New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Thompkins legszebb pillanata
 youtu.be/KpJoCsnR_GUwinston
Ez egy állat meccs volt, meg az alapszakaszbeli fordítás tavaly a Broncos ellen :cool:

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
hát ez gyönyörű, BB úgy tűnik hogy a tátongó lyukakat nem hogy eltüntetni szeretné hanem kreál újakat 😀
BB GM keresztbe tesz BB HC-nak nagyon jóóó 😊

több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Patriots release WR Kenbrell Thompkins; Sign LB Ja'Gared Davis to 53-man roster...hmm...%/Minitron
Õ fogja megoldani az egyik LB posztot, ha esetleg Hightower vagy Collins nem játszana. Ja, nem.
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Thompkins legszebb pillanata
 youtu.be/KpJoCsnR_GU
több mint 11 éve
Patriots release WR Kenbrell Thompkins; Sign LB Ja'Gared Davis to 53-man roster...hmm...%/

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szépen lassan a FASZ rossz oldalára kerülünk...ThundersNFL
Bostoni mértékkel már ott vagytok. Azon kell drukkolni, hogy minél hamarabb lejöjjetek onnan. Mondjuk most vasárnap. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Így akarják rávenni Brady-t, hogy ismerje már be, KIÉGETT

hát ha nem megy szép szóval, akkor bekeményítenek 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Egy biztos nem Kenbrell Thompkinssal nyerjük meg a meccset...

Valaki aki érti v. tudja elmagyarázhatná😊NB2
még durvább, hogy sem browner-t, sem tyms-t nem aktiváltátok...érdekes...Pari
Úgyis cutoljuk őket holnap,akkor meg minek... 😕Witchdoctor
Browner haza is jöhetne 😊 LOB alpító!
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 657 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szépen lassan a FASZ rossz oldalára kerülünk...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 924 — Patriots fan
mennyi esély van rá, hogy a Jets claimeli, 70%?Höri
Több.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mennyi esély van rá, hogy a Jets claimeli, 70%?

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én szerintem gyanús, hogy Thompkinsnak megint volt valami balhéja. Nem egyszerű karakter azért ő sem.

több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan

még durvább, hogy sem browner-t, sem tyms-t nem aktiváltátok...érdekes...Pari
Úgyis cutoljuk őket holnap,akkor meg minek... 😕

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem akarunk alázni

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!

még durvább, hogy sem browner-t, sem tyms-t nem aktiváltátok...érdekes...
több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466

BB nem nagyon ír ide...Proxi
Az a baj, hogy már ő se érti, hogy mit miért csinál, de a látszatot fenn kell tartani.

több mint 11 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan

BB nem nagyon ír ide...

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com

Valaki aki érti v. tudja elmagyarázhatná😊
több mint 11 éve
Egy derék helytállás is jó lenne jelenleg a bengáli tigrisek ellen, de azért remélem, mi fogjuk szétkapni őket XD

több mint 11 éve
Egy Pats szurkoló beszél más csapat agyon-hypeolásáról: epic fail 😛 😉dande
most nem azért, de én a neten sokkal több patriots fikázással találkozom (mármint általánosságban, nem a multkori meccs miatt konrétan), mint hype-al. divat fikázni. biztos divat szeretni is, de ezen már amúgy túl lehetne lépni. és igen, a bengals-bandwagon létező dolog most.winston
Jól van, nem kell komolyan venni, csak ez most nagyon feltűnt, és nem tudtam kihagyni a megjegyzést. Én a hypeolást mondjuk média szinten értettem, nem szurkolói szinten.

Egyébként majdnem Pats drukker lettem, de aztán mégis a Philly lett, úgyhogy nekem nincs bajom veletek 😀dande
Nem kell ezt túl reagálni... Igen most fut a szekér. Ez egy szisztematikus építkezés eredménye. Lsd. elmúlt 4 év. De az az igazság, még mindig benne van a 3 csapatban a Pats akit mindenki meg akar verni, mert az mérvadó.Akármekkora is az a Brands ez egy ki-ki meccs lesz. Nekünk a fentiek miatt, nálatok meg a múlt hét miatt bizonyítandó, hogy az csak kisiklás volt... Amúgy szerintem a médiátok is csak felakarta rázni a fiúkat. Ha sikerűlt akkor mindegy ki az ellenfél vért izzadva is nyertek. Részünkről meg kiderülhet hol is tartunk most... Ha ott ahol szeretném én, akkor 1-2pontal mi nyerünk 😉meme
for the record: én is bírom a Bengalst, és tudom, hogy ha megy a szekér, akkor sokan megszeretik a csapatot, nincs ezzel semmi baj, csak dande beírása nem tetszett annyira 😊
több mint 11 éve
érdektelen hírek rovat:

Jon Halapio és WR Wilson Van Hooser (body camp volt idén) is a bostoni FXFL csapatban, a Boston Brawlersben játszik. Halapio azért jó messze csúszott, bár ez a liga elvileg segít fejlődni a nem NFL-ready játékosoknak. Tajh Boyd az egyik QB ennél a csapatnál amúgy.
több mint 11 éve
Ezt most találtam, a tengeren túl nem utálnak minket annyira 😛

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az NFL nem egy kültelki amatőr liga. Egy játékos játékidejének akár több millió dolláros következménye lehet a jövedelmére nézve. Az edzőknek ezt valamilyen szinten akceptálniuk kell. Nem lehet olyan egyszerűen azt mondani, hogy akkor ki vagy rúgva, vagy átadó listára teszlek, ha szóvá teszed a dolgot.Kollega
Átadó listára nem, de kispadra nyugodtan. Erről az edző dönt, nincs az a szerződés amit azt felülírná. Döntően ez volt az oka Kelly elmenetelének is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Most hogy Fleming nem edz,tudja valakii, hogy milyen felállásban gyakorol az Oline?pasztoyb
Most rápróbálunk, hogy mire megy három center két gyengélkedő T-lel.😊
Solder-Wendell-Stork-Connolly-SeaBass

Kline szerintem legfeljebb 46-ba fog beférni Devey helyére.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Az NFL nem egy kültelki amatőr liga. Egy játékos játékidejének akár több millió dolláros következménye lehet a jövedelmére nézve. Az edzőknek ezt valamilyen szinten akceptálniuk kell. Nem lehet olyan egyszerűen azt mondani, hogy akkor ki vagy rúgva, vagy átadó listára teszlek, ha szóvá teszed a dolgot.

We are all PATRIOTS!