New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk ettől nem kell még ezer yardot engedni

több mint 11 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Ugyan ebben a maiban a D is vastagon benne volt, de én ezután a 4 hét után páros lábbal basznám ki JMD-t. Sorozatban 4. meccsen kezdünk 3 & outtal, tavalyhoz képest is alulmúlja magát az O, már nem félidőkre, hanem meccsekre sikerül eltűnniük. Ragaszkodik a hülyeségeihez, erőltetjük shotgunból a futásokat két yardért, és ma még Ridley egész szépen hozott is belőlük, de csak azért, mert a contact után ment 4 yardot. Semmi, de semmi előrelépés nincsen. Ja és eddig kb. az összes D, ami ellen játszottunk, sok hiányzóval lépett pályára (Dolphinsnak az egész LB sora kidőlt, Chiefsnek nincsenek ILB-i, stb.), de egyiket sem sikerült még csak zavarba sem hozni.

Én voltam a leghangosabb az előző fordulókban, h legyünk türelemmel, de ez már sok.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
amondó vagyok tankoljunk 1/5-re, hogy aztán le tudjunk tradelni vele a második körbe xD

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
obraz 170
Nem erről volt szó.
Döglött lóban nagyobb élet van mint ebben a patriotsban.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Soldernek jót fog tenni, hogy nem kell majd Cannon lassúságát kompenzálnia. jó felmérő lesz ez a kc deftriangle
azért egy az egyben Mack rendesen beárazta a "nagy franchise" LT-nket... béna társak ide vagy oda, rossz volt nézni, mit szerencsétlenkedett egy rookie ellen

meccsel kapcsolatosan az az érzésem, hogy amelyik csapat védőfala dominál az fogja megnyerni a meccset (már ha nem lesz hatalmas extra ST teljesítmény)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Kline ennyire nem tényező idén? Most vagy az eltelt idő megszépíti az emlékeimet, de amikor beugró volt Mankins helyén nem volt olyan rossz vagy tévedek? Conolly mint LG az érdekes lesz.manuszka86
Én inkább Aggódok a C-RG-LT-RT posztok miatt, a LG a támadófal legkönnyebb posztja, már ha szabad ezt mondani. Egy RG gyakrabban marad 1 vs. 1-ben DT-vel, mint egy LG.. Conolly szerintem elszotyizgatna LG poszton, Stork pedig nyugodtan kezdhetne, az előző hetek teljesítményétől rosszabbat nem hinném, hogy látni fogunk. Kíváncsi lennék mit kezd Poe-val 😊

szerk.: JH TH párostól fosok leginkább, Solderék sem állnak a helyzet magaslatán, és akkor még finoman fogalmaztam.
több mint 11 éve
triangle 1 283
Flemingnek szinte semmi tapasztalata nincs G poszton, bár állítólag egész héten ott gyakorolt. meglátjuk.
Stork amit eddig mutatott az tetszett, de az arrowheadben Poe ellen lehet, hogy párszor rosszul fog kinézni.
Soldernek jót fog tenni, hogy nem kell majd Cannon lassúságát kompenzálnia. jó felmérő lesz ez a kc def
több mint 11 éve
@shalisemyoung: expect changes at all 3 interior OL spots tonight - Connolly at LG, Stork getting 1st career start at C Fleming at RG

az érdekes lenne...triangle
stork poe-val szemben kezdve legalább belerázódhat gyorsan az éles meccsekbe😊ehh
Nem baj, Brady úgyis szereti, ha középről abuzálják. Ja nem 😊

több mint 11 éve
Jelenleg a Connolly->LG váltástól tartanék legkevésbé, ha tényleg így alakulna, sőt, pozitívan is elsülhetne

több mint 11 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
@shalisemyoung: expect changes at all 3 interior OL spots tonight - Connolly at LG, Stork getting 1st career start at C Fleming at RG

stork poe-val szemben kezdve legalább belerázódhat gyorsan az éles meccsekbe😊
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
Kline ennyire nem tényező idén? Most vagy az eltelt idő megszépíti az emlékeimet, de amikor beugró volt Mankins helyén nem volt olyan rossz vagy tévedek? Conolly mint LG az érdekes lesz.

több mint 11 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t

Cannon nincs köztük, már pozitív?!
Fleming helyett még RG-ben kicserélném és lehet összeállt, na majd kiderül..
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 110 — Pats fan

Az komoly 😀 Bár sokkal rosszabb csak nem lenne, és lehet, hogy Connolly LG-ben jobb lehetne, mint C-ben vagy RG-ben. Valahogy állna már össze végreWyatt
Azért az valahol elég (tragi)komikus,hogy a 4. héten próbálgatjuk még ,hogy melyik összetételben lehetne egyáltalán elfogadható (!) teljesítményű az O-fal.... Mindezt úgy.hogy nem sérülés miatt borult az egész...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve

Az komoly 😀 Bár sokkal rosszabb csak nem lenne, és lehet, hogy Connolly LG-ben jobb lehetne, mint C-ben vagy RG-ben. Valahogy állna már össze végre

több mint 11 éve
triangle 1 283

az érdekes lenne...
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
kíváncsian várom az esti meccset ráadásul idegeben, szerintetek milyen összetételben áll fel a kezdő O-line (pl Stork mint kezdő C)? Most már jó lenne ha valamivel kellemesebb produkciót nyújtanának, mert este TB-t összecsomagolják...
Silinga IR-en, akkor most láthatjuk Easly-t kezdőként?

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Ártani nem ártana, az biztos. Én azt remélem, hogy nem az első héten látott futás elleni védekezést vesszük elő (Siliga kiválása ezt mondjuk nem erősíti...), és Dennard (plusz ugye most már Browner) nélkül is hatékony lesz a hátvédsor a passzok ellen. Aztán már csak a futók és a tight endek elkapásaival kell kezdeni valamit, aztán már egészen védelem jellege lenne a dolognak. Remélhetőleg jó lesz a pass rush is, meg abban is bízom, hogy egyre több szerepet kap Gronko, bár a legutóbbi KC elleni nagy megmozdulását kihagynám 😊
Ha valakinek nincs meg, inkább ezt a képet mutatom, mint a pár másodperccel később készültet 😊

Futás elleni D meccsről meccsre
38/191 5.0 1 TD
19/54 2.8
22/67 3.0Wyatt
Csak ezt neeeee! Azóta is kalapálják össze szegény tank összekötőnket. Idén remélem, tanulunk a tavalyiakból is és okosan hozzuk őt formába. Bár az a Ward féle "érkezés" gyakorlatilag bármikor elkaszálhat egy WR-t vagy TE-t és ez, vagy hasonló a vége @)

több mint 11 éve
Ártani nem ártana, az biztos. Én azt remélem, hogy nem az első héten látott futás elleni védekezést vesszük elő (Siliga kiválása ezt mondjuk nem erősíti...), és Dennard (plusz ugye most már Browner) nélkül is hatékony lesz a hátvédsor a passzok ellen. Aztán már csak a futók és a tight endek elkapásaival kell kezdeni valamit, aztán már egészen védelem jellege lenne a dolognak. Remélhetőleg jó lesz a pass rush is, meg abban is bízom, hogy egyre több szerepet kap Gronko, bár a legutóbbi KC elleni nagy megmozdulását kihagynám 😊
Ha valakinek nincs meg, inkább ezt a képet mutatom, mint a pár másodperccel később készültet 😊

Futás elleni D meccsről meccsre
38/191 5.0 1 TD
19/54 2.8
22/67 3.0

több mint 11 éve
obraz 170
Akkor ezt megbeszéltük.

Az az érzésem, hogy ez javarészt Bradyn fog múlni, olvastam egy cikket amiben azt taglalták, hogy eddig rosszabb számokat hoz idén mint a kezdő idényében.

Brady 2001: 63.9 percent completions, 6.9 yards per attempt, 86.5 passer rating

Brady 2014: 58.8 percent completions, 5.5 yards per attempt, 82.9 passer rating

Valamint, hogy amúgy is öreg, 37 éves már és egyre inkább eljár felette az idő.
Remélem, hogy csattanós választ ad majd ma este ezekre.obraz
Na várjál, azt nem mondtam, hogy úgy is lesz, csak azt írtad, hogy mondja azt valaki 😀
Btw, ja, nem most kell tökéletesen játszani, elég, ha folyamatosan fejlődik a támadósor, de az viszont kellene is hétről hétreWyatt
A csúcson pörgéstől nagyon messze vannak ahogy láttam eddig, már az is csattanós válasznak számítana ha egyáltalán hozná a tőle elvárható (mondjuk ez lehet vita tárgya) szintet.

Jó, hát én sem akarom eljinxelni de valamit alakítani kellene a múlt heti otthoni (kishíján) lebőgés után.
több mint 11 éve
Akkor ezt megbeszéltük.

Az az érzésem, hogy ez javarészt Bradyn fog múlni, olvastam egy cikket amiben azt taglalták, hogy eddig rosszabb számokat hoz idén mint a kezdő idényében.

Remélem, hogy csattanós választ ad majd ma este ezekre.obraz
Na várjál, azt nem mondtam, hogy úgy is lesz, csak azt írtad, hogy mondja azt valaki 😀
Btw, ja, nem most kell tökéletesen játszani, elég, ha folyamatosan fejlődik a támadósor, de az viszont kellene is hétről hétre

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem hiszem, hogy ma este Tomi erre csattanóst választ kellene adjon, vagy tudna adni egy szinte totál újonc DB sor ellen, ahol minden jó játékos lesérült. Ez neki nem lehet feladat.
A rájátszásban kell villantson valamit. Ezt a csoportot ha nem nyeri meg a Pats, akkor mondjanak le páran. Majd ott lesz érdekes ez a történet. Az ilyen idősebb játékosok képesek addigra elfáradni testben és lélekben. Meg kell mutatnia, hogy ő még nem ilyen. Sztem ma jó felhozó meccs lehet ez a Patsnek, de nem most kell még nekik csúcson pörögni. Ezt Bill is tudja, ahogy tudta egész szeptemberben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
obraz 170
Akkor ezt megbeszéltük.

Remélem, hogy csattanós választ ad majd ma este ezekre.
több mint 11 éve
Mondjátok, hogy simán behúzza ma a Pats. 😊obraz
simán behúzza ma a Patszinedine5
Én mondtam, bár nem tudom, hogy hallotta-e a kolléga :A:

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 422 — Ajmo Vatreni
Mondjátok, hogy simán behúzza ma a Pats. 😊obraz
simán behúzza ma a Pats
több mint 11 éve
obraz 170
Mondjátok, hogy simán behúzza ma a Pats. 😊