New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nincs miért elnézést kérned, nem megbántottál, csak félreértettél. Tény, kicsit furcsa, hogy naponta írok kb. 5-6 postot, és általában úgy értik ahogy leírom, köztünk viszont ez időnként nem jön össze, de van ilyen. Valószínűleg a verbális gondolkodásunk más. A zárójeles "gapeket" (a többes számot) sem úgy értettem, hogy egy playben több gapet, hanem úgy, hogy egy lineman felelhet egyik playben egyik gapért, másik playben meg mondjuk másik gapért. Azaz a playbookjában van "több gap" - ha így érthetőbb. Ezért nem is értettem, hogy mi a pobléma.

Egyszerűen csak két mondatban le akartam írni, hogy egy dlinemen playbookja jellemzően jóval vékonyabb, mint egy linebackeré vagy defensive back-é, anélkül, hogy pre-snap pozíciókba, technic-ekbe, post-snap assigmentekbe , gap responsibilitybe és hasonló fejtegetésekbe belemennék. A "megkapja, hogy melyik gapre figyeljen és annyi"-t így értettem. Egy fórumra írok, nem szakmai szimpoziumra. 😊 Ha azt írom, hogy az offense-ben a running back feladata egyszerűbb mint a QB-é, mert csak megkapja a labdát és bele kell rongyolnia a helyes gapbe, azt sem úgy értem, hogy tényleg szó szerint csak ennyi. Csak így fejezem ki, hogy vékonyabb a playbookja, mint a QB-é, és feltételezem, hogy akinek írom, az így is érti. A különbséget érzékelteti anélkül, hogy három oldalt kéne írni. A CB-s "végtelenül leegyszerűsítés" ezt a különbségtételt tünteti el. Akkor a QB vs RB viszonylatban is "végtelenül leegyszerűsíthetem" arra, hogy a QB-nak is csak annyit kell csinálnia, hogy átveszi a snapet és eldobja az üres elkapó felé a labdát. De akkor mondd meg, hogy hogy írjam le a különbséget 2-3 mondatban, anélkül, hogy kisregényt írok? De mondok jobbat. Inkább fogalmazd meg helyettem ZERO_L számára 2-3 mondatban, és zárjuk le a témát. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
peterk2005!

Igazad van egy dologban. Elnézést kérek az esetért! Azt írtad: "mint pl. no huddle védekezés esetén figyelni a rádiós ember playhívására"
Valóban ezt elnéztem. Nem a támadókról beszélsz (no huddle ott van, gondolom ezt néztem el). De attól ez sem igazabb. Miért gondolod, hogy a rádiós ember nem szól a védőfalhoz? Szól.

Az 1 gap.
Tudom hogy te nem írtad. Pont ez a probléma. Mert előadtad, hogy "Hát azért szerintem egyszerűbb feladat lemenni 3 pontosba és tudni, hogy melyik gapet (gapeket) kell tömnöd". Illetve "Egy defensive falembernek nem kell zóna blokkolási sémákat, snapcountokat meg ilyesmiket megismerni, mint egy offensive falban kell. Elvileg megkapja, hogy melyik gapre figyeljen és annyi."
Nem, nem csak annyi. Erre írtam, hogy ez jóindulattal is csak 1 gap esetén igaz. Ott is csak részben, mert van passz és más is (direkt a példádban szereplő OL párhuzamra vetítettem rá példáimat). Itt a 2 gapet annyiban letudod, ami a zárójelben van "(gapeket)". Ráadásul ez így már részben sem igaz. Máshogy működik a két játék alapvetően ebből a szempontból (is).
Zárásként a hozzászólásom végén még ezt is elfogadtam. Oké, egyszerűsítsük a végetlenségig. Tehát azt mondod, csak tömöm a lyukat, legyőzöm a blokkot (mert tömni a lyukat ugye futás esetén elég, passznál ez édeskevés), és annyi. Akkor viszont a CB feladata is egyszerű. Csak követem az elkapót és elütöm a labdát.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
"Darrelle Revis was reportedly sent back to his island on Tuesday.

The Boston Globe's Ben Volin reported Wednesday that Bill Belichick sent Revis home Tuesday without allowing him to participate in practice after the cornerback overslept and showed up late for a 7:30 a.m. meeting, according to four sources."

😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Hát azért szerintem egyszerűbb feladat lemenni 3 pontosba és tudni, hogy melyik gapet (gapeket) kell tömnöd, mint pl. no huddle védekezés esetén figyelni a rádiós ember playhívására, ennek megfelelően jó helyen felállni (los mögött, hátrébb, eltolva, stb.), adott esetben blitzcsomagban részt venni, kulcsot olvasni, zónában átadni-átvenni embert, stb. Ez utóbbi tud erősen rendszer/edző/playbook függő lenni, az előző szerintem jóval kevésbé. Persze nagyon nem mindegy, hogy egy sok éves, sokat látott veteránról van szó, vagy egy NFL újoncról,peterk2005
Rádiós ember a védők köt is van.ulpianus
Megint ott tartunk Ulpi, hogy nem tudom az én postomra válaszolsz-e, vagy csak írod a gondolataidat. 😊

A rádiós embernél a védőre gondoltam, nem is tudom mi alapján feltételeztél mást, amikor arról volt szó, hogy DL vagy LB, DB beilleszkedése-e a nehezebb. Aztán alaptechnikák és képességek megszerzéséről írsz. Egy kész, veterán játékos ezeket tudja, ezeket nem kell újratanulnia. Nem fog hirtelen megint ész nélkül berongyolni az 1 gapbe ha másfelé megy a futás azért, mert új csapathoz kerül. Új csapat esetén az ott alkalmazott rendszerre jellemző dolgokat kell megtanulnia, nem azokat amiket leírsz. Igen, van playbookjuk, vannak megtanulandó mozgások, keresztezések. De tartom, hogy egy falembernek ilyen tekintetben jóval vékonyabb a "tankönyve", mint egy linebackernek, vagy defensive backnek. És ezt te is pontosan tudod.

(Az 1 gap vs 2 gap kérdésben nem tudom mire reagáltál. Azt mondod félreértem. Mit értek félre? Nem is írtam róla semmit...)

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Dehogy Poe a legjobb NT, Pufifánk a legjobb, még INT-et is tud begyűjteni 😍

több mint 11 éve
Hát azért szerintem egyszerűbb feladat lemenni 3 pontosba és tudni, hogy melyik gapet (gapeket) kell tömnöd, mint pl. no huddle védekezés esetén figyelni a rádiós ember playhívására, ennek megfelelően jó helyen felállni (los mögött, hátrébb, eltolva, stb.), adott esetben blitzcsomagban részt venni, kulcsot olvasni, zónában átadni-átvenni embert, stb. Ez utóbbi tud erősen rendszer/edző/playbook függő lenni, az előző szerintem jóval kevésbé. Persze nagyon nem mindegy, hogy egy sok éves, sokat látott veteránról van szó, vagy egy NFL újoncról,peterk2005
Rádiós ember a védők köt is van.

Nem megyek végig mi is a dolga egy védőfalembernek, egy oldal lenne.
Viszont csak az 1 gap sémákban, és ott sem minden playre igaz, hogy csak megyek bele a gapbe. 2 gap esetén félreérted, nem az van, hogy 2 lyukat nézek és aztán választok, majd megindulok egyiken. Pont olyan kritériumok vannak, mint zónablokk vagy power block rendszer esetén. Meg van adva milyen esetben mi a játék. Nem egyszerűbb egyik vagy másik. És ugye még egy 1 gap séma sem mindig jelenti, főleg futásnál, hogy megyek X lyukon bármi történik. Mert mi van ha futó nem is arra fut. Minek mész keresztül ott, ahol semmi köze a játéknak adott lyukhoz? Hogy játékon kívülre kerülj?

De még ha így is van, akkor már lemenni 3 pontosba is technika kérdése. De oké, értem. Alacsonyan játszani sokan nem tudnak egyetemről jövet. Vagy az első lépés itt már muszáj közel tökéletes legyen. Egyetemen még lehet valaki a többiekhez képest erős vagy gyors, de itt már mindenki az (vagy kikopik a ligából). És blokkolni is sokkal jobban tudnak. Az összjáték is fegyelmezettebb.
Kulcsokat olvasni DLben is kell. Ezt nem tudom honnan vetted, hogy nem.
Külön probléma szokott lenni újonc védőfalembereknél a blokkokról való leválás (shed). Kevés született tehetség van, akinek a kézhasználatán nem kell fejleszteni, leginkább sokat. Ráadásul már nem elég egy vagy két pass srush mozdulat (technika), NFLben mindenkit kielemeznek hamar.

Kezdődik az egész tehát azzal, hogy olvasom futás vagy passz, play action, screen akármi. Aztán Power step, lábmunka, kézhasználat, továbbolvasás, mert a védők ugye mindig csak reagálnak.
Ehhez jönnek a speckó esetek, mint QB rollout esetén mi a teendő, option játék esetén, Wildcat, és sorolhatnánk.

Nem mondom hogy ez eléri egy QB feladatainak nehézségét, vagy hogy a secondaryben nem fontosabb a chemistry (ott kiemelten fontos). De nehezebbnek egyik sem nehezebb igazán. Csak másképp nehéz. Sőt, igazából pont a DL az, ahol nehéz első évben nagyot játszani.
Még egy NT is kell fejlődjön. Poe a legjobb NT, de nem is kiváló technikája van még, vagy nem használható mindenre. Csak egyszerűen irreálisan erős és gyors, és hatalmas, és fáradhatatlan, soha nem áll meg. Ezen a poszton ez elég. De legtöbb NT nem ilyen, és neki is tanulni kellett egy évig ezt a látszólag egyszerű dolgot. A draft utántól még rákövetkező nyáron is különedzéseken kellett részt vegyen.
Még a legegyszerűbb 1 gap séma is tartalmaz keresztezéseket. Mint a Guard húzás, hasonló szabályai vannak. Nem mehetnek egymásnak, akárhova tolják vagy blokkolják őket, de mégis a lehető leggyorsabban kell végrehajtani.
Nem könnyű ez sem. Ennyi erővel a CB is mit csinál? Csak követi a WRt, és ha jön a labda beleüt. Ezt csinálta egyetemen is. Nem kell foglalkozzon senkivel. De ez egyrészt csak emberezéssel foglalkozik, másrészt nem is ennyire egyszerű. És végül "csak követni valakit" pont olyan nehéz, mint "csak át kell törni a blokkokon".

több mint 11 éve
Egy defensive falembernek nem kell zóna blokkolási sémákat, snapcountokat meg ilyesmiket megismerni, mint egy offensive falban kell. Elvileg megkapja, hogy melyik gapre figyeljen és annyi. Az bonyolíthatja csak a dolgot valamelyest, ha továbbra is keveritek a 3-4, 4-3 felállásokat, és hol DT-t, hol DE-t kell kvázi játszani. De nem gondolom, hogy azt is ne lehetne 1-2 hét alatt megtanulni, lényegében ott is ugyanúgy csak gap kiosztás van, csak esetleg más gap. Az edge rusher meg edge rusher, túl sok minden variáció ott sincs. A linebacker sorban, vagy a secondary-ban más a helyzet, ott azért bonyolultabb lehet beilleszkedni.peterk2005
Semmivel nem könnyebb védőfalba beilleszkedni, mint LB vagy DB sorba.ulpianus
Hát azért szerintem egyszerűbb feladat lemenni 3 pontosba és tudni, hogy melyik gapet (gapeket) kell tömnöd, mint pl. no huddle védekezés esetén figyelni a rádiós ember playhívására, ennek megfelelően jó helyen felállni (los mögött, hátrébb, eltolva, stb.), adott esetben blitzcsomagban részt venni, kulcsot olvasni, zónában átadni-átvenni embert, stb. Ez utóbbi tud erősen rendszer/edző/playbook függő lenni, az előző szerintem jóval kevésbé. Persze nagyon nem mindegy, hogy egy sok éves, sokat látott veteránról van szó, vagy egy NFL újoncról,

több mint 11 éve
Egy defensive falembernek nem kell zóna blokkolási sémákat, snapcountokat meg ilyesmiket megismerni, mint egy offensive falban kell. Elvileg megkapja, hogy melyik gapre figyeljen és annyi. Az bonyolíthatja csak a dolgot valamelyest, ha továbbra is keveritek a 3-4, 4-3 felállásokat, és hol DT-t, hol DE-t kell kvázi játszani. De nem gondolom, hogy azt is ne lehetne 1-2 hét alatt megtanulni, lényegében ott is ugyanúgy csak gap kiosztás van, csak esetleg más gap. Az edge rusher meg edge rusher, túl sok minden variáció ott sincs. A linebacker sorban, vagy a secondary-ban más a helyzet, ott azért bonyolultabb lehet beilleszkedni.peterk2005
Semmivel nem könnyebb védőfalba beilleszkedni, mint LB vagy DB sorba.

több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ha kérhetném, akkor Moore legyen q.va jó, ha lehet.. 😀 Mutatott már jeleket az elmúlt meccseken, labdát is szerzett..Kifejezetten agresszív, jó mozgású gyerek..Engem a fiatal Jason Pierre Paul-ra emlékeztet..Jó lenne, ha egy nagyot előre lépne..Gondolom nem véletlenül kap BB-nél egyre nagyobb snap számot..
Ayers és Branch szerződtetésével pedig jól is kijöhetünk..Ha Ayers egészséges, akkor nagyot fog lépni a front 7 munkája.. Futás ellen, mindenképpen előrelépés..Jones munkáját pedig valahogy meg kell oldani Moore, Easley, HT, akár Ayers bevonásával...Alakul ez majd szerintem..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Chandler Jones meg pihen kb. egy hónapot, csípősérülés miatt. Faszkivan.bjarte90
FUCK 😕ThundersNFL
Szanaszét használás ára.... Vajon most ki hozza azt a kevéske pass rusht Ninkon kívül??? Van bajParadSEC
Wyatt múlt héten (azt hiszem) beírta a snapszámokat, az alapján nem tűnt úgy, hogy túl lett volna használva. Egyszerű pech lesz ez inkább. (Nem mintha az javítana bármit is a helyzeten persze....)peterk2005
Azon a meccsen valami miatt tényleg nem volt fent sokat, de eddig 417 snapet kapott 7 meccsen, ami gyakorlatilag 60-as átlag, az azért ezzel a „pihivel” együtt sem kevés 😊
Mondjuk Ninko 440-je sem egészséges
A DE-k közül rajtuk kívül egyedül Moore volt pályán, 28-szor. Mondjuk Easley játszott ott azért, Hightower is bevethető még talán, de ha ide is hoznánk egy olyan embert, mint DT-be, meg LB-be, akkor igencsak örülnék. Vagy Moore legyen kurva jó, annak még jobban

több mint 11 éve
nyilván egy O# playbook összetettebb(vagy nem?), de Wrightot is az 5. héten kezdtük el normálisan használni, vagy a D#ben elég lehet 1,5 hét és akár már a Denver ellen komoly snapszámokat kaphatnak?ZERO_L
Egy defensive falembernek nem kell zóna blokkolási sémákat, snapcountokat meg ilyesmiket megismerni, mint egy offensive falban kell. Elvileg megkapja, hogy melyik gapre figyeljen és annyi. Az bonyolíthatja csak a dolgot valamelyest, ha továbbra is keveritek a 3-4, 4-3 felállásokat, és hol DT-t, hol DE-t kell kvázi játszani. De nem gondolom, hogy azt is ne lehetne 1-2 hét alatt megtanulni, lényegében ott is ugyanúgy csak gap kiosztás van, csak esetleg más gap. Az edge rusher meg edge rusher, túl sok minden variáció ott sincs. A linebacker sorban, vagy a secondary-ban más a helyzet, ott azért bonyolultabb lehet beilleszkedni.

több mint 11 éve
Chandler Jones meg pihen kb. egy hónapot, csípősérülés miatt. Faszkivan.bjarte90
FUCK 😕ThundersNFL
Szanaszét használás ára.... Vajon most ki hozza azt a kevéske pass rusht Ninkon kívül??? Van bajParadSEC
Wyatt múlt héten (azt hiszem) beírta a snapszámokat, az alapján nem tűnt úgy, hogy túl lett volna használva. Egyszerű pech lesz ez inkább. (Nem mintha az javítana bármit is a helyzeten persze....)

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Na szereztünk futás ellen pöpec DT-t és LB-t is egy nap alatt, egészen szép teljesítmény 😊 Remélhetőleg ezzel stabilabb lesz a védelem, és lesz esélyünk nagyobb célok eléréséhez is. Jonesnak persze nem örülök, majd szépen kipiheni magát és utána megint állatkodik, addig meg oldják meg a többiek. Akár Easley és Moore is váltogathatja egymást, esetleg Hightowert is használhatjuk itt, vagy szerezhetünk ide is még embert, azért a tegnapi két erősítés miatt így is pozitívabban várom a következő meccseket. Ha pedig ide is hozunk egy korrekt embert, vagy megoldjuk házon belül, akkor nagyszerű munkát végeztünk a védelem megerősítését illetően. Ha sikerül azt elérni, hogy ne fusson át rajtunk mindenki, és többet kell passzolni, akkor a megfogyatkozó pass rush ellenére is lehet fejlődés, és a hátvédsor megmutathatja, hogy tényleg elit-e. Ha igen, tud eleget segíteni az előttük állóknak. Chung az előző meccsen mutatott biztató dolgokat, ha nem csak két LB-nk van a keretben, akkor talán Collinst sem nyírjuk ki, és talán összeségében a TE elleni védelem is javulhat. Csak tényleg jelentsenek erősítést az újakWyatt
nem nagyon tudom, hogy zajlik ez pontosan a védelemben, de inkább BYE week után lehet várni a két új játékostól, hogy érdemben hozzátegyenek a védekezéshez, nem?

nyilván egy O# playbook összetettebb(vagy nem?), de Wrightot is az 5. héten kezdtük el normálisan használni, vagy a D#ben elég lehet 1,5 hét és akár már a Denver ellen komoly snapszámokat kaphatnak?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
 www.facebook.com/video.php?v=10152812166017372

hatalmas ötlet 😊ZERO_L
Valóban zseniális 😊

több mint 11 éve
Na szereztünk futás ellen pöpec DT-t és LB-t is egy nap alatt, egészen szép teljesítmény 😊 Remélhetőleg ezzel stabilabb lesz a védelem, és lesz esélyünk nagyobb célok eléréséhez is. Jonesnak persze nem örülök, majd szépen kipiheni magát és utána megint állatkodik, addig meg oldják meg a többiek. Akár Easley és Moore is váltogathatja egymást, esetleg Hightowert is használhatjuk itt, vagy szerezhetünk ide is még embert, azért a tegnapi két erősítés miatt így is pozitívabban várom a következő meccseket. Ha pedig ide is hozunk egy korrekt embert, vagy megoldjuk házon belül, akkor nagyszerű munkát végeztünk a védelem megerősítését illetően. Ha sikerül azt elérni, hogy ne fusson át rajtunk mindenki, és többet kell passzolni, akkor a megfogyatkozó pass rush ellenére is lehet fejlődés, és a hátvédsor megmutathatja, hogy tényleg elit-e. Ha igen, tud eleget segíteni az előttük állóknak. Chung az előző meccsen mutatott biztató dolgokat, ha nem csak két LB-nk van a keretben, akkor talán Collinst sem nyírjuk ki, és talán összeségében a TE elleni védelem is javulhat. Csak tényleg jelentsenek erősítést az újak

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
 www.facebook.com/video.php?v=10152812166017372

hatalmas ötlet 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Igazán nem balhés, szimplán tuskó. Az írástudatlan neje még ott van mellette, pénz és/vagy szerelem - tökmindegy. Szerintem sokkal gusztustalanabb volt ahogy a
képmutató társadalom "példát statuál" vele. Kommunista koncepciós per. Kiváncsi lennék a sok hangos bíráló közül hányan gerjednek 12 éves kislányokra például.gyeek
hű, te meg miről beszélsz? Főleg az utolsó két mondat..winston
Mit nem lehet ezen érteni? Magyarázzam meg? Nem fogom.gyeek
Akkor meg minek irsz? Kell neked kommunistázni-agyatlan vagy.ParadSEC
Ne személyeskedjünk, még ha csak fiktív nevek is vagyunk egymásnak, oké? 😉 Van aki érti miről beszélek, nem ragadja ki a kommunista szót és valószínűleg egyet is ért velem, ha valaki meg nem (bármilyen okból is) az próbáljon elővenni egy kevésbé számon kérő hangnemet ha felvilágosításra vágyik.gyeek
Személyeskedés nélkül akkor "okos vagy"! ha így jobban tetszik. erről ennyit!ParadSEC
Jól van kedves ParadSEC, Te is okos vagy. 😊 Téma túltárgyalva.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
A sors megoldotta, hogyan rotáljuk a nr1 pass-rusherünket...

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 421 — Ajmo Vatreni
FUCK 😕ThundersNFL
Bequette
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
FUCK 😕ThundersNFL
Szanaszét használás ára.... Vajon most ki hozza azt a kevéske pass rusht Ninkon kívül??? Van baj

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 657 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
FUCK 😕

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 851 — no es importante
Reaktiváljuk őt az egyik hőskorból és hozzuk ide:

Probléma letudva.

Poént félretéve, szerintem zseniális volt a pali. Kicsit sajnálom, hogy az RB poszt szerepe ennyit változott az évek/évtizedek során.Minitron
Az a szerencséd, hogy a fiát még mindig láthatod játszani, ha a Stanford meccseire kapcsolsz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ékezett Alan Branch DT.
ha nincs elhízva, akkor a futás ellen elég jó.

több mint 11 éve
bjarte90 New England Patriots 32
Chandler Jones meg pihen kb. egy hónapot, csípősérülés miatt. Faszkivan.
több mint 11 éve
Pro Football Focus @PFF
Akeem Ayers is a legit talent. Was out #4 ranked OLB last year. Perhaps best in a Von Miller type role. Fit in NE intriguing to watchgörcs
Ez rossz hasonlat szerintem. Millernek a tavalyi gyengébb, eltiltással és sérüléssel megszaggatott fél évében, 8 meccsen volt 6 sackje és 35 QB hitje vagy siettetése, miközben az egyik legjobb run stopper OLB volt emellett a ligában, és pluszban coverben is megállja a helyét. Ayersnek a két évében volt összesen kb. ennyi sackje és siettetése. Úgyhogy a Von Miller szerepkört (ami elég sok és összetett - pass rushban, run stopban, coverage-ben is ott kell lennie, ráadásul még mozgatják is a dline mögött) én kizárnám, és inkább Belichickre bíznám, hogy mit szán neki. 😊 Papíron tehetséges a srác, ilyen olcsón a hülyének is megéri megpróbálni, hátha kiderül, hogy csak Tennesse-ben nem tudták igazán megtalálni a helyét.