New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
és majd ő blokkol, hogy legyen futás plusz a passrush elől elmozog mint Neo a Matrix-ban, ahogy tette ezt 7 évvel ezelőtt is...Mégis mi változna attól, hogy TB padozik? Solder meg az egész fal hirtelen megtáltosodna és legalább lehoznának egy közepes szintet? vagy a védők meg tudnák csinálni az egy egyszerű tackle-t???Remélem TB fejében változna meg valami, és valahogy visszatalálna a 7 évvel ezelőtti önmagához...Pari
Tipikus esete, hogy ha vki sokáig szajkózza az orbitális nagy baromságát, akkor egy idő után lesz 1-2 ember aki komolyan is veszi... szomorúZERO_L
lehet nem dobja már olyan pontosan a hosszú labdákat mint anno, nem is lesz fiatalabb, de ha minimálisan elfogadható teljesítményt nyújtana az Ofal, nem kellene minden második playben attól tartania, hogy agyonverik, ha lenne normális futójátékunk, ha lenne annyi ideje, hogy csak párszor végigmehessen az elkapóin és nem csak Minitron tudná rendszeresen(!!) üresre játszani magát, akkor tudná hozni a konzisztens teljesítményt
majd ha egy normálisan(nem egyenlő az elittel) dolgozó Ofal mögött is ennyire pontatlanul játszik, akkor majd lehet arról beszélni, h fejben nincs ott TB, addig ez számomra marad baromság kategória

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Mégis mi változna attól, hogy TB padozik? Solder meg az egész fal hirtelen megtáltosodna és legalább lehoznának egy közepes szintet? vagy a védők meg tudnák csinálni az egy egyszerű tackle-t???Csak az a nagy büdös helyzet, hogy TB az utóbbi időben konzekvensen szarul játszik. Ha van nyomás, ha nincs...
Tipikus esete, hogy ha vki sokáig szajkózza az orbitális nagy baromságát, akkor egy idő után lesz 1-2 ember aki komolyan is veszi... szomorúZERO_L
Do your job
több mint 11 éve
Mégis mi változna attól, hogy TB padozik? Solder meg az egész fal hirtelen megtáltosodna és legalább lehoznának egy közepes szintet? vagy a védők meg tudnák csinálni az egy egyszerű tackle-t???Amikor tavaly Solder lesérült pár meccsre, akkor Mankins állt be LT-nek és Kline állt be LG, nak..A szezon vége felé, pedig Mankins állandó cseréje volt Kline.. A szeptemberi trade során azt rebesgették, hogy a Tampa Kline-t nézte ki LG-nek, mert tetszettek nekik a képességei..Tehetséges, stabil falembernek tartották..Aztán lett belőle a végén egy Mankins trade.. Azóta meg arról szól a fáma, hogy Kline milyen kicsi, alulméretezett és nem illik bele DeGugli falába.. Nem tudom, de szerintem egy Solder-Kline-Stork-Conolly-Vollmer ötös nem hiszem, hogy ne tudna többet nyújtani, mint amit az elmúlt két meccsen a rengeteg varia..Nem várok csodát, s nem is várok igazából többet, mint tavaly..S nem hiszem el, hogy az edzőtáborban nem lehetett volna kialakítani a legerősebb, legstabilabb ötöst Brady előtt..Értem a koncepciót..Egy nagyobb emberekből álló, tömegesebb falat akar DeGugli..De látszik, hogy ez nem nagyon működik..Mert aki eddig életében OT volt, az nem nagyon tud egyik pillanatról a másikra OG-t játszani, és ugyanígy fordítva..Ráadásul a C és az OG-ok hibái halmozottan jelentkeznek Solderen és Vollmeren is, akik ennyi hibát nem ejtettek 50 meccs alatt..Össze van zavarodva az egész O-line..Persze kísérletezés hegyek lesznek még, mert nincs más lehetőség..De ennek a munkának már be kellett volna fejeződnie a 4-5. meccsre...Lásd Chiefs..
Brady inkonzisztens..Persze ez nagyrészt a fal hibája, s elsősorban ebben keresendőek az okok..DE semmiképpen sem szabad a szőnyeg alá söpörni a kapitány saját felelősségét, döntésképtelenségét, ismételten elő-elő jövő paráit, ragaszkodásait az általa megbízható emberekhez, dobáspontatlanságát, stb...Múlt héten, és az elmúlt hetekben is megvédtem..Most is védem, de kritikus is tudok vele lenni..Nála mentális görcs van inkább, mint fizikai visszaesés..Ragaszkodik dolgokhoz, amik nehezen mennek..Ettől frusztrált lesz..S általa az összes elkapó..A csapatban 1-2-3 hiba esetén simán megy be helyetted a váltó embered..Tegnap láttunk belőle eleget..Ryan, Revis, Solder, Vollmer, stb...Ha az irányítód nem tud kijönni a gödörből, s sorozatosan rossz döntéseket, csúnya hibákat vét, akkor le kell merned hozni..Mert ez a csapat érdeke. S ilyenkor próbál a lehetőséggel élni a tehetséges újonc, aki talán nem ragaszkodik annyira a dolgaihoz, embereihez..Tegnap is ez történt..Gerappa - attól függetlenül, hogy garbage time volt - lendületet vitt a támadásba..Kifejezetten jó, rövid, gyors passzokkal, váltott futásokkal végigmasírozott a pályán, ahogy egy Pats O#-nek mennie kellene..Nekem tetszett..A lendület, a gyorsaság, a pontosság, a változatosság, a merészség..
Szerintem Brady ebből sokat tanult..Nem ülök fel a media hype-nak..Nem szeretnék, s nem is akarok QB cserét..Ez Tom Brady csapata..Neki kell irányítani, húzni, lelkesíteni a csapatot..De ha ez neki éppen nem megy, s mélyponton van, amiből nem tud magától kijönni, akkor jöjjön helyette a csere, aki akkor nem tud már sokat rontani a játék összképén..Sőt lehet, hogy más színt, s talán életet visz bele..
De ezt mindig is így gondoltam..Nálam nincsenek szent tehenek..Brady legyen az irányítónk, ő a kapitányunk...De ha ilyen meccseket, és teljesítményt tol mint tegnap, akkor nyugodtan le lehet cserélni meccs közben..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Mégis mi változna attól, hogy TB padozik? Solder meg az egész fal hirtelen megtáltosodna és legalább lehoznának egy közepes szintet? vagy a védők meg tudnák csinálni az egy egyszerű tackle-t???Remélem TB fejében változna meg valami, és valahogy visszatalálna a 7 évvel ezelőtti önmagához...
több mint 11 éve
Mégis mi változna attól, hogy TB padozik? Solder meg az egész fal hirtelen megtáltosodna és legalább lehoznának egy közepes szintet? vagy a védők meg tudnák csinálni az egy egyszerű tackle-t???Nem gondolom, hogy orbitális baromság, ha egy gyengén teljesítő/mentálisan fáradt játékost átmeneti jelleggel pihentetnek. Volt már ilyen a történelemben, lesz is.
Ez a kép mindent elmond arról, hogy mentálisan mennyire szétesett az O-fal. Az, hogy a top LT-d cutblock-al akarja megoldani a protection az már a legalja...és az öröm az ürömben, hogy TD lett ebből a play-ből, mert van a padon egy használható QB-d.
4 emberes pass rush ellen..+ blokkoló RB-vel...LOL
több mint 11 éve
Mégis mi változna attól, hogy TB padozik? Solder meg az egész fal hirtelen megtáltosodna és legalább lehoznának egy közepes szintet? vagy a védők meg tudnák csinálni az egy egyszerű tackle-t???Tipikus esete, hogy ha vki sokáig szajkózza az orbitális nagy baromságát, akkor egy idő után lesz 1-2 ember aki komolyan is veszi... szomorú

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Dehogynem. Amikor asszem 14-2-vel zártunk, és Clevelandben zakóztunk, akkor is levitte Bradyt. Csak a futáshoz szólok hozzá, Ridleynek ment a szar fal mögött is szép átlaggal, kivel akarjuk megoldani a rövideket négyszer? Vereennel. Volt is három próbálkozásából vagy fél yard

több mint 11 éve
Picit fáradt, s persze morózus is vagyok..Végig néztem élőben, eredménykövetőn is voltam..Most talán egy picit lehiggadtam.. Lehet ekézni mindenkit, mert igazából az ST-n kívűl mindenki leszerepelt..
D#: Siliga nélkül nincs pár Wilforknak, ugyanolyan lyukas a fal közepe, nehéz lesz így futások ellen..Az első két KC drive során a Jones&Ninko duó nagyot játszott, aztán kipukkadtak..Horror snap szám, meg fogja bosszulni magát.. Mayo-ék nál ugyanez..Passzok ellen még csak csak, de futás ellen könnyűek..A DB sor már második meccsen betlizik..Az már rossz, ha DMC a legjobb, s ő próbálja megállítani az embert..
O#: A falról ne beszéljünk..Talán Stork volt a legstabilabb, s élete első meccsén vállalhatót nyújtott..Szerintem ez JMD és DeGugli sara..4. héten már egy stabilnak tűnő egységgel kellene kiállni..Ha Kansas-ben meg tudták oldani harmadik hétre a falukat, úgy, hogy három embert kellet pótolni , akkor nekünk ez egy ember esetén miért nem sikerül? Ráadásul tavaly a Solder-Kline-Wendell-Conolly-Vollmer ötös fényévekkel jobb volt mindkét fronton, mint bármelyik jelenlegi felállás..A Mankins rinyát eltúlzottnak tartom..
Brady élete legrosszabb meccsét hozta, amit láttam..Szerintem pszichológus kellene neki és kemény mentális tréning..Nincs bizalma senki felé. A fal rendre összeomlik előtte, a stabil embereit levédekezik, másfelé nem nagyon néz, s mostanában hülye döntéseket, kezdő hibákat vét..Persze nincs még QB kérdés Bostonban, bármennyire is fog erről szólni a hét a sajtóban..De ha a következő 4 meccsen ebből a gödörből nem jön ki, akkor BB lesz annyira tökös, hogy leülteti..Ez szerintem nagyon nagy lépés volt a meccs során BB-től..Azért rossz teljesítménye miatt az elmúlt 12 évben még nem vették le soha a pályáról..Gerappa még nincs kész, de nagyon biztató jeleket mutatott..
Véleményem alapján megvárjuk a következő három meccset..Mindhárom csapat D# fala kifejezetten ütős, erős..Ha ez alatt nem áll össze az O# fal, s Brady nem tud konzisztens munkát nyújtani, akkor BB lehet, hogy hozzá mer nyúlni az edzői posztokhoz..Ha DeGugli 7 meccs alatt nem tud Brady elé egy közepes falat építeni, ami passprotban a középmezőnybe felverekszi magát,akkor nem való ide..Ha JMD nem tud a csapat erősségeire építő játékrendszert kialakítani, ami Brady erősségeivel egyenesen arányos, akkor nem való ide..BB makacs és ragaszkodik az embereihez, de egy hét meccses hullámvasút el fogja gondolkodtatni..Szerintem hozzá mer nyúlni az edzőkhöz, s akár Brady-hez is..A tegnap este nekem ezt mutatta..Persze nekem az optimális az lenne, ha vissza jönne Weiss, s legalább erre az évre visszacsábítanánk Scart akár horror pénzért is..De szerintem JMD mögött a titkos befutó Daboll lesz.. Azért ezzel az elkapó és futó gárdával Brady-nek, (vagy Gerappának) nem ezt kellene produkálnia..Nem használjuk amit lehetne..Van két TE, de nincs használva Wright..Develin, Hóember megint csak blokkolni vannak fent..Dola és JE11 mellet miért csak egy magas WR van meccsnapon a csapatban? Mondjuk Lafell végre megmutatta, hogy mit is tud..Plusz TE-el miért nem megy a futás Ridley-vel? A Vikes ellen ment? Satöbbi, satöbbi..
Szolval..Pici szusza.. 😉
Reméljük, hogy ez a ma hajnali szerencsétlenkedés nem lesz általános, s többet tanulunk egy ekkora pofonból, mint ahogy általában szoktuk.. Reiss identitás válságról beszél..De többen pedig azt jegyezték meg, hogy a csapat mentálisan egyben van, s nagyon egységes.. Brady is azt nyilatkozta, hogy most egy hétig úgyis arról fog szólni minden, hogy a Pats és főleg Ő mennyire gyenge, gáz, szívás..De ők tudják, hogy mennyire egyben van a csapat..Ezt mondta Wilfork, Revis és Slater is.. Tavaly ez volt az erőssége a kórház válogatottunknak..Hogy húzták egymást.. Remélem most is így lesz..Általában ilyen zakók után nagyon fel szoktuk magunkat szívni.. Jó lenne, ha most is ez történne..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Sose hittem volna, hogy valamiben- akár részben is - egyet fogok érteni Sobrival, de ha BB-nek megmaradtak még a golyói, akkor 1 meccsre tuti benchelteti Brady-t, hogy kicsit magába nézzen, és végre oda merje vágni a labdákat az elkapóihoz...JMD és csúnyán beszürkült 2007 óta, a hegyi levegő nem tett jót neki...
több mint 11 éve
a csapatnak nincsen rossz kerete, természetesen vannak benne hiányposztok de hol nem....az már jó részt a coaching staff hibája hogy nem tudják kihozni a maximumot a játékosállományból. az elmúlt évek során csak inkább elmentek az edzői karból a meghatározó edzők és helyettük ugyan érkeztek edzők, csak nem ugyan azt a szintet képviselik. A fő problémát én az edzői stábban látom, ott kell beújítani de nagyon,DC,OC pozíciós edzők stb....Szerintem az elmúlt hetek fényében a D szereplése a meglepetés, az O csak azt hozta, ami várható tőle. Két megjegyzés az elhangzottakhoz:
azt ne mondja senki hogy az normális hogy a 4. fordulóban még keresi a csapat az OL kezdő ötösét, meccs közben már számolni se tudtam hogy hány különböző felállásban tolták a srácok a falban, ezt nyáron kellett volna rendezni. TB-t lehet ekézni mivel szar számokat hoz, de igazából 0 supportja van, a futás ki van nyírva mivel a runblock az megszűnt létezni (Ridleyt én imádom fublijai ellenére is mert piszok kemény futó és tudja ő hozni a yardokat ha van előtte rendes fal),pass protban liga alján vagyunk,playcall sem igazán segít Bradynek ill. mint ahogy korábban is írtam, nem teljesen értem hogy a magas elkapókat,TE-t miért kell ennyire jegelni, nem olyan rossz állomány az, csak használni kellene tudni! Így azért elég nehéz helyzetben van TB is, ez egy csapatsport 1 emberre ne húzzuk már rá a vizes lepedőt! Rendezzük a sorainkat és ha utána is szar lesz Brady akkor lehet gondolkodni más opción szerintem.manuszka86
Mankins passprotectionben valóban nem volt elit, megjegyzem, vele abban is jobb volt a fal, különösen Solder teljesítménye olvadt le nélküle. Futásblokkolásban viszont elit és az ő segítségével a futás valós fegyverünk volt, megteremtve a szükséges egyensúlyt a futás és a passz között. Ma gyak. nem kell félni a Patriots futásoktól - ezt látja az edzői kar is a hívások száma alapján - és a pass heavy védekezést lehet bemutatni, ami a tegnapi siralmas teljesítményt eredményezi. Mankins trade-je és nem megfelelő szintű pótlása a futást gyakorlatilag kiütötte.
A keret jó - a keretet illetően is érdemes azért végiggondolni:
O-line nemhogy nem elit, de 31. volt a meccs előtt a ligában passprotectionben, e meccs után valszeg mienk az utolsó hely, Vollmer a sérülése óta nem találja magát, Solder szétesett;
a WR-ek vonatkozásában Edelman elit, a többi átlagos vagy gyengébb és nincs meg a chemistry;
a TE-nél Gronk a szezon negyede után még mindig rozsdás, félek, hogy nem erről van szó, hanem hogy túl sok volt a sérülés és nem fog visszajönni a régi Gronk, Wright a lehetőséget sem kapja meg, Hómanó meg... ;
a futóknál Ridley és Vereen átlag (Vereen nekem nem tudja azt hozni, mint Faulk vagy Fafej), a többi felejtős;
Brady elit, de egyértelműen karrierje leszálló ágában, Gerappa még nem NFL-ready
DE/DT - Jones elit (tegnap nem), Ninko átlag feletti, Wilfork erős átlag, Easleyt nem tudom hova tenni, a többi játékosnál a backupnak megfelelés a max. minősítés. A depth hiánya miatt ráadásul előbb-utóbb a fáradtság és a sérülés is faktor lesz.
LB - három kezdő szintű LB, nulla depth, hiába elit Mayo és lesz az Collins is, ha a snapszám miatt elfáradnak.
CB - na itt van elit vagy átlag feletti játékos több is, mégsem áll össze és a Revis minden csak nem shutdown.
S - DMC hozza magát, de a többi átlagos vagy az alatti szint.
Az a baj, hogy ebben a keretben nem egy lyukat kell befoltozni, az egészet kellene valahogy újrastrukturálni. Újra kellene húzni, mint egy notebookot 😊 Ahogy Reiss fogalmazott: identity crisis van a csapatnál. Ez pedig sokkal nagyobb probléma, mintha Brady vagy a futók rossz napot fognak ki.
több mint 11 éve
Felesleges JMD-t fikázni, szarból ő se tud várat építeni.Tebow egy félisten, Brady meg szar QB @) Értelek (N)
Szar O-fal, szar QB.
Sobri Jóska
több mint 11 éve
Teljesen egyetétek az edzői kar kritikájával. Évek óta nyögjük, hogy nincs normális DC. Lehetett takarózni azzal 2009-2012 között, hogy szar a keret, de kiderült, hogy hiába van papíron elit védelmünk, Matt Patricia rossz edző. Pont. Belichick meg túl büszke, hogy egy nagyobb nevet szerződtessen. Ennek kb két SB volt az ára az elmúlt években. A támadók oldalán pedig nagyon egyszerű a képlet. A dicsőséges offense évek nagyon-nagy százalékban Scar-nak voltak köszönhetőek. (Ha az ő egysége leolvadt a PO-ban, kikaptunk). Örök mondás, hogy a meccs a falaknál dől el, most tapasztalhatjuk is. Az már csak hab a tortán, hogy milyen személyi döntéseket hozott a stáb (ne foglalkozzunk érdemben a tavaly is alul teljesítő belső fallal, sőt, küldjük el Mankist. A rajtlövés előtt két perccel...). JMD fejen is állhat, akkor sem tud ebből sokkal jobbat kihozni. Más kérdés, hogy zseni sosem volt (2007-2008), hanem rendelkezésére állt egy olyan edző által irányított fal, amely ligaelit volt. Emellett a playhívások botrányosak, örülnék, ha elküldenék, de BB makacs, mint az öszvér.
A tavalyi évben maga volt a csoda (és a körülmények szerencsés összejátszása: gyenge AFC, tömeges sérülések az ellenfeleknél is), hogy konferencia döntőt játszottunk (ahol így utólag annyi esélyünk volt, mint egy high school csapatnak). Szerintem utoljára reális esélyünk SB-t nyerni 2012-ben volt, de Gronk és Talib sérülése keresztülhúzta az álmainkat. Most már csak a titánok, remélhetően időnként majd szép, de lassú bukását nézzük végig.
Titkon azért bízom benne, hogy tévedünk, és csak a szokásos Pats rajongó borulátása vett erőt rajtunk, aztán januárban mosolyogva olvassuk vissza a mostani hozzászólásokat. De reálisan nem látom a fényt az alagút végén...
több mint 11 éve
Érdekes, hogy sokan mennyire hiányolják Mankinst, holott tavaly pont azt lehetett olvasni minden mérkőzésen, hogy Mankins mennyire szarul játszik, ahhoz képest, amekkora fizetése van. Persze mindig az hiányzik, aki épp nincs, de ha most Mankins még itt lenne, ugyanennyit szapulnánk az O falat, csak akkor pluszban ekéznénk Mankinst is, hogy igazán összeszedhetné magát, akár csak tavaly. Egyszerűen Mankinsért idén kaptunk elfogadható ellenértéket, ezért lett elküldve.Szerintem be kell látni, hogy az O fal emberanyagban szar, és bár eddig Scar papa valamennyire elfogadható fallá építette őket, hiányában ez nem igazán látszik, persze lehet, hogy az idő előrehaladtával ez javulni fog. Az mondjuk nem segít, hogy folyamatosan más felállásban kell játszaniuk.
Gerappa pedig egyáltalán nem kész játékos, ez az idei év neki tökéletes a tanulásra, másfelől pedig Brady még mindig clutch irányító, megvannak a maga hibái, ami sokszor aggasztó, de ettől még ő elit.
JMD-t pedig kibaszott jó OC-nek nevezni szerintem elég erős. Nem igazán kreatív, nem igazán tud építeni a csapat erősségeire és rendre képes olyan túlzott levelingekbe belemenni, aminek egyszerűen nincs realitása.
Ez a meccs egy csőd volt, de azért a katasztrófa jóslásokat nem kellene erőltetni, minden meccs más, ha valakik akkor mi aztán igazán tudhatnánk. Amíg versenyben vagyunk a PO-ért, addig nem szabad lemondani a szezonról.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Hát reggel nem tudtam megnézni az eredményt, bevittem a gyerekeket az iskolába, most értem be és ezzel kell szembesülni.Maningnek ssajna vmi új tatja lesz, olyan 199-203.00 körül.
Hétvégén valszeg megkapjuk a pofon párját a Cincytől és akkor végképp szétesik morálisan a csapat. Már az első három meccs is mutatta, hogy mentalitásbeli gondok vannak, senki nem bízik senkiben, de most felgyorsult a zuhanás. Chandler Jonest le kell cserélni, mert olyan rosszul játszik - ez nem jutott volna eszembe. Jobb beküldeni Butlert Ryan helyére - ez sem. Brady két interceptionje olyan volt, amilyeneket régen láttam tőle, egyértelműen hibázott.
A fényesre épített védelemről pedig mindent elmond, hogy Smith ratingje 144,4!!! Mennyi lesz Manningé, 158,3?
Aki a Mankins trade-t kitalálta (úgy, hogy a helyére nem jött nagy név), annak most kellene megköszönni a közreműködést.
Az a szép, hogy úgy olvadtunk le, hogy nincs komoly sérülés a csapatnál.
Most kellene egy nagyot frissíteni az edzői stábon - talán Weis visszahozatala adna önbizalmat Bradynek. Bár nem tudom. Az istenek alkonya minden csapatnál eljön.Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
a csapatnak nincsen rossz kerete, természetesen vannak benne hiányposztok de hol nem....az már jó részt a coaching staff hibája hogy nem tudják kihozni a maximumot a játékosállományból. az elmúlt évek során csak inkább elmentek az edzői karból a meghatározó edzők és helyettük ugyan érkeztek edzők, csak nem ugyan azt a szintet képviselik. A fő problémát én az edzői stábban látom, ott kell beújítani de nagyon,DC,OC pozíciós edzők stb....azt ne mondja senki hogy az normális hogy a 4. fordulóban még keresi a csapat az OL kezdő ötösét, meccs közben már számolni se tudtam hogy hány különböző felállásban tolták a srácok a falban, ezt nyáron kellett volna rendezni. TB-t lehet ekézni mivel szar számokat hoz, de igazából 0 supportja van, a futás ki van nyírva mivel a runblock az megszűnt létezni (Ridleyt én imádom fublijai ellenére is mert piszok kemény futó és tudja ő hozni a yardokat ha van előtte rendes fal),pass protban liga alján vagyunk,playcall sem igazán segít Bradynek ill. mint ahogy korábban is írtam, nem teljesen értem hogy a magas elkapókat,TE-t miért kell ennyire jegelni, nem olyan rossz állomány az, csak használni kellene tudni! Így azért elég nehéz helyzetben van TB is, ez egy csapatsport 1 emberre ne húzzuk már rá a vizes lepedőt! Rendezzük a sorainkat és ha utána is szar lesz Brady akkor lehet gondolkodni más opción szerintem.
több mint 11 éve
De nekünk jó hír, hogy legalább jó eséllyel nem kell idén annyit éjszakázni, mert defaultból lehúzzák majd a vasárnapi primetime meccseinket... 😀 😀 😀 Hacsak nem akarnak végre pats szopatást főműsoridőben... 😀 😀 😀

több mint 11 éve
Idén legalább izgalmas lett az East.. Nézzük a pozitív oldalát, és lehet nekünk sem árt, hogy kicsit minket is lerángatnak idén a földre. Abban igazat adok a károgóknak, hogy tizenX plusszos szezon után ez lett nálunk az etalon és ha veszítünk azt nem tudjuk feldolgozni, meg nem értjük igazán. Nincs még egy ilyen csapat a ligában, ami ennyire kiegyensúlyozottan jó szezonokat produkált volna ebben az időtávban. Úgyhogy várom az Oakland szurkerek javaslatait, hogy hogyan kezeljük a mostani helyzetet. Egyébként meg érdekes látni, hogy már Reiss is kivan... Magához képest igen erős kritikákat fogalmazott meg az edzőkkel és a csapattal szemben. Már csak Kraft papa hiányzik, aki kurva türelmesen tudott a háttérben maradni a pluszos szezonok alatt, de én belőle is kinézem, hogy kicsit rápirít majd BB-re meg az FO-ra.
Én úgy látom, hogy ha a bye weekre .500 fölött tudunk menni egy Jets és Bills veréssel, akkor a csoport meglehet és a PO-ra összekaphatjuk magunkat. Ha viszont kikapunk a Billstől/Jetstől, akkor a PO nagyon távolra kerül.

több mint 11 éve
Leszarom a támadókat, mert abból amit idén láttunk igazából a fal még kellemes meglepetés is volt... Brady szar volt, nincs mit ragozni. De az mi, hogy 3! elkapóval megyünk neki a meccsnek és 5! futóval erre a két félidő első két drive-jában 6ból 5 passz játék??? Ezzel akartuk meglepni a KC-t?Ridley jelenleg az egyetlen futó aki kontakt után is tud yardokat hozni, erre Vereen kap sokkal több snappet.
De ami igazán felcseszte az agyam az a védelem.Igazából csak ennyit tennék hozzá:
Patriots D has 4 All-Pros, 7 first-round picks, 2 second-round picks, Nink + Ryan. They have talent. They're smart. Have to blame coaching.
több mint 11 éve
Éreztem, hogy nem kell élőben megnézni és elnézve az eredményt már felvételről sem fogom..Adom. Én pont azt néztem, hogy Crennel szabad-e éppen, de a Texans DC-a. Alapvetően kellene újra formálni az edzői kart.
Én kicsit máshogy látom, mint a többiek.
A keret jó, qva jó, a defense papíron top5, az O-line tele tehetséges és rutinos játékosokkal. Elment Mankins? Na és? A chiefsből 3 kezdő falember ment el mégis 200yardot futottak...Btw most még kaptunk érte valamit, jövőre mehetett volna ellenérték nélkül, szóval ezen szerintem felesleges tovább rágózni, főleg azért mert úgysem jön vissza..
A gond az, hogy BB mellől eltűntek a karakteres edzők (Scar, Peppers..BoB elvitte Godsey-t) van egy átlagos OC és a liga egyik leggyengébb DC-je. És ami új, hogy BB-t idén "gameplan" ben is verik amiben biztosan szerepe van az edzőváltásoknak is.
Remélem BB rájön, hogy a videózás már nem elég és ezt a mentálisan szétesett de tehetséges gárdát új kordinátorok kezébe kell adni akik nem a saját elképzeléseiket akarják ráerőltetni a csapatra, hanem a meglévő keret erősségére építenek.gordon
Valami nagyon el van rontva, mert BB jól látta meg, hogy az alapkérdés a sikerhez a jó D és ezen belül nagyon meg kell erősíteni a secondaryt, véget kell vetni annak az időszaknak, hogy minden rookie QB game-winning drive-ot vezessen ellenünk + egy jó secondary időt arra, hogy a passrush is sikeresebb legyen. Erre volt két jó lépés a FA piacon és még úgy nézett ki, hogy szerencsénk is van, mert végre bejön egy CB draft (Ryan) meg még bele is nyúlunk a tutiba Butlerrel. Ehhez képest Revis semmit sem mutat, a múlt meccsen a rookie Carr szívatta, most Bowe-ról úgy maradt le mint a borravaló és hogy egy Alex Smith 144,4-es ratinggel passzol ez ellen a secondary ellen, az a teljes csőd jele.
Azért azt világítsd meg nekem, hogy az O-lineban hol van Solder és Vollmer mellett igazán tehetséges játékos, mert nem tudok rájönni. A Mankins-kérdésben csak azért nem értünk egyet, mert anno az volt a szöveg, hogy meg lehet lépni a trade-t, mert Kline máris kész a helyettesítésére, aztán az első héten rögtön azt olvastam, hogy undersized, ezért szóba sem jön. Úgyhogy nekem teljesnek tűnik a káosz - nemcsak az O-line, hanem az egész csapat vonatkozásában.
Az pedig, hogy KT, Dobson az inaktív, azt mutatja, hogy JMD/BB semmit nem tanult az előző meccsekből és nem akarja kiszélesíteni a pályát vagy Brady már nem képes erre.
több mint 11 éve
Felesleges JMD-t fikázni, szarból ő se tud várat építeni.
Szar O-fal, szar QB.
Oké, hogy garbage time, de Garoppolo csak lehozott egy értelmes drive-ot, nem dobta fel a labdát, nem vesztette el, nem dobta tök homályba az ellenfélnek.
Kurva nehéz úgy a playcalling, hogy van egy szent tehénként kezelt használhatatlan irányítód, erősen lecsökkent lehetőségekkel.
Eddig annyira szar volt a csoport, hogy az alapszakaszbéli győzelmek, a tuti PO-k sokak számára elfedték ennek a csapatnak a lenagyobb hibáját, hogy Brady már nem SB-győztes alkat, elment felette az idő, ő meg nem egy Favre vagy P.Manning, akinek a fociról szól 110%-ban az élete.
Brady egy kibaszott jó irányító - volt.
A kérdés, hogy Belchick van e annyira kibaszott jó edző, hogy meg meri e húzni a nyilvánvalót, az irányítócserét (tőlem aztán hivatkozhat sérülésre is, tök mindegy), mert akkor ezzel a kerettel ez még mindig egy PO-év, és egy új, motivált irányító, és egy erős D a PO-ban akármire képes lehet.
Gyerünk Bill, mutasd meg, hogy vagy e akkora edzőgéniusz, mint gondolják rólad.Sobri Jóska
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Legyen igazad.Végig igazam volt - sajnos.Felesleges JMD-t fikázni, szarból ő se tud várat építeni.Sok csapat sírna az örömtől, ha a liga legjobb slot elkapója és tight endje nála játszana. Ezzel az emberanyaggal ennél sokkal többet kéne villantani. Nem mellesleg,mint O koordinátornak azért gondolom nem kis kanala van abban, hogy egy passzproteksönben és ránblokkingban is kurva gyenge OL fallal szaladtunk neki a szezonnak.
Szar O-fal, szar QB.
Oké, hogy garbage time, de Garoppolo csak lehozott egy értelmes drive-ot, nem dobta fel a labdát, nem vesztette el, nem dobta tök homályba az ellenfélnek.
Kurva nehéz úgy a playcalling, hogy van egy szent tehénként kezelt használhatatlan irányítód, erősen lecsökkent lehetőségekkel.Sobri Jóska
És igaz sajnos Belichick mesterre is, csak hát ugye ő már bizonyított nem keveset itt a ligában, ellenben JMD-vel...
TB-vel kapcsolatban pedig addig mondogattad, hogy kiégett, amíg cca 3-4 év után végül igazad lesz 😊Boston
Nem tudtam eljinxelni a kiégését.
És majd figyeld meg mit alkot JMD egy QB-csere után, egy használható, eltökélet, bevállalós irányítóval.
JMD kibaszott jó OC.Sobri Jóska
Do your job
több mint 11 éve
Végig igazam volt - sajnos.Felesleges JMD-t fikázni, szarból ő se tud várat építeni.Sok csapat sírna az örömtől, ha a liga legjobb slot elkapója és tight endje nála játszana. Ezzel az emberanyaggal ennél sokkal többet kéne villantani. Nem mellesleg,mint O koordinátornak azért gondolom nem kis kanala van abban, hogy egy passzproteksönben és ránblokkingban is kurva gyenge OL fallal szaladtunk neki a szezonnak.
Szar O-fal, szar QB.
Kurva nehéz úgy a playcalling, hogy van egy szent tehénként kezelt használhatatlan irányítód, erősen lecsökkent lehetőségekkel.Sobri Jóska
És igaz sajnos Belichick mesterre is, csak hát ugye ő már bizonyított nem keveset itt a ligában, ellenben JMD-vel...
TB-vel kapcsolatban pedig addig mondogattad, hogy kiégett, amíg cca 3-4 év után végül igazad lesz 😊Boston
Nem tudtam eljinxelni a kiégését.
És majd figyeld meg mit alkot JMD egy QB-csere után, egy használható, eltökélet, bevállalós irányítóval.
JMD kibaszott jó OC.
több mint 11 éve
Felesleges JMD-t fikázni, szarból ő se tud várat építeni.Sok csapat sírna az örömtől, ha a liga legjobb slot elkapója és tight endje nála játszana. Ezzel az emberanyaggal ennél sokkal többet kéne villantani. Nem mellesleg,mint O koordinátornak azért gondolom nem kis kanala van abban, hogy egy passzproteksönben és ránblokkingban is kurva gyenge OL fallal szaladtunk neki a szezonnak.
Szar O-fal, szar QB.
TB-vel kapcsolatban pedig addig mondogattad, hogy kiégett, amíg cca 3-4 év után végül igazad lesz 😊
Do your job
több mint 11 éve
A kérdés, hogy Belchick van e annyira kibaszott jó edző, hogy meg meri e húzni a nyilvánvalót, az irányítócserét (tőlem aztán hivatkozhat sérülésre is, tök mindegy), mert akkor ezzel a kerettel ez még mindig egy PO-év, és egy új, motivált irányító, és egy erős D a PO-ban akármire képes lehet.A bye előtt ezt nem fogja meglépni, de ha egybekötöd a QB cserét egy OC váltással akkor jobban eladható TB padoztatása.
Gyerünk Bill, mutasd meg, hogy vagy e akkora edzőgéniusz, mint gondolják rólad.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Éreztem, hogy nem kell élőben megnézni és elnézve az eredményt már felvételről sem fogom..Én kicsit máshogy látom, mint a többiek.
A keret jó, qva jó, a defense papíron top5, az O-line tele tehetséges és rutinos játékosokkal. Elment Mankins? Na és? A chiefsből 3 kezdő falember ment el mégis 200yardot futottak...Btw most még kaptunk érte valamit, jövőre mehetett volna ellenérték nélkül, szóval ezen szerintem felesleges tovább rágózni, főleg azért mert úgysem jön vissza..
A gond az, hogy BB mellől eltűntek a karakteres edzők (Scar, Peppers..BoB elvitte Godsey-t) van egy átlagos OC és a liga egyik leggyengébb DC-je. És ami új, hogy BB-t idén "gameplan" ben is verik amiben biztosan szerepe van az edzőváltásoknak is.
Remélem BB rájön, hogy a videózás már nem elég és ezt a mentálisan szétesett de tehetséges gárdát új kordinátorok kezébe kell adni akik nem a saját elképzeléseiket akarják ráerőltetni a csapatra, hanem a meglévő keret erősségére építenek.