New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Az elmúlt években magasan volt a mérce, nehéz elfogadni hogy egy top csapatból, a következő években, visszasüllyedünk egy középcsapattá.Eskü nálunk a 0-16os szezon alatt/után nem volt ilyen temetői hangulat.BazzaniHa playoffba jutunk, akkor is lesz valami, szal változást nem érdemes várniWyattHmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.
Eddig jókat nevettem a sírásokon, de ez azért már több mint vicces.
Most azért mert Thompkinst elküldték?
Ez a csapat simán lesz 8-8 akkor is ha minden beszarik kb.Bazzani
több mint 11 éve
Eskü nálunk a 0-16os szezon alatt/után nem volt ilyen temetői hangulat.Ha playoffba jutunk, akkor is lesz valami, szal változást nem érdemes várniWyattHmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.
több mint 11 éve
És emiatt nem fog nyerni a Pats már a hátralévő 12 meccséből 5-öt?Azért azt ne felejtsd el, hogy mindhárom csapatnak a csoportban az az érőséggé ami a mi gyengénk. Bivalyerős DL-je vana Billsnek és a Jetsnek is. Lesz velük két-két meccse.NomacSzvsz idén is húszon kívül fognak húzni. Nem létezik, hogy ezt a csoportot ne húzza be a Pats.peterk2005Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.
Mert az már nem top10 pick.
több mint 11 éve
Oké, akkor a worst case screnario szerint mindegyik ellen eldobtok egy meccset. Még akkor is, a csoporton kívüli meccsekben nem lesz a többieknek olyan mérlegük, mint a Pats-nek. Ha igen, akkor BB tényleg monnyon le.Azért azt ne felejtsd el, hogy mindhárom csapatnak a csoportban az az érőséggé ami a mi gyengénk. Bivalyerős DL-je vana Billsnek és a Jetsnek is. Lesz velük két-két meccse.NomacSzvsz idén is húszon kívül fognak húzni. Nem létezik, hogy ezt a csoportot ne húzza be a Pats.peterk2005Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Azért azt ne felejtsd el, hogy mindhárom csapatnak a csoportban az az érőséggé ami a mi gyengénk. Bivalyerős DL-je vana Billsnek és a Jetsnek is. Lesz velük két-két meccse.Szvsz idén is húszon kívül fognak húzni. Nem létezik, hogy ezt a csoportot ne húzza be a Pats.peterk2005Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.
több mint 11 éve
Szvsz idén is húszon kívül fognak húzni. Nem létezik, hogy ezt a csoportot ne húzza be a Pats.Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Thompkins legszebb pillanataEz egy nagyon jó felvétel 😊 Mutatja egyrészt az őrületet ami egy stadionban lehet ilyen pillanatokban, másrészt az amcsi hozzáállást is a dolgokhoz azzal, hogy a székek elég jelentős része már üres volt ekkor. 😊
youtu.be/KpJoCsnR_GUwinston

több mint 11 éve
Ha playoffba jutunk, akkor is lesz valami, szal változást nem érdemes várniHmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.

több mint 11 éve
Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....ThundersNFLNe viccelj már komolyan.
Ez a csapat simán lesz 8-8 akkor is ha minden beszarik kb.
több mint 11 éve
Hmm idén TOP 10 draft cetlire hajtunk....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Thompkins legszebb pillanataEz egy állat meccs volt, meg az alapszakaszbeli fordítás tavaly a Broncos ellen :cool:
youtu.be/KpJoCsnR_GUwinston
több mint 11 éve
hát ez gyönyörű, BB úgy tűnik hogy a tátongó lyukakat nem hogy eltüntetni szeretné hanem kreál újakat 😀BB GM keresztbe tesz BB HC-nak nagyon jóóó 😊
több mint 11 éve
Patriots release WR Kenbrell Thompkins; Sign LB Ja'Gared Davis to 53-man roster...hmm...%/MinitronÕ fogja megoldani az egyik LB posztot, ha esetleg Hightower vagy Collins nem játszana. Ja, nem.
több mint 11 éve
Patriots release WR Kenbrell Thompkins; Sign LB Ja'Gared Davis to 53-man roster...hmm...%/
több mint 11 éve
Szépen lassan a FASZ rossz oldalára kerülünk...ThundersNFLBostoni mértékkel már ott vagytok. Azon kell drukkolni, hogy minél hamarabb lejöjjetek onnan. Mondjuk most vasárnap. 😊

több mint 11 éve
Így akarják rávenni Brady-t, hogy ismerje már be, KIÉGETThát ha nem megy szép szóval, akkor bekeményítenek 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Browner haza is jöhetne 😊 LOB alpító!Úgyis cutoljuk őket holnap,akkor meg minek... 😕WitchdoctorEgy biztos nem Kenbrell Thompkinssal nyerjük meg a meccset...még durvább, hogy sem browner-t, sem tyms-t nem aktiváltátok...érdekes...Pari
Valaki aki érti v. tudja elmagyarázhatná😊NB2
több mint 11 éve
Szépen lassan a FASZ rossz oldalára kerülünk...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
mennyi esély van rá, hogy a Jets claimeli, 70%?HöriTöbb.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Én szerintem gyanús, hogy Thompkinsnak megint volt valami balhéja. Nem egyszerű karakter azért ő sem.
több mint 11 éve
Úgyis cutoljuk őket holnap,akkor meg minek... 😕Egy biztos nem Kenbrell Thompkinssal nyerjük meg a meccset...még durvább, hogy sem browner-t, sem tyms-t nem aktiváltátok...érdekes...Pari

több mint 11 éve
Egy biztos nem Kenbrell Thompkinssal nyerjük meg a meccset...még durvább, hogy sem browner-t, sem tyms-t nem aktiváltátok...érdekes...