New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Jaja, néztem én is, hogy +11.1-et kapott ott, bár az nfl.comon azt írják, hogy szenvedett, és csak 49 tackle-t és 1 sacket csinált, miközben egy évvel korábban 104 tackle és 6 sack volt a neve mellett. Mondjuk akkor gyengébb értéket kapott a PFF-nélÉn beérném a tavalyi formájával is.@zoltan_budayNa, ha a 2012–2013-as formáját hozza, nagy erősség lehet, bár nem tudom, most mi volt vele eddigWyatt
Tennesse Titans LB Akkem Ayers' brother tweeted that the player joined the Patriots. It's a trade pending on physical
na erre nagyon kiváncsi vagyokZERO_L
Pro Football Focus @PFF
Akeem Ayers is a legit talent. Was out #4 ranked OLB last year. Perhaps best in a Von Miller type role. Fit in NE intriguing to watch
10:40 PM - 21 Oct 2014görcs
Skinnernél tuti jobb lehet 😀

több mint 11 éve
Én beérném a tavalyi formájával is.@zoltan_budayNa, ha a 2012–2013-as formáját hozza, nagy erősség lehet, bár nem tudom, most mi volt vele eddigWyatt
Tennesse Titans LB Akkem Ayers' brother tweeted that the player joined the Patriots. It's a trade pending on physical
Pro Football Focus @PFF
Akeem Ayers is a legit talent. Was out #4 ranked OLB last year. Perhaps best in a Von Miller type role. Fit in NE intriguing to watch
10:40 PM - 21 Oct 2014
több mint 11 éve
Na, ha minden igaz, ugyanaz van, mint tavaly Sopoagánál. Mi adunk egy 6. kört, kapunk egy 7.-et.Tavaly is azt írtam, hogy jó üzlet volt, ez is az. Jó eséllyel jön egy 7. kör eleje, valszeg egy 6. kör hátulját adunk. A kettő különbözete alig egy gyenge 7. kör vége kb, és megpróbáltuk pótolni az egyik legnagyobb needünk, egy korábbi 2. körös játékossal, akinek volt már az NFL-ben is jó szezonja, nem is egy. Mondjuk remélem, jobban bejön, mint a tavalyi, de veszíteni nem veszthetünk, cserébe sokat nyerhetünk, nekem ez tetszik. A térdsérülések annyira nem, de különben nem lett volna ennyire olcsó

több mint 11 éve
Személyeskedés nélkül akkor "okos vagy"! ha így jobban tetszik. erről ennyit!Ne személyeskedjünk, még ha csak fiktív nevek is vagyunk egymásnak, oké? 😉 Van aki érti miről beszélek, nem ragadja ki a kommunista szót és valószínűleg egyet is ért velem, ha valaki meg nem (bármilyen okból is) az próbáljon elővenni egy kevésbé számon kérő hangnemet ha felvilágosításra vágyik.gyeekAkkor meg minek irsz? Kell neked kommunistázni-agyatlan vagy.ParadSECMit nem lehet ezen érteni? Magyarázzam meg? Nem fogom.gyeekIgazán nem balhés, szimplán tuskó. Az írástudatlan neje még ott van mellette, pénz és/vagy szerelem - tökmindegy. Szerintem sokkal gusztustalanabb volt ahogy ahű, te meg miről beszélsz? Főleg az utolsó két mondat..winston
képmutató társadalom "példát statuál" vele. Kommunista koncepciós per. Kiváncsi lennék a sok hangos bíráló közül hányan gerjednek 12 éves kislányokra például.gyeek
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
@zoltan_budayNa, ha a 2012–2013-as formáját hozza, nagy erősség lehet, bár nem tudom, most mi volt vele eddig

több mint 11 éve
Nem köcsögségből, de Vereen TD-jénél és Amendola TD-jénél sem volt tökéletes a passz, utólag megnézve k... nagy mák volt, hogy elkapták a bogyót😊Ez tény, Vereen TD-jénél ráadásul óriási tiszta terület volt, bele is állhatott nyugodtan, ahhoz képes nagyon overt dobott, ahogy Wyatt jellemezte. De ezt a meccs topicban is írtam, hogy úgy látszik Brady így öregszik, a mély passz pontossága veszik el. De nincs tökéletes QB (na jó, talán Rodgers most az), mindenkinek vannak gyengéi. Tom rövid passzos játékban, főleg a pálya közepének 5-15 yardos megjátszásában még mindig egyik legjobb, ha nem a legjobb. Arra kell építeni.
De javulgat TB, javulgat😊NB2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
@zoltan_buday Tennesse Titans LB Akkem Ayers' brother tweeted that the player joined the Patriots. It's a trade pending on physical
na erre nagyon kiváncsi vagyok

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Nem köcsögségből, de Vereen TD-jénél és Amendola TD-jénél sem volt tökéletes a passz, utólag megnézve k... nagy mák volt, hogy elkapták a bogyót😊Az első 5 passza mocsok over volt, az első háromból mondjuk így is elkapás lett meg egy TD. De ettől függetlenül egész jó hatásfokkal dobál hosszúkat, ez pedig mindenképpen +
De javulgat TB, javulgat😊NB2

több mint 11 éve
Nem köcsögségből, de Vereen TD-jénél és Amendola TD-jénél sem volt tökéletes a passz, utólag megnézve k... nagy mák volt, hogy elkapták a bogyót😊De javulgat TB, javulgat😊
több mint 11 éve
A Colts? Bradshaw és Richardson mellé? Max, ha mindkettő lesérül...Amúgy Rice zöld lámpát kapott már? Vagy spekulágattok csak?peterk2005Nincs zöld lámpa..Csak spekuláció..A nagy vízen túl állítólag úgy gondolják páran, hogy Rice kapcsán a Pats és a Colts jöhet szóba, mint végső állomás..kyobalu
Más. A Brady kiégett témához: Az gondolom minden Pats fannak megvan, hogy az utóbbi két hétben Brady mérlege 622 yard, 7 TD, 0 INT, 121,55 QBR. Összehasonlításként, pár jelenlegi "hot" QB adatai az elmúlt 2 hétből:
- Manning: 555 yard, 7 TD, 0 INT, 137,5 QBR
- Rodgers: 519 yard, 6TD, 0 INT, 127,1 QBR
- Rivers: 518 yard, 5 TD, 1INT, 103,6 QBR
- Flacco: 564 yard, 7 TD, 2 INT, 118,85 QBR
- Luck: 714 yard, 5 TD, 1 INT, 101,7 QBR
Nem gondolnám, hogy Bradynek a statjaival bújkálnia kéne. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Reaktiváljuk őt az egyik hőskorból és hozzuk ide:Probléma letudva.
Poént félretéve, szerintem zseniális volt a pali. Kicsit sajnálom, hogy az RB poszt szerepe ennyit változott az évek/évtizedek során.
több mint 11 éve
Ne személyeskedjünk, még ha csak fiktív nevek is vagyunk egymásnak, oké? 😉 Van aki érti miről beszélek, nem ragadja ki a kommunista szót és valószínűleg egyet is ért velem, ha valaki meg nem (bármilyen okból is) az próbáljon elővenni egy kevésbé számon kérő hangnemet ha felvilágosításra vágyik.Akkor meg minek irsz? Kell neked kommunistázni-agyatlan vagy.ParadSECMit nem lehet ezen érteni? Magyarázzam meg? Nem fogom.gyeekIgazán nem balhés, szimplán tuskó. Az írástudatlan neje még ott van mellette, pénz és/vagy szerelem - tökmindegy. Szerintem sokkal gusztustalanabb volt ahogy ahű, te meg miről beszélsz? Főleg az utolsó két mondat..winston
képmutató társadalom "példát statuál" vele. Kommunista koncepciós per. Kiváncsi lennék a sok hangos bíráló közül hányan gerjednek 12 éves kislányokra például.gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Akkor meg minek irsz? Kell neked kommunistázni-agyatlan vagy.Mit nem lehet ezen érteni? Magyarázzam meg? Nem fogom.gyeekIgazán nem balhés, szimplán tuskó. Az írástudatlan neje még ott van mellette, pénz és/vagy szerelem - tökmindegy. Szerintem sokkal gusztustalanabb volt ahogy ahű, te meg miről beszélsz? Főleg az utolsó két mondat..winston
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Amúgy Rice zöld lámpát kapott már? Vagy spekulágattok csak?peterk2005Az volt az info, hogy esetleg novemberben visszatérhet. Addig úgyis kiderül mire lehet jutni ezzel a kerettel.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Mit nem lehet ezen érteni? Magyarázzam meg? Nem fogom.Igazán nem balhés, szimplán tuskó. Az írástudatlan neje még ott van mellette, pénz és/vagy szerelem - tökmindegy. Szerintem sokkal gusztustalanabb volt ahogy a képmutató társadalom "példát statuál" vele. Kommunista koncepciós per. Kiváncsi lennék a sok hangos bíráló közül hányan gerjednek 12 éves kislányokra például.gyeekhű, te meg miről beszélsz? Főleg az utolsó két mondat..winston
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Amúgy Rice zöld lámpát kapott már? Vagy spekulágattok csak?peterk2005Nincs zöld lámpa..Csak spekuláció..A nagy vízen túl állítólag úgy gondolják páran, hogy Rice kapcsán a Pats és a Colts jöhet szóba, mint végső állomás..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Amúgy Rice zöld lámpát kapott már? Vagy spekulágattok csak?

több mint 11 éve
A Pats edzőinek szokásait nézve adunk egy-két lehetőséget a rosteren álló futóknak..Vereen lesz aki több snap számot kap, mert ő az egyedüli aki jelenleg elkapásokra is képes és érti igazán a rendszert. De nem hiszem, hogy erőfutásoknál nagyon akarnánk használni, nem kockáztatnán, hogy ő is lesérüljön..Előrébb lép Gray és White..White tehetséges, kifejezetten impresszív számokat mutatott az egyetemén..Gray pedig a legnehezebb, legtömegesebb erőfutónk jelenleg..Múlt héten szerintem jó volt, átadások után simán hozta a 4 yardokat..Nekem, nekünk bőven elég lenne..Bolden szerintem 12 egy tucat..Nemhiába előzhette meg meccsnapon egy újonc.. Ha a két újonc akar mutatni valamit s akarnak maradni az NFL-ben akkor most domborítanak egy nagyot..Élni kell a lehetőséggel, előre kell lépniük! Ha a Bears ellen még nem is, de a Denver, Colts, GB elleni meccseken nagyon kell tudnunk játszani az idővel, sokat kell futtatnunk a labdát a támadó oldalon is, hogy minél kevesebb ideje legyen a minőségi irányítóknak a pályán..Ehhez elengedhetetlen egy közepesnél jobb futójáték..Véleményem alapján Gray és White meg fogja lépni amit várunk tőlük, de nekik még ehhez idő kell..Ha 3-4 meccs után nem látja bennük azt BB, amit elvárna, csak akkor fog nézelődni FA piacon..Nem tartom valószínűnek, hogy 28-ig trade-elne egy minőségi futóért..Ha a fiatalok nem jönnek be, akkor pedig azt fogja választani, aki a csapatot előre tudja vinni..Rice úgy gondolom, hogy a belét is kidolgozná, ha egy ilyen csapatba kerülhetne..BB pedig megadná erre neki az esélyt..De messze van még az, hogy ezen kelljen gondolkodni..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Igazán nem balhés, szimplán tuskó. Az írástudatlan neje még ott van mellette, pénz és/vagy szerelem - tökmindegy. Szerintem sokkal gusztustalanabb volt ahogy a képmutató társadalom "példát statuál" vele. Kommunista koncepciós per. Kiváncsi lennék a sok hangos bíráló közül hányan gerjednek 12 éves kislányokra például.gyeekhű, te meg miről beszélsz? Főleg az utolsó két mondat..
több mint 11 éve
Én azt gondolom, hogy BB pont leszarja, hogy Ricenak milyen ügye volt. Ha lehetőséget lát benne és ár-érték arányban megfelelő lesz és nem mellesleg ő is szeretne Pats játékos lenni (ami felől azért lennének kétségeim), akkor elhozzuk, ha nem akkor nem.Szerintem Kraft papa nem engedné... Legalábbis ahogy eddig hozzáállt az ilyen ügyekhez...És a felesége emlékéhez...
Szerintem sincs feltétlen szükség rá, meg szerintem fognak neki többet ajánlani, mint mi, ha egyáltalán teszünk ajánlatot.ervinator

több mint 11 éve
Én azt gondolom, hogy BB pont leszarja, hogy Ricenak milyen ügye volt. Ha lehetőséget lát benne és ár-érték arányban megfelelő lesz és nem mellesleg ő is szeretne Pats játékos lenni (ami felől azért lennének kétségeim), akkor elhozzuk, ha nem akkor nem.Szerintem sincs feltétlen szükség rá, meg szerintem fognak neki többet ajánlani, mint mi, ha egyáltalán teszünk ajánlatot.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Egyrészt egyetértek veled, másrészt úgy érzem, mindenki elfelejtette, hogy tavaly Rice nem teljesített túl fényesen... 214 att 660 yard, 3.1 yard/carry átlag, ráadásul már a 2012-es éve sem volt annyira kiemelkedő, mint az azt megelőző. Futóknál a csökkenő teljesítmény sosem jó jel, szóval én balhé nélkül sem tartanám a legjobb igazolásnak Rice-t.@kyobalu fogta meg a lényeget, csak azt akartam sugallni, hogy volt már elég balhés játékos nálunk (ok, Rice nem balhés, de csinált egy nagy hülyeséget hirtelen felindulásból, a média és a liga meg ízekre szedte) és pláne Hörni esete után nem engedheti meg nagyon a csapat, hogy befogadja Ray Rice-t. Szerintem.MinitronÉn inkább onnan közelíteném meg, hogy van-e egyáltalán szükség rá? Minden más skill pozícióra azt mondanám, hogy a tapasztalat rengeteget számít, de pont a futó az a poszt, ahol ha van egy jó mozgású, fizikailag alkalmas fiatal, akkor be lehet tenni és hozni tudja magát. Csak körül kell nézni, hogy a ligában a kieső kezdő futók mögött Brandon Oliverek, Justin Forsett-ek, Kniles Davis-ek, Matt Asiata-k (Crowell, Rainey, Hillman, lehet folytatni) hozzák magukat. Pont Bostonban ne sikerülne? Valahogy nem veszi be a logikám, hogy még futó poszton is az derüljön ki, hogy idén a Patsnél a depth csak rostertölteléknek van, törülközőt hordani. 😊 Ott van White és Bolden, minek vannak rosteren, ha nem lehet rájuk számítani? De ha ők nem, akkor körül kell nézni a PS-ekben, valahol biztos akad egy alkalmas fiatal. Blountot is sikerült tavaly előszedni a semmiből, és milyen jól dolgozott.
(Más kérdés lenne, ha nem egy, hanem több futó is kiesne. De pl. a Chargers még Matthews, Fafej és Brown együttes kiesése után is megoldotta házon belül.)peterk2005
több mint 11 éve
Csak figyelek és tanulok 😉@kyobalu fogta meg a lényeget, csak azt akartam sugallni, hogy volt már elég balhés játékos nálunk (ok, Rice nem balhés, de csinált egy nagy hülyeséget hirtelen felindulásból, a média és a liga meg ízekre szedte) és pláne Hörni esete után nem engedheti meg nagyon a csapat, hogy befogadja Ray Rice-t. Szerintem.MinitronÉn inkább onnan közelíteném meg, hogy van-e egyáltalán szükség rá? Minden más skill pozícióra azt mondanám, hogy a tapasztalat rengeteget számít, de pont a futó az a poszt, ahol ha van egy jó mozgású, fizikailag alkalmas fiatal, akkor be lehet tenni és hozni tudja magát. Csak körül kell nézni, hogy a ligában a kieső kezdő futók mögött Brandon Oliverek, Justin Forsett-ek, Kniles Davis-ek, Matt Asiata-k (Crowell, Rainey, Hillman, lehet folytatni) hozzák magukat. Pont Bostonban ne sikerülne? Valahogy nem veszi be a logikám, hogy még futó poszton is az derüljön ki, hogy idén a Patsnél a depth csak rostertölteléknek van, törülközőt hordani. 😊 Ott van White és Bolden, minek vannak rosteren, ha nem lehet rájuk számítani? De ha ők nem, akkor körül kell nézni a PS-ekben, valahol biztos akad egy alkalmas fiatal. Blountot is sikerült tavaly előszedni a semmiből, és milyen jól dolgozott.
(Más kérdés lenne, ha nem egy, hanem több futó is kiesne. De pl. a Chargers még Matthews, Fafej és Brown együttes kiesése után is megoldotta házon belül.)peterk2005
több mint 11 éve
@kyobalu fogta meg a lényeget, csak azt akartam sugallni, hogy volt már elég balhés játékos nálunk (ok, Rice nem balhés, de csinált egy nagy hülyeséget hirtelen felindulásból, a média és a liga meg ízekre szedte) és pláne Hörni esete után nem engedheti meg nagyon a csapat, hogy befogadja Ray Rice-t. Szerintem.MinitronÉn inkább onnan közelíteném meg, hogy van-e egyáltalán szükség rá? Minden más skill pozícióra azt mondanám, hogy a tapasztalat rengeteget számít, de pont a futó az a poszt, ahol ha van egy jó mozgású, fizikailag alkalmas fiatal, akkor be lehet tenni és hozni tudja magát. Csak körül kell nézni, hogy a ligában a kieső kezdő futók mögött Brandon Oliverek, Justin Forsett-ek, Kniles Davis-ek, Matt Asiata-k (Crowell, Rainey, Hillman, lehet folytatni) hozzák magukat. Pont Bostonban ne sikerülne? Valahogy nem veszi be a logikám, hogy még futó poszton is az derüljön ki, hogy idén a Patsnél a depth csak rostertölteléknek van, törülközőt hordani. 😊 Ott van White és Bolden, minek vannak rosteren, ha nem lehet rájuk számítani? De ha ők nem, akkor körül kell nézni a PS-ekben, valahol biztos akad egy alkalmas fiatal. Blountot is sikerült tavaly előszedni a semmiből, és milyen jól dolgozott.
(Más kérdés lenne, ha nem egy, hanem több futó is kiesne. De pl. a Chargers még Matthews, Fafej és Brown együttes kiesése után is megoldotta házon belül.)

több mint 11 éve
Hogy kezet emelt egy nőre, az se kis dolog. A futók ritkán észkombájnok és neki a felesége se akadémista. De elkövette azt a mindenek felett álló bűnt, hogy belehazudott a kamerákba. Ezt ott nem emésztik könnyen. De hát még Vicknek is lehet karrierje a börtön után. Majd kiadnak egy nyilatkozatot, hogy mindent megbánt, nem követi el többet a hibát. Szerintem nem olyan finnyás BB, ha lehetőséget lát, év végéig leszerződteti. Mert csak az a fontos, mi a csapat érdeke és most kell egy potens futó olcsón.
We are all PATRIOTS!