New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Nincs, vágom ezt a trollfocis baromságot, én csak a tartalmi részre gondoltam reagálni, hogy lehet, hogy egyeseket az elégedetté teszi, ha 6 pontunk lesz, de az a románok ellen, én inkább úgy vagyok vele, hogy inkább legyen 13–3 és 1–1 a Jets ellen, mint 2–0 és mondjuk 8–8. Na ez a hosszabb 😀Mindenhol vannak sérülések, nekünk pechünkre pont az egyébként is vékony linebackersorban sikerült egy durvát összeszedniSzerintem itt némi misunderstanding van.
Jövőre még 6 millát így is, úgy is elvisz a capből, a kivágása így „csak” 4.6 millát jelentene. Jobban örülnék mondjuk persze, ha végre hozna egy egészséges szezont
Mayoban szinte biztos voltam...Röviden? NemWyatt
b*szni rá csak a Jets-t oda-vissza??ZERO_L
www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934.89024.398390086894274/745459965520616/?type=3&permPage=1
Egyébként ha már felhoztad, azért Mayo szerződésével csinálni kell valamit, mert akármilyen jó játékos két év alatt 12 meccsért sok az a 13 millió.zinedine5
Na igen, valami kis nyesést kellene eszközölni. Meg trade-elni Sean Lee-ért. All-Pro sérültcsapatunk lehetne a végén

több mint 11 éve
Mindenhol vannak sérülések, nekünk pechünkre pont az egyébként is vékony linebackersorban sikerült egy durvát összeszedniSzerintem itt némi misunderstanding van.
Jövőre még 6 millát így is, úgy is elvisz a capből, a kivágása így „csak” 4.6 millát jelentene. Jobban örülnék mondjuk persze, ha végre hozna egy egészséges szezont
Mayoban szinte biztos voltam...Röviden? NemWyatt
www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934.89024.398390086894274/745459965520616/?type=3&permPage=1
Egyébként ha már felhoztad, azért Mayo szerződésével csinálni kell valamit, mert akármilyen jó játékos két év alatt 12 meccsért sok az a 13 millió.
több mint 11 éve
Mindenhol vannak sérülések, nekünk pechünkre pont az egyébként is vékony linebackersorban sikerült egy durvát összeszedniJövőre még 6 millát így is, úgy is elvisz a capből, a kivágása így „csak” 4.6 millát jelentene. Jobban örülnék mondjuk persze, ha végre hozna egy egészséges szezont
Mayoban szinte biztos voltam...Röviden? Nem

több mint 11 éve
Mayoban szinte biztos voltam...Baszni rá csak legyen meg a PO. Aztán meg majd lesz valami, ez sajna benne van.
több mint 11 éve
Mayoban szinte biztos voltam... b*szni rá csak a Jets-t oda-vissza??

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Schefter szerint Mayo is befejezte erre az évreSzerk: 10 másodperccel megelőztek.
Egyébként ne legyen igazam, de: ismét a f*sz rossz végén...
több mint 11 éve
triangle
1 283
@AdamSchefter: Patriots LB Jerod Mayo is out for the year after suffering a lower right leg injury that multiple sources say “is bad”.
több mint 11 éve
Max egy tavalyi edelmaneshez hasonló forgatókönyv mellett tudom elképzelni a maradásátcsak nem biztos, hogy nálunk :-/ZERO_LFiled to ESPN: Source says RB Stevan Ridley tore his ACL and MCL.triangleNa akkor a következő szezonban 2000+ yard 😊 😕Wyatt

több mint 11 éve
csak nem biztos, hogy nálunk :-/Filed to ESPN: Source says RB Stevan Ridley tore his ACL and MCL.triangleNa akkor a következő szezonban 2000+ yard 😊 😕Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Filed to ESPN: Source says RB Stevan Ridley tore his ACL and MCL.triangleNa akkor a következő szezonban 2000+ yard 😊 😕

több mint 11 éve
triangle
1 283
Filed to ESPN: Source says RB Stevan Ridley tore his ACL and MCL.
több mint 11 éve
Na, mondom én 😀Zach Moore-nak volt már tegnap 11 snapje, egyszer ott is kolbászolt egy labdaszerzésnél 😊Annyira ott kolbászolt, hogy ő szedte össze a lasztit.😀
Ninkónak meg örülök, hogy végre jöttek a sackek isWyatt
Trade? FA? PS?Lehet ACL szakadása van Ridleynek: 😕GhostLeadMayo ügyén és a LB depth vékonyságán elmehet a szezon, hogy Tavon Wilson játszott LB-t, az magáért beszélt. Jó hogy nem küldték be Minitront, ebben a pozícióban még úgysem játszott. 😊Burkus
Hightower visszatérésével meglesz a kellő minőség a poszton, a playek nagy részében 2 LB-vel álltunk fel:
LINEBACKER
Jamie Collins -- 69 of 69
Deontae Skinner -- 36 of 69
Jerod Mayo -- 20 of 69
Chris White -- 2 of 69
Hightower jó futás ellen ha a rájátszásbeli formáját hozza, Skinner pedig maradhat kiegészítő szerepben.
Azon sem lepődnék meg ha Browner játszana LB/DB hibridet.gordon
Amúgy meg Bőharisnya, BJGE duó lesz ebből 😛
De a Browner megoldás tetszene, biztos érdekes lenne, mondjuk SS-t gondoltam elsőre neki nálunk, de ehhez pl nem ártana egészségesnek lennie

több mint 11 éve
Zach Moore-nak volt már tegnap 11 snapje, egyszer ott is kolbászolt egy labdaszerzésnél 😊Annyira ott kolbászolt, hogy ő szedte össze a lasztit.😀
Ninkónak meg örülök, hogy végre jöttek a sackek isWyatt
Trade? FA? PS?Lehet ACL szakadása van Ridleynek: 😕GhostLeadMayo ügyén és a LB depth vékonyságán elmehet a szezon, hogy Tavon Wilson játszott LB-t, az magáért beszélt. Jó hogy nem küldték be Minitront, ebben a pozícióban még úgysem játszott. 😊Burkus
Hightower visszatérésével meglesz a kellő minőség a poszton, a playek nagy részében 2 LB-vel álltunk fel:
LINEBACKER
Jamie Collins -- 69 of 69
Deontae Skinner -- 36 of 69
Jerod Mayo -- 20 of 69
Chris White -- 2 of 69
Hightower jó futás ellen ha a rájátszásbeli formáját hozza, Skinner pedig maradhat kiegészítő szerepben.
Azon sem lepődnék meg ha Browner játszana LB/DB hibridet.
több mint 11 éve
Kik az FA Lb-k és Rb-k? Hol lehet megnézni?GhostLeadwww.spotrac.com/free-agents/nfl/2014/
több mint 11 éve
A D#-ben Ninkó-Jones páros és Baby Vince is jól nyomta és a múlt heti után végre Revis is kezd éledezni, volt honnan. Az O#-ben Brady, G-Force játéka tetszett.
De ha egy forduló alatt elveszted a legjobb futódat, plusz a védelem vezérét, akik még a kedvenceid is, akkor az kissé keserűvé teszi a fontos és sima csoportgyőzelmet a Bills ellen. A csoportban a sorrend is kezd végre helyreállni.
Péntek hajnalban jöhet az újabb kötelező csoportgyőzelem.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Jut eszembe, senki nem jegyezte meg, hogy Tyms milyen pöpec Randy Moss TD-ünneplést mutatott be? Ráadásul kb utoljára vele ültek ezek a játékok 😀

több mint 11 éve
Zach Moore-nak volt már tegnap 11 snapje, egyszer ott is kolbászolt egy labdaszerzésnél 😊Ninkónak meg örülök, hogy végre jöttek a sackek is

több mint 11 éve
Bocs srácok, de ebben a sportban a sérülésfaktor kikerülhetetlen. Nyilván voltak hibák a keret kialakításánál, de azért ne csináljunk úgy, mintha a sérülések csak bennünket cumiztatnának. Ki szerencsésebben, ki szerencsétlenebbül jön ki a szitukból. Ld tavalyi Seattle. Vagy ügyes vagy akkor a meglévő játékosállományból hozod ki a legjobbat.NB2sztem Burkus sem a sérülések(=balszerencse) miatt idegeskedik, ez Murphy törvénye, ha 3 normális LB-vel vágsz neki a szezonnak, akkor bizony az egyik ki fog esni ezek után meg kár emlegetni a "balsorsot"
engem az zavar h a tavalyi évben is láthattuk mennyire sokat vesztünk Mayo kiesésével (igaz akkor a két kezdő DT-nk is kidőlt), de akkor legalább voltak kiegészítő emberek az LB sorban, az offseason-ben elengedtük őket és most itt állunk rookie Skinnerrel mint alap kezdő, vicc
de ezzel sem lenne gond, mert nem lehet All-Pro rostere senkinek sem, de emellett a tavalyi közepes Ofala(passz elleni védekezésben voltak botrányosan rosszak, a futásnak tudtak blokkolni) csak gyengült, DE rotációt még mindig nem létezik nálunk (megint megkapták a 100% snap számot) és akkor úgy néz ki a nagy WR corps átalakításban, meglepő módon a WR draftunk megint bustra sikerült

több mint 11 éve
Bocs srácok, de ebben a sportban a sérülésfaktor kikerülhetetlen. Nyilván voltak hibák a keret kialakításánál, de azért ne csináljunk úgy, mintha a sérülések csak bennünket cumiztatnának. Ki szerencsésebben, ki szerencsétlenebbül jön ki a szitukból. Ld tavalyi Seattle. Vagy ügyes vagy akkor a meglévő játékosállományból hozod ki a legjobbat.
több mint 11 éve
Hát de basszus, lehetett tudni, hogy egy a négy LB-el megyünk neki a szezonnak, abból baj lesz. Nem tudom, hogy gondolták Bb-ék, hogy ez menni fog.Burkusha nem ez akkor ott van az OL rendezetlensége vagy a DE "rotáció", ezeket ellensúlyozni közel lehetetlen egy teljes szezon során

több mint 11 éve
Hát de basszus, lehetett tudni, hogy egy a négy LB-el megyünk neki a szezonnak, abból baj lesz. Nem tudom, hogy gondolták Bb-ék, hogy ez menni fog.
több mint 11 éve
Ó, nekem határozottan úgy rémlik, hogy de 😀Lehet ACL szakadása van Ridleynek: 😕GhostLeadA csapat legalábbis erre számít, délután lesz MRI. Mindenesetre mind a két játékos úgy beszélt a többiekhez az öltözőben a meccs után, hogy ebben a szezonban már ne számítsanak rájuk. 😕
Mayo ügyén és a LB depth vékonyságán elmehet a szezon, hogy Tavon Wilson játszott LB-t, az magáért beszélt. Jó hogy nem küldték be Minitront, ebben a pozícióban még úgysem játszott. 😊Burkus

több mint 11 éve
Mayónak ne lenneRidleynek sem örülök, mert Bolden kevés, White arra sem jó, hogy Boldent megelőzze (bár vegyük úgy, hogy Bolden csak az ST szerepe miatt volt aktív, és azért, mert Ridleyt és Vereent is tudja helyettesíteni pár playre), Vereent meg láthatóan nem használjuk első számú futónak. Innentől, hogy hogyan fog menni a futójáték, az jó kérdés, de legalább most ugyanabban a felállásban kezdhet az OL (ja nem)
LB-poszt viszont tragikus. Tegnap eljutottunk oda, hogy volt egy Collins. És ennyi, vége. A PS-ről felszabadul Skinnernek mondjuk gyönyörű volt a sackje, vele már van két LB. Az már majdnem jó, már csak egyet kell kukázni, és ki is tudunk állni. Na de Hightower visszatér, aztán onnantól legalább jobb lesz a helyzet, csak Mayo sérülése ne legyen súlyos (játszhasson még ebben a szezonban)
Berakom most is, hátha valakit érdekel

Hát nyomás alatt nagyon gyenge volt Brady, a számolt két blitz közül pedig felemás hatékonysággal dolgozott
Múlt héten az volt a kritika, hogy csak a pálya közepére, 5–15 yard dobálgatott a TE-knek, most azért volt más is, különösen tetszett, hogy az első hosszú passznál mondtam havernak, hogy na basszus, jöjjön az incomplete, mert ezekből mostanában az a max, de nem baj, legalább kicsit hátrafelé is figyel a Bills majd. Hát ha nincs az a mocsok nagy DPI, akkor az szerintem sima TD Edelmannek. Mondom, ez nem is volt rossz. Majd Tymsnek is ment a hosszú, elég jó cover volt rajta (finoman szólva), de gyönyörűen megoldotta (nézzük a pozitív oldalt, nem dobta méterekkel fölé, alá, pont a kezébe érkezett). Aztán volt még egy Edelmannek jobbra kitett passza, ahol Julian eltaknyolt, Gronko TD-je gyönyörű volt, kár a büntiért, Gronkónak egy nagyszerű játékhívás, volt belőle 33 yard, LaFellnek meg a TD a végén, szal voltak most szép dolgok nem csak középre.
TE elleni védekezés mondjuk még mindig nem pöpec (finoman szólva), Gostkowskit meg szerintem zavarta, ha 40 alatt kellett rúgnia, kapufás XP, 36-ról kihagyja, 40+osokat viszont szépen beverte. Mindegy, inkább olyankor hibázzon (szar volt azért a snap), amikor belefér végül
Az első félidő végén eléggé megállt a tudomány támadásban, de a második félidőben minden drive-ból pontot szereztünk, 3 TD, 1 FG, ez már azért igencsak tetszetős félidei elemzést mutat
Gronkónál a szívem áll meg mindig, ha lent marad...

több mint 11 éve
Kik az FA Lb-k és Rb-k? Hol lehet megnézni?
több mint 11 éve
Lehet ACL szakadása van Ridleynek: 😕GhostLeadA csapat legalábbis erre számít, délután lesz MRI. Mindenesetre mind a két játékos úgy beszélt a többiekhez az öltözőben a meccs után, hogy ebben a szezonban már ne számítsanak rájuk. 😕
Mayo ügyén és a LB depth vékonyságán elmehet a szezon, hogy Tavon Wilson játszott LB-t, az magáért beszélt. Jó hogy nem küldték be Minitront, ebben a pozícióban még úgysem játszott. 😊