New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem tudom, de valami miatt olyan érzésem van, hogy a Bengalst elverjük..Megy itthon és kint is a nagy csapat temetés, Dinasztia-Brady end hangulat..Szerintem mindenki vért akar inni vasárnap a csapatból, s látványos játékkal megverjük a Cincit..kyobalu
Amúgy én is azt tippeltem, hogy ez lesz, annyira ellenünk szól most minden, hogy simán elhiszem, hogy nyerünk 😀

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Reálisan nézve a Bengals ellen ki fogunk kapni. Én annak tudnék örülni, ha látnék valami eltolódást pozitív irányba, valami elképzelést, koncepciót, ami középtávon (mert szerintem 1 hét alatt nem fog menni) megold az eddig vázolt problémák közül legalább néhányat a gárdánál és persze némi vérkeringést is látni szeretnék, mert rohadt petyhüdt ez a Pats most. Sajnos.

Nem zavarna, ha egy szoros vagy kevésbé szoros meccsen most kikapnánk (nagy verést persze soha többet!). Csak lenne már valami előremutató játék, valami olyan, amit azért nézni is jó.

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem tudom, de valami miatt olyan érzésem van, hogy a Bengalst elverjük..Megy itthon és kint is a nagy csapat temetés, Dinasztia-Brady end hangulat..Szerintem mindenki vért akar inni vasárnap a csapatból, s látványos játékkal megverjük a Cincit..kyobalu
Ezt írták többen a Chiefs meccs előtt is... Hogy Ricsi sírni fog, annyira sima lesz... Sírt is, de örömében, annyira sima lett.Burkus
Mikor a közvetítés elején is elhangzott, hogy pont az a Kansas City két erőssége, melyben a Patriots a labda másik oldalán kifejezetten gyenge (pass rush vs Brady megvédése és Jamaal Charles vs run defense), valakinek még utána sem esett le, hogy - pláne idegenben - ennek a meccsnek nem egyértelműen a Pats az esélyese? Kinek hány meccset kell megnéznie még ahhoz, hogy belássa, az NFL pont erről szól?baggio
Egyetértek. Én is hurráoptimizmusnak tartottam a véleményt. (Ekkora zakót azért nem vártam.)

Ezért nem értem a Bengals vonatkozásában sem az optimizmust. Onnan elvileg Atkins, Dunlap meg a többiek még hevesebb passrusht fognak nyomni.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
Ezt írták többen a Chiefs meccs előtt is... Hogy Ricsi sírni fog, annyira sima lesz... Sírt is, de örömében, annyira sima lett.Burkus
Mikor a közvetítés elején is elhangzott, hogy pont az a Kansas City két erőssége, melyben a Patriots a labda másik oldalán kifejezetten gyenge (pass rush vs Brady megvédése és Jamaal Charles vs run defense), valakinek még utána sem esett le, hogy - pláne idegenben - ennek a meccsnek nem egyértelműen a Pats az esélyese? Kinek hány meccset kell megnéznie még ahhoz, hogy belássa, az NFL pont erről szól?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Én nem írtam..A Miami meccs után látszott, hogy ebben a KC-ben van valami..Pont azt a játékot csinálják, amit mi 2002-2006 között..Van hozzá emberanyaguk, és úgy tűnik működik..
A Cinci-vel kapcsolatban ez csak megérzés..Tudom, hogy náluk dübörög a szekér, pihenőhétről jönnek és mi vagyunk az underdogok..DE szerintem felhúzzák magukat a skacok mindkét oldalon és harapni akarnak..Egy agresszívabb D# lesz a pályán, ami többször nyomást helyez Daltonra, aki többször hibázni is fog emiatt..Több TO-nk lesz mint nekik...Az O#-nél pedig valami miatt stabilabb lesz a fal, így Brady pedig több embernek tud majd dobálni a blitz hegyek miatt..Ezt várom..Aztán meglátjuk mi lesz..Csodát nem várok..De nem hiszem el, hogy O-line-ban nem indul el valami fejlődés..ha meg ott lesz már valami pozitívum, akkor mindenhol lesz..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Azért BB röhögéséből mekkora MEME-ket lehetne gyártani... Adná magát... Ha értenék hozzá, tuti nekiállnék... 😊

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ezt írták többen a Chiefs meccs előtt is... Hogy Ricsi sírni fog, annyira sima lesz... Sírt is, de örömében, annyira sima lett.
több mint 11 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2014/10/01/analysis-notebook-week-4-3/

Brady-rőlSpigo
Ez sok újat nem tartalmaz, ami akár ezen a fórumon ne hangzott volna el. Brady leszálló ágban van, de egy jó fallal még biztos ligaelit teljesítményt tudna nyújtani és még mindig ő a legjobb opció idén. Ezt minden reálisan gondolkozó személy tudja.

Az lesz nekem a kérdés, hogy ha jön pár nagy vereség egymás után, különösen ha csoportriválisok ellen és mondjuk novemberre kiderül, hogy nincs PO, akkor mennyire esik szét morálisan a csapat.
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 216 — Patriots GM
 www.profootballfocus.com/blog/2014/10/01/analysis-notebook-week-4-3/

Brady-ről
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
nem akarom előhúzni a bikinis hasonlatot, de nem lehet, hogy azért gyengébb ilyenkor is, mert idén(és tavaly is) már annyiszor beleverték a földbe, hogy egyszerűen nem tud normálisan koncentrálni még a legegyszerűbb szituációknál sem? magyarul nincs meg a bizalom az Ofal felé, így akkor is gyorsabban, "elhamarkodottan" hoz döntéseket, amikor nincs is rá indoka, mert nem tudhatja, hogy mikor verik meg Solder-t és sóznak egy irgalmatlan nagyot a kezéreZERO_L
Igaz, én csak a hétfő esti meccset láttam egészben plusz a Miami fél meccset (a többiből highlightot, de az nem ugyanaz), de szerintem valami más lehet itt a probléma. Hétfőn nem volt szétesve a fal, Bradynek volt ideje. Jó, kávét főzni nem tudott a fal mögött, de nem volt rajta nagyobb nyomás, mint az NFL legalább 20 QB-ján heti szinten van, és a többségük megoldja. Még Blake Bortles is, aki élete első meccsét játszotta, és csak rookie elkapói voltak, képes volt a hétfői Pats falnál sokkal rosszabb Jags fal mögött elég jól elpasszolgatni. Ráadásul, ha rossz is a fal, Brady akkor is egy veterán QB, fineszes, mindent tud a játékról, vele lehet(ne) játszatni olyan playbookot is, ahol nem kell dédelgetnie a labdát. Azt viszont kizártnak tartom, hogy Brady ennyire visszaesett volna. Egy HOF QB napjai leáldozhatnak, node nem ilyen drasztikusan egyik évről a másikra. A karjából elmehet az erő egy év alatt, de akkor legfeljebb nem dob 40 yardosakat. A rövidpasszos játékot viszont nem felejti el aki egyszer megtanulta.

Annyi minden nem működött hétfőn, hogy (kívülről szemlélve persze, nem ismerem a belső helyzetet) inkább vagy arról lehet szó, hogy megpróbálnak valami másfajta játékrendszert ami egyelőre borzasztóan nem működik, de ebben látják a nagyobb pontenciált, ezért megéri beáldozni az elejét. Vagy pedig nincs ilyesmi, hanem a háttérben van valami komoly bibi, ami még nem pattant ki. Öltözői problémák, edzői ellentétek, valami ami miatt a csapat és az edzői kar is dekoncentrált, elviszi a figyelmüket a belső probléma. Akármi is az.

Mindenesetre, ha ránézek a PFF-en a rosterre, akkor kyobalu-val értek egyet. Ez a keret simán alkalmas arra, hogy vasárnap elverje az eddig rendkívül jó Bengalst is. Hogy sikerül-e elverni azt nem tudom, de nem a keret összetételén múlik. Mankins ügy meg a többi ide vagy oda. És van hozzá egy Belichick és egy Brady is.

(Szerk.: Egyébként a hétfői meccsen feltűnt valami. Volt ugye korábban már itt többször is szó arról, hogy a Pats milyen playhívás rendszert használ, és hogy az milyen rövid, pár szavas hívásokat jelent. Még arról is volt szó, hogy ezt mennyire nehéz a WR-eknek megtanulni, és lehet, hogy emiatt válnak be viszonlag kevesen. Na, hétfőn viszont többször mutatták a Pats huddle-t, és lehetett látni Brady száját ahogy bemondja a playt. Na, az minden volt, csak nem az említett rövid, pár szavas bemondás. A karjáról olvasva minden egyes alkalommal szabályos kisregényt mondott el. Megváltozhatott volna a playhívási rendszer is esetleg?)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nem tudom, de valami miatt olyan érzésem van, hogy a Bengalst elverjük..Megy itthon és kint is a nagy csapat temetés, Dinasztia-Brady end hangulat..Szerintem mindenki vért akar inni vasárnap a csapatból, s látványos játékkal megverjük a Cincit..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Azért T,Halinak hálásak lehetünk hogy nem kinyirni akarta Bradyt hanem csak labdát szerezni..-mert simán megcsinálhatta volna a szezon ending sérülést! Respect neki ezért!ParadSEC
Na mondjuk mi haszna lenne abból, ha kinyírja? A csoportellenfeleik ellen nem játszhat? Vagy már a po-ra gondol, hogy ott ne zavarjon? Btw még a végén szükségtelen durvaság miatt büntit kap, aztán még labdájuk sincs. Én nagyomn bírom Halit, GM-ben az egyik első érkezőm volt, de azért az, azért járjon neki a tisztelet, mert nem nyírt ki valakit, kicsit fura 😀 okosan csinálta, labdát szerzett

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Azért T,Halinak hálásak lehetünk hogy nem kinyirni akarta Bradyt hanem csak labdát szerezni..-mert simán megcsinálhatta volna a szezon ending sérülést! Respect neki ezért!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
szerintem meg ez a Pats problémája, nem a burnbrady

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
lehet nem dobja már olyan pontosan a hosszú labdákat mint anno, nem is lesz fiatalabb, de ha minimálisan elfogadható teljesítményt nyújtana az Ofal, nem kellene minden második playben attól tartania, hogy agyonverik, ha lenne normális futójátékunk, ha lenne annyi ideje, hogy csak párszor végigmehessen az elkapóin és nem csak Minitron tudná rendszeresen(!!) üresre játszani magát, akkor tudná hozni a konzisztens teljesítményt
majd ha egy normálisan(nem egyenlő az elittel) dolgozó Ofal mögött is ennyire pontatlanul játszik, akkor majd lehet arról beszélni, h fejben nincs ott TB, addig ez számomra marad baromság kategóriaZERO_L
Azért szar O-fal ide vagy oda,nem kötelező a labdát az ellenfél CB-jének a kezébe dobni...Meg játszanak azért ebben a ligában egy páran elfogadhatóan szar o-line mögött is. Kicsit érthetetlen,hogy ha maga TB mondja magáról hogy szar volt,akkor miért akarjuk mégis bebizonyítani,hogy nem volt az?Az hogy a gyenge teljesítményének mi az oka az más tészta,de hogy gyengén játszik-amit Ő maga is elismer-azon nehéz lenne azért vitatkozni...kolok1972
és ki állítja hogy csodásan játszott???
(btw, amikor már rég eldőlt a meccs, dobott két INT-et, ha ez nincs biztos bedaráljuk őket...)

pont arról van szó hogy nagy részben(!) ez inkább az Ofal szerencsétlensége miatt van, ezen meg az nem változtat ha őt most leültetjük pár meccsreZERO_L
És hol állítottam én h azt írtad h csodálatosan játszott ? Bazza hozzászólása épp arra irányult,hogy amikor nem volt nyomás Bradyn- ergo nem a fal az oka-akkor is pocsék ratingja volt,tehát a fal teljesítményétől függetlenül is szarul játszott .kolok1972
nem akarom előhúzni a bikinis hasonlatot, de nem lehet, hogy azért gyengébb ilyenkor is, mert idén(és tavaly is) már annyiszor beleverték a földbe, hogy egyszerűen nem tud normálisan koncentrálni még a legegyszerűbb szituációknál sem?
magyarul nincs meg a bizalom az Ofal felé, így akkor is gyorsabban, "elhamarkodottan" hoz döntéseket, amikor nincs is rá indoka, mert nem tudhatja, hogy mikor verik meg Solder-t és sóznak egy irgalmatlan nagyot a kezére

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Brady nem jó. nem tudom, hogy kiégett-e vagy csak szar napja, hete, hónapja van, de nem jó. Ez tény.

Viszont nem jó Revis se. (Már az első passznál is Bowenak hol a tökömben kóricált?), Nem jó (nagyon nem) a két line. Nem jó, vagy nincs SS. Nincs 2. számú WR. Nincs normális D coach és nincs normális O playhívás sem. Nincs egészséges, használható TE.

Tehát nem tudom, hogy Brady miért nem jó, de az biztos, hogy van itt még pár hangyafasznyi dolog ami nem működik és ha ezeknek legalább a felét meg tudnánk oldani, akkor pontosabb képet kapnánk arról, hogy Bradynek mi a gondja.zinedine5
Talán ez a hozzászólás foglalja össze legjobban az elmúlt hetek teljesítményét..
Olvasok sokféle külföldi oldalt, ami napi szinten foglalkozik a Pats-el.. Tegnap Rodney Harrison nyilatkozatán gondolkodtam el el picit hosszabban..S arra a következtetésre jutottam, hogy felesleges ekézni egyfolytában Brady-t, mert ő a kapitány..A döcögő O# persze az ő hibája is, de nem biztos, hogy rá kellene húzni a vizes lepedőt, hogy ő vigye el a balhét..A probléma több mint sokszereplős..
Brady a romló statisztikái ellenére még mindig több, mint jó képességű irányító! Kijelentés, pont. Ezt vállalom, még akkor is, ha kritikus is tudok vele lenni.
Harrison azt mondja, hogy Brady azért frusztrált, szinte fél a zsebben, mert az előtte lévő fal, több, mint borzalom..Egyszerűen nem áll össze, s az eddig legstabilabbnak tűnő Solder és Vollmer is több, mint formán alul játszik..Nincs bizalom azokban az emberekben, akikre legjobban kellene támaszkodnia. Az elkapók közül egyetlen ember üti meg talán az elit szintet, aki szinte mindig szabadra játssza magát..Ő JE11..Véleményem alapján, ő sem elit, csak a legjobb képességű elkapónk..Gronk elit volt, s több volt mint megbízható..De most még rozsdás, kicsit csikorog..Ők a két legjobban megbízhatóbb elkapóink..A többiek vagy nem tudják tisztára játszani magukat, vagy viszonylag nagy %-al dropolnak..Lafell a mostani meccsen "csak" azért tudott villogni és viszonylag szép számokat felmutatni, mert JE11-t és Gronkot emberezték végig..Lafell, KT, Dobson, Dola és Wright jó képességű elkapók, de nem elit szintűek..Mégis abban látom az előre lépés, változás lehetőségét, ha őket jobban be tudjuk vonni a passzjátékokba..Gondolom ezen is dolgoznak ezerrel Brady-ék.. De itt köszön vissza az alapprobléma, és nyal vissza a fagyi..Ha előtted a zseb max 3 másodpercig tud tartani, akkor nincs annyi időd, hogy végigpásztázd az összes elkapódat..Ráadásul az esetek 80 %-ban a 2., 3. számú elkapóink nem tudják szabadra játszani magukat..
Úgyhogy a probléma több, mint összetett..Remélem a közeljövőben Gronk egészségügyi állapotának fejlődésével,és növelt snap számaival javulni fog a fal teljesítménye is..Ő azért volt a legjobb TE a ligában, mert kifejezetten sokat tud segíteni blokkolások területén is..Jobban tudhat működni a futójáték, Ridley & Vereen több időt kaphat, s talán Wright segítségével visszaköszönhetnek a 2 TE-s játékok is..Lafell nem elit elkapó, de végre kezd valami fény lenni az alagút végén egy magasabb elkapóval is a széleken. Hátha jobban tud működni a jövőben. JE11 és remélem több Dola részvétellel mehetnének a középső kereszt slot WR routok a Brady-re irányuló rengeteg bltz csomag miatt, Wright betölthetné az elképesztően hiányzó Hernandez szerepét, s talán Lafell lehetne a külső X-WR..S csak halkan jegyzem meg, hogy erre a szerepre talán használható lehetne Tyms is..Alakulhatna ez szépen is a következő két hónapban..akár..
De ehhez elengedhetetlen egy stabilabb fal..Azért sokat elárul a 7végi meccsről, hogy szinte akkor volt a legstabilabb a fal amikor Cannon játszott LT, vagy RT poszton..Szinte csak akkor nem volt QB hit és sack..Amennyiben a falt tudnánk picit stabilizálni, akár szinte állandó FB és TE segítséggel, akkor előrébb leszünk..S nem lesz tényleg X. foxborói zsinat, Brady temetés és öngyilkos hangulat..
A D#-ről majd máskor..Így is mindig sokat írok..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
"Fos teljesítménnyel..." Sobri, ez már orvosi eset 😊 Brady elmúlt 6 szezonja alatt játszott a csapat két SB-t, játszott két konferenciadöntőt, azaz egy meccsre volt a SB-tól. Hogy a O-fal szar/összeomlik, ahogy a secondary dettó, arról nem ő tehet. 2010-ben pedig - amikor nem volt konferenciadöntő - MVP lett - másodszor karrierje során - ami azt mutatja, hogy az ő teljesítményén abban az évben sem múlt a végső siker. Ez hatból öt olyan szezon, amelyikre bármelyik HoF QB büszke lenne.

Most már egyértelműen látszik a hanyatlás és Brady látható, egyértelműen megnyilvánuló frusztrációja részben abból is fakadhat, hogy ezzel ő is tisztában van. De ettől még az elmúlt 6 évben nem fos volt, hanem egy kiemelkedő karrier sikerekkel teli állomásai. Ilyen teljesítményt az elmúlt 14 évben nem hozott SENKI a QB-k közül. (Manning 2007 óta - két vesztett SB,és 3 MVP cím, de azt ő akkor is megkapja, ha egész szezonban csak a vizesvödröt cipeli.)

Ha a Brady utáni QB 6 szezon alatt egy ugyanilyen teljesítményt hoz ki a csapatból, elégedett lennék (vele), nem kerékkötőnek tartanám. Komolyan nem értelek Téged, mikor lett volna az elmúlt években jó Brady? Ha a 8.gyűrűnél tartana?
több mint 11 éve
Feribali New England Patriots 48
Ebben Sobrinak igaza van, lásd még az idei videoton a tavalyihoz képest, gyakorlatilag csak edzőt cseréltek, vagy a Ravens, ha jól emlékszem, az SB győztes évben cserélt offensive coordinatort. Holott akkor voltak 4&21re is a playofftól. Biztos ezer példa van még erre. Látnia kell a vezetőségnek, hogy itt már csak egy helyben toporgás van, vezéráldozatok kellenek, hogy felrázzák a csapatot! Remélem lesz elég tökük ilyen kemény döntést hozni, bár szerintem max az OL edzőt küldik majd el, az meg nem segít sokat.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
Nem irreleváns, mert új QB-t akarsz. Ahhoz pedig nem lehet fület-szemet becsukni és csak a Patsen belül maradni, mert annak megítélése, hogy az új QB-val mire megy a csapat, kell az összevetés, esélyek latolgatása. Bár úgy menne (számotokra 😊), hogy Belichick draftol és az úgyis jó lesz, lehet tojni arra, hogy Brees, Rodgers, Dalton milyen. Csakhogy Cassell, Mallett után azért mielőtt Garoppolo kezébe adnád a pálcát, nem árt elgondolkodni az esélyeken, nemde?

Megj: Egyébként látva a tegnapi Brady-t, valóban felmerülnek az emberben kérdőjelek. De ezeket a kérdőjeleket nincs értelme kérdéssé fogalmazni akkori, amikor úgy egészben a csapat csődöt mond, védelmestül, támadófalastul, elkapóstul, edzőstül. Ha a csapat amúgy hozná magát, ha nem lennének érthetetlen edzői lépések, ha a playhívás érthető lenne, ha ott lennének szélen és középen az elszakadó elkapók, és eközben lenne Brady rossz, akkor lenne értelme erről beszélni. Előbb olyan kérdésekre lenne jó választ kapni, hogy pl. kinek és miért jut eszébe 280 fontos embert tackle-be beállítani 340 fontos emberek ellen? Biztos van rá válasz, hiszen nem hülyék ülnek az irodában, ráadásul egy zseni vezeti őket, de ettől még nem működik, furcsa, érthetetlen.peterk2005
Pedig teljesen irreleváns.
És elég butuska dolog abból általánosítani, és ránk nézve következtetgetni, hogy máskor, máshol, másutt, más felttelekkel, más helyzetben mi történt.
Ez kb. annyira lenne helytálló, mint azok a statisztikák, ahol abból következtetgetnek, hogy mondjuk a Pats hányszor lett bajnok olyan évben amikor a Red Sox a rájátszásba jutott, vagy hogy mi két csapat egymás elleni örökmérlege, és ha az 15-3, akkor az a csapat az esélyesebb, amelyik ötször többször nyert…

Valamint biztos hallottál olyan, számokban nem mérhető lélektani momentumokról, hogy teljesen ugyanaz az emberanyag egy új edzővel, vagy új irányító mögött, vagy akár bizonyos pályán kívüli történések hatására, stb. mintegy "megtáltosodik", és az addigi 60 százalékos lötyögése helyett elkezd 110 százalékon teljesíteni. Márpedig egy ilyen ugrásszerű javulás egy annyira kiegyensúlyozott ligában, ahol sokszor nüanszok, playek döntenek, mint az NFL, akár SB-t is érhet.
Szóval én továbbra is azt mondom, hogy ha egy új QB ha tehetségtelenebb is, mint Brady, benne van a SB, míg Brady már a büdös életben nem fog több gyűrűt nyerni a Pats-ben, tehát a csapat szempontjából egy csere még akkor is jobb lenne, ha ránézésre nem.
(Az lenne még érdekes szcenárió, ha Bradyt kibasznák, elcserélnék mondjuk Oaklandbe, és ettől újra lángra gyúlna, kicsit háttérbe tenne családot, mindenütt fájó testet, bepöccenne és dafke megmutatná, hogy van még benne kraft. De erre kevés sanszot látok.)

Ráadásul ha a vezér nem vezet, ahhoz képest mindenképpen előrelépés egy eltökéltebb vezető.
Valamint én abban se hiszek, hogy a zsenik készen ülnek a padon, vagy már eleve, a padon ülve tudható, hogy mi rejtőzik bennük.
Azt, hogy ki zseni, az adott helyzet hozza elő.
Bradyből a mélyvíz kihozta. Casselből nem hozta elő. Malletnál nem tudhatjuk mi tötént volna, ha élesben kap egy csapatot 10-12 alapszakaszmeccsre. Garoppolo esetében meg majd remélem kiderül.
Biztos nem esel abba a hibába, hogy pl. egy irányítót az első 10-12 meccse alapján ítélsz meg, és írsz le vezetői képességeit illetően (most nem a tálentumról beszélek, azt mi innen képtelenek vagyunk megítélni, valamint az nem egy egzakt dolog, ami nem változik folyamatában), hanem ismerve mondjuk Peyton Manning vagy Russel Wilson történetét tudod, hogy hogyan képes egy markáns vezető a maga képére formálni egy csapatot, akár a végső győzelemig.

Azért nem fogadtam arra, hogy Sobri meg fog jelenni a topicban károgni mint egy keselyű Brady teteme fölött ezt a vereséget követően, mert úriember biztosra nem fogad.Burkus
Szerintem az, hogy konzekvensen ugyanazt a vediktet mondom Bradyvel kapcsolatban évek óta, nem meríti ki a károgás fogalmát.
Inkább elgondolkoznék a helyedben, hogy ha az elmúlt 6 évben az irányítónk nem a háromgyűrűs Brady lett volna, hanem egy másik QB ugyanezen fos teljesítménnyel, mint amit Brady leadott a sérülése óta, vajon hányszor kívántad volna ki a csapatból, és érezted volna őt a végső siker kerékkötőjének.

több mint 11 éve
Kimondhatatlanul hálás lennék, ha nem kezdenénk neki az X. foxboroi zsinatnak Brady kiégése kapcsán.

A vége - az eddigi tapasztalatok alapján - Sobri banja lenne, pusztán azért, mert a véleményét a nagy többség érzékeny lelke nem tudja feldolgozni. Emiatt viszont én lennék mérhetetlenül szomorú. Ahogy magamat ismerem, ennek hangot is adnék.

Akit érdekel a felek többször előadott érvrendszere, könnyedén rá tud keresni.

Szóval, peterk, a kérdésedre a válasz: természetesen ők is kiégtek, totálisan. 😀tomi-tomi
"X. foxborói zsinat" 😊)))) A hét szövege, végre jót röhögtem valamin, ami a Patset érinti.

Azért nem fogadtam arra, hogy Sobri meg fog jelenni a topicban károgni mint egy keselyű Brady teteme fölött ezt a vereséget követően, mert úriember biztosra nem fogad.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 422 — Ajmo Vatreni
Brady nem jó. nem tudom, hogy kiégett-e vagy csak szar napja, hete, hónapja van, de nem jó. Ez tény.

Viszont nem jó Revis se. (Már az első passznál is Bowenak hol a tökömben kóricált?), Nem jó (nagyon nem) a két line. Nem jó, vagy nincs SS. Nincs 2. számú WR. Nincs normális D coach és nincs normális O playhívás sem. Nincs egészséges, használható TE.

Tehát nem tudom, hogy Brady miért nem jó, de az biztos, hogy van itt még pár hangyafasznyi dolog ami nem működik és ha ezeknek legalább a felét meg tudnánk oldani, akkor pontosabb képet kapnánk arról, hogy Bradynek mi a gondja.
több mint 11 éve
Egy jó átlagos (akármennyire is motivált és tökös) QB-val ez a Pats egy átlag csapat lenne. Revisestül, mindenestül.peterk2005
ezek szerint te sem vagy kifejezetten jó véleménnyel Brady-rőlbaggio
Akkor viszont te azt mondod, hogy ez a Pats egy átlag csapat sincs? Legalábbis csak így tudom értelmezni ezt a reakciót
Wyatt
A Patriots most egy teljesen átlagos csapat az NFL-ben, erősen a profi ligában oly megbecsült 8-8-as mérleg felé tartva. Na most ezek szerint jelen helyzetben Brady sem több egy "jó átlagos" irányítónál, szó szerint értelmezve a peterk által írtakatbaggio
Nem teljesen. Én ezt úgy értettem, hogy ha a csapatnál minden rendben lenne és a rosterből kihoznák ami benne van, akkor lenne egy átlagos csapat egy jó átlagos QB-val. De Brady-vel szerintem még mindig sokkal jobb lenne annál.peterk2005
Na, ha picit hamarabb jön, akkor nem állok neki 😀

több mint 11 éve
Egy jó átlagos (akármennyire is motivált és tökös) QB-val ez a Pats egy átlag csapat lenne. Revisestül, mindenestül.peterk2005
Akkor viszont te azt mondod, hogy ez a Pats egy átlag csapat sincs? Legalábbis csak így tudom értelmezni ezt a reakciót
Wyatt
A Patriots most egy teljesen átlagos csapat az NFL-ben, erősen a profi ligában oly megbecsült 8-8-as mérleg felé tartva. Na most ezek szerint jelen helyzetben Brady sem több egy "jó átlagos" irányítónál, szó szerint értelmezve a peterk által írtakatbaggio
Csak az ilyennel olyan lenne körből feltételeztem, hogy arra gondolt, hogy most nem ez a helyzet. Itt megelőlegezem most neki, hogy a két végleg közül arra gondolt, hogy viszont mivel kiemelkedő, ezért lehet átlagon feletti. Viszont te beírásod csak annak tudtam felfogni, hogy te úgy nézed, hogy átlagos sincs a csapat, és ebből következően jó átlagos sincs Brady

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wyatt
Nem teljesen. Én ezt úgy értettem, hogy ha a csapatnál minden rendben lenne és a rosterből kihoznák ami benne van, akkor lenne egy átlagos csapat egy jó átlagos QB-val. De Brady-vel szerintem még mindig sokkal jobb lenne annál.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
Wyatt
A Patriots most egy teljesen átlagos csapat az NFL-ben, erősen a profi ligában oly megbecsült 8-8-as mérleg felé tartva. Na most ezek szerint jelen helyzetben Brady sem több egy "jó átlagos" irányítónál, szó szerint értelmezve a peterk által írtakat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal