New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Na, így a meccs végére még pár gondolat:
- a Vereen + Ridley és a Wright + Gronk duó szerintem nagyot játszott,
- a támadó falnál ez tűnik a legjobb felállásnak,
- Revis végre elkezdett játszani, nekem szimpatikus volt az egész meccsen,
- megint fostam, hogy JE11-et kinyírják, de csak azért nem kapja meg az Ironman nevet, mert már ott van neki a Superman + a Minitron 😛
- Arrington látványos TD-t hozott össze a ST többi tagjának hathatós közreműködésével,
- Dennard-nak elég szar napja volt,
- Ryan-nek is...

- sokak szerint az első 2 TD meg a PO hangulat döntött, de szerintem a Grasham drop-nál ment el a meccs a Bengals-nak.

ps
Oltári sok a fault. Ki lehetne elemezni, hogy miért, de szerintem összetett, főleg, ami ezt a meccset illeti. Itt most fakadt abból is, hogy vért ittak a fiúk a derbire. Volt benne tudatosság is, ahogy előttem is írták, inkább faultoltunk, ha másképp nem ment a játék. A legbosszantóbb, hogy még mindig sok a koncentráció miatti hiba és a vak zebra módi ítélet.

több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 110 — Pats fan
Az en tippem Wilson es Bolden,utóbbi 2 ,előbbi egy egész snappet játszott . Ezért kar őket only ST playerkent tartanikolok1972
Az egyik pr td-t akadályozott meg, a másik st td-t készített elő Arringtonnak am.
Labdaszerzésekből 13 pont, azt is lehetne mondani, hogy a büntetések nélkül simább lett volna. A lényeg, hogy ilyen attitűd kell a Bills ellen isWyatt
Azert ez nem fordul elő minden meccsen... 😉

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kérdés: hány oldalt kell visszaugranom a "Brédi kiégett" akadémiai szintű wall of text disputáig?gyeek
Ott találod a "a BB felett eljárt az idő " és a "Gronk sosem lesz már a régi" hozzászólások között😀
Jó meccs volt, talán korai volt még elővenni a PO- ra tartalékolt formát/playeket. 😀
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az en tippem Wilson es Bolden,utóbbi 2 ,előbbi egy egész snappet játszott . Ezért kar őket only ST playerkent tartanikolok1972
Az egyik pr td-t akadályozott meg, a másik st td-t készített elő Arringtonnak am.
Labdaszerzésekből 13 pont, azt is lehetne mondani, hogy a büntetések nélkül simább lett volna. A lényeg, hogy ilyen attitűd kell a Bills ellen is

több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 110 — Pats fan
Az en tippem Wilson es Bolden,utóbbi 2 ,előbbi egy egész snappet játszott . Ezért kar őket only ST playerkent tartani

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Ennyi fasz büntetést beszedni... Nem vagyunk leader-ek penalty-ben a ligában?

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Én is most nézem a meccset, de abírói döntések nagyon gázok voltak eddig az első félidőben.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Ezt hívják statement gamenek? Az első két drive után nem volt kérdés, hogy itt ma csak a Pats nyerhet. Nem tudok elmenni amellett, hogy ez a fasz Boger (akinek néznie kell a kezét, hogy hányat mutat és még így is elbassza a bemondást) és a buzi bandája mit keres még az NFL-ben.

Ja, és Stork maradhat.
több mint 11 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Ezt a győzelmet a helyén kell kezelni.
A labdaszerzések nélkül ez akár egy szoros meccs is lehetett volna.
A Bengals azt hozta, amit mi múlt héten KC ellen, semmi nem jött össze nekik.(ennyi drop az első 3 meccsükön nem volt összesen.)
Kíváncsi leszek arra ha nem megy annyira egy-két drive és mínusz 10-be leszünk bárki ellen akkor is meg lesz-e ez a tűz ami az első driveban volt.
A O fal javult némileg, de néha inkább szabálytalankodtak mint hogy átengedjenek bárkit.Ezt a küzdeni akarásnak fogom fel és tisztelem érte őket, javulni akarnak minden áron.
D-nél ami tetszett a futás ellen igen hatékony volt, bár nagy ponthátrány miatt, gondolom "siettek" volna előre Daltonék.
Mehetünk a Billshez, ha ott nyerni tudunk, akkor újra mi kezünkbe kerülhet az irányítás a csoportban, ez most elsődleges cél.
több mint 11 éve
Meló után végre el tudtam kezdeni nézni a meccset és rögtön le is írom az első gondolataimat, mert szerintem a meccs végéig lesz még más is 😛

1.
Megvolt a libabőr a Wright TD utáni hangulattól. TB-ből egy nagy rakás frusztráció szakadt ki és nagyon jó volt látni, hogy végre tud örülni. Állat volt, ahogy a közönség skandálta a nevét, lóbálták a BELIVE feliratokat és a csapattársak is odamentek hozzá örülni/gratulálni.

2.
Még az első TD előtt a 2 QB sneak hívás engem meglepett.

3.
Alakul valami double receiving TE felállás.
Gronk egyre jobban belelendül, Wright meg bemutatkozott. :cool:

4.
Gronk-ra egy Unsportsmanlike fault... WTF @)

több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Valahol az elmúlt két meccs közt vagyunk... remélhetően nem félúton.
Voltak pozitívumok, mondjuk érdemi elkapó-produktum nélkül hosszabb távon egy csapat se tud nyerni.
Szép és jó, hogy felhergelték magukat erre a meccsre... remélem ez hosszabb távon is megmarad.
A következő meccs beszédes lesz, a Bills DL a Cincynél is durvább.
több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
Tyms és Browner is aktiválva lett az 53-as keretbe, így két embertől meg kell válnia a csapatnakSpigo
“@SweetFeet_White: God's plan is greater than our own. Just keep believing!” Hmm

És White tweetje alapján ő lehet az egyik áldozat? WTF?Spigo
Én nem lepődnék meg ezen, sok fekete játokos tweetel hasonlókat napról-napra.

több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 216 — Patriots GM
Tyms és Browner is aktiválva lett az 53-as keretbe, így két embertől meg kell válnia a csapatnakSpigo
“@SweetFeet_White: God's plan is greater than our own. Just keep believing!” Hmm

És White tweetje alapján ő lehet az egyik áldozat? WTF?
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Minden előzetes tippelgetésem, jósolgatásom így jöjjön be, ahogy vártam és persze le is írtam korábban, hazai pályán sokkal jobbak leszünk és teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.
Az idei szezon legmagabiztosabb győzelme egy közvetlen AFC rivális ellen, nagyon jól játszottunk, mindenben felülmúltuk a Bengalst.
Jöhet a további sikeres folytatás a következő csoportmeccseken.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
KT sorsa mikor dől el?
hétfő du-t olvastam vhol, ez valós info? (itthoni vagy kinti idő szerint?)ZERO_L
Kinti idő szerint délután négy, azaz nálunk este 10
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
KT sorsa mikor dől el?
hétfő du-t olvastam vhol, ez valós info? (itthoni vagy kinti idő szerint?)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Mondjuk Butlert egyelőre még nem szeretném gyakran a pályán látni, hosszú távon viszont lehetne benne fantázia, de PS-en nem tudom, megmaradna-e

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szvsz CB Butler és LB Davis lesz a két önkéntes.

PS-ban lesznek majd nagy mozgások.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Tyms és Browner is aktiválva lett az 53-as keretbe, így két embertől meg kell válnia a csapatnak
több mint 11 éve
Kérdés: hány oldalt kell visszaugranom a "Brédi kiégett" akadémiai szintű wall of text disputáig?gyeek
Ó nyugi, most kezdődik a:
- Ebből a gyenge csoportból még egy majom is tovább juttatna minket, de a PO-ban alázni fognak minket
- Jó lenne végre egy normális csapat ellen is nyerni (függetlenül az ellenféltől, a Bengals csak a sorsolása miatt volt veretlen egyébként nem kaliber)
- A negyedik negyedben az utolsó 5 percben (máshol garbage time) mutatott játék szörnyű volt
- Miért nem játszik (többet) Gerappa, amikor itt lenne a lehetőség, hogy a Brady utáni korszakra készüljünk
- Thomkins-szal jobb lett volna
- Az őrült BB kaotikus döntései
+1 Hogy játszhatott ebben a csapatban Hernandez, amikor tudnunk kellett volna, hogy gyilkosvpi
Azért ezt kikérem magamnak... Ritka szar napunk volt... Megérdemelt volt a w részetekről. De a nem kaliber csapat tavaly is nyert ellenetek. És a hollok idegenben mindennek nevezhető csak nem könnyűnek... Ettől független gratulálok és sok sikert a csapatnak.meme
A tavalyi győzelmet aprót befolyásolta az a tényező hogy abban az utolsó driveban igencsak világvége idő volt. Cunami eső stb... Akkor nyertetek tény de szerintem több mázlifaktor volt abban mint a ma hajnali meccsen! Szerintem köv. meccsen jobbak lesztek az tuti, felültetek a szoporollere úgy ahogyan mi a KC ellen. Visszavágó a konf.döntőben 😀ParadSEC
Szét voltunk dominálva szépen szólva a fal részéről, én ott nem beszélnék szerencséről, szar idő ide vagy oda

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
- Ebből a gyenge csoportból még egy majom is tovább juttatna minket, de a PO-ban alázni fognak minket
- Jó lenne végre egy normális csapat ellen is nyerni (függetlenül az ellenféltől, a Bengals csak a sorsolása miatt volt veretlen egyébként nem kaliber)
- A negyedik negyedben az utolsó 5 percben (máshol garbage time) mutatott játék szörnyű volt
- Miért nem játszik (többet) Gerappa, amikor itt lenne a lehetőség, hogy a Brady utáni korszakra készüljünk
+1 Hogy játszhatott ebben a csapatban Hernandez, amikor tudnunk kellett volna, hogy gyilkosvpi
Azért ezt kikérem magamnak... Ritka szar napunk volt... Megérdemelt volt a w részetekről. De a nem kaliber csapat tavaly is nyert ellenetek. És a hollok idegenben mindennek nevezhető csak nem könnyűnek... Ettől független gratulálok és sok sikert a csapatnak.meme
A tavalyi győzelmet aprót befolyásolta az a tényező hogy abban az utolsó driveban igencsak világvége idő volt. Cunami eső stb... Akkor nyertetek tény de szerintem több mázlifaktor volt abban mint a ma hajnali meccsen! Szerintem köv. meccsen jobbak lesztek az tuti, felültetek a szoporollere úgy ahogyan mi a KC ellen. Visszavágó a konf.döntőben 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Irónia

több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Azért ezt kikérem magamnak... Ritka szar napunk volt... Megérdemelt volt a w részetekről. De a nem kaliber csapat tavaly is nyert ellenetek. És a hollok idegenben mindennek nevezhető csak nem könnyűnek... Ettől független gratulálok és sok sikert a csapatnak.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Akkor jöjjön egy kis forró krumpli:
 www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000406375/Brady-hot-potato?campaign=Facebook_videos_hotpotato

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Most igazodjak ki a csapaton....ThundersNFL
1:1§ [Alapelv] Brady kiégettAmadeus91
Gyanítom elférne az Okland O-ban ez a kiégett Srác 😉ParadSEC
oda még én is elférnék