New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Azon bezzeg nem gondókodtok, hogy mikor szarul jàccakak, akkor direkt szarul csinàljàk, hogy utàna tudjanak javulni, ebbe is a Sàtàn kezemunkàja van... 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Még nem láttam a meccset, de ha a fal közepe beállna valami vállalható teljesítményre akkor én Solder miatt nem aggódnék. Bizonyított ő már, hogy elég jó LT. Egyik évről a másikra ilyen fiatalon, ha nincs sérülése akkor nem esik vissza ennyire valakinek a teljesítménye huzamosabb ideig.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja hát felőlem aztán nyugodtan, csak ha éppen valamilyen véleménnyel ellentétes reagálás jön, akkor sem kell megsértődni. Azon csodálkozom, hogy az még nem jött fel, hogy azért nyertünk, mert Hightower nem játszottWyatt
Bennem volt de múltkor Boldent szapultam erre csinált egy Ff úgyhogy bekaphassa Bolden, Higto, meg azösszes többi aki jól játszik miután szidom! Ez egy ilyen játék, lényrg a WParadSEC
Na mondjuk az is igaz, hogy Gostkowski konstans szapulása után elég szépen feljavult, meg anno DMC is. Lehet, hogy ők is olvassák ezt a topicot, és bizonyítani akarnak mindenkinek 😀 Akkor ne is változzon ez a szokás, hátha mindenki feljavul

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Ja hát felőlem aztán nyugodtan, csak ha éppen valamilyen véleménnyel ellentétes reagálás jön, akkor sem kell megsértődni. Azon csodálkozom, hogy az még nem jött fel, hogy azért nyertünk, mert Hightower nem játszottWyatt
Bennem volt de múltkor Boldent szapultam erre csinált egy Ff úgyhogy bekaphassa Bolden, Higto, meg azösszes többi aki jól játszik miután szidom! Ez egy ilyen játék, lényrg a W

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Ja hát felőlem aztán nyugodtan, csak ha éppen valamilyen véleménnyel ellentétes reagálás jön, akkor sem kell megsértődni. Azon csodálkozom, hogy az még nem jött fel, hogy azért nyertünk, mert Hightower nem játszott

több mint 11 éve
Na de azért nem gondoltam volna hogy annyi elég az O-nak hogy Wendel bemozog guardba és nagyjából be is áll egy stabil pass prot+ futás blokkolás! Stork jó húzásnak tünik, de Solder picit átment bizonytalanba. Megint volt róla sack. Megkönnyiti a vezetőség dolgát a szerződés hosszabítás elött ha nem javul a játéka! Meglehet Scar visszajött látogatóba a csapathoz hét közben aztán volt egykis lelkizés ami átlendítette őket a holtponton. 😀ParadSEC
Solder konkrétan a legjobb (3.6) értéket kapta az egész csapatból megelőzve Bradyt (3.1). Nem engedett sacket, annál a játéknál Gronko volt ott, őt verte meg az ember, egy playjel azután, hogy kaptunk egy 15 yardos büntit róla. Solder eddig szar volt, de ez most teljesen mellé szerintemWyatt
Csak a hibák. Bocs a melléért nem fordul elő többet. Köv. meccsre csak a száraz tények statok adatok egyenletek rajzok lesznek, semm saját elferdült vélemény részemről. Sorry 😉

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Na de azért nem gondoltam volna hogy annyi elég az O-nak hogy Wendel bemozog guardba és nagyjából be is áll egy stabil pass prot+ futás blokkolás! Stork jó húzásnak tünik, de Solder picit átment bizonytalanba. Megint volt róla sack. Megkönnyiti a vezetőség dolgát a szerződés hosszabítás elött ha nem javul a játéka! Meglehet Scar visszajött látogatóba a csapathoz hét közben aztán volt egykis lelkizés ami átlendítette őket a holtponton. 😀ParadSEC
Solder konkrétan a legjobb (3.6) értéket kapta az egész csapatból megelőzve Bradyt (3.1). Nem engedett sacket, annál a játéknál Gronko volt ott, őt verte meg az ember, egy playjel azután, hogy kaptunk egy 15 yardos büntit róla. Solder eddig szar volt, de ez most teljesen mellé szerintem

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Gondolom soha nem fog kiderülni, de mintha változtattak volna a gameplan megírásának a rendjén. Talán módosulhattak hatáskörök a stábban, vagy ilyesmi. Mindenképpen látványosan más volt a játékhívás.

Az is feltűnt, hogy senki sem erőlteti a tablet használatot, amit csak azért vezettek be, mert a szponzor adott rá X millió dollárt. Szerintem BB-t is idegesítette, hogy az egyik kezét elfoglalja a gép.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Na de azért nem gondoltam volna hogy annyi elég az O-nak hogy Wendel bemozog guardba és nagyjából be is áll egy stabil pass prot+ futás blokkolás! Stork jó húzásnak tünik, de Solder picit átment bizonytalanba. Megint volt róla sack. Megkönnyiti a vezetőség dolgát a szerződés hosszabítás elött ha nem javul a játéka! Meglehet Scar visszajött látogatóba a csapathoz hét közben aztán volt egykis lelkizés ami átlendítette őket a holtponton. 😀

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 421 — Ajmo Vatreni
Érdekes lesz a Bills elleni meccs. Lehet, hogy legyőzték a Lionst, de annyira nem voltak eddig meggyőzőek szerintem. Bár erős a futás elleni védelmük, de azért meglepődnék, ha minket is megvernének.

A D-nek nagyot kell virítania, de akkor meglehet a meccs.Witchdoctor
Szerintem nem a D-nek kell virítani, hanem az O-nak. Ok, most minden bejött nekünk, de mi lesz, ha megint betlizünk az első egy-két driveban? Tele lesz a gatya? Meglepődnék, ha Orton megverne minket egy pontzuhatagban, de ha kevés pont lesz abban simán benne van a zacsink.
több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Hehe...

Most nézem, hogy TOP4 lett a D a forduló után. Ez bevallom meglepett a szezon meccseit elnézve, de legalább lehet neki örülni.

Érdekes lesz a Bills elleni meccs. Lehet, hogy legyőzték a Lionst, de annyira nem voltak eddig meggyőzőek szerintem. Bár erős a futás elleni védelmük, de azért meglepődnék, ha minket is megvernének.

A D-nek nagyot kell virítania, de akkor meglehet a meccs.

több mint 11 éve
Brady nem jó. nem tudom, hogy kiégett-e vagy csak szar napja, hete, hónapja van, de nem jó. Ez tény.

Viszont nem jó Revis se. (Már az első passznál is Bowenak hol a tökömben kóricált?), Nem jó (nagyon nem) a két line. Nem jó, vagy nincs SS. Nincs 2. számú WR. Nincs normális D coach és nincs normális O playhívás sem. Nincs egészséges, használható TE.

Tehát nem tudom, hogy Brady miért nem jó, de az biztos, hogy van itt még pár hangyafasznyi dolog ami nem működik és ha ezeknek legalább a felét meg tudnánk oldani, akkor pontosabb képet kapnánk arról, hogy Bradynek mi a gondja.zinedine5
Tudom gáz magadat linkelni, de ez van.

Jó volt Revis, Jó volt a két line, volt normális O playhívás és két használható TE. Még mindig nincs normális SS, 2. számú WR, normális D coach, viszont ez a pár változás elég gyökeres változást hozott Brady játékában is.
több mint 11 éve
És ez mennyivel durvább, mint ami itt szokott menni?

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
120 yard
október 5., 22:40 ·
az ESPN-től jön a vad hír, hogy Tom Brady és a Patriots edzői stábja között akkora a feszültség, hogy akár az is elképzelhető, az irányító nem a New England-ieknél fejezi majd be a pályafutását.
Tetszik · · Hozzászólok · · Megosztom ·

Edu Edit Faragó Ma ez volt Ricsivel az ebédnél a beszédtémánk sajnos, a helyzet az, hogy mindketten elképzelhetően tartjuk Miri! Emlékszel Peytonra ugye? Azt sem hitted volna, hogy ő nem a Colts-tól megy nyugdíjba... a hír már nem teljesen friss, csak a mi oldalunkon nem akartam ezt a témát elindítani A pénz az nagy úr ebben a sportágban (is) !!!
október 5., 23:13 · Tetszik · 3

Mirjana Orlović En csak most lattam.... Az a helyzet, hogy szerintem sem a Pats-nel fejezi be, mivel ra probaljak huzni az osszes vereseget es o az oka mindennek, holott tudjuk, ez nem igaz. Manning sem volt 100%-os 5+ eves iranyito a Coltsban es a hasonlo szisztema alapjan tudjuk mi tortent. Mar elore sajnalom az osszes Pats rajongot!!!!!!!!!! En is sirtam, amikor stream-en hallgattam a bucsubeszedet Manningtol..... 😕(((((
október 5., 23:19 · Tetszik · 1

ENNYI!!! 😀😀gaben
Szagértők ha találkoznak 😀
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 918 — Deion Sanders for president!
120 yard
október 5., 22:40 ·
az ESPN-től jön a vad hír, hogy Tom Brady és a Patriots edzői stábja között akkora a feszültség, hogy akár az is elképzelhető, az irányító nem a New England-ieknél fejezi majd be a pályafutását.
Tetszik · · Hozzászólok · · Megosztom ·

Edu Edit Faragó Ma ez volt Ricsivel az ebédnél a beszédtémánk sajnos, a helyzet az, hogy mindketten elképzelhetően tartjuk Miri! Emlékszel Peytonra ugye? Azt sem hitted volna, hogy ő nem a Colts-tól megy nyugdíjba... a hír már nem teljesen friss, csak a mi oldalunkon nem akartam ezt a témát elindítani A pénz az nagy úr ebben a sportágban (is) !!!
október 5., 23:13 · Tetszik · 3

Mirjana Orlović En csak most lattam.... Az a helyzet, hogy szerintem sem a Pats-nel fejezi be, mivel ra probaljak huzni az osszes vereseget es o az oka mindennek, holott tudjuk, ez nem igaz. Manning sem volt 100%-os 5+ eves iranyito a Coltsban es a hasonlo szisztema alapjan tudjuk mi tortent. Mar elore sajnalom az osszes Pats rajongot!!!!!!!!!! En is sirtam, amikor stream-en hallgattam a bucsubeszedet Manningtol..... 😕(((((
október 5., 23:19 · Tetszik · 1

ENNYI!!! 😀😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Nem kell Buchanan, itt van PS-ben Bequette.
több mint 11 éve
Vellano az egyik "áldozat"Spigo
Buchanan-nak meg szóltak, hogy annyira fáj a bokája, hogy mehet is IR-re.tomi-tomi
Túl combos volt a DE-mélység. De mondjuk az se rossz, hogy Chandler Jonesnak volt masszív 20 snapje
Pos. # Name Total Run Rush Cov.
LE 75 Vince Wilfork * 50 19 31 0
LE 74 Dominique Easley * 22 10 12 0
RE 94 Chris Jones * 39 14 25 0
LOLB 50 Rob Ninkovich * 55 19 29 7
LILB 51 Jerod Mayo * 55 19 2 34
RILB 55 Deontae Skinner * 12 7 1 4
RILB 91 Jamie Collins * 55 19 4 32
ROLB 95 Chandler Jones * 20 5 15 0
DB-K
LCB 24 Darrelle Revis * 51 19 0 32
SS 23 Patrick Chung * 49 16 1 32
FS 32 Devin McCourty * 22 10 0 12
RCB 37 Alfonzo Dennard * 55 19 2 34
LE 72 Joe Vellano 5 0 5 0
RE 98 Casey Walker 14 2 12 0
ROLB 99 Michael Buchanan 14 6 8 0
FS 27 Tavon Wilson 1 1 0 0
FS 30 Duron Harmon 37 11 0 26
RCB 26 Logan Ryan 4 0 0 4
SCB 25 Kyle Arrington 46 14 1 31
Mondjuk ezek szerint 12 kezdővel álltunk fel, de kb úgy is néztünk ki 😛

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Buchanan-nak meg szóltak, hogy annyira fáj a bokája, hogy mehet is IR-re.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
na, jólvan.winston
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Tavalyi Saints elleni győztes elkapása miatt mindig jó szívvel fogok Thompkins-ra gondolni, de nem hiszem, hogy ez akkora érvágás lenne. Elkapóknál mennyiségben van a legkisebb gond és az oldal vonal melletti elkapásokhoz ott van Dobson és LaFell is.ervinator
ott vannak, de egyik se túl meggyőző KT-nek azért volt 1-2 bravúr elkapása, az említett csoda fordítás mellett

én nagyon sajnálom, megszerettem a játékát igazi zero to hero történet volt az övé, gondolom az edzők Tmys-ben ugyan ezt látják, kérdés ez a lépés bejön-e

(azért a mostani elkapósornak van hova fejlődnie)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Tavalyi Saints elleni győztes elkapása miatt mindig jó szívvel fogok Thompkins-ra gondolni, de nem hiszem, hogy ez akkora érvágás lenne. Elkapóknál mennyiségben van a legkisebb gond és az oldal vonal melletti elkapásokhoz ott van Dobson és LaFell is.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
na, jólvan.
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 216 — Patriots GM
Vellano az egyik "áldozat"
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
KT Raider lettSpigo
-_- %/ @)