New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Na.... Jóhogynem Conchita Virslihez hasonlítasz 😊Mi vagy te Lakatos Márk? :phe7edikNe haragudjatok, ez így hülyeség. Attól, hogy egy meccset megnyertek - mégpedig végre imponáló fölénnyel és egy jó csapat ellen - a strukturális problémák még nem oldódtak meg. Én még nem néztem végig a meccset (éjjel aludni kellett sajna), de amit eddig láttam, abból az jött le, hogy a falat összerakták végre, másrészt a playhívások sokkal jobbak és elővették a két TE-s játékot, amit már anno is szívott az ellen.Kérdés: hány oldalt kell visszaugranom a "Brédi kiégett" akadémiai szintű wall of text disputáig?gyeekÓ nyugi, most kezdődik a:
- Ebből a gyenge csoportból még egy majom is tovább juttatna minket, de a PO-ban alázni fognak minket
- Jó lenne végre egy normális csapat ellen is nyerni (függetlenül az ellenféltől, a Bengals csak a sorsolása miatt volt veretlen egyébként nem kaliber)
- A negyedik negyedben az utolsó 5 percben (máshol garbage time) mutatott játék szörnyű volt
- Miért nem játszik (többet) Gerappa, amikor itt lenne a lehetőség, hogy a Brady utáni korszakra készüljünk
- Thomkins-szal jobb lett volna
- Az őrült BB kaotikus döntései
+1 Hogy játszhatott ebben a csapatban Hernandez, amikor tudnunk kellett volna, hogy gyilkosvpi
A sérültekről van valami hír? DMC nem játszott a második félidőben, Easleynek vállsérülése van és Revist is Logan Ryannek kellett váltania. Még az kéne, hogy DMC meg Revis lesérüljön.
És rájöttem a siker titkára: Brady levágta azt a ronda szakállát! 😊Burkus
több mint 11 éve
Mi vagy te Lakatos Márk? :pNe haragudjatok, ez így hülyeség. Attól, hogy egy meccset megnyertek - mégpedig végre imponáló fölénnyel és egy jó csapat ellen - a strukturális problémák még nem oldódtak meg. Én még nem néztem végig a meccset (éjjel aludni kellett sajna), de amit eddig láttam, abból az jött le, hogy a falat összerakták végre, másrészt a playhívások sokkal jobbak és elővették a két TE-s játékot, amit már anno is szívott az ellen.Kérdés: hány oldalt kell visszaugranom a "Brédi kiégett" akadémiai szintű wall of text disputáig?gyeekÓ nyugi, most kezdődik a:
- Ebből a gyenge csoportból még egy majom is tovább juttatna minket, de a PO-ban alázni fognak minket
- Jó lenne végre egy normális csapat ellen is nyerni (függetlenül az ellenféltől, a Bengals csak a sorsolása miatt volt veretlen egyébként nem kaliber)
- A negyedik negyedben az utolsó 5 percben (máshol garbage time) mutatott játék szörnyű volt
- Miért nem játszik (többet) Gerappa, amikor itt lenne a lehetőség, hogy a Brady utáni korszakra készüljünk
+1 Hogy játszhatott ebben a csapatban Hernandez, amikor tudnunk kellett volna, hogy gyilkosvpi
A sérültekről van valami hír? DMC nem játszott a második félidőben, Easleynek vállsérülése van és Revist is Logan Ryannek kellett váltania. Még az kéne, hogy DMC meg Revis lesérüljön.

több mint 11 éve
Revisnek belső combizom sérülést írtak, de a végére visszaállt. DmC nem állt vissza sajnos. Remélem egyik sem súlyos. A koncentrációs hibák nem múltak el, ezt mutatja a rengeteg büntetés, de legalább már jó irányba vetítették ki a dühüket. Brady és Edelman "forró krumpli" játékát pedig nagy öröm volt nézni! 😊Ne haragudjatok, ez így hülyeség. Attól, hogy egy meccset megnyertek - mégpedig végre imponáló fölénnyel és egy jó csapat ellen - a strukturális problémák még nem oldódtak meg. Én még nem néztem végig a meccset (éjjel aludni kellett sajna), de amit eddig láttam, abból az jött le, hogy a falat összerakták végre, másrészt a playhívások sokkal jobbak és elővették a két TE-s játékot, amit már anno is szívott az ellen.Kérdés: hány oldalt kell visszaugranom a "Brédi kiégett" akadémiai szintű wall of text disputáig?gyeekÓ nyugi, most kezdődik a:
több mint 11 éve
Nem láttam a meccset de majd bepótolom. az eredmény meg az eddigi meccseink alapján számomra hatalmas meglepetés.
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 11 éve
Ne haragudjatok, ez így hülyeség. Attól, hogy egy meccset megnyertek - mégpedig végre imponáló fölénnyel és egy jó csapat ellen - a strukturális problémák még nem oldódtak meg. Én még nem néztem végig a meccset (éjjel aludni kellett sajna), de amit eddig láttam, abból az jött le, hogy a falat összerakták végre, másrészt a playhívások sokkal jobbak és elővették a két TE-s játékot, amit már anno is szívott az ellen.Kérdés: hány oldalt kell visszaugranom a "Brédi kiégett" akadémiai szintű wall of text disputáig?gyeekÓ nyugi, most kezdődik a:
És rájöttem a siker titkára: Brady levágta azt a ronda szakállát! 😊
több mint 11 éve
Kérdés: hány oldalt kell visszaugranom a "Brédi kiégett" akadémiai szintű wall of text disputáig?gyeekÓ nyugi, most kezdődik a:
+1 Hogy játszhatott ebben a csapatban Hernandez, amikor tudnunk kellett volna, hogy gyilkos
több mint 11 éve
No...végignézve a meccset. Őszinten úgy ültem le hogy méretes zacsi elsz, és fél óra után megyek is aludni. Erre fel már a nyitó driveban kapkodtam a fejem hogy ez most mi?! Bradyn látszott hogy pörög, a többieken is, és valami fura volt...Van falunk??? WTF?! Brady tud dobálni? Következő sokk...Brady szétszórja a lasztikat??? WTF?!!!! Nagyot néztem....kapott passzt Lafell, Wright (1st TD! 😊 ) JE, Dola, Vereen, Develin, szóval majd mindenki. Edelmannak ma alig passzolt, de kellett is már neki egy nyugisabb meccs. Ha ilyen srácaink vannak akkor miért nem használtuk őket eddig??? Öröm volt nézni Tom arcát is, élvezte végre a játékot! Gronk felé volt pár alacsony labdája, de ez legyen a legnagyobb gondunk ma. A Gameplan: Végre nem a fatönk egyszerűségő, kiszámítható tervel mentünk ki, hanem kreatívak voltunk. Szétszórt passzok, TE játék, FB játék, Dupla TE, Trips, Dupla RB, szép futások...szóval így kell ezt. Ha jól emlékszem a Bengalstól kaptak a srácok 1(!!!!!) sack-et. Én már a meccs előtt elkönyveltem hogy Gerappa fog játszani a végén mert TB-t szétverik. Az O fal nagyon szép jeleket mutatott.Viszont Down: ZEBRÁK! Hát amiket behívtak az már kiverte a biztosítékot nálam, gusztustalan...Nem az ellenfelet becsülöm le, hanem teljesen csak a bírói kart....félelmetesen lejtett a pálya a CIN-nek. Gyanítom ha nyernek akkor a rajongók se olyan szájízzel kelnek fel, mintha saját erőből tette volna a csapatuk ezt.
Lényeg a lényeg, következik a Bills, mindent így tovább!
Up1: 😊
www.foxsports.com/ohio/story/new-england-patriots-cincinnati-bengals-devon-still-100514
több mint 11 éve
Érthetetlen... ha tudunk így is, miért nem? (jó, tudom kell hozzá az ellen is😊Hibák voltak még mindig, de azért ez jobban tetszik😊
Gyerünk tovább, vasárnap a Billst ütni kell!
több mint 11 éve
A hajnali meccs megadta a választ a főbb dolgokra!Az aranyszabály most is élt: A fallal kezdődik minden!!!
Tom most sem volt MVP formában, de azért szerintem még nálunk elfér 1-2 évig 😉
Az is látszott, hogy mindenki a szőnyeg szélén állt a héten...
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Gyanítom elférne az Okland O-ban ez a kiégett Srác 😉Most igazodjak ki a csapaton....ThundersNFL1:1§ [Alapelv] Brady kiégettAmadeus91
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Most igazodjak ki a csapaton....ThundersNFL1:1§ [Alapelv] Brady kiégett
több mint 11 éve
Mi a csapat igazi arca?? Mi a valós teljesítmény amire képes a csapat?? Ez? Vagy a múlt heti és az az előtti?Szerintem jövő héten kikapunk a Billstől. De csak azért, hogy továbbra se tudjuk meg a csapat igazi erejét. 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 11 éve
Van egy olyan érzédem hogy JMD ez lehetett az utolsó lehetősége meccse, felkötötte a gatyát és végre letisztultabb playeket hivott. El sem hiszem hogy, használtuk a specialitásunkat a 2 TE-s játékot. Ment a futás, passz. Ki gondolta volna. Remélem a köv meccsen is hozzuk ezt a formát
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Kérdés: hány oldalt kell visszaugranom a "Brédi kiégett" akadémiai szintű wall of text disputáig?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Most igazodjak ki a csapaton....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Na, erre már más volt kelni, mint a múltkori KC eredményre. Megvan a meló utáni program 😊
több mint 11 éve
Na ezt vártam. Mármint, ami a hozzáállást illeti. Nagyon tetszett ez a pörgés, mint akik vért ittak.

több mint 11 éve
Underdog Pats strike again!!!Nem kerültünk vissza azonnal a SB contender kalapba, de azért már látni a fényt az alagút végén.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Nincs Hightower, Collins is sérülten játszik, a Kline/Mankins projekt teljes bukás, Fleming dettó, a tavalyi három rookie Wr-ből kettőt már kirúgtak, Dobson csak sérült... ááááááááááááá..... Régen paráztam ennyire meccs előtt. (Mondjuk nem olyan régen, a Denver elleni AFC Champinoship Game-nél, be is jött.)Van konkrét infód arról, hogy KT-nak amiatt kellett mennie, mert JMD-nek "igazságokat" mondott?
Kíváncsi vagyok, Thompkins milyen igazságokat mondhatott JMD-nek, ha kirúgták, merthogy BB kamuzik Dobsonnál, az elég valószínűnek tűnik. A NE profi managementje (is) imponált mindig, de ez most minden csak az nem.Burkus
több mint 11 éve
Nincs Hightower, Collins is sérülten játszik, a Kline/Mankins projekt teljes bukás, Fleming dettó, a tavalyi három rookie Wr-ből kettőt már kirúgtak, Dobson csak sérült... ááááááááááááá..... Régen paráztam ennyire meccs előtt. (Mondjuk nem olyan régen, a Denver elleni AFC Champinoship Game-nél, be is jött.)Kíváncsi vagyok, Thompkins milyen igazságokat mondhatott JMD-nek, ha kirúgták, merthogy BB kamuzik Dobsonnál, az elég valószínűnek tűnik. A NE profi managementje (is) imponált mindig, de ez most minden csak az nem.
több mint 11 éve

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
de a csórikám már előtte is kihagyott 2-t, szóval az oroszlánok rugójának jár a fekete pont😊az oroszlánok nem velünk vannak...NB2Az égiek sincsenek. A Lions kihagyja 50 yardról, a Bills berúgja 58-ról.Burkus
több mint 11 éve
az oroszlánok nem velünk vannak...NB2Az égiek sincsenek. A Lions kihagyja 50 yardról, a Bills berúgja 58-ról.
több mint 11 éve
az oroszlánok nem velünk vannak...
több mint 11 éve
"The six quarterbacks below Tom Brady in Total QBR (Tannehill, Locker, Cassel, G. Smith, Manuel and Henne) have all eitherorton nincs 😛
split time or have been in quarterback controversies this season."
Milyen szép, hogy az összes kezdő AFC East QB itt van 😊Burkus
Lesz ez még így se!