New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Esetleg több lesz a 3-4 és Hightower meg Ayers kap OLB snapeket
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
DE ki lesz Ninkon kívűl?zinedine5Easley. Rámegyünk a futás elleni D-re. A DB-k meg oldják meg valahogy

több mint 11 éve
WR-t soha többé ne draftoljunk... CB-t se. Milyen jó lenne most egy DE mélység.
több mint 11 éve
DE ki lesz Ninkon kívűl?
több mint 11 éve
Úgy néz ki mégsem lesz havas meccs, elállt a havazás.ervinatorEbből

ezt hozták össze:

(3 óra alatt)
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
"Alfonzo Dennard is OUT.. Casillas and Branch are ACTIVE"(Loyko, twitter)
Itt az összes inaktív:
WR Aaron Dobson
RB James White
CB Alfonzo Dennard
OL Jordan Devey
OL Cameron Fleming
DE Zach Moore
DE Chandler Jones
több mint 11 éve
Úgy néz ki mégsem lesz havas meccs, elállt a havazás.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Nyilván sejtettem, hogy lesz meccs, csak poén volt 😊viszont a SD mi a rákot csinál? MIA-SD 20-0! a félidőben!
több mint 11 éve
jó kis meccs lesz ez pláne ilyen időben már alig várom 😀
több mint 11 éve
ejha
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
gyiháUgyanezt várom ma is 😀
www.nfl.com/gamecenter/2009101810/2009/REG6/titans@patriots#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d8138672c&tab=recapzinedine5
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve

legalább nem a két qb "egymás elleni" (bahh...) csatájáról fog kizárólag szólni a mérkőzés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Így van, amíg nincs villám, addig lehet bármilyen időjárás.Lesz egyáltalán meccs?😊NB2Ha jól tudom (de javítsanak ki ha tévedek), de csak a villámlás miatt szokták tolni az időpontot.zsotyi
Héten újranéztem a Snow Bowlt és a tavalyi alapszakaszbeli meccsünket a Broncos ellen. Mivel hó már van és mindkettőben hosszabbítás után nyertünk, így alighanem most is nyerünk és sanszos, hogy hosszabbításban 😛
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Ha tavaly a Lions @ Eagles-t megtartották, akkor szerintem a hó nem akadály. 😊Lesz egyáltalán meccs?😊NB2Ha jól tudom (de javítsanak ki ha tévedek), de csak a villámlás miatt szokták tolni az időpontot.zsotyi
több mint 11 éve
Lesz egyáltalán meccs?😊NB2Ha jól tudom (de javítsanak ki ha tévedek), de csak a villámlás miatt szokták tolni az időpontot.
több mint 11 éve
Lesz egyáltalán meccs?😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
triangle
1 283
esik a hó foxboroban 😀
több mint 11 éve
Red ZoneAbból egy jó kis alvás lenne 😀NomacTi melyik meccset nézitek a hétórások közül. ráhangolódásként az estire? Semmi jó párosítás nincs...talán az SD-MIA tűnik a legjobbnak.Nomacforma1 😊NB2
több mint 11 éve
Abból egy jó kis alvás lenne 😀Ti melyik meccset nézitek a hétórások közül. ráhangolódásként az estire? Semmi jó párosítás nincs...talán az SD-MIA tűnik a legjobbnak.Nomacforma1 😊NB2
több mint 11 éve
Ti melyik meccset nézitek a hétórások közül. ráhangolódásként az estire? Semmi jó párosítás nincs...talán az SD-MIA tűnik a legjobbnak.Nomacforma1 😊
több mint 11 éve
Ti melyik meccset nézitek a hétórások közül. ráhangolódásként az estire? Semmi jó párosítás nincs...talán az SD-MIA tűnik a legjobbnak.NomacWAS - MIN
több mint 11 éve
Ti melyik meccset nézitek a hétórások közül. ráhangolódásként az estire? Semmi jó párosítás nincs...talán az SD-MIA tűnik a legjobbnak.