New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Most majd megkapom, hogy Hörni nem balhés, csak gyilkos xD
több mint 11 éve
Igazatok van. Lekevert egy állast az asszonynak, közben a liga meg tele van tiltott szerekkel visszaélőkkel (ami egy dolog), de például ittas vezetőkkel is, ami már nem csak a saját életed veszélyeztetése, ugye. Ezeket miért nem fújják fel? Megkapják az eltiltást, a pénzbüntit azt csókolom. Tudom, hogy ezek az ittas vezetők nem gázoltak agyon senkit, de csak azért mert kurva nagy szerencséjük van, meg az útjukba kerülőknek is (nekik még nagyobb).Szóval félreértettetek, de én fogalmaztam rosszul, jogos amit írtatok.
@kyobalu fogta meg a lényeget, csak azt akartam sugallni, hogy volt már elég balhés játékos nálunk (ok, Rice nem balhés, de csinált egy nagy hülyeséget hirtelen felindulásból, a média és a liga meg ízekre szedte) és pláne Hörni esete után nem engedheti meg nagyon a csapat, hogy befogadja Ray Rice-t. Szerintem.
Én is egyetértek azzal, hogy a tette súlyához képest rohadtul nincs egyenes arányban a retorzió mértéke, ami jóval súlyosabb, mint kellene, de magyarázd meg ezt az amerikaiknak, a nővédelmi szervezeteiknek, az agymosott csak tv-n élő hamburgerzabálóknak. Ha %-ot kellene mondanom, hogy a csapat és a csapat rajongói közül (in the USA), kik azok akik ésszel közelítenék meg a kérdést és még a mérlegelés után be is vállalnák Ray-t a Pats-be, akkor egy olyan max. 10-15%-ra tenném ezt a halmaz metszetet. És akkor még optimista is voltam.
több mint 11 éve
Elég nagy fintor lenne a sorstòl ha hozzànk enné a fene Rizsàt és a Ravens ellen lepakolna földön 200 yardot... 😀 White ennyire sötét hogy nem hasznàljuk?? Remélem nem lesz kuka project! Jò meccsre szàmìtok a macik ellen.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy a balhéja után be merné, vagy akarná vállalni BB Rice-t..Habár mindenképpen meg kell oldani Ridley kiesését, mert láttuk, hogy alternatíva nem nagyon van..Mindenképpen kellene egy minőségi erőfutó, aki elkapásokra is képes.. Rice állítólag kifejezetten szorgalmas, kemény edzésmenő.. Nem nagyon van más opció jelenleg a FA piacon..Csinált egy hatalmas baromságot, de több,mint furcsa módon a feleség mindenhol kiáll mellette, s vele van még mindig.. ??? Azért vannak, és voltak nála sokkal sötétebb, s keményebb dolgokat produkáló emberek a ligában..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Azon az egy állason kívül én nem hallottam róla soha rosszat.Rice állítólag november közepén visszatérhet, a pletykák rólunk és a coltsról szólnak. Meglepődnék ha BB egyáltalán elgondolkodna ezen..gordonMármint Ray Rice?! Hozzánk?
Nagy need egy jó futóbekk, így hogy Ridley kidőlt egész szezonra, de neee...elég már az igazán balhés emberekből.Minitron
több mint 11 éve
Igazán nem balhés, szimplán tuskó. Az írástudatlan neje még ott van mellette, pénz és/vagy szerelem - tökmindegy. Szerintem sokkal gusztustalanabb volt ahogy a képmutató társadalom "példát statuál" vele. Kommunista koncepciós per. Kiváncsi lennék a sok hangos bíráló közül hányan gerjednek 12 éves kislányokra például.Rice állítólag november közepén visszatérhet, a pletykák rólunk és a coltsról szólnak. Meglepődnék ha BB egyáltalán elgondolkodna ezen..gordonMármint Ray Rice?! Hozzánk?
Nagy need egy jó futóbekk, így hogy Ridley kidőlt egész szezonra, de neee...elég már az igazán balhés emberekből.Minitron
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
És ezt most miért nekem? 😊Jó az mondjuk 13–3-nak isWyattNagyon durva a schedule. Végigrágtam magam rajta, bravúrgyőzelmek nélkül nálam 9-7es a mérleg. Becsúszhat egy-két "kiugró" teljesítmény, de kétlem hogy 11nél több W-t szednénk össze az idény végére.
Más kérdés hogy ebben a csoportban a 9-7 is elég lehet, "bőven"Gyulus
Btw, nem nézem most meg, de szerintem az elmúlt 5-6 évben vesztettünk a szezon második felében összesen 5 meccset. 9-ből 5-öt nem hiszem, hogy elbukunk

több mint 11 éve
Ráadásul most ránk várnak a "legnehezebb" meccsek majd a csoportban, ami a schedule-t illeti, legalábbis én így látom.Minitronén is így látom, de Jets talán tesz egy kis szívességet és borsot tör a Miami-Baffalo páros orra alá, aztán ezeknél a csapatoknál még mindig megvan a balf*szkodási faktor
jelenleg 3 meccs van ahol semmiképpen sem érzem esélyesnek a csapatunkat (DEN,GB,SD) és akkor még sztem egy csoportbeli ellenfél ellen be fog csúszni egy vereség
PO-hoz elég kell hogy legyen BYE weekhez karcsú

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Ráadásul most ránk várnak a "legnehezebb" meccsek majd a csoportban, ami a schedule-t illeti, legalábbis én így látom.
több mint 11 éve
Mind2 csoport rivális nyert...Úgy tűnik továbbra is az AFC East a liga leggyengébb divíziója, és csak emiatt jutunk PO-ba évről-évre.
a mackók keményen fel lesznek pörgetve vasárnapra, egymás után kétszer nem fognak ennyire bénán játszani, ráadásul idegenben sokkal jobban, az sem lesz egy sétagaloppZERO_L
Ja nem:
www.patspulpit.com/2014/8/20/6051623/afcbeast
több mint 11 éve
Mind2 csoport rivális nyert... a mackók keményen fel lesznek pörgetve vasárnapra, egymás után kétszer nem fognak ennyire bénán játszani, ráadásul idegenben sokkal jobban, az sem lesz egy sétagalopp

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Rice állítólag november közepén visszatérhet, a pletykák rólunk és a coltsról szólnak. Meglepődnék ha BB egyáltalán elgondolkodna ezen..gordonMármint Ray Rice?! Hozzánk?
Nagy need egy jó futóbekk, így hogy Ridley kidőlt egész szezonra, de neee...elég már az igazán balhés emberekből.
több mint 11 éve
Jó az mondjuk 13–3-nak isWyattNagyon durva a schedule. Végigrágtam magam rajta, bravúrgyőzelmek nélkül nálam 9-7es a mérleg. Becsúszhat egy-két "kiugró" teljesítmény, de kétlem hogy 11nél több W-t szednénk össze az idény végére.
Más kérdés hogy ebben a csoportban a 9-7 is elég lehet, "bőven"
több mint 11 éve
Rice állítólag november közepén visszatérhet, a pletykák rólunk és a coltsról szólnak. Meglepődnék ha BB egyáltalán elgondolkodna ezen..
több mint 11 éve
Nem nagyarcú, legalábbis én nem érzem annak, pláne nem elemzésnek, én így láttam, ez a véleményem.Csak a W, a győzelem számít, ami meg lett, még ha döcögősen is, ráadásul csoportbeli, ami különösen fontos.Azért ez egy kicsit nagyarcú elemzés, ennyire nem voltatok jók........csi77
Szerencsére Dola is elkezdte a szezont, azzal az elkapással.
Tegnap a bíróknak is, az elejtett passzoknak, és a nem létező run D#-nknek, plusz rossz JMD féle hívásnak köszönhették, hogy meccsben maradtak a végjátékban, amikor tipikus 3 futás lett középre behívva, ott már eldőlt volna a meccs, előtte az RZ-ben többször képtelenek voltak TD-re, csal FG lett, passzjátékra meg főleg. Deckeren kívül nincs minőségi elkapójuk.
Felszívták magukat a csoportmeccsre, várható volt, utolsó esély Ryannek is, hogy kezdjen valamit a szezonnal, nem sikerült neki, jövőre változások lesznek náluk vélhetően.
Mayo kiesése után futottak is vagy ezer yardot, de a jelenlegi Jets messze van a jó csapattól, zsinórban 6 vereség, ezen Harvin se segít, aki előbb lett elcserélve, mint, hogy megsérült volna, ennek biztos komoly oka van, mert mögötte az újonc Richardson és Lockette van, szóval a Hawksnál is vannak érthetetlen trade-k, nemcsak nálunk szerencsére.
Ja és jó volt látni Ty Law-t a félidei Pats HoF ceremónián. 😊Bruschi85
Tényleg nem voltunk jók, előzetesen nagyobb különbséget vártam, ez igaz, de a jelenlegi Jetsnél jobbak vagyunk, még ha a pontos végeredmény ezt nem is hűen tükrözte.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Csak a W, a győzelem számít, ami meg lett, még ha döcögősen is, ráadásul csoportbeli, ami különösen fontos.Azért ez egy kicsit nagyarcú elemzés, ennyire nem voltatok jók........
Szerencsére Dola is elkezdte a szezont, azzal az elkapással.
Tegnap a bíróknak is, az elejtett passzoknak, és a nem létező run D#-nknek, plusz rossz JMD féle hívásnak köszönhették, hogy meccsben maradtak a végjátékban, amikor tipikus 3 futás lett középre behívva, ott már eldőlt volna a meccs, előtte az RZ-ben többször képtelenek voltak TD-re, csal FG lett, passzjátékra meg főleg. Deckeren kívül nincs minőségi elkapójuk.
Felszívták magukat a csoportmeccsre, várható volt, utolsó esély Ryannek is, hogy kezdjen valamit a szezonnal, nem sikerült neki, jövőre változások lesznek náluk vélhetően.
Mayo kiesése után futottak is vagy ezer yardot, de a jelenlegi Jets messze van a jó csapattól, zsinórban 6 vereség, ezen Harvin se segít, aki előbb lett elcserélve, mint, hogy megsérült volna, ennek biztos komoly oka van, mert mögötte az újonc Richardson és Lockette van, szóval a Hawksnál is vannak érthetetlen trade-k, nemcsak nálunk szerencsére.
Ja és jó volt látni Ty Law-t a félidei Pats HoF ceremónián. 😊Bruschi85
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Csak a W, a győzelem számít, ami meg lett, még ha döcögősen is, ráadásul csoportbeli, ami különösen fontos. Szerencsére Dola is elkezdte a szezont, azzal az elkapással.
Ja és jó volt látni Ty Law-t a félidei Pats HoF ceremónián. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Ez igaz is lenne ha 8-8 akkal estünk volna be a PO-ba és ott az első körökben reppentünk volna..de itt azért 10+ os győzelmekről beszélgetünk megspékelve konf döntőkkel, SB-okkal.Jó Bazza, én a Chiefs meccs előtt már írtam, ha a Pats nem jut POba ebből a csoportból, akkor monnyon le mindenki. Ennyire egyértelmű volt ez.Azért én pesszimizmusom talán kicsit érthetőbb mint egy Pats drukker ilyesfajta félelmei (sajnos év végére általában igazam is lesz). Leginkább ezt emelném ki a saját mondandómból: a többi csapat töketlensége miatt.
Látja, tudta Bill hogy baj van, de azt is látja, hogy a csapatnak nem szeptemberben kell csúcsra járni. Csak a baj mértékén lepődtek meg (ők és pár szurkoló, persze van mindig aki túlzásba esik. Te Bazza, pont ne mondj túlzó pesszimizmus ügyben semmit 😛). Illetve egy meccsel elhibáztam a feltámadást. Aminek adott esetben kimondottan örülök. 😀
Anno valaki emlegette mi lehet gond egy idősebb irányítónál. Ez lehet gond, hogy már nem bír egy teljes szezont 100%on játszani, akkor pedig inkább játsszon az elején gyengébben. Erre írtam az egészet. És mondom, ezt beszámolta sztem Bill, csak azt nem, hogy semmi más sem fog működni, és hogy milyen mély lesz a hullámvölgy.ulpianus
Ez a mostani meccsből is látszik, hogy a Pats ilyesfajta (évek óta tartó) dominanciájához a csoportban igencsak kellett a többi csapat ügyetlensége is.Bazzani
Azért ilyen konstans jó szerepléshez kell a szerencse is. .peterk2005A jó csapatoknak van szerencséje, meg a Giantsnek😀
Nekem rémlik olyan év ahol 11-5-el PO ba se jutottunk..ennyit a szerencséről.😉
több mint 11 éve
Azért ilyen konstans jó szerepléshez kell a szerencse is. A Colts se csak kizárólag magának köszönheti, hogy ennyiszer nyeri a csoportot az utóbbi másfél évtizedben. Volt ott is 15-1-es Tennesse, meg a Jags is rájátszásban, 1-2 .éve meg a Houstont SB contenderként tartották számon. De pont akkor volt jó a Colts amikor a csoportja is erősebb volt (a suck for Luck évet kivéve). Az elmúlt pár évben, meg amikor önerőből egy erős csoportból nem ment volna, akkorra visszaesett a csoport. A Pats hasonlóan magának és a szerencsének is köszönheti egyszerre a sok divízió győzelmét. Amikor a Jets-et komolyan lehetett még venni, akkor a Pats is nagyon erős volt. Most, hogy hullámzóbbak az utóbbi 2 évben, most a csoport is legyengült. Ez szerencse, ami az NFC erős csapatainak az utóbbi időben nemigen adatott meg.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Azért tavaly is például a töketlen Miami annyira nem is votl rossz. De a Jetsnek is volt PO részvétele. A Bills az Bills sajnos, de ők sem végig csak marha gyengék megállás nélkül. Van, akár idén is komoly teljesítmény. Egyébként meg a Colts is évek óta dominál, de csak gyenge csoportban teheti. A Bolts mifelénk is dominált, de volt is hozzá csoportja. A Steelersnek volt AFCben nehéz dolga a saját periódusában leginkább az elmúlt időszakban.De ehhez kell a kiváló csapat, és leginkább az kell. Mert jó PO csapatok esnek szét, akár SB győzelem után is. Mert a Giants vagy a Saints is hozhatná a csoportját a SBW előtt+után egy évtizedre, de nem teszik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Jó Bazza, én a Chiefs meccs előtt már írtam, ha a Pats nem jut POba ebből a csoportból, akkor monnyon le mindenki. Ennyire egyértelmű volt ez.Azért én pesszimizmusom talán kicsit érthetőbb mint egy Pats drukker ilyesfajta félelmei (sajnos év végére általában igazam is lesz). Leginkább ezt emelném ki a saját mondandómból: a többi csapat töketlensége miatt.
Látja, tudta Bill hogy baj van, de azt is látja, hogy a csapatnak nem szeptemberben kell csúcsra járni. Csak a baj mértékén lepődtek meg (ők és pár szurkoló, persze van mindig aki túlzásba esik. Te Bazza, pont ne mondj túlzó pesszimizmus ügyben semmit 😛). Illetve egy meccsel elhibáztam a feltámadást. Aminek adott esetben kimondottan örülök. 😀
Anno valaki emlegette mi lehet gond egy idősebb irányítónál. Ez lehet gond, hogy már nem bír egy teljes szezont 100%on játszani, akkor pedig inkább játsszon az elején gyengébben. Erre írtam az egészet. És mondom, ezt beszámolta sztem Bill, csak azt nem, hogy semmi más sem fog működni, és hogy milyen mély lesz a hullámvölgy.ulpianus
Ez a mostani meccsből is látszik, hogy a Pats ilyesfajta (évek óta tartó) dominanciájához a csoportban igencsak kellett a többi csapat ügyetlensége is.
több mint 11 éve
Jó Bazza, én a Chiefs meccs előtt már írtam, ha a Pats nem jut POba ebből a csoportból, akkor monnyon le mindenki. Ennyire egyértelmű volt ez.Látja, tudta Bill hogy baj van, de azt is látja, hogy a csapatnak nem szeptemberben kell csúcsra járni. Csak a baj mértékén lepődtek meg (ők és pár szurkoló, persze van mindig aki túlzásba esik. Te Bazza, pont ne mondj túlzó pesszimizmus ügyben semmit 😛). Illetve egy meccsel elhibáztam a feltámadást. Aminek adott esetben kimondottan örülök. 😀
Anno valaki emlegette mi lehet gond egy idősebb irányítónál. Ez lehet gond, hogy már nem bír egy teljes szezont 100%on játszani, akkor pedig inkább játsszon az elején gyengébben. Erre írtam az egészet. És mondom, ezt beszámolta sztem Bill, csak azt nem, hogy semmi más sem fog működni, és hogy milyen mély lesz a hullámvölgy.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
4 forduló ment le, de itt már tutira veszitek, hogy nem lesz PO, meg top10 pick, meg vége Bradynek meg franctudja.😊
2-2re álltok, ezt a csoportot (a többi csapat töketlensége miatt) akkor is behúzzátok ha gyengébben is játszotok.
A PO meg egy másik kávéház, de az meg még 2 hónap. Addig más csapatoknál is jöhet egy sérülés, formaingadozás, bármi.
BB tizenéve odatereli ezt a csapatot a legjobbak közé, miért nem bíztok benne? Azért mert kivágta az 5.számú elkapót? Ne már...
Na befejeztem a trollkodást.Bazzani
több mint 11 éve
Na arról nem hiszem, hogy meg tudod győzni a népet, hogy volt egy ellenfél is, amely lehet, hogy jól játszott, és azt csinálta, amit kell. Igaz, nem egészen 41 percig volt csak náluk a labda, de kicsire nem adunk.Sikerült majdnem elbalfaszkodni a meccset a Jets javára...ThundersNFLJó a végére igaz, de azért nem domináltátok agyon a meccset. Kétszer is holdingoltak a redzone-ben, igaz, ha nem teszik, lehet, hogy sack. Utána szépen kivédekeztétek, de addig jöttek, mint a bajnok. Mindkettőből csak FG lett.
A támadófalatok viszont szépen helyreállt passzhoz legalábbis. Én csak a KC elleni meccseteket láttam ezen kívül, de ha a különbséget zongorázni tudnám, én lennék Zorán..... 😊csi77
Nyilván óriási esélye lenne ennek (nem), csak mókás lett volna, hogy ha bemegy, és mi kapunk ki, akkor jött volna egy ilyen playmaker 😀Annyira komoly győzelmet arattunk, hogy a Jets inkább megszerezte Harvint egy zacskó szotyiért. Hmm, ha mi vesztünk... 😀WyattBelichicknél? Nála legfeljebb Baby Vince ment volna Seattle-be. 😊peterk2005
Btw, Spiller állítólag kevesli a futások számát, és cserét szeretne. Én várom szeretettel nálunk, tuti hogy kapna elég lehetőséget, és Vereen maradhatna limitált szerepkörben 😀
Ó, én nem akarlak már téged meggyőzni semmiről 😀 | a meccs alatt már úgyis megtudtad, hogy Brady szar, és ezt egyre több józan eszű ember veszi észre, valamint hogy ha szoros a meccs, vagy a ligában össze vissza verik egymást a csapatok, akkor középszerű, ha nem, akkor meg túl sima, felesleges is nézni, de szerencsére lehet mást is lesni! Én már nem akarlak innentől véletlenül sem olyanról meggyőzni, amiről szerinted felesleges, pláne hogy most aztán tényleg nincs is miről, mert nem mondunk ellent igazából egymasnak |Jól megírtuk egymásnak ugyanazt. Már csak azt nem tudom ezek után miről fogjuk egymást meggyőzni. 😀peterk2005Vereen-t nem lehet 25-ször futtatni egy meccsen, hacsak nem az a cél, hogy rövid úton ő is IR-on kössön ki. 😊 Más meg nem nagyon került pályára. Talán azért, mert Ridley-ék kaphatták a snapek nagy részét edzésen eddig, és a short week miatt BB-ék nem bíztak abban, hogy gyakorlatilag edzés nélkül fel lehet őket küldeni a pályára. Most lesz idő, ha a következő meccsen se futtok, az már fura lesz.peterk2005Vereent nem kell egy meccsen 25-ször futtatni, elég, ha a többiekkel együtt van kb ennyi futás. Btw, egy 18-20 futástól meg nem kell IR-re vágódnia neki sem. Kíváncsi vagyok, White-tal mi lesz. Valamit nagyon villantania kellene 4. körösként.Wyatt