New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sikerült majdnem elbalfaszkodni a meccset a Jets javára...ThundersNFL
Jó a végére igaz, de azért nem domináltátok agyon a meccset. Kétszer is holdingoltak a redzone-ben, igaz, ha nem teszik, lehet, hogy sack. Utána szépen kivédekeztétek, de addig jöttek, mint a bajnok. Mindkettőből csak FG lett.

A támadófalatok viszont szépen helyreállt passzhoz legalábbis. Én csak a KC elleni meccseteket láttam ezen kívül, de ha a különbséget zongorázni tudnám, én lennék Zorán..... 😊csi77
Na arról nem hiszem, hogy meg tudod győzni a népet, hogy volt egy ellenfél is, amely lehet, hogy jól játszott, és azt csinálta, amit kell. Igaz, nem egészen 41 percig volt csak náluk a labda, de kicsire nem adunk.

Annyira komoly győzelmet arattunk, hogy a Jets inkább megszerezte Harvint egy zacskó szotyiért. Hmm, ha mi vesztünk... 😀Wyatt
Belichicknél? Nála legfeljebb Baby Vince ment volna Seattle-be. 😊peterk2005
Nyilván óriási esélye lenne ennek (nem), csak mókás lett volna, hogy ha bemegy, és mi kapunk ki, akkor jött volna egy ilyen playmaker 😀
Btw, Spiller állítólag kevesli a futások számát, és cserét szeretne. Én várom szeretettel nálunk, tuti hogy kapna elég lehetőséget, és Vereen maradhatna limitált szerepkörben 😀

Vereen-t nem lehet 25-ször futtatni egy meccsen, hacsak nem az a cél, hogy rövid úton ő is IR-on kössön ki. 😊 Más meg nem nagyon került pályára. Talán azért, mert Ridley-ék kaphatták a snapek nagy részét edzésen eddig, és a short week miatt BB-ék nem bíztak abban, hogy gyakorlatilag edzés nélkül fel lehet őket küldeni a pályára. Most lesz idő, ha a következő meccsen se futtok, az már fura lesz.peterk2005
Vereent nem kell egy meccsen 25-ször futtatni, elég, ha a többiekkel együtt van kb ennyi futás. Btw, egy 18-20 futástól meg nem kell IR-re vágódnia neki sem. Kíváncsi vagyok, White-tal mi lesz. Valamit nagyon villantania kellene 4. körösként.Wyatt
Jól megírtuk egymásnak ugyanazt. Már csak azt nem tudom ezek után miről fogjuk egymást meggyőzni. 😀peterk2005
Ó, én nem akarlak már téged meggyőzni semmiről 😀 | a meccs alatt már úgyis megtudtad, hogy Brady szar, és ezt egyre több józan eszű ember veszi észre, valamint hogy ha szoros a meccs, vagy a ligában össze vissza verik egymást a csapatok, akkor középszerű, ha nem, akkor meg túl sima, felesleges is nézni, de szerencsére lehet mást is lesni! Én már nem akarlak innentől véletlenül sem olyanról meggyőzni, amiről szerinted felesleges, pláne hogy most aztán tényleg nincs is miről, mert nem mondunk ellent igazából egymasnak |

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A támadófalatok viszont szépen helyreállt passzhoz legalábbis. Én csak a KC elleni meccseteket láttam ezen kívül, de ha a különbséget zongorázni tudnám, én lennék Zorán..... 😊csi77
Zorán hangszere a gitár, jól megdicsérted őket.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Jó a végére igaz, de azért nem domináltátok agyon a meccset. Kétszer is holdingoltak a redzone-ben, igaz, ha nem teszik, lehet, hogy sack. Utána szépen kivédekeztétek, de addig jöttek, mint a bajnok. Mindkettőből csak FG lett.

OK, de a KC meccs az abszolút 0 szint volt... 😕
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan

A támadófalatok viszont szépen helyreállt passzhoz legalábbis. Én csak a KC elleni meccseteket láttam ezen kívül, de ha a különbséget zongorázni tudnám, én lennék Zorán..... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Annyira komoly győzelmet arattunk, hogy a Jets inkább megszerezte Harvint egy zacskó szotyiért. Hmm, ha mi vesztünk... 😀Wyatt
Belichicknél? Nála legfeljebb Baby Vince ment volna Seattle-be. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Vereen-t nem lehet 25-ször futtatni egy meccsen, hacsak nem az a cél, hogy rövid úton ő is IR-on kössön ki. 😊 Más meg nem nagyon került pályára. Talán azért, mert Ridley-ék kaphatták a snapek nagy részét edzésen eddig, és a short week miatt BB-ék nem bíztak abban, hogy gyakorlatilag edzés nélkül fel lehet őket küldeni a pályára. Most lesz idő, ha a következő meccsen se futtok, az már fura lesz.peterk2005
Vereent nem kell egy meccsen 25-ször futtatni, elég, ha a többiekkel együtt van kb ennyi futás. Btw, egy 18-20 futástól meg nem kell IR-re vágódnia neki sem. Kíváncsi vagyok, White-tal mi lesz. Valamit nagyon villantania kellene 4. körösként.Wyatt
Jól megírtuk egymásnak ugyanazt. Már csak azt nem tudom ezek után miről fogjuk egymást meggyőzni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Annyira komoly győzelmet arattunk, hogy a Jets inkább megszerezte Harvint egy zacskó szotyiért. Hmm, ha mi vesztünk... 😀

több mint 11 éve
Az rendben van, de ez szerintem nem a futójáték hibája, hanem hogy rohadt hamar feladtuk, és alig próbálkoztunk vele, pedig amikor használtuk, nem ment rosszul. Jó, nem ment volna 5-ös átlaggal végig, de egy 25 futás, 100 yardot ha beleteszünk talajon, akkor egy 10 perccel kevesebb a labdabirtoklásbeli hátrány.Wyatt
Vereent nem kell egy meccsen 25-ször futtatni, elég, ha a többiekkel együtt van kb ennyi futás. Btw, egy 18-20 futástól meg nem kell IR-re vágódnia neki sem. Kíváncsi vagyok, White-tal mi lesz. Valamit nagyon villantania kellene 4. körösként.

több mint 11 éve
Az rendben van, de ez szerintem nem a futójáték hibája, hanem hogy rohadt hamar feladtuk, és alig próbálkoztunk vele, pedig amikor használtuk, nem ment rosszul. Jó, nem ment volna 5-ös átlaggal végig, de egy 25 futás, 100 yardot ha beleteszünk talajon, akkor egy 10 perccel kevesebb a labdabirtoklásbeli hátrány.Wyatt
Vereen-t nem lehet 25-ször futtatni egy meccsen, hacsak nem az a cél, hogy rövid úton ő is IR-on kössön ki. 😊 Más meg nem nagyon került pályára. Talán azért, mert Ridley-ék kaphatták a snapek nagy részét edzésen eddig, és a short week miatt BB-ék nem bíztak abban, hogy gyakorlatilag edzés nélkül fel lehet őket küldeni a pályára. Most lesz idő, ha a következő meccsen se futtok, az már fura lesz.

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 657 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sikerült majdnem elbalfaszkodni a meccset a Jets javára...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Hát engem egy csomoszor szétb@szott az ideg. Ezek az irányító-össze-vissza futások 1st downért.
zinedine5
engem is, de leginkább az hogy teljesen nullák voltunk futás ellen, pedig lehetett sejteni mással nem nagyon tudnak megverni minket

12 futás, 61 yard. Az laza 5-ös átlag. Mi javítandó van ezen?
Wyatt
nem ezzel van a baj, azzal hogy emellett volt 37 passzkísérlet, egy komolyabb(=jobb formában lévő) csapat ezt simán kihasználta volna, de így is csak egy blokkolt FG-n múlott...ZERO_L
Az rendben van, de ez szerintem nem a futójáték hibája, hanem hogy rohadt hamar feladtuk, és alig próbálkoztunk vele, pedig amikor használtuk, nem ment rosszul. Jó, nem ment volna 5-ös átlaggal végig, de egy 25 futás, 100 yardot ha beleteszünk talajon, akkor egy 10 perccel kevesebb a labdabirtoklásbeli hátrány.

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Hát engem egy csomoszor szétb@szott az ideg. Ezek az irányító-össze-vissza futások 1st downért.
zinedine5
engem is, de leginkább az hogy teljesen nullák voltunk futás ellen, pedig lehetett sejteni mással nem nagyon tudnak megverni minket

Wyatt
nem ezzel van a baj, azzal hogy emellett volt 37 passzkísérlet, egy komolyabb(=jobb formában lévő) csapat ezt simán kihasználta volna, de így is csak egy blokkolt FG-n múlott...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Mondjuk nem értem ezt az „élesszük fel a futást”
Az utolsó drive-ban, amikor mindenki tudta (most az, hogy nem akarták Ricsiék, vagy itt páran elfogadni, hogy ez lesz, az más kérdés), hogy futás lesz, és kb elkapóra figyelni sem kellett, volt 3 futásból 1 yard. Na bumm, azért a Jets D van elég jó ahhoz, hogy ha csak a futást kell megállítania, akkor ne engedjen a végén first downt, ezt leszámítva
Az, hogy 1. és 10-re ne állandóan karcos passzokat dobáljunk, hanem merjünk belefutni 3-5 yardokat, hogy a következő két down menedzselhető legyen, és ne kelljen egyből 3. és hosszú, majd punt kombóra készülni? Ja, hát azt mondjuk értékeltem volna a meccsen

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
O fal azért javulgat, annak ellenére hogy nem egy állandó felállásban játszanak a srácok, pedig sok pozitívumot én sem állítottam róluk. Jól jön ez a hosszabb pihi és gyógyuljon mindenki ezerrel, jó lenne egy egészséges O fallal Storkkal centerben megnézni hosszabb távon hogy mit is érünk, mert valahogy a futást életre kell kelteni. Zűrös meccs volt ez, de mindenki ezt várta két ősi rivális egymás ellen naná hogy végig szoros meccs volt 😀
Eddig nagyon kétarcú a csapat, de egy biztos küzdeni tudnak a srácok és 5-2 az nem annyira rossz, de most jönnek majd az igazán rázós meccsek....JMD play hívásai már-már lassan kikerget a világból. Védelmen látszik Mayo hiánya, de csak 4 nap volt felkészülni erre a meccsre szóval lesz ez még jobb is remélem 😛

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 421 — Ajmo Vatreni

több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Aludva egyet a meccsre, én valahogy teljesen nyugodt voltam végig a meccs folyamán, még akkor is amikor a Jets támadhatott a győzelemért.

Nagyon kellett ez a győzelem, főleg hogy a rivális Jets ellen arattuk 😀

Magáról a meccsről annyit, hogy szerintem nagyon nagy következtetéseket nem szabad levonni, pont azért mert rövid váltásban játszottak a csapatok. Jets nagyon jó gameplannel érkeztek és lent tartották Bradyt, ennek ellenére is nyertünk.

#O: Szezon első pár meccse után sokan itt a fórumon is katasztrófa jövendöléseket folytattak az Ofallal kapcsolatban, hogy majd a Bills és a Jets ligaelit Dfala szétszedi a mi támadófalunkat és Bradynek az élettől is elveszik a kedvét. Nos nem így történt, pedig egyik meccsen sem a legerősebb összeállításban játszottak, szóval így szezon közepe fele, azt kell mondani, hogy az Ofal magához mérten jó teljesítményt nyújt, már ami a pass protectiont illeti.
Futás most viszont nagyon nem ment, ami Ridley sérülése miatt valahol érthető is, viszont az elkövetkezendő 10 napban erre kell nagy hangsúlyt fektetni, hogy felélesszük legalább minimális szintre.
Brady jó meccset zárt, már amennyit a pályán volt, Dolának örülök, hogy végre tündökölt, jó látni, mennyi célpontunk van, még ha nem is használjuk őket minden meccsen.

#D: Futás elleni védelem katasztrófa volt, ezen hatalmasat kell majd javítani és nem igazán látom, hogy Mayot hogyan tudnánk pótolni. HT nagyot játszott ma, Collins és szép estét zárt, de Mayo hiányzik.
Passz ellen nagyon nem voltunk próbára téve, Revis ma közepes volt, bár volt egy szép kivédekezett játéka Deckeren. Logan Ryan viszont inkább a büntetéseivel kerül képernyőre, ami kicsit aggasztó számomra. Browner rozsdás, reméljük lesz jobb is.

#ST: Dola KR szerepkörben egész tetszetős volt, kíváncsi vagyok, hogy csak egyszeri kísérletezés volt e, vagy mostantól állandóan láthatjuk ebben a szerepkörben. FG Block-ért jár a pacsi Chris Jones-nak, gondolom sokan emlékszünk, hogy tavaly ő szabálytalankodott a Jets FG-jénél, amivel megvertek minket, ma pedig az ő blokkjával nyertünk 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
Hát én nem tartom magam egy konzervatívnak, de én is futottam volna. Ott a 2. play volt rossz, mert ha azzal hozunk plusz yardokat lehet meglett volna már ott 3-ból az újabb kisérlet és a meccs.
Én inkább úgy gondolom, hogy el sem szabadott volna jutni odáig, egy ilyen gyenge jets ellen. Sok volt az elszórakozott O drive.
A meccs végi konzervatív D viszont számomra érhetetlen. Én biztos, hogy ugyanúgy ahogy a meccs elején nyomást gyakorolnék Genora, így is simán meglett a kíván yard. (bele sem gondolok, ha passz játékot hívunk és nem sikerül, plusz 40 mp-cel Geno Boston külvárosáig jut)
A lényeg a W, lépjünk túl rajta...
Más: én fura pats drukker vagyok, mert a meccs után azért eszembe jutott a jets szurkolók lelkivilága. Egy előre esélytelen meccs majdnem megvan és egy blokkolt FT-n múlik csak a győzelmük. Nem irigyeltem őket😊
több mint 11 éve
Feribali New England Patriots 48
Négy nappal egy sokkoló sérülés után (Mayo) nem meglepő, hogy nem volt stabil a védekezés. Amikor kellett, akkor oda tudták tenni magukat, RZ stoppok és a második félidőben puntok. Tyms inaktív volt nem? Többi colost lehetett volna jobban is használni. LaFell is az első driveban pöpec, aztán meg majdnem a meccs ment el rajta, amikor bokával akarta elkapni az onside kick-ket. Browner meg nem játszott kb. egy éve, nem könnyű belerázódni, ráadásul egy új csapattal.

A végén tényleg érthetetlen volt, hogy miért adja fel az O, és miért bízzák a totál kifulladt D-re a meccset. Ott lettem ideges az egész meccsen először, addig szerintem kézben tartottuk.

10 nap alatt óriási változásokat lehet csinálni, remélem sikerül is!
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Na picit kipuffogva magam..
D#: Ennyit yardot engedni a földön,egy liga 30. helyen álló O#nak nem lehet. Az egész hét arról szólt, hogy több, mint valószínű, hogy futást fogják erőltetni, s ezt semennyire sem tudtuk megállítani. Walker reménykeltőnek tűnik nekem Wilfork mellet, vele talán meglesz a tömeg a fal közepén, de látszik még Mayo hiánya..Habár HT nagyot játszott hajnalban..Amennyiben stabilizáljuk középen a falat, s a DE-ek picit agresszívabban tudnak besegíteni futás ellen, akkor lényegesen jobb lesz a helyzet..A kulcs szituációkban a D lehúzta a rolót. Passz elleni védekezés elment..A cornerek vállalhatóak voltak, Collins és HT jól nyomta passzok ellen.. Browner még rozsdás, s inkább büntetéseket kaptunk róla, mint kemény ütközéseket..Revis ma közepes volt.. Középen nem Wilsonnak és Chungnak kellene védekezni a TE-ken, magas WR-ken.
O#:
Nagyon látszott Ridley hiánya..Remélem a következő 10 napban Grey, vagy White előre lép, s kialakítanak valami stabilabb futójátékot nekik,mert így nagyon kevéske lesz.. JMD majdnem eltaktikázta magát megint..Az utolsó 2 percben nem tudni hozni egy 1st downt, amikor van 3 TE és 2 magas WR meccsnapon a csapatban az vicc kategória..A Jets az utolsó ötben van TE elleni védekezésben..Mit nem játszunk ellenük? Pont azt ami a mi erősségünk!!Miért nem használtuk Wright-ot, Tyms-et, Hómant, Develint többet???? A mai meccs a pigmeusokraa volt írva, s mindent JE11-nek, Vereennek és Dolának kellett megoldania?? Főleg a RZ-ban is?? Néha fogtam a fejem..Habár Vereen 1. TD-je és főleg Dola elkapása kárpótolt a hülye O# hívásokért..
Behúztuk a meccset, ez a lényeg, de a végén visszanyalhatott volna fagyi..
Most lesz 10 nap..Jöjjenek rendbe az embereink, regenerálódjon mindenki. Kellene egy minőségibb LB-t szerezni valahonnan, + a futó kérdést meg kell oldanunk. Remélem a Bears ellen már a legerősebbnek tűnő Solder-Conolly-Stork-Vendell- Vollmer fal áll föl teljesen egészségesen, akik már sokat tudnak segíteni már futásban is, s passzoknál megtartják a vonalat Brady-nek 3-4 másodpercre, aki majd használja a magas elkapóit, és a dupla-tripla TE játékokat..
We are on Chicago.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan
Ha Bradynek van 3-4 mp-e passzolni, azért megy neki még. Ha nincs, már nem olyan fényes a helyzet. Nem is annyira rossz ez a fal, legalábbis ma nem volt az.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Walker megszerzése a Panthersztöl nem tünik rossz üzletnek!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Sikerével a Patriots sorozatbeli 33. hazai győzelmét aratta az Amerikai főcsoport klubjaival szemben, Tom Brady a 7. csütörtök esti meccsét (ebből a harmadikat a Jets ellen) is behúzta, sorozatban a 19. hazai sikerét aratva divízióriválisok ellen, ezzel pedig Brett Favre-ot (18) a második helyre taszította az örökranglistán.

A Patriots sorozatban a 18. októberi hazai meccsét nyerte meg, mérlege 5–2-re, a Jetsé 1–6-ra módosult.

Amúgy, majdnem olyan sima volt, mint tavaly a Browns ellen

Ja, és a Jets végül 40:54 percig birtokolta a labdát, 218 yardot haladt a talajon, de a győzelmet nem tudta összehozni. Ez sem kis szó, bár próbálkoztunk rendesen 😊

Brady utolsó három meccsén 9/0 TD/int, az sem vészes azért, ma is volt egy 40+os TD, szal azért annyira nem elveszett a történet, de ez várható volt, hogy így alakul, és ilyen szenvedős lesz. Borítékolni lehetett, hogy menni fog a futásuk, és nagyon kell kapaszkodnunk, hogy támadásban produkáljunk valamit cserébe. A D az elején 5/5 drive-ot hozott le punt nélkül, de az első négyből csak mezőnygólt engedett legalább. Amikor a támadók beragadtak, a védők előléptek, és hoztak három puntot, aztán a támadók csak feltettek közben 10 pontot, és a végén a kétpontost csak kivédekeztük (miért nem futottak, az talány), és az ST is odarakta magát a 6x yardos visszahordást kompenzálandó. Minden egység kisegítette a másikat, egyik sem volt jó, de mégis megvan a győzelem. Inkább csúnya W legyen, mint csúnya L 😊

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Ez a felejtsük el gyorsan kategória volt...

a köv 10 napon lesz mit csinálnia a stábnak, mert mind D# mind O# terén még mindig hatalmas lemaradásban vagyunk
most jönnek az igazán komoly meccsek, nagyon fel kell javulnia a csapatnak (futójáték nélkül esélytelenek leszünk)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Kibaszott nagy hullámvasút eddig ez a szezon. Örülök nagyon a W-nek, de remélem csak a rövid hétnek volt köszönhető a D mai teljesítménye. A ligautolsó O majdnem minden labdabirtoklásból pontot szerez?
több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Győzelem, ez a lényeg. 😊
Viszont a teljes edzői kar óriási down volt ezen a meccsen és nem csak a 4. negyed miatt...