New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Dennard out - ez a sérülés is kezd aggasztó lenni.... Ezen a héten jár le a két eltiltás ugye? Akkor most kell eldönteni a roster mozgásokat. Nehogy Dennard IR legyen.
több mint 11 éve
Egész jól alakultak a csoportellenfelek meccsei. Holnap a csoport élére lehet állni.ImithekingSőt, már most az elsők vagyunk 😀
Már csak meg kellene tartani :A:

több mint 11 éve
Egész jól alakultak a csoportellenfelek meccsei. Holnap a csoport élére lehet állni.ImithekingBezony. Utána meg a bengálik lesznek terítéken és majd a csoportrangadók, azok után már egész jó kis képünk lesz az idei szezonról. De egyelőre a KC-re koncentráljunk 😊
több mint 11 éve
Egész jól alakultak a csoportellenfelek meccsei. Holnap a csoport élére lehet állni.
több mint 11 éve
JMD-nél is azt hittük, attól mert más csapatnál nem ment neki itt majd magára talál, aztán tessék...ZERO_LHát Charlie Weis nagyon más kategória, mint JMD. Az egyiknek két bukott döntője van, a másiknak 4 gyűrűje.
Mondjuk úgy, hogy Charlie Weis vezette be azt a rendszert a támadó játékban, amit még Josh McDaniels sem ért teljesen 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
JMD-nél is azt hittük, attól mert más csapatnál nem ment neki itt majd magára talál, aztán tessék...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Indulhat a Weis Back to Patriots kampány 😀SpigoMost olvasom, ma kirúgták? Na akkor most kellene lépni egyet JMD helyére... 😊
több mint 11 éve
Indulhat a Weis Back to Patriots kampány 😀
több mint 11 éve
JajaÉrteni értem én is 😊 Szerintem pont, hogy alul is terheljük, bármilyen hülyén hangzik, pont azért, hogy ne legyen para. De szerintem hat ilyen 6-8 hetet kellene kihagyni, akkor szimplán úgy is meg lehet oldani, hogy nem visszatérős IR-re rakjuk, hanem szimplán csak nem lesz keretben. Most egy 53. ember kevésbé tényező, ha nincs hetekig, de cserébe Gronko még tud játszani a szezonban, úgyhogy emiatt nálam nem lenne tényező, hogy van-e még visszatérős IR-ünk. De hát nem nálam kell lennie perszeWyattGondolom úgy értetted a "nem lesz keretben"-t, hogy benne lesz az 53-ban, csak a meccsnapi keretben nem? (Ez szvsz simán megoldható, annak idején Manning a teljes szezonban aktív kereten volt. Egy roster hely ugrik, de fontos játékosnál ez nem szempont.)peterk2005

több mint 11 éve
Érteni értem én is 😊 Szerintem pont, hogy alul is terheljük, bármilyen hülyén hangzik, pont azért, hogy ne legyen para. De szerintem hat ilyen 6-8 hetet kellene kihagyni, akkor szimplán úgy is meg lehet oldani, hogy nem visszatérős IR-re rakjuk, hanem szimplán csak nem lesz keretben. Most egy 53. ember kevésbé tényező, ha nincs hetekig, de cserébe Gronko még tud játszani a szezonban, úgyhogy emiatt nálam nem lenne tényező, hogy van-e még visszatérős IR-ünk. De hát nem nálam kell lennie perszeWyattGondolom úgy értetted a "nem lesz keretben"-t, hogy benne lesz az 53-ban, csak a meccsnapi keretben nem? (Ez szvsz simán megoldható, annak idején Manning a teljes szezonban aktív kereten volt. Egy roster hely ugrik, de fontos játékosnál ez nem szempont.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Robi meg még páran úgysem értenek egyet, de van egy ilyen vélemény is, hátha érdekel mást isEngem érdekel és köszi. Talán egy kicsit fel van fújva, de lényegében egyetértek vele. Magastorony eddig húzóember idén és nem lefele húzza a Pats hajóját 😀
www.profootballfocus.com/blog/2014/09/27/patriots-hightower-proving-himself-a-force/Wyatt
több mint 11 éve
Robi meg még páran úgysem értenek egyet, de van egy ilyen vélemény is, hátha érdekel mást iswww.profootballfocus.com/blog/2014/09/27/patriots-hightower-proving-himself-a-force/

több mint 11 éve
Érteni értem én is 😊 Szerintem pont, hogy alul is terheljük, bármilyen hülyén hangzik, pont azért, hogy ne legyen paraEnnél már csak az lenne jobb, ha Bradyben reménykedne 😀 de viccet félretéve értem mire gondolt Burkus, sajnos Gronknál ott van a sérülésveszély, úgyhogy nem kéne túlterhelni.cspeti98Abban bíztál, hogy Gronkót valamikor IR-re tudjuk tenni? Asszem, ez a pesszimizmus új szintje 😀😀WyattIgen. És azzal, hogy 8 hét múlva visszajöhet, a csapat kimerítette ezt a lehetőséget. Bíztam benne, hogy ezt Gronk miatt meg lehet tartani tovább is.BurkusSiliga IR-en.April WineJó biznyák volt Kellyt kivágni ... Ha BigVinceszel megint történik vmi-ami benne van ilyen snapszam mellett-megint a tavalyi remek Vellano-Jones tengelynél vagyunkkolok1972
De szerintem hat ilyen 6-8 hetet kellene kihagyni, akkor szimplán úgy is meg lehet oldani, hogy nem visszatérős IR-re rakjuk, hanem szimplán csak nem lesz keretben. Most egy 53. ember kevésbé tényező, ha nincs hetekig, de cserébe Gronko még tud játszani a szezonban, úgyhogy emiatt nálam nem lenne tényező, hogy van-e még visszatérős IR-ünk. De hát nem nálam kell lennie persze

több mint 11 éve
Ennél már csak az lenne jobb, ha Bradyben reménykedne 😀 de viccet félretéve értem mire gondolt Burkus, sajnos Gronknál ott van a sérülésveszély, úgyhogy nem kéne túlterhelni.Abban bíztál, hogy Gronkót valamikor IR-re tudjuk tenni? Asszem, ez a pesszimizmus új szintje 😀😀WyattIgen. És azzal, hogy 8 hét múlva visszajöhet, a csapat kimerítette ezt a lehetőséget. Bíztam benne, hogy ezt Gronk miatt meg lehet tartani tovább is.BurkusSiliga IR-en.April WineJó biznyák volt Kellyt kivágni ... Ha BigVinceszel megint történik vmi-ami benne van ilyen snapszam mellett-megint a tavalyi remek Vellano-Jones tengelynél vagyunkkolok1972
több mint 11 éve
Abban bíztál, hogy Gronkót valamikor IR-re tudjuk tenni? Asszem, ez a pesszimizmus új szintje 😀😀Igen. És azzal, hogy 8 hét múlva visszajöhet, a csapat kimerítette ezt a lehetőséget. Bíztam benne, hogy ezt Gronk miatt meg lehet tartani tovább is.BurkusSiliga IR-en.April WineJó biznyák volt Kellyt kivágni ... Ha BigVinceszel megint történik vmi-ami benne van ilyen snapszam mellett-megint a tavalyi remek Vellano-Jones tengelynél vagyunkkolok1972

több mint 11 éve
Igen. És azzal, hogy 8 hét múlva visszajöhet, a csapat kimerítette ezt a lehetőséget. Bíztam benne, hogy ezt Gronk miatt meg lehet tartani tovább is.Siliga IR-en.April WineJó biznyák volt Kellyt kivágni ... Ha BigVinceszel megint történik vmi-ami benne van ilyen snapszam mellett-megint a tavalyi remek Vellano-Jones tengelynél vagyunkkolok1972
több mint 11 éve
Siliga IR-en.April WineJó biznyák volt Kellyt kivágni ... Ha BigVinceszel megint történik vmi-ami benne van ilyen snapszam mellett-megint a tavalyi remek Vellano-Jones tengelynél vagyunk
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Siliga IR-en.April WineVisszatérősre tették. 10. hétnél hamarabb nem jöhet vissza.
A Panthers PS-jából hoztuk el az 53-as rosterre Casey Walker-t. UDFA, 6-1, 340 font.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Plusz Edelman helyett több Wright vagy Amendola snap is lehetne. Nem kéne neki közel 100 %-ot fent tölteni, de azért mondjuk a 70 snapból kb 10-15-ször megy csak arra a labda, plusz esetleg még 10-szer blokkol futásnál. Szerintem ez nála belefér a két DE sokkal nagyobb probléma lesz.zinedine5Offense-ben nem számít annyit a snapszám, Brady 37 évesen minden snapben fennt van és bírja, pedig ő minden snapet meg is játszik. A skill pozíciókban viszont a playek 2-3-a egyszerű route futás, benne néhány elkapással. Egy védő viszont minden playben gyömöszköl, ráadásul a front7-ben mindig ott a veszély, hogy rosszul/egymásra esnek és attól sérülnek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Siliga IR-en.
több mint 11 éve
Plusz Edelman helyett több Wright vagy Amendola snap is lehetne. Nem kéne neki közel 100 %-ot fent tölteni, de azért mondjuk a 70 snapból kb 10-15-ször megy csak arra a labda, plusz esetleg még 10-szer blokkol futásnál. Szerintem ez nála belefér a két DE sokkal nagyobb probléma lesz.zinedine5Na, igen, ezt még most sem igazán értem. Hogy egy egészséges Dolát miért nem játszunk meg többet. Néhány play is több lenne a mostaninál, a semminél 😕)
több mint 11 éve
Egyelőre jól állunk ilyen téren. Minitront ütik, mint állat, de állja a sarat. Ninko meg Jones pedig rengeteget van pályán, de ők is bírják még. Én most nem látom azt, hogyan lehetne ezt a 3 embert jobban kímélni és rotálni, de egy tavalyihoz hasonló "diadalmenet" sem hiányzik, ahol egy tényleg pazar alapszakasz után elfogytunk a PO-ra. Meglátjuk, a KC elleni derbi érdekes lesz.MinitronElsőként mondjuk pár playre meg lehetne próbálni Buchanant.
Plusz Edelman helyett több Wright vagy Amendola snap is lehetne. Nem kéne neki közel 100 %-ot fent tölteni, de azért mondjuk a 70 snapból kb 10-15-ször megy csak arra a labda, plusz esetleg még 10-szer blokkol futásnál. Szerintem ez nála belefér a két DE sokkal nagyobb probléma lesz.
több mint 11 éve
Na, volt egy kis időm végre megnézni a Fosztogatók elleni múltkorit. Csak pár észrevétel: Gronkot limitáljuk (remélem, okosan), Edelman egy állat 😀 de jó lenne másokat is megtalálni passzokkal néha rajta meg Gronkon kívül. A 2. negyed végén volt egy ígéretes drive-unk, amire azt mondtam, hogy végre - szép Ridley futás, jó passz hívások...erre egy "varázslatos" snappel ért véget az egész, kész csoda, hogy Brady mentette a menthetőt. A védelem szerintem nagyon jó, de szinte sehol sincs megfelelő mélység. TB sokszor vágott olyan lemondó fejet a meccs alatt, aki legszívesebben egy másik dimenzióban dobálgatna. Engem ez aggasztott a legjobban 😕
több mint 11 éve
Egyelőre jól állunk ilyen téren. Minitront ütik, mint állat, de állja a sarat. Ninko meg Jones pedig rengeteget van pályán, de ők is bírják még. Én most nem látom azt, hogyan lehetne ezt a 3 embert jobban kímélni és rotálni, de egy tavalyihoz hasonló "diadalmenet" sem hiányzik, ahol egy tényleg pazar alapszakasz után elfogytunk a PO-ra. Meglátjuk, a KC elleni derbi érdekes lesz.