New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
"The six quarterbacks below Tom Brady in Total QBR (Tannehill, Locker, Cassel, G. Smith, Manuel and Henne) have all either split time or have been in quarterback controversies this season."
Milyen szép, hogy az összes kezdő AFC East QB itt van 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kimberley A. Martin @KMart_LI 2 p2 perccel ezelőttPer @mortreport: Tom Brady is 'uncomfortable' with #Patriots' coaching + personnel changes this year
több mint 11 éve
Azért van temetői hangulat, mert most jön majd a feltámadás.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az a szép az egészben, hogy a Pats még 8-8-as mérleggel is simán csoportelső lesz a div-ben. 😛
több mint 11 éve
Levonva az eheti topik konzekvenciàkat
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Azért van itt temetői hangulat, mert egy champ.gamen játszó csapat, egy rakás fiatallal ment neki a offseason-nek, néhány need-del ami nem volt orvosolhatatlan. Ehhez képest van az a helyzet amit a pályán látunk. Ha egy 8-8-as csapat kezdte volna így a szezont, senki nem lenne "meglepve". Ettől még lehet itt akármi a szon közepére, végére, csak ez eddig siralmas.
több mint 11 éve
Az a 8-8 reális esély az idei csapatnak. Sztem tökmindegy, hogy 14:2-vel vagy 8:8-al van PO, ott az első körben nagy valószínűséggel elhasal ez a csapat. Ha nincs PO, az a megítélés - és a következmények - szempontjából persze egy más tészta. A Miaminek kijöhet a lépés, de egyébként a többi csoportrivális mindent megtesz eddig a csoportgyőzelmünkért.Ettől még az évekig jól maszkolt válság egyértelműen beütött (Én a tavalyi szezonban is több meccsen már azt láttam, hogy valami nem OK.) ide . Kérdés, hogy mi lesz a hatása, Thompkinson és talán Dobsonon kívül kit visz még magával? Messze mehet, mert Kraft nyilatkozata a Chiefs meccs után tőle szokatlan hangvételű volt, bármit el tudok képzelni, kivéve BB menesztését. (Azt osztom, hogy BB kaliberű edzőt nem szokás kirúgni, az ilyen edzők lemondani szoktak.)
Én nem sírok a szezonon meg úgy általában, csak ez most nem egy jó csapat sajna. Nem rossz, de nem is jó, erős középszer alsó fertálya. (Az O-falat kivéve, ami ligautolsó.) Amit meg kellett volna erősíteni, azt nem erősítették meg, aminél be kellett volna érni a tavalyi rookie igazolásoknak, azt nem ért be és ahol megerősítették, ott meg úgy tűnik, nem jött be az erősítés. Az edzői stáb színvonala pedig addig gyengült, hogy most már nem tudják a hibákat elkenni.
több mint 11 éve
Hightower játszik ma?empty taxiKérdezd BB-t!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Nem tudom nézted-e a meccseket, de a végeredményre ránézve, vagy az összefoglalót megnézve nem jön le mi a "sírás" valódi oka most.. winstonA két vereséget teljes egészében láttam, a két győzelemről csak összefoglalót. Én is látom a hibákat, de azért a szezont nem kéne temetni szerintem.
Az O fal egy halom fos... már rég meg kellett volna erősíteni és nem szétverni...ThundersNFLTudom, hogy ez nem megnyugtató de ha ezt egy halom fosnak gondolod akkor nem láttál még igazi káoszt egy támadófalban. Nálunk anno Kitna hamarabb kapta meg a védőt a nyakába mint a labdát a kezébe.
Szezon indulsákor szeptemberre 2-2-őt mondtam bejött...Legrosszabb esetben 4-4 lesz a mérlegetek.
Jön most a Bengals, Bills, Jets baszott erős frontsevenje... és a végén a Chicago...
3-5-öt mondok október végére... ha nem jön be és jobb lesz akkor hurrá fejlődtünk... ha meg bejön akkor el kell fogadni azt a tényt, hogy a sikerkorszaknak vége...
ThundersNFL
Amikor már Bazzani szól hogy túl pesszimista vagy, akkor gondolkozz el rajta. 😀ulpianusDe most miért? Egyszer már majdnem bíztam a csapatban idén is. 😛
több mint 11 éve
Hightower játszik ma?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Bazz azért van ilyen fos hangulata mindenkinek mert ekkora káoszt még nem láttunk a csapatnál... Bradynek kb 2 mp-je sincs mire már a nyakában lógnak... JMD olyan érthetetlen és kiszámító playeket hív, hogy lassan nem is kell odanézni tudjuk mi lesz... Az O fal egy halom fos... már rég meg kellett volna erősíteni és nem szétverni... Az új O fal edző szerintem visszalépés Scar-hoz képest...Az elmúlt évek alatt simán fasza falat lehetett volna építeni nem tettük, helyette fostalicska DB-ket draftoltunk Tavon Wilson meg a sérülékenység mintaképe: Reszelő Dóling... holott abban az évben behúzhattuk volna Solder mellé Wisniewskit és még lehetne sorolni...
Szezon indulsákor szeptemberre 2-2-őt mondtam bejött...
Jön most a Bengals, Bills, Jets baszott erős frontsevenje... és a végén a Chicago...
3-5-öt mondok október végére... ha nem jön be és jobb lesz akkor hurrá fejlődtünk... ha meg bejön akkor el kell fogadni azt a tényt, hogy a sikerkorszaknak vége...
Ez az én szubjektív véleményem.. tuti lehülyéznek jó páran 😀 de ez van nem látom fényesen ezt az évet...
Draft

több mint 11 éve
Amikor már Bazzani szól hogy túl pesszimista vagy, akkor gondolkozz el rajta. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Én bízom benne, mert nincs jobb dolgom, nem is tehetek mást, meg persze drukkolok a csapatnak. De most nem csak aza helyzet, hogy visszaesett a forma, az elmúlt meccsek nagy részén látszott, hogy bajban van a csapat, nem sima vereségek voltak, hanem elég nyomasztóak, ide értve a raiders elleni "győzelmet" is. Nem tudom nézted-e a meccseket, de a végeredményre ránézve, vagy az összefoglalót megnézve nem jön le mi a "sírás" valódi oka most.. valamit nagyon el kell találni, hogy fellendülés legyen, én még bízom benne, hogy meglesz az a valami, és eljut a csapat a divíziós körig kb. viszont nekem a Thompkins cut is olyannak tűnik, mintha a vezetőség pánikolna, kapkodna és valami nagy baj lenne a fejekben.. még ha nem is a legkeresettebb elkapó volt.Az elmúlt években magasan volt a mérce, nehéz elfogadni hogy egy top csapatból, a következő években, visszasüllyedünk egy középcsapattá.Nomac4 forduló ment le, de itt már tutira veszitek, hogy nem lesz PO, meg top10 pick, meg vége Bradynek meg franctudja.
2-2re álltok, ezt a csoportot (a többi csapat töketlensége miatt) akkor is behúzzátok ha gyengébben is játszotok.
A PO meg egy másik kávéház, de az meg még 2 hónap. Addig más csapatoknál is jöhet egy sérülés, formaingadozás, bármi.
BB tizenéve odatereli ezt a csapatot a legjobbak közé, miért nem bíztok benne? Azért mert kivágta az 5.számú elkapót? Ne már...
Na befejeztem a trollkodást.Bazzani
több mint 11 éve
Az elmúlt években magasan volt a mérce, nehéz elfogadni hogy egy top csapatból, a következő években, visszasüllyedünk egy középcsapattá.Nomac4 forduló ment le, de itt már tutira veszitek, hogy nem lesz PO, meg top10 pick, meg vége Bradynek meg franctudja.
2-2re álltok, ezt a csoportot (a többi csapat töketlensége miatt) akkor is behúzzátok ha gyengébben is játszotok.
A PO meg egy másik kávéház, de az meg még 2 hónap. Addig más csapatoknál is jöhet egy sérülés, formaingadozás, bármi.
BB tizenéve odatereli ezt a csapatot a legjobbak közé, miért nem bíztok benne? Azért mert kivágta az 5.számú elkapót? Ne már...
Na befejeztem a trollkodást.
több mint 11 éve
Az elmúlt években magasan volt a mérce, nehéz elfogadni hogy egy top csapatból, a következő években, visszasüllyedünk egy középcsapattá.Eskü nálunk a 0-16os szezon alatt/után nem volt ilyen temetői hangulat.BazzaniHa playoffba jutunk, akkor is lesz valami, szal változást nem érdemes várniWyattHmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.
Eddig jókat nevettem a sírásokon, de ez azért már több mint vicces.
Most azért mert Thompkinst elküldték?
Ez a csapat simán lesz 8-8 akkor is ha minden beszarik kb.Bazzani
több mint 11 éve
Eskü nálunk a 0-16os szezon alatt/után nem volt ilyen temetői hangulat.Ha playoffba jutunk, akkor is lesz valami, szal változást nem érdemes várniWyattHmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.
több mint 11 éve
És emiatt nem fog nyerni a Pats már a hátralévő 12 meccséből 5-öt?Azért azt ne felejtsd el, hogy mindhárom csapatnak a csoportban az az érőséggé ami a mi gyengénk. Bivalyerős DL-je vana Billsnek és a Jetsnek is. Lesz velük két-két meccse.NomacSzvsz idén is húszon kívül fognak húzni. Nem létezik, hogy ezt a csoportot ne húzza be a Pats.peterk2005Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.
Mert az már nem top10 pick.
több mint 11 éve
Oké, akkor a worst case screnario szerint mindegyik ellen eldobtok egy meccset. Még akkor is, a csoporton kívüli meccsekben nem lesz a többieknek olyan mérlegük, mint a Pats-nek. Ha igen, akkor BB tényleg monnyon le.Azért azt ne felejtsd el, hogy mindhárom csapatnak a csoportban az az érőséggé ami a mi gyengénk. Bivalyerős DL-je vana Billsnek és a Jetsnek is. Lesz velük két-két meccse.NomacSzvsz idén is húszon kívül fognak húzni. Nem létezik, hogy ezt a csoportot ne húzza be a Pats.peterk2005Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Azért azt ne felejtsd el, hogy mindhárom csapatnak a csoportban az az érőséggé ami a mi gyengénk. Bivalyerős DL-je vana Billsnek és a Jetsnek is. Lesz velük két-két meccse.Szvsz idén is húszon kívül fognak húzni. Nem létezik, hogy ezt a csoportot ne húzza be a Pats.peterk2005Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.
több mint 11 éve
Szvsz idén is húszon kívül fognak húzni. Nem létezik, hogy ezt a csoportot ne húzza be a Pats.Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Thompkins legszebb pillanataEz egy nagyon jó felvétel 😊 Mutatja egyrészt az őrületet ami egy stadionban lehet ilyen pillanatokban, másrészt az amcsi hozzáállást is a dolgokhoz azzal, hogy a székek elég jelentős része már üres volt ekkor. 😊
youtu.be/KpJoCsnR_GUwinston

több mint 11 éve
Ha playoffba jutunk, akkor is lesz valami, szal változást nem érdemes várniHmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.

több mint 11 éve
Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.
Ez a csapat simán lesz 8-8 akkor is ha minden beszarik kb.
több mint 11 éve
Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....
Draft