. Ha sikerűlt akkor mindegy ki az ellenfél vért izzadva is nyertek. Részünkről meg kiderülhet hol is tartunk most... Ha ott ahol szeretném én, akkor 1-2pontal mi nyerünk 😉Jól van, nem kell komolyan venni, csak ez most nagyon feltűnt, és nem tudtam kihagyni a megjegyzést. Én a hypeolást mondjuk média szinten értettem, nem szurkolói szinten.Egy Pats szurkoló beszél más csapat agyon-hypeolásáról: epic fail 😛 😉dandemost nem azért, de én a neten sokkal több patriots fikázással találkozom (mármint általánosságban, nem a multkori meccs miatt konrétan), mint hype-al. divat fikázni. biztos divat szeretni is, de ezen már amúgy túl lehetne lépni. és igen, a bengals-bandwagon létező dolog most.winston
Egyébként majdnem Pats drukker lettem, de aztán mégis a Philly lett, úgyhogy nekem nincs bajom veletek 😀dande
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
...csak nem értem Kline eltűnésének okát.Biztos beszólt az O-fal edzőnek.
pasztoyb
több mint 11 éve
Mondjuk majdnem, csak nem értem Kline eltűnésének okát.Most hogy Fleming nem edz,tudja valakii, hogy milyen felállásban gyakorol az Oline?pasztoybHát nem mindegy? 😀ulpianus
Részemről egy Solder - Kline - Stork - Conolly - Vollmer fal lenne a legoptimálisabb.

több mint 11 éve
Most hogy Fleming nem edz,tudja valakii, hogy milyen felállásban gyakorol az Oline?pasztoybHát nem mindegy? 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Most hogy Fleming nem edz,tudja valakii, hogy milyen felállásban gyakorol az Oline?

több mint 11 éve
De ilyen hülyeségeket olvasni, korábbi "komolyabb" boston-i újságíróktól, hogy el kell trade-elni, mert vége van, innen nincs visszaút, s talán jobb lenne így lezárni a karrierjét..Meg, hogy mindenkiben csalódott, nemhogy a falban, és az elkapóban nem bízik, hanem az egész csapatban, vezetésben, s beleszarik már a Pats-be úgy ahogy van..Meg még sorolhatnám...kyobaluAzt hitted Sobrink csak nekünk lehet? 😀 A patsfans.com-on évek óta minden vereség után több komplett topic nyílik a Brady kiégett témában. 😊 (Most meg a fél fórum erről szól.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Jól van, nem kell komolyan venni, csak ez most nagyon feltűnt, és nem tudtam kihagyni a megjegyzést. Én a hypeolást mondjuk média szinten értettem, nem szurkolói szinten.Egy Pats szurkoló beszél más csapat agyon-hypeolásáról: epic fail 😛 😉dandemost nem azért, de én a neten sokkal több patriots fikázással találkozom (mármint általánosságban, nem a multkori meccs miatt konrétan), mint hype-al. divat fikázni. biztos divat szeretni is, de ezen már amúgy túl lehetne lépni. és igen, a bengals-bandwagon létező dolog most.winston
Egyébként majdnem Pats drukker lettem, de aztán mégis a Philly lett, úgyhogy nekem nincs bajom veletek 😀
több mint 11 éve
Egy Pats szurkoló beszél más csapat agyon-hypeolásáról: epic fail 😛 😉dandemost nem azért, de én a neten sokkal több patriots fikázással találkozom (mármint általánosságban, nem a multkori meccs miatt konrétan), mint hype-al. divat fikázni. biztos divat szeretni is, de ezen már amúgy túl lehetne lépni. és igen, a bengals-bandwagon létező dolog most.
több mint 11 éve
Egy Pats szurkoló beszél más csapat agyon-hypeolásáról: epic fail 😛 😉
több mint 11 éve
Tyű basszameg, most esik le, hogy hajnali meccsünk lesz. ÉljenBrady megmondta, hogy ez lesz..Ő lesz a legszarabb irányító, a Pats pedig a legszánalmasabb csapat..Revis és Wilfork úgy nyilatkoztak, hogy kifejezetten kedélyes, jó állapotban készülnek a meccsre..Nagyon meg akarják mutatni magukat.. Bruschi azt mondta Reiss-nak, hogy már régen is idegesítette őket, ha egy szarabb meccs után leírták őket, s a "hülye" újságírók megírták a a tutit..Köztük Reiss is.. Ezen jót röhögtek! 😀 Állítólag ilyenkor sokkal nagyobb elánnal készültek, mert meg akarták mutatni a világnak, hogy őket nem szabad temetni..Remélem, hogy így lesz ez most is.. Brady szerintem qrva mérges, a heti sajtó szerintem nagyon felb...ta. Engem ez nagyon fel tudna tüzelni,s biztos bizonyítani akarnék..Gondolom így van vele ő is..
Amúgy meg pont azt akarod, hogy a baszogatások eljussanak a csapathoz, hogy felrázza a játékosokat. Akkor meg mi a bajod azzal, ha ezt tapasztalod? Most jó ez, vagy nem jó?Wyatt
De ilyen hülyeségeket olvasni, korábbi "komolyabb" boston-i újságíróktól, hogy el kell trade-elni, mert vége van, innen nincs visszaút, s talán jobb lenne így lezárni a karrierjét..Meg, hogy mindenkiben csalódott, nemhogy a falban, és az elkapóban nem bízik, hanem az egész csapatban, vezetésben, s beleszarik már a Pats-be úgy ahogy van..Meg még sorolhatnám... Engem, mint szurkolót több, mint felbosszant.. Most már több mint remélem, hogy megverjük a tényleg erős és jó, de jelenleg agyon hype-olt Bengalst!!!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Tyű basszameg, most esik le, hogy hajnali meccsünk lesz. ÉljenAmúgy meg pont azt akarod, hogy a baszogatások eljussanak a csapathoz, hogy felrázza a játékosokat. Akkor meg mi a bajod azzal, ha ezt tapasztalod? Most jó ez, vagy nem jó?

több mint 11 éve
Ha a Cinci meccs előtt még egy picit jobban fel akarjátok húzni magatokat, akkor menjetek fel a boston.com-ra.. Elképesztő miket írnak Brady-ről.. S ráadásul egy csapathoz közel álló orgánum lenne.. Remélem a heti sajtó károgás eljut a fiúk fülébe és hétfő hajnalban egy kifejezetten agresszív csapat jön ki, s mindenkit lehűtenek egy picit.. Undorító a média világa.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
DB-knél ez van. McCourty botrányos volt a második évében a biztató kezdés után, a fél topic ki akarta vágni a csapatból, aztán elég jó lett mégis. DB-knél a második év szokott nehéz lenni, a WR-ek viszont ott szoktak inkább dobbantani. Na az első megvan, a második nincs.Gerappa 2. körös draftolása pedig az elmúlt évek legjobb húzásaWyattazért ez még erős kijelentés, presason-t játszott meg kb egy negyednyi garbage time-ot
nem rossz amit mutat, félre ne értsd, csak például Ryan tavaly, ha jól emlékszem a csapatban a legtöbb INT-et jegyezte, idén meg kb nem lehet ráismerni a játékáraZERO_L
Gerappa meg nem a statok miatt biztató, de hát ezt felesleges is mondani

több mint 11 éve
Gerappa 2. körös draftolása pedig az elmúlt évek legjobb húzásaWyattazért ez még erős kijelentés, presason-t játszott meg kb egy negyednyi garbage time-ot
nem rossz amit mutat, félre ne értsd, csak például Ryan tavaly, ha jól emlékszem a csapatban a legtöbb INT-et jegyezte, idén meg kb nem lehet ráismerni a játékára

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Na a Colts gatyaletolását szerintem már mindenki kitárgyalta, hogy miért történt, felesleges újra belemenni. Welker helyére Edelman lépett, az nem mínuszos nálam, az tuti, de Dola eléggé
Gerappa 2. körös draftolása pedig az elmúlt évek legjobb húzása

több mint 11 éve
Egy pár adatot kigyűjtve:2011:
Ras-I (2), Mallett (3)
2012:
T.Wilson (2), J. Bequette (3)
2013:
Dobson (2), D. Harmon (3), Boyce (4)
Nem hinném, hogy Jimmy 2. körben való draftolása lenne a legnagyobb gond.
több mint 11 éve
sztem azért a koncepció látszik, a védelmet meg akarják erősíteni(mondjuk nem Wilsonokat kéne pickelni a második körben és akkor előrébb lennénk). plusz látszik az is hogy nem akarja a vezetőség, hogy a Colts-hoz hasonlóan letolt gatyával álljunk ha a franchise arca kiesik (=legyen mindig egy normálisnak nevezhető backupQB-nk).Namost ez a letolt gatya elkerülése projekt az elmúlt két évben a következőképp nézett ki. Írd mögé a "rating"-et, hogy hogy jött be:
Én az látom, hogy az utóbbi években FA és Drafton is inkább a D# felé hajlottunk ezzel visszaszorítottuk az O# (néha jött draftról két TE vagy két WR esetleg RB) de többségben inkább védőjátékosok voltak, amire talán az a magyarázat, hogy ha TB végleg abbahagyja, akkor ne a "zöldfülű" irányítón legyen a teher, meccsek megnyerését illetően.ZERO_L
- Elment Welker, jött helyette Amendola. (rating?)
- Teljes WR állomány reboot, fiatal tehetségeket draftolva, részben korai körben. (rating?)
- Ridley fumblitiszét BB nem bocsájtja meg, nem játszatja eleget. Blount mégis elengedve. Ki kapja a korai snapeket? Az elengedett Woodhead helyett 3rd down change of space elkapónak való Vereen. (rating?)
- Defensive line sérült, elöregedőben, a teljesítményük már nem az ami korábban. Ki érkezett? Easley. Tommy Kelly meg elment. (rating?)
- Offensive line. A Pats erőssége amióta az eszemet tudom. De részben sérülékeny (Vollmer), részben nem az mint 1-2 éve (Solder), részben nem sikerült frissítés (Wendell). Megoldás? Mankins el, pár nappal az idény előtt. (rating?)
- Secondary-ban Talib el, Revis és Browner érkezett. (rating?)
- Végül idén érkezett, viszonylag korán Garoppolo.
(A Hernandez/TE problémát nem veszem ide, mert az kívül esik azon amit egy FO megtehet.)
Ha sorba veszem, és a végén nézem Garoppolo-t, akkor tulajdonképpen tényleg fel lehet fogni úgy, mint egy átalakítás kezdetét egy korábbi időszakból egy következőbe. Értsd, felkészülés a Brady utáni időkre. De ugye az értékelést nem a szándék adja, hanem az eredmény. Márpedig, ha ezt jelenti a felkészülés a jövőre, akkor véleményem szerint az NFL-ben kb. 30 csapatnál behívja a tulajdonos a GM/HC-t, és megkérdezi, hogy ugyan már mégis mi folyik itt? Mert a látszata az igyekezetnek nagyon gyászos. BB egy ikon, kb. mint Bill Walsh volt annak idején. Ilyen edzőt nem szokás kirúgni. Őszintén szólva bizonytalan vagyok, hogy a Pats esetében ez a jelenre és a jövőre nézve jót jelent-e vagy sem....
(A Colts példa sokszor előjön, mégpedig úgy, hogy általában nem passzol, mert mindenki utódlási kérdéseknél emlegeti fel, holott nem erről volt szó ott sem. De most lehet, hogy valóban passzol a példád. Manning lesérülése után ugye odavitték Collins-t, aki előtte még 1 v. 2 évvel superbowlt játszott. Szóval nem arról volt szó, hogy ne lett volna olyan QB a csapatban, amilyen reálisan lehet. Garoppolo-ban sincs több esély ebben a pillanatban. A Colts gatyája azért esett le, mert a roster volt teljesen kiürült, a volt régi húzóemberek kiestek, lesérültek, elöregedtek. Nem volt minőség a csapatban. Ha a Pats el akarja ezt kerülni - a cél jó -, akkor annak csak egy kisebbik része a Garoppolo történet - mármint hozni viszonylag korán a drafton egy fiatal QB-t -, a lényege az lenne, hogy a roster minőségét fenntartani, sőt, erősíteni, hogy az új QB-nak ne kelljen rögtön magának cipelnie a csapatot. Na, itt jönnek a kérdőjelek, hogy valóban ez történik-e manapság...)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nagyon jó, amit írtál és egyet is értek. Szerintem beszélhetek itt több Pats szurkoló társam nevében is, amikor azt mondom:sztem azért a koncepció látszik, a védelmet meg akarják erősíteni(mondjuk nem Wilsonokat kéne pickelni a második körben és akkor előrébb lennénk). plusz látszik az is hogy nem akarja a vezetőség, hogy a Colts-hoz hasonlóan letolt gatyával álljunk ha a franchise arca kiesik (=legyen mindig egy normálisnak nevezhető backupQB-nk)
Igen, érezhető a ciklusváltás, több jel is utal erre, még akkor is, ha sokan úgy mentünk neki a szezonnak, hogy minimum SB közelébe jutunk. Csak az a bajunk, hogy semmi pozitívumot nem tudunk elmondani a Pats idei játékát illetően, nem látni semmi koncepciót, hogy merre és hogyan fog elindulni a nagy korszakváltás. Én legalábbis nem látom, és a sok probléma ellenére lehetnének szép egyéni villanásaink azért, mint a Viks ellen mondjuk a blokkolt rúgás. De a KC, Fins vagy a Raiders ellen egyéni villanásokról sem lehet nagyon beszélni. Óriási a bizonytalanság a csapat majdnem minden aspektusában, ami a rostert és ami a coachingot illeti, hiába tartom még mindig, hogy a játékos állomány pedig igenis jó, sokkal több van ezekben a fiúkban. A pályán nem jön ki sajnos. Még 😉Minitron
én az látom, hogy az utóbbi években FA és Drafton is inkább a D# felé hajlottunk ezzel visszaszorítottuk az O# (néha jött draftról két TE vagy két WR esetleg RB) de többségben inkább védőjátékosok voltak, amire talán az a magyarázat, hogy ha TB végleg abbahagyja, akkor ne a "zöldfülű" irányítón legyen a teher, meccsek megnyerését illetően
az a kérdés, hogy ennek most volt itt az ideje (QB pick a második körben, úgy hogy TB-nek 2017 végéig van garantált szerződése) illetve, hogy a mostani adott anyagból az eddigi 4 forduló alatt hány százalékot tudtak kihozni az edzők (leginkább a Ofalat illetően, de a védelem is hol jó hol nem)
és akkor még lehetne sorolni, hogy megérte-e hosszú éveken át elhanyagolni az Ofalat (Light-ot és Waters-t úgy néz ki nem sikerült pótolni), de ide lehetne venni a WR szekcióba draftolt 3 rookiet
Összegezve:
szerintem az O#-be alig jöttek be azok a próbálkozások amivel pótolni szerették volna a régi nagyokat és ez most halmozottan kiütközik, a WR állomány csak egy Edelman-ből áll (pedig volt itt Ocho,Llyod is), Ofal teljesen káosz(normális erősítés max Solder volt, aki meg pocsék teljesítményt nyújt) és akkor ezek mellé jön a play calling, ami nem az ellenfél gyengeségeire játszik, de még nem is a saját erősségeinket használja ki
a D#-ben csak a depth-el van probléma(LB-DE), de a kezdők nagyon is jók, ott inkább érzem, hogy idővel összeszokik a gárda akkor kiváló lehet, de a támadóknál egyszerűen az emberanyagot érzem kevésnek

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
És ebből volt 9–7, ami miatt nem hosszabb az utolsó. A másodikból meg kiesik ugye két SB, ráadásul két győztes SB. Az elsőből meg egy 11–5 miatt nem egyszer PO, azért az se rossz.Na mindegy, van még a csapatban

több mint 11 éve
Szerk 2: Amúgy érdemes lenne rákeresni,hogy a leghosszabb ilyen pozitív mérlegű siker ciklus a modern érában kihez köthető, mert szerintem hozzátok. Kb megismételhetetlennek látszik,hogy egy csapattal 10-15 évig minden egyes szezonban számolni kelljen,mint végső esélyessel.undisputedlyThe teams that have won their divisions in the 12 seasons since realignment in 2002:
TEAM / DIVISION TITLES / PLAYOFF BERTHS
New England 10 10
Indianapolis 8 11
Green Bay 7 9
Philadelphia 6 8
Seattle 6 8
Pittsburgh 5 7
San Diego 5 6
Baltimore 4 7
Denver 4 6
Atlanta 3 6
New York Giants 3 6
Cincinnati 3 5
New Orleans 3 5
The teams with the best regular-season records over the past 10 seasons (2004-13):
TEAM / W / L / T / PCT. / PLAYOFF BERTHS / SUPER BOWL BERTHS / SUPER BOWL WINS
New England 124 36 0 .775 9 3 1
Indianapolis 111 49 0 .694 9 2 1
Pittsburgh 105 55 0 .656 6 3 2
San Diego 100 60 0 .625 6 0 0
Green Bay 96 63 1 .603 7 1 1
TEAM YEARS CONSECUTIVE SEASONS WITH 10+ WINS
San Francisco 49ers 1983-1998 16
New England Patriots 2003-2013 11*
Indianapolis Colts 2002-2010 9
*Active
Patriots head coach BILL BELICHICK is the first head coach in NFL history to lead a team to 10+ victories in 11 consecutive seasons

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nagyon jó, amit írtál és egyet is értek. Szerintem beszélhetek itt több Pats szurkoló társam nevében is, amikor azt mondom:Azt hiszem tavaly, vagy tavaly előtt volt egy 60 perces film az ESPN-en BB-ről...Az akkori alapszakaszt, edzői munkát, meetingeket, felkészülési fázisokat és az egész karrierjét mutatták meg picit közelebbről..Ebben a filmben volt egy rész, amikor Brady-vel kifejezetten közvetlenül beszélgetnek egy meccs kapcsán,videóztak s mindenben kikérte a véleményét..Látszott, hogy kifejezetten mély, s mindennapi a viszony, és szakmai munka közöttük.. Gondolom mostanában egy picit többet dugják össze a fejüket, hogy hogyan is kellene megoldani a felmerült problémákat..S bárki bármit mond JMD munkája azért probléma..kyobaluAzért olyan nagy csapat az elmúlt 14-15 év Patriots-a, mert jól lett felépítve a szervezeti kultúra is. Ez most elég erőteljesen hanyatlani látszik, ami ennyi idő után nem is csoda. Ezek a dolgok ciklikusan működnek. Egy frencsájznak nem csak a rosterét kell felépítenie,hanem a szakmai stábot is. Legalább olyan fontos mint a roster. Ebből a szakmai stábból is visznek el embereket más csapatok, vagy vonulnak vissza, lépnek elő emberek. Kész csoda,hogy 15 évig kb ilyen szintű stábot tudott fenntartani a csapat,hiszen mindenki kereste a sikeretek titkát, és ilyenkor rendre happolják el az FO és a szakmai stáb tagjait.
Viszont azért láttunk a teljhatalomra példát, amikor egy-egy játékost úgy cseréltek el, cutoltak, hogy még csak sajtése sem volt róla adott illetőnek 😊
Ezek a dolgok nem pont úgy működnek ahogyan egy kisfilm kedvéért mutatják őket.
Mondom ezt úgy,hogy biztos vagyok benne,hogy nagy szakmai munka folyik a csapatnál, de azért abban reménykedni,hogy a jól szervezett szervezeti kultúra majd megoldja ezt a mélységű problémát, az kérdéses.
Szerk: Mielőtt bárki azt gondolná,hogy szerintem innentől semmit nem ér a csapat az téved, csupán szerintem több jel is mutat arra,hogy most van egy kis ciklusváltás.
Szerk 2: Amúgy érdemes lenne rákeresni,hogy a leghosszabb ilyen pozitív mérlegű siker ciklus a modern érában kihez köthető, mert szerintem hozzátok. Kb megismételhetetlennek látszik,hogy egy csapattal 10-15 évig minden egyes szezonban számolni kelljen,mint végső esélyessel.undisputedly
Igen, érezhető a ciklusváltás, több jel is utal erre, még akkor is, ha sokan úgy mentünk neki a szezonnak, hogy minimum SB közelébe jutunk. Csak az a bajunk, hogy semmi pozitívumot nem tudunk elmondani a Pats idei játékát illetően, nem látni semmi koncepciót, hogy merre és hogyan fog elindulni a nagy korszakváltás. Én legalábbis nem látom, és a sok probléma ellenére lehetnének szép egyéni villanásaink azért, mint a Viks ellen mondjuk a blokkolt rúgás. De a KC, Fins vagy a Raiders ellen egyéni villanásokról sem lehet nagyon beszélni. Óriási a bizonytalanság a csapat majdnem minden aspektusában, ami a rostert és ami a coachingot illeti, hiába tartom még mindig, hogy a játékos állomány pedig igenis jó, sokkal több van ezekben a fiúkban. A pályán nem jön ki sajnos. Még 😉
több mint 11 éve
Azt hiszem tavaly, vagy tavaly előtt volt egy 60 perces film az ESPN-en BB-ről...Az akkori alapszakaszt, edzői munkát, meetingeket, felkészülési fázisokat és az egész karrierjét mutatták meg picit közelebbről..Ebben a filmben volt egy rész, amikor Brady-vel kifejezetten közvetlenül beszélgetnek egy meccs kapcsán,videóztak s mindenben kikérte a véleményét..Látszott, hogy kifejezetten mély, s mindennapi a viszony, és szakmai munka közöttük.. Gondolom mostanában egy picit többet dugják össze a fejüket, hogy hogyan is kellene megoldani a felmerült problémákat..S bárki bármit mond JMD munkája azért probléma..kyobaluAzért olyan nagy csapat az elmúlt 14-15 év Patriots-a, mert jól lett felépítve a szervezeti kultúra is. Ez most elég erőteljesen hanyatlani látszik, ami ennyi idő után nem is csoda. Ezek a dolgok ciklikusan működnek. Egy frencsájznak nem csak a rosterét kell felépítenie,hanem a szakmai stábot is. Legalább olyan fontos mint a roster. Ebből a szakmai stábból is visznek el embereket más csapatok, vagy vonulnak vissza, lépnek elő emberek. Kész csoda,hogy 15 évig kb ilyen szintű stábot tudott fenntartani a csapat,hiszen mindenki kereste a sikeretek titkát, és ilyenkor rendre happolják el az FO és a szakmai stáb tagjait.
Viszont azért láttunk a teljhatalomra példát, amikor egy-egy játékost úgy cseréltek el, cutoltak, hogy még csak sajtése sem volt róla adott illetőnek 😊
Ezek a dolgok nem pont úgy működnek ahogyan egy kisfilm kedvéért mutatják őket.
Mondom ezt úgy,hogy biztos vagyok benne,hogy nagy szakmai munka folyik a csapatnál, de azért abban reménykedni,hogy a jól szervezett szervezeti kultúra majd megoldja ezt a mélységű problémát, az kérdéses.
Szerk: Mielőtt bárki azt gondolná,hogy szerintem innentől semmit nem ér a csapat az téved, csupán szerintem több jel is mutat arra,hogy most van egy kis ciklusváltás.
Szerk 2: Amúgy érdemes lenne rákeresni,hogy a leghosszabb ilyen pozitív mérlegű siker ciklus a modern érában kihez köthető, mert szerintem hozzátok. Kb megismételhetetlennek látszik,hogy egy csapattal 10-15 évig minden egyes szezonban számolni kelljen,mint végső esélyessel.
több mint 11 éve
Azt hiszem tavaly, vagy tavaly előtt volt egy 60 perces film az ESPN-en BB-ről...Az akkori alapszakaszt, edzői munkát, meetingeket, felkészülési fázisokat és az egész karrierjét mutatták meg picit közelebbről..Ebben a filmben volt egy rész, amikor Brady-vel kifejezetten közvetlenül beszélgetnek egy meccs kapcsán,videóztak s mindenben kikérte a véleményét..Látszott, hogy kifejezetten mély, s mindennapi a viszony, és szakmai munka közöttük.. Gondolom mostanában egy picit többet dugják össze a fejüket, hogy hogyan is kellene megoldani a felmerült problémákat..S bárki bármit mond JMD munkája azért probléma..
Ward egy paraszt.. 😉