New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Thompkins legszebb pillanataEz egy állat meccs volt, meg az alapszakaszbeli fordítás tavaly a Broncos ellen :cool:
youtu.be/KpJoCsnR_GUwinston
több mint 11 éve
hát ez gyönyörű, BB úgy tűnik hogy a tátongó lyukakat nem hogy eltüntetni szeretné hanem kreál újakat 😀BB GM keresztbe tesz BB HC-nak nagyon jóóó 😊
több mint 11 éve
Patriots release WR Kenbrell Thompkins; Sign LB Ja'Gared Davis to 53-man roster...hmm...%/MinitronÕ fogja megoldani az egyik LB posztot, ha esetleg Hightower vagy Collins nem játszana. Ja, nem.
több mint 11 éve
Patriots release WR Kenbrell Thompkins; Sign LB Ja'Gared Davis to 53-man roster...hmm...%/
több mint 11 éve
Szépen lassan a FASZ rossz oldalára kerülünk...ThundersNFLBostoni mértékkel már ott vagytok. Azon kell drukkolni, hogy minél hamarabb lejöjjetek onnan. Mondjuk most vasárnap. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Így akarják rávenni Brady-t, hogy ismerje már be, KIÉGETThát ha nem megy szép szóval, akkor bekeményítenek 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Browner haza is jöhetne 😊 LOB alpító!Úgyis cutoljuk őket holnap,akkor meg minek... 😕WitchdoctorEgy biztos nem Kenbrell Thompkinssal nyerjük meg a meccset...még durvább, hogy sem browner-t, sem tyms-t nem aktiváltátok...érdekes...Pari
Valaki aki érti v. tudja elmagyarázhatná😊NB2
több mint 11 éve
Szépen lassan a FASZ rossz oldalára kerülünk...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
mennyi esély van rá, hogy a Jets claimeli, 70%?HöriTöbb.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Én szerintem gyanús, hogy Thompkinsnak megint volt valami balhéja. Nem egyszerű karakter azért ő sem.
több mint 11 éve
Úgyis cutoljuk őket holnap,akkor meg minek... 😕Egy biztos nem Kenbrell Thompkinssal nyerjük meg a meccset...még durvább, hogy sem browner-t, sem tyms-t nem aktiváltátok...érdekes...Pari

több mint 11 éve
Egy biztos nem Kenbrell Thompkinssal nyerjük meg a meccset...még durvább, hogy sem browner-t, sem tyms-t nem aktiváltátok...érdekes...
több mint 11 éve
Az a baj, hogy már ő se érti, hogy mit miért csinál, de a látszatot fenn kell tartani.Egy biztos nem Kenbrell Thompkinssal nyerjük meg a meccset...BB nem nagyon ír ide...Proxi
több mint 11 éve
Egy biztos nem Kenbrell Thompkinssal nyerjük meg a meccset...BB nem nagyon ír ide...

több mint 11 éve
Egy biztos nem Kenbrell Thompkinssal nyerjük meg a meccset...Valaki aki érti v. tudja elmagyarázhatná😊
több mint 11 éve
Egy derék helytállás is jó lenne jelenleg a bengáli tigrisek ellen, de azért remélem, mi fogjuk szétkapni őket XD
több mint 11 éve
for the record: én is bírom a Bengalst, és tudom, hogy ha megy a szekér, akkor sokan megszeretik a csapatot, nincs ezzel semmi baj, csak dande beírása nem tetszett annyira 😊Nem kell ezt túl reagálni... Igen most fut a szekér. Ez egy szisztematikus építkezés eredménye. Lsd. elmúlt 4 év. De az az igazság, még mindig benne van a 3 csapatban a Pats akit mindenki meg akar verni, mert az mérvadó.Akármekkora is az a Brands ez egy ki-ki meccs lesz. Nekünk a fentiek miatt, nálatok meg a múlt hét miatt bizonyítandó, hogy az csak kisiklás volt... Amúgy szerintem a médiátok is csak felakarta rázni a fiúkat. Ha sikerűlt akkor mindegy ki az ellenfél vért izzadva is nyertek. Részünkről meg kiderülhet hol is tartunk most... Ha ott ahol szeretném én, akkor 1-2pontal mi nyerünk 😉memeJól van, nem kell komolyan venni, csak ez most nagyon feltűnt, és nem tudtam kihagyni a megjegyzést. Én a hypeolást mondjuk média szinten értettem, nem szurkolói szinten.Egy Pats szurkoló beszél más csapat agyon-hypeolásáról: epic fail 😛 😉dandemost nem azért, de én a neten sokkal több patriots fikázással találkozom (mármint általánosságban, nem a multkori meccs miatt konrétan), mint hype-al. divat fikázni. biztos divat szeretni is, de ezen már amúgy túl lehetne lépni. és igen, a bengals-bandwagon létező dolog most.winston
Egyébként majdnem Pats drukker lettem, de aztán mégis a Philly lett, úgyhogy nekem nincs bajom veletek 😀dande
több mint 11 éve
érdektelen hírek rovat:Jon Halapio és WR Wilson Van Hooser (body camp volt idén) is a bostoni FXFL csapatban, a Boston Brawlersben játszik. Halapio azért jó messze csúszott, bár ez a liga elvileg segít fejlődni a nem NFL-ready játékosoknak. Tajh Boyd az egyik QB ennél a csapatnál amúgy.
több mint 11 éve
Ezt most találtam, a tengeren túl nem utálnak minket annyira 😛
több mint 11 éve
Az NFL nem egy kültelki amatőr liga. Egy játékos játékidejének akár több millió dolláros következménye lehet a jövedelmére nézve. Az edzőknek ezt valamilyen szinten akceptálniuk kell. Nem lehet olyan egyszerűen azt mondani, hogy akkor ki vagy rúgva, vagy átadó listára teszlek, ha szóvá teszed a dolgot.KollegaÁtadó listára nem, de kispadra nyugodtan. Erről az edző dönt, nincs az a szerződés amit azt felülírná. Döntően ez volt az oka Kelly elmenetelének is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Most hogy Fleming nem edz,tudja valakii, hogy milyen felállásban gyakorol az Oline?pasztoybMost rápróbálunk, hogy mire megy három center két gyengélkedő T-lel.😊
Solder-Wendell-Stork-Connolly-SeaBass
Kline szerintem legfeljebb 46-ba fog beférni Devey helyére.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Az NFL nem egy kültelki amatőr liga. Egy játékos játékidejének akár több millió dolláros következménye lehet a jövedelmére nézve. Az edzőknek ezt valamilyen szinten akceptálniuk kell. Nem lehet olyan egyszerűen azt mondani, hogy akkor ki vagy rúgva, vagy átadó listára teszlek, ha szóvá teszed a dolgot.
We are all PATRIOTS!