New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha hoznak egy olyan szintet év végéig, mint ők, akkor áldásom a névre 😀Apropó DB-k. Csak nekem tűnt fel, vagy ebbe az évbe "divat" lett a Secondary-ban hogy 1 kézre húznak a srácok Sleevet? A bill ellen, Revis kék, Dennard fehér, Arrington Fehér, DMC pink sleeve-t viselt? Csakúgy mint a Seahawks-ban Shermanék 😊DeXIsland of Boom? 😀😀😀Minitron
több mint 11 éve
Apropó DB-k. Csak nekem tűnt fel, vagy ebbe az évbe "divat" lett a Secondary-ban hogy 1 kézre húznak a srácok Sleevet? A bill ellen, Revis kék, Dennard fehér, Arrington Fehér, DMC pink sleeve-t viselt? Csakúgy mint a Seahawks-ban Shermanék 😊DeXIsland of Boom? 😀😀😀
több mint 11 éve
Apropó DB-k. Csak nekem tűnt fel, vagy ebbe az évbe "divat" lett a Secondary-ban hogy 1 kézre húznak a srácok Sleevet? A bill ellen, Revis kék, Dennard fehér, Arrington Fehér, DMC pink sleeve-t viselt? Csakúgy mint a Seahawks-ban Shermanék 😊
több mint 11 éve
Az 53 fős keret alapon is elég szűk, hogy minden poszton kellő mélység legyen. Tegyük hozzá, hogy 12 DB van a keretben. Butler személyében találtunk egy CB-t, akit idén még alig használunk, de a jövőben hasznos lehet. És van 2 Safety, akiket (szinte) csak az ST-ben használunk. Ez 2(3) fővel több DB a szokásosnál. Nyilván ez is a Front Seven mélységét csökkenti.Ridley remélem marad jövőre (csipázom a stílusát), messze ő a legjobb futónk, felesleges needet nem kellene kreálni a jövőbeni rosteren. Mayonak nincs szerencséje az elmúlt 2 évben az biztos, mondjuk az már BB sara hogy LB depth nincs így érdekes lesz a szezon hátralévő része a védő oldalon.manuszka86BB nyilatkozata miért nincs mélysége az LB sornak...
www.csnne.com/blog/patriots-talk/why-did-patriots-go-shorthanded-linebackerDemecs
több mint 11 éve
Ridley remélem marad jövőre (csipázom a stílusát), messze ő a legjobb futónk, felesleges needet nem kellene kreálni a jövőbeni rosteren. Mayonak nincs szerencséje az elmúlt 2 évben az biztos, mondjuk az már BB sara hogy LB depth nincs így érdekes lesz a szezon hátralévő része a védő oldalon.manuszka86BB nyilatkozata miért nincs mélysége az LB sornak...
www.csnne.com/blog/patriots-talk/why-did-patriots-go-shorthanded-linebacker
több mint 11 éve
A hét dobójátéka kiégett irányítónktól:Mondjuk az nagyon furcsa, hogy a Romo-Williams passz nincs benne a top 5-be...
www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/0ap3000000410766/Week-6-Top-5-throws?campaign=Facebook_video_top5throwsKollega
több mint 11 éve
Ridley remélem marad jövőre (csipázom a stílusát), messze ő a legjobb futónk, felesleges needet nem kellene kreálni a jövőbeni rosteren. Mayonak nincs szerencséje az elmúlt 2 évben az biztos, mondjuk az már BB sara hogy LB depth nincs így érdekes lesz a szezon hátralévő része a védő oldalon.
több mint 11 éve
A hét dobójátéka kiégett irányítónktól:Parádés volt, de az elkapás sem volt kutya 😊
www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/0ap3000000410766/Week-6-Top-5-throws?campaign=Facebook_video_top5throwsKollega

több mint 11 éve
A hét dobójátéka kiégett irányítónktól:We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Látom nálatok is elég frankón alakult a hétvégi meccs sérülések tekintetében. 😕Nálatok Mayo, Ridley, nálunk Milliner és Winters szezonjának vége.
Ugyan volt némi fellángolása az O#-nknak a Broncos ellen, de ami külön aggasztó, hogy a futás sem ment, amely sokkal jobb, mint a passzjátékunk.
Ti pedig a sokkal erősebb (Jetshez hasonlítva) Bills D#-nek pakoltatok fel, ha jól emlékszem 37 pontot.
Nem kérdéses, hogy ti vagytok a meccs esélyesei, bár ellenetek mindig felszívjuk magunkat.
több mint 11 éve
Nincs, vágom ezt a trollfocis baromságot, én csak a tartalmi részre gondoltam reagálni, hogy lehet, hogy egyeseket az elégedetté teszi, ha 6 pontunk lesz, de az a románok ellen, én inkább úgy vagyok vele, hogy inkább legyen 13–3 és 1–1 a Jets ellen, mint 2–0 és mondjuk 8–8. Na ez a hosszabb 😀Mindenhol vannak sérülések, nekünk pechünkre pont az egyébként is vékony linebackersorban sikerült egy durvát összeszedniSzerintem itt némi misunderstanding van.
Jövőre még 6 millát így is, úgy is elvisz a capből, a kivágása így „csak” 4.6 millát jelentene. Jobban örülnék mondjuk persze, ha végre hozna egy egészséges szezont
Mayoban szinte biztos voltam...Röviden? NemWyatt
b*szni rá csak a Jets-t oda-vissza??ZERO_L
www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934.89024.398390086894274/745459965520616/?type=3&permPage=1
Egyébként ha már felhoztad, azért Mayo szerződésével csinálni kell valamit, mert akármilyen jó játékos két év alatt 12 meccsért sok az a 13 millió.zinedine5
Na igen, valami kis nyesést kellene eszközölni. Meg trade-elni Sean Lee-ért. All-Pro sérültcsapatunk lehetne a végén

több mint 11 éve
Mindenhol vannak sérülések, nekünk pechünkre pont az egyébként is vékony linebackersorban sikerült egy durvát összeszedniSzerintem itt némi misunderstanding van.
Jövőre még 6 millát így is, úgy is elvisz a capből, a kivágása így „csak” 4.6 millát jelentene. Jobban örülnék mondjuk persze, ha végre hozna egy egészséges szezont
Mayoban szinte biztos voltam...Röviden? NemWyatt
www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934.89024.398390086894274/745459965520616/?type=3&permPage=1
Egyébként ha már felhoztad, azért Mayo szerződésével csinálni kell valamit, mert akármilyen jó játékos két év alatt 12 meccsért sok az a 13 millió.
több mint 11 éve
Mindenhol vannak sérülések, nekünk pechünkre pont az egyébként is vékony linebackersorban sikerült egy durvát összeszedniJövőre még 6 millát így is, úgy is elvisz a capből, a kivágása így „csak” 4.6 millát jelentene. Jobban örülnék mondjuk persze, ha végre hozna egy egészséges szezont
Mayoban szinte biztos voltam...Röviden? Nem

több mint 11 éve
Mayoban szinte biztos voltam...Baszni rá csak legyen meg a PO. Aztán meg majd lesz valami, ez sajna benne van.
több mint 11 éve
Mayoban szinte biztos voltam... b*szni rá csak a Jets-t oda-vissza??

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Schefter szerint Mayo is befejezte erre az évreSzerk: 10 másodperccel megelőztek.
Egyébként ne legyen igazam, de: ismét a f*sz rossz végén...
több mint 11 éve
triangle
1 283
@AdamSchefter: Patriots LB Jerod Mayo is out for the year after suffering a lower right leg injury that multiple sources say “is bad”.
több mint 11 éve
Max egy tavalyi edelmaneshez hasonló forgatókönyv mellett tudom elképzelni a maradásátcsak nem biztos, hogy nálunk :-/ZERO_LFiled to ESPN: Source says RB Stevan Ridley tore his ACL and MCL.triangleNa akkor a következő szezonban 2000+ yard 😊 😕Wyatt

több mint 11 éve
csak nem biztos, hogy nálunk :-/Filed to ESPN: Source says RB Stevan Ridley tore his ACL and MCL.triangleNa akkor a következő szezonban 2000+ yard 😊 😕Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Filed to ESPN: Source says RB Stevan Ridley tore his ACL and MCL.triangleNa akkor a következő szezonban 2000+ yard 😊 😕

több mint 11 éve
triangle
1 283
Filed to ESPN: Source says RB Stevan Ridley tore his ACL and MCL.
több mint 11 éve
Na, mondom én 😀Zach Moore-nak volt már tegnap 11 snapje, egyszer ott is kolbászolt egy labdaszerzésnél 😊Annyira ott kolbászolt, hogy ő szedte össze a lasztit.😀
Ninkónak meg örülök, hogy végre jöttek a sackek isWyatt
Trade? FA? PS?Lehet ACL szakadása van Ridleynek: 😕GhostLeadMayo ügyén és a LB depth vékonyságán elmehet a szezon, hogy Tavon Wilson játszott LB-t, az magáért beszélt. Jó hogy nem küldték be Minitront, ebben a pozícióban még úgysem játszott. 😊Burkus
Hightower visszatérésével meglesz a kellő minőség a poszton, a playek nagy részében 2 LB-vel álltunk fel:
LINEBACKER
Jamie Collins -- 69 of 69
Deontae Skinner -- 36 of 69
Jerod Mayo -- 20 of 69
Chris White -- 2 of 69
Hightower jó futás ellen ha a rájátszásbeli formáját hozza, Skinner pedig maradhat kiegészítő szerepben.
Azon sem lepődnék meg ha Browner játszana LB/DB hibridet.gordon
Amúgy meg Bőharisnya, BJGE duó lesz ebből 😛
De a Browner megoldás tetszene, biztos érdekes lenne, mondjuk SS-t gondoltam elsőre neki nálunk, de ehhez pl nem ártana egészségesnek lennie

több mint 11 éve
Zach Moore-nak volt már tegnap 11 snapje, egyszer ott is kolbászolt egy labdaszerzésnél 😊Annyira ott kolbászolt, hogy ő szedte össze a lasztit.😀
Ninkónak meg örülök, hogy végre jöttek a sackek isWyatt
Trade? FA? PS?Lehet ACL szakadása van Ridleynek: 😕GhostLeadMayo ügyén és a LB depth vékonyságán elmehet a szezon, hogy Tavon Wilson játszott LB-t, az magáért beszélt. Jó hogy nem küldték be Minitront, ebben a pozícióban még úgysem játszott. 😊Burkus
Hightower visszatérésével meglesz a kellő minőség a poszton, a playek nagy részében 2 LB-vel álltunk fel:
LINEBACKER
Jamie Collins -- 69 of 69
Deontae Skinner -- 36 of 69
Jerod Mayo -- 20 of 69
Chris White -- 2 of 69
Hightower jó futás ellen ha a rájátszásbeli formáját hozza, Skinner pedig maradhat kiegészítő szerepben.
Azon sem lepődnék meg ha Browner játszana LB/DB hibridet.
több mint 11 éve
Kik az FA Lb-k és Rb-k? Hol lehet megnézni?GhostLeadwww.spotrac.com/free-agents/nfl/2014/
több mint 11 éve
A D#-ben Ninkó-Jones páros és Baby Vince is jól nyomta és a múlt heti után végre Revis is kezd éledezni, volt honnan. Az O#-ben Brady, G-Force játéka tetszett.
De ha egy forduló alatt elveszted a legjobb futódat, plusz a védelem vezérét, akik még a kedvenceid is, akkor az kissé keserűvé teszi a fontos és sima csoportgyőzelmet a Bills ellen. A csoportban a sorrend is kezd végre helyreállni.
Péntek hajnalban jöhet az újabb kötelező csoportgyőzelem.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!