New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
Felesleges JMD-t fikázni, szarból ő se tud várat építeni.
Szar O-fal, szar QB.
Oké, hogy garbage time, de Garoppolo csak lehozott egy értelmes drive-ot, nem dobta fel a labdát, nem vesztette el, nem dobta tök homályba az ellenfélnek.
Kurva nehéz úgy a playcalling, hogy van egy szent tehénként kezelt használhatatlan irányítód, erősen lecsökkent lehetőségekkel.
Eddig annyira szar volt a csoport, hogy az alapszakaszbéli győzelmek, a tuti PO-k sokak számára elfedték ennek a csapatnak a lenagyobb hibáját, hogy Brady már nem SB-győztes alkat, elment felette az idő, ő meg nem egy Favre vagy P.Manning, akinek a fociról szól 110%-ban az élete.
Brady egy kibaszott jó irányító - volt.
A kérdés, hogy Belchick van e annyira kibaszott jó edző, hogy meg meri e húzni a nyilvánvalót, az irányítócserét (tőlem aztán hivatkozhat sérülésre is, tök mindegy), mert akkor ezzel a kerettel ez még mindig egy PO-év, és egy új, motivált irányító, és egy erős D a PO-ban akármire képes lehet.
Gyerünk Bill, mutasd meg, hogy vagy e akkora edzőgéniusz, mint gondolják rólad.

több mint 11 éve
darthmushroom New England Patriots 219
Mivel dolgoztam nem láttam a meccset, de ez igen.. nem is emlékszek ekkora vereségre mióta követem a csapatot.. valamit nagyon ki kéne találni BB-nek, de kezdhetné ott h JMD mehet a büdös p*csába..

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 11 éve
Egon bá New England Patriots 1 218 — Saints GM
Én vagyok a hülye, hogy felkelek az éjszaka közepén erre, ahelyett hogy aludnék 😕
Benne volt, hogy kikapunk, de hogy ennyire o_o
Már csak Ty Pennington és a csapata segíthet rajtunk, mert ők egy hét alatt felhúzzák a falat...

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
Hát ez elég kiábrándító volt... (bevallom 27-0-ig bírtam)
Én úgy gondolom, hogy ma a D mondott jobban csődöt. Amikor a 2. TD-nél konkrétan 3 drive alatt végigmentek az egész pályán...😥
Az O elég sok drive elején jól kezdett, haladtunk, de aztán jött egy játék ami megakasztotta a gépezetet és nyekk.
O-fal: tényleg rejtély, hogy TB "hatalmas mobilitása" miatt miért ilyen O fallal vágtunk neki, nem tudom, hogy JMD helyett ez másnak is gondot okozna.

Viszont legyünk pozitívak😊 Megint őrült egy szezonja van mindenkinek. Volt szerencsém látni, hogy az Atlanta hogy mosta fel a TB-vel a padlót, utána meg nyert a TB PIT-ben. De tudnék másik 10 példát mondani. Hektikus az egész, 4 forduló után én még nem temetek!
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hát reggel nem tudtam megnézni az eredményt, bevittem a gyerekeket az iskolába, most értem be és ezzel kell szembesülni.

Hétvégén valszeg megkapjuk a pofon párját a Cincytől és akkor végképp szétesik morálisan a csapat. Már az első három meccs is mutatta, hogy mentalitásbeli gondok vannak, senki nem bízik senkiben, de most felgyorsult a zuhanás. Chandler Jonest le kell cserélni, mert olyan rosszul játszik - ez nem jutott volna eszembe. Jobb beküldeni Butlert Ryan helyére - ez sem. Brady két interceptionje olyan volt, amilyeneket régen láttam tőle, egyértelműen hibázott.

A fényesre épített védelemről pedig mindent elmond, hogy Smith ratingje 144,4!!! Mennyi lesz Manningé, 158,3?

Aki a Mankins trade-t kitalálta (úgy, hogy a helyére nem jött nagy név), annak most kellene megköszönni a közreműködést.

Az a szép, hogy úgy olvadtunk le, hogy nincs komoly sérülés a csapatnál.

Most kellene egy nagyot frissíteni az edzői stábon - talán Weis visszahozatala adna önbizalmat Bradynek. Bár nem tudom. Az istenek alkonya minden csapatnál eljön.
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
Fleminget annyira erőlteti az új faledző, csak ő nem látja hogy az nem veri meg 1 az egyben aki nem akarja? 😊
vajon ez a Gugli csávó kibírja szezon végéig? 😀

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Nem lennék meglepve a köv. meccsen már 1félidőt kapna Gerappa. JMD-nek kb 1 meccse lehet hátra szerintem.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 869 — Giants fan
Nem hiszem, hogy ma este Tomi erre csattanóst választ kellene adjon, vagy tudna adni egy szinte totál újonc DB sor ellen, ahol minden jó játékos lesérült. Ez neki nem lehet feladat.
A rájátszásban kell villantson valamit. Ezt a csoportot ha nem nyeri meg a Pats, akkor mondjanak le páran. Majd ott lesz érdekes ez a történet. Az ilyen idősebb játékosok képesek addigra elfáradni testben és lélekben. Meg kell mutatnia, hogy ő még nem ilyen. Sztem ma jó felhozó meccs lehet ez a Patsnek, de nem most kell még nekik csúcson pörögni. Ezt Bill is tudja, ahogy tudta egész szeptemberben.ulpianus
hát ezt most nem találtad telibe 😊
több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 273 — balazs.t85@gmail.com
Nincs itt QB kérdés! "Hogy tudsz ekkora f..ságot kérdezni" mosoly

bleacherreport.com/articles/2215419-bill-belichick-scoffs-when-asked-whether-qb-position-will-be-evaluated?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Na, legalább a pontszerzéseket megnéztem az NFL scores-on. Gronké kb. azért lett TD, mert már dühből ment szégyenében + a KC védői kb. hímes tojásként kezelték, mondjuk az eredmény tudatában minek is törték volna össze...

LaFell TD-je viszont tetszett.

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Imént keltem fel, mert egy óra múlva megyek melózni. De erre kelni?! Amióta követem a csapatot, ekkora verést még nem kapott. És ha jól olvasom, a végén sikerült elérni még 1 TD passzt Gronknak Gerappától...

Lehet mondani, hogy OK, most nyugodjunk le, 2-2-0 van, csoport riválisok se állnak jobban és olykor előfordul 1-1 nagy szopó meccs a legjobbakkal is, de ettől mi most csillagászati távlatban vagyunk. Tényleg nem bánnám a nagy verést, ha éreznék némi vért keringeni az egész franchise-ban, de idén eddig ez több, mint kiábrándító. Ok, ezt a KC ellenit nem láttam, de eddig egyetlen meggyőző produkciónk sem volt a szezonban, és nem a Viks elleni sem volt az, akik minimum a fél karjukat veszítették el az előtt a találkozó ellőt. Már a múltkori Raiders elleni mutatvány is meredek volt.

Minden tiszteletem a csapaté, főleg a tavalyiak után azzal a sérült állománnyal, de most először nem látom a fényt...

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 657 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
JMD és DeGizmo vagy ki fasz az O fal edző TAKARODJATOK!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
hát erre a mai produkcióra nehéz szavakat találni sajnos...remélhetőleg azért tanul a csapat ebből a padló feltörlésből. Azért úgy az egész edzői kart meg lehetne kérdezni hogy most tulajdonképpen mi is az elképzelés?
Mert az OL az totál romokban (mai meccsen kb Stork volt az egyetlen aki a helyén maradt),JMD fan sose voltam de hát amit ő is hozzá tesz hétről hétre az botrány, miniatűr WR állománnyal játszunk folyamat (minek van akkor Dobson,Thompkins, Tim Wright?), Mankins traddel a futást kinyírták totálisan, már már megkérdőjelezi az ember azt is hogy Patricia biztos DC-nek való lenne, futás elleni védekezés már megint kuka volt (jah és ma még a secondaryt is bucira verték) és stb... Nagyon sok a problémás terület, és most jönnek a zúzós meccsek, halkan megjegyzendő hogy a csoport meccsek is jönnek kemény D-vel...

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 657 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Komolyabb defek ellen olyan defektesek vagyunk mint a tűvel agyomszurkált koton

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Offense: összességében nulla. Ridley brusztolt, hajtott, túl sok lehetőséget nem kapott, hála a frenetikus playhívásnak, de erre majd később visszatérek. Brady: Jó védelmet most se kapott, de ez akkor is kritikán aluli volt.
Defense: hagyjuk
Speciel team: tették a dolgukat, kiemelkedőek sem voltak, de gyengék sem:
Staff: nem tudom mit műveltek a héten, de az első két három drive hulladék volt. Értékelhetetlen. Képtelenek voltak belenyúlni a meccsbe, támadó és védő oldalon is. JMD ténykedése több mint aggasztó, talán a meccs végén voltak jó playhívások Jimmyre, de akkor már szart rá a Kansas D az egészre. Kiakaszt a faszi a playhívásaival. Végezetül, fogalmam nincs, hogy mi volt BB-ék elképzelése a támadófalat illetően, de ez borzalom. Ha ebből lesz is playoff, akkor az ekső körben komoly esély van rá hgy kizuhanunk, mert egy komolyabb DEF ellen ennyit tudunk letenni az asztalra.
Lehangoló. Nagyon remélem, hogy ezen a meccsen az összes balfaszságot elkövették amit erre a szezonra szántak, és nem DoM-nak lesz igaza abban, hogy a leendő problémák megoldása helyett újat kreáltak. Minden esetre kíváncsi leszek, hogy a továbbiakban, hogy fog teljesíteni a csapat, egy Lions, vagy egy Jets, vagy mondjuk egy Bengals D ellen.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
27-0 után jött az első kreatív playhívás, aszem ez mindent elmond JMD-ről

be lettünk árazva, ebben a szezonban max egy PO első kör van, de teljesen feleslegesnek érzem

egyszerűen se taktikailag se fejben se keret erősségben nem érdemlünk PO-tZERO_L
Na ha valami akkor ez biztosan nem igazzolika26
márpedig a példa azt mutatja, hogy ez édes kevés (és a mérce most ne a csoport riválisok legyenek)

az agyon ajnározott DB sor kész vicc volt ma is, pedig nem egy Packers-Lions-Bears esetleg Denver támadó sorral kellett volna felvenni a versenyt

de nem lehet 3 LB-vel 2 DE-vel elindulni a szezonnak, ezt már tavaly is láttuk h esélytelen

O#-re ki sem térek, tavalyhoz képest OL és WR poszton is sikerült alulmúlni önmagunkat, ez azért már komoly teljesítmény

megkérdezném BB-t is, hogyan képzelte el ezt az évet ezzel a Ofal-lal... akkor mégis mi a halálnak fizetünk ki egy rahedli pénzt Revisnek, ha ennyire sz*runk bele ebbe az évbeZERO_L
Most épp az OLről nyilatkozik
 www.stream2u.me/watch/41851/1/NFL-New-England-Patriots-vs-Kansas-City-Chiefs.htmlulpianus
fejből tudom az összes válaszát, értelmetlenek ezek a meccs utáni bohóckodások (úgy általánosságban is)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
megkérdezném BB-t is, hogyan képzelte el ezt az évet ezzel a Ofal-lal... akkor mégis mi a halálnak fizetünk ki egy rahedli pénzt Revisnek, ha ennyire sz*runk bele ebbe az évbeZERO_L
Most épp az OLről nyilatkozik
 www.stream2u.me/watch/41851/1/NFL-New-England-Patriots-vs-Kansas-City-Chiefs.html

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/

be lettünk árazva, ebben a szezonban max egy PO első kör van, de teljesen feleslegesnek érzem

egyszerűen se taktikailag se fejben se keret erősségben nem érdemlünk PO-tZERO_L
Na ha valami akkor ez biztosan nem igaz

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Meglátások az első félidőből:  insidehandoff.com/2014/09/30/new-england-patriots-kansas-city-chiefs-first-half-notes/
Gondolataim a második félidőről:  insidehandoff.com/2014/09/30/new-england-patriots-kansas-city-chiefs-second-half-patriots-notes/
3 jobb és 3 gyengébb teljesítmény:  insidehandoff.com/2014/09/30/new-england-patriots-kansas-city-chiefs-3-up-3-down/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
megkérdezném BB-t is, hogyan képzelte el ezt az évet ezzel a Ofal-lal... akkor mégis mi a halálnak fizetünk ki egy rahedli pénzt Revisnek, ha ennyire sz*runk bele ebbe az évbe

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
akkor most jön a FA12WELL turné?
több mint 11 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Erről a meccsről most nem fogok oldalakat írni (egyelőre 😊 ), de tavaly azt imádtam a csapatban, hogy volt tartása a csapatnak, és sosem lehetett megalázni. Ez ma nagyon gyenge volt sajnaWyatt
Én mióta a Patsnek szurkolok, ezt szerettem bennük. A Wildcates Phins, meg még 1-2 meccset kivéve nem kaptak nagy verést.
több mint 11 éve

egyszerűen se taktikailag se fejben se keret erősségben nem érdemlünk PO-t

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Erről a meccsről most nem fogok oldalakat írni (egyelőre 😊 ), de tavaly azt imádtam a csapatban, hogy volt tartása a csapatnak, és sosem lehetett megalázni. Ez ma nagyon gyenge volt sajna

több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Mondjuk ettől nem kell még ezer yardot engedniWyatt
Nem de én belekezdek a CW come back kampányba és természetesen kell hozzá egy kis JMD takarodj. Rakás fos.