New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
én megint azt gondolom, mint tavaly, amikor Wilfork meg Mayo kiesett: a playoffba jutási esélyeinket nem veti vissza fényévekkel, de a csempioncsip álmokat el lehet felejteni, egyszerűen passrush nélkül nem fogjuk végigverni POban a Rivers/Luck/Manning/etc. sort...triangle
Azért tavaly nem csak Wilfork és Mayo esett ki, hanem egy fél csapatnyi fontos kezdő, kulcspozokban. Gronk-al kezdve ugye... Két ember kiesésének még nem szabadna tönkretennie egy csapat SB esélyeit (QB-t nem számítva persze). Ha mégis, akkor azok az esélyek csak szeptember elején, papíron léteztek igazán. Hosszú még a szezon. bármi lehet...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mi a baja végül Jones-nak? A csípősérülése komolyabb, mint elsőre gondolták?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
triangle 1 283
én megint azt gondolom, mint tavaly, amikor Wilfork meg Mayo kiesett: a playoffba jutási esélyeinket nem veti vissza fényévekkel, de a csempioncsip álmokat el lehet felejteni, egyszerűen passrush nélkül nem fogjuk végigverni POban a Rivers/Luck/Manning/etc. sort...
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ezen egyszerűen már felhúzni se tudom magam, magunknak köszönhetjük, szinte semmit nem tettünk, hogy legyen értelmes LB-DE depth

de végül is minek pass-rush, hisz azzal csak a kiváló DB-inket fosztanánk meg az INT-ek lehetőségétőlZERO_L
Itt a lehetőség a kiváló DB-knek, hogy megmutassák, tényleg annyira kiválóak, mint amennyire reméljük. Ha igen, akkot így is lesznek coverage sackek, általában amúgy sem a félelmetes nyomás miatt jön egy-két másodperc alatt. De persze rohadt nagy érvágás, valamit ki kell találni, mert nem árt, ha van egy darab pass rusher a csapatban.

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Ezen egyszerűen már felhúzni se tudom magam, magunknak köszönhetjük, szinte semmit nem tettünk, hogy legyen értelmes LB-DE depth

de végül is minek pass-rush, hisz azzal csak a kiváló DB-inket fosztanánk meg az INT-ek lehetőségétől

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
hát zseniális minden évben ugyanoda süllyedünk, sok a sérülés, depth egyáltalán nincs és elfogyunk november december elejére....roster menedzselés az nulla évről évre, Jones pedig kellene mint egy falat kenyér 😕

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
Az egyetlen értelmes pass rusher-ünk... Hát nem tudom, hogy így hogy lesz nyomás, de pl Áronka és Peytonka szanaszét dobál majd bennünket. Bár elég ha ma aggódok Cutlerért😊
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 657 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
úgy néz ki Chandler Jones sérülése kicsit komolyabb, mint először gondolták. alapszakasznak vége, és nagy a valószínűsége, hogy ebben a szezonban már nem is fog játszani...triangle
Hurrá...
DE depth????
Ja az nincs...
GRT FO

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az nagyon pazar. Tök jó pass rushunk lesz. Akkor egy DE valahonnan még, kedves FO?😊

több mint 11 éve
triangle 1 283
úgy néz ki Chandler Jones sérülése kicsit komolyabb, mint először gondolták. alapszakasznak vége, és nagy a valószínűsége, hogy ebben a szezonban már nem is fog játszani...
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ha Vereen nem játszik influenza miatt, akkor érdekes lesz a RB depth...Gogo
Játszani fog, pénteken pihent, méz, tea, plusz szükségem van rá Fantasy-ben, nem is kicsit. 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ha Vereen nem játszik influenza miatt, akkor érdekes lesz a RB depth...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Számolgattam már én is (a Colts ill. Denver miatt 😊), hogy mi várható. Jelenleg úgy áll, hogy elég valószínű, hogy a 4 csoportgyőztes az AFC-ben a Ravens, Colts, Denver és Pats lesz. Ahogy a Denver és a Colts mostanában játszik - figyelembe véve, hogy mindkettőnek a schedule-je a második felére "könnyebbedik" fel - sanszos, hogy 12-4 körüli eredménynél nem fognak rosszabb mérleggel zárni. A Ravens 5-2-vel áll most, és az ő hátralevő schedule-jük is kifejezetten könnyű: egy idegenbeli Saints és Miami és egy otthoni Chargers a legnehezebb. Ha idén nem verik körbe csoporton belül egymást (a Steelers és a Cincy jelenlegi formáját nézve erre van esély), akkor a Ravens is odaérhet akár a 12-4 körüli eredményre.

Mivel mindhárom említett csapatnak jó sansza van a 12-4-re, elég valószínű, hogy 2 meg is csinálhatja. És akkor idén is a 12-4 lesz, lehet a bye week vízválasztó. Számotokra ez azt jelenti, hogy a tie breaker miatt a Broncos és a Colts meccsek minimum egyikét hozni kéne, és mellé még max. 1 vereséget begyűjteni valaki mástól. Nem lehetetlen, de emberemlékezet óta idén érzem először úgy, hogy necces lehet...

(A playoff szempontból viszont tök mindegy. Ha nem lesz bye, akkor nyugodtan fel lehet használni a Green Bay, Detroit, stb. meccseket felkészülésre a playoffra, mert a csoport úgyis meglesz.)

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 421 — Ajmo Vatreni
Elnézve az ellenfelek mérlegét és erősségét, kemény lesz a sorsolásunk, egyedül a csoport riválisok állnak negatív mérleggel.
Mondjuk egy 7-6-os mérleggel kemények lesznek a csoportrangadók, vagy a BUF-nak vagy MAI-nak biztos kijön a lépés.

vs CHI 3-4 W
vs DEN 6-1 L
BYE
@ IND 5-2 L
vs DET 5-2 W or L
@ GB 5-2 L
@ SD 5-3 L or W
vs DOL 3-3 W
@ NYJ 1-6 W
vs BUF 4-3 WNomac
Ez azért egy elég negatív jóslás, nagyon meg lennék lepve, ha 5 in a row vereség jönne.
több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 272 — balazs.t85@gmail.com
Elnézve az ellenfelek mérlegét és erősségét, kemény lesz a sorsolásunk, egyedül a csoport riválisok állnak negatív mérleggel.
Mondjuk egy 7-6-os mérleggel kemények lesznek a csoportrangadók, vagy a BUF-nak vagy MAI-nak biztos kijön a lépés.

vs CHI 3-4 W
vs DEN 6-1 L
BYE
@ IND 5-2 L
vs DET 5-2 W or L
@ GB 5-2 L
@ SD 5-3 L or W
vs DOL 3-3 W
@ NYJ 1-6 W
vs BUF 4-3 W
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Hát igen papíron ennek az O-nek liga elitnek kéne lennie...Aztán valahogy mégse...Forte dúrva volt az eddig, de a yardjai nagy része elkapásokból van, mondjuk az Atlanta meg a Phins ellen futkározott azért...TE játékunk Bennettel kéne hogy legyen...Szóval amiben mondtad hogy gyengék vagytok mi abban elvileg ( mondom ELVILEG 😀 ) jók vagyunk...A védelmünk tavalyhoz képest tán egy dologban lépett nagyot előre és az a run stop...asszem liga utolsók voltunk ebben most meg az első harmad körül...Én nem annyira a futássitoktól tartok sokkal inkább hogy Brady gyors passzokkal szétszedik a passz ellen qva gyenge és amúgy is tartalékos LB sorunk meg a secondarynk....Tomcsik
múlt héten ebben bizakodtam a Jets ellen, kérdéses volt a futójátékunk (amúgy is elit DL van a Jetsnél), gondoltam passzokkal rommá tudjuk verni a gyenge sec-jüket... és ha ez részben össze is jött nem volt akkora hatása a végeredményre

szóval attól hogy TB összehoz egy 300y 3TD 0INT-es meccset, még messze nem tuti hogy nyerünk

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229
Hát igen papíron ennek az O-nek liga elitnek kéne lennie...Aztán valahogy mégse...Forte dúrva volt az eddig, de a yardjai nagy része elkapásokból van, mondjuk az Atlanta meg a Phins ellen futkározott azért...TE játékunk Bennettel kéne hogy legyen...Szóval amiben mondtad hogy gyengék vagytok mi abban elvileg ( mondom ELVILEG 😀 ) jók vagyunk...A védelmünk tavalyhoz képest tán egy dologban lépett nagyot előre és az a run stop...asszem liga utolsók voltunk ebben most meg az első harmad körül...Én nem annyira a futássitoktól tartok sokkal inkább hogy Brady gyors passzokkal szétszedik a passz ellen qva gyenge és amúgy is tartalékos LB sorunk meg a secondarynk....

több mint 11 éve
Bár most épp ki van a tököm a csapatommal, de kitartók melettük. Szóval itt is felteszem a szokásos kérdéseim. Mit vártok a meccstől? Milyen taktika lehet sikeres ellenünk? Kiktől/mitől tartotok a legjobban? Ahogy néztem mindkét alakulatot súlytják a sérülések....Tomcsik
szerintem első és legfontosabb a futójátékunk, ha megint dupla annyit lesz az ellenfélnél a labda mint nálunk, akkor teljesen esélytelenek leszünk

ha ez a helyzet valahogy normalizálódik, akkor a védelmünkön fog múlni a meccs illetve, hogy mennyire jól teljesít a Bears O#
bár a számok nem azt mutatják, de sztem elit O#-el rendelkeztek, akik kicsit a kelleténél is többet bénáznak(főleg otthon), de a Forte-Cutler-Jeffery-Marshall-Bennett támadók, garancia arra, hogy bárhol bárki ellen legyen esélyetek

A mi védelmünk meg eddig:
-kritikán aluli volt futás ellen
-gyenge volt TE ellen
-sec-ünk igazi klasszis WR-ek ellen nem mutatta meg mit tud, 1-et le tudunk fogni, 2-t már nem biztos, mert Revis még rosszabb napjain is letud hozni egy közepes szintet, de Ryan/Dennard páros az utóbbi évekkel ellentétben könnyebben zavarba hozhatók

sokkal összetettebb egy meccs annál, hogy egyetlen párharca leszűkítsük, de a CB2-nkön nagyon sok fog múlni, mire megy a rászabott vélhetően klasszis WR-rel

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Bár most épp ki van a tököm a csapatommal, de kitartók melettük. Szóval itt is felteszem a szokásos kérdéseim. Mit vártok a meccstől? Milyen taktika lehet sikeres ellenünk? Kiktől/mitől tartotok a legjobban? Ahogy néztem mindkét alakulatot súlytják a sérülések....Tomcsik
Valószinű hogy nyögvenyelős csúnya meccs lesz, az lesz aki hozza a W-t aki kevesebbet "bénázik". Szerintem legalább is 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229
Bár most épp ki van a tököm a csapatommal, de kitartók melettük. Szóval itt is felteszem a szokásos kérdéseim. Mit vártok a meccstől? Milyen taktika lehet sikeres ellenünk? Kiktől/mitől tartotok a legjobban? Ahogy néztem mindkét alakulatot súlytják a sérülések....

több mint 11 éve
hétvégi meccs alkalmából egy kis múltidézés 😀

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
2 éve mikor elhoztuk a katasztrofális SEC-ünkbe Talibot 1 dolga volt "csak követnie kellett a WR-t és ha jött a labda beleütni" .
Branch-nek sem kell megváltania a világot, ne nyomja el a guard és kész.😉gordon
Jobbat mondok! Vannak játékosok, akik a padról sem állnak fel. Ahhoz például playbook sem kell.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nem könnyű ez sem. Ennyi erővel a CB is mit csinál? Csak követi a WRt, és ha jön a labda beleüt. Ezt csinálta egyetemen is. Nem kell foglalkozzon senkivel. De ez egyrészt csak emberezéssel foglalkozik, másrészt nem is ennyire egyszerű. És végül "csak követni valakit" pont olyan nehéz, mint "csak át kell törni a blokkokon".ulpianus
2 éve mikor elhoztuk a katasztrofális SEC-ünkbe Talibot 1 dolga volt "csak követnie kellett a WR-t és ha jött a labda beleütni" .
Branch-nek sem kell megváltania a világot, ne nyomja el a guard és kész.😉
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Chandler Jones pihenjen nyugodtan, majd a PO ban apríthat. Én is örülnék Moore előrelépésének de nem lepődnék meg ha BB-ék a Chris Jones- Easley-Moore triót rotálnák.
A hétvégén elvileg minden OL emberkénk egészséges kíváncsi leszek, hogy Wendell-t visszatesszük-e G-nak. Sokat profitálhatunk később az év eleji O-fal mizériából.

Az új igazolásokkal kapcsolatban örvendetes, hogy BB-ék sem szeretnék ha megismétlődne a tavalyi blama, meglepődtem, hogy DT is hoztunk azt hittem kitartunk a jelenlegi játékosokkal Siliga visszatértéig.

Branch és Ayers érkezésével stabilizálni kell a futás elleni védelmet. Ez az egy dolguk lesz az elkövetkező meccseken , tömni a lyukakat. Megkapják a lebutított defense playbook-ot, egyértelmű passz szitukban úgysem lesznek fent, annyira pedig képzett játékosok, hogy reagáljanak az esetleges váltásokra.
több mint 11 éve
triangle 1 283
"Darrelle Revis was reportedly sent back to his island on Tuesday.

The Boston Globe's Ben Volin reported Wednesday that Bill Belichick sent Revis home Tuesday without allowing him to participate in practice after the cornerback overslept and showed up late for a 7:30 a.m. meeting, according to four sources."

😀peterk2005
állítólag még kedden visszament, és mea culpázott BB-nél (kicsit más hozzáállás, mint anno jetson thomas). reméljük csak egy kis vihar volt a biliben...