New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Még azzal is lehet színezni, hogy a kevés sikeres 20yard körüli elkapást is nagyjából kizárólag Gronk mutatta be. Az alapszakaszban ez még elmegy, de a rájátszásban mindig megbüntették ezt eddig.KollegaÉn ezt nem mondanám, mivel emlékeim szerint 1 olyan meccsen kaptunk ki a rájátszásban, ahol Gronk végig kezdő volt és 100%-os, ez pedig a 2010-es Jets betli. Sokkal fontosabb az ő egészségi állapota ebben az offenseben (Brady-n kívül), mint az, hogy van-e mélységi célpont vagy sem, persze ettől még új szintre emelhetné a támadójátékot egy jó szélső elkapó, ergo Dobson összekaphatná magát végre.
több mint 11 éve
Ettől még azt gondolom, hogy ezzel a játékkal a Billst, a Jetset - mindkettő már most szétesett - és a Macikat verni lehet, addig meg remélem, további fejlődés lesz.BurkusA billst mitől tartod szétesettnek?Wester
Hát, ezek a szétesett Bölények még előttünk vannak azért 😛Nehéz ilyen súlyos "szakmai" érvekkel vitatkozni.... 😊 Nem hisztiről van szó, hanem arról, hogy a támadójáték sokoldalúsága hiányzik. Ha a támadójáték 15 yardon belül van kiszámíthatóan, azt könnyebb levédekezni. Szükség lenne arra, hogy az ellenfelek reális fenyegetésnek érezzék a vertikális elkapás lehetőségét és a mélységi elkapóval vagy elkapókkal mozogva széthúzzák a saját védekezésüket. Kiszámíthatatlan playhívások, sok elkapó felé elosztott passzok, jól váltogatott futások és passzjátékok - erre lenne szükség. Ebben a legutóbbi meccsen az előző négyhez képest ÓRIÁSI előrelépés történt, főleg azért, mert a fal adott időt Bradynek és végre másban is megbízott - Wright - mint Gronkban és Minitronban. De a szakírók az nfl.com-on ettől még nem látják jónak, netán elitnek az offense-t, sőt a csalódást keltő események között emlegetik, amit én is túlzásnak tartok.De hát eddig nem azt reklamálta mindenki, hogy miért nem térünk vissza a Gronkandez duó által bemutatott támadójátékhoz? Most megint 2 TE játék, erre az a hiszti, hogy miért nem 3WR???ha már ez feljött, meg lehet nézni vhol, hogy a pálya milyen mélységeit játszottuk meg passzból a múltkori meccsen?Jó a felvetés. Az nfl.com-on van egy összeállítás a hét legnagyobb csalódásairól. Ebben a 8. a Pats offense (azzal a megjegyzéssel, hogy ha nem lett volna a hétfői siker, akkor még előkelőbb helyen szerepelt volna.) Kicsit meglepődtem, lévén 36 pontot csinált az offense, de elolvasva van benne igazság: a támadójáték a jó futásokon és a TE játékon alapult, az elkapók képtelenek lefordulni és elszakadni a védőiktől. Emiatt a Pats támadójáték 15 yardos boxra korlátozódik, nincs mélységi fenyegetés.
mintha nem emlékeznék ilyen 30-40 yardos játékokra (rövidített verziót nem tudom hol lehet elérni a meccsről)ZERO_L
Bár a kritikát kicsit szigorúnak tartom, 8 pontszerző drive bármikor megsüvegelendő teljesítmény, de a felvetés igaz, egy ilyen támadójáték ráadásul azt eredményezheti, hogy ha a futójátékot limitálják, akkor olyan egysikú lehet a focink, hogy bármelyik TE megsérülésével vagy csak egy ellenük bemutatott jó zónavédekezéssel odajutunk, ahova jutottunk a Jets, a Ravens vagy a Denver ellen a PO-ban.
Azért az, hogy 92 óta 11 WR-t draftoltunk és abból kettő - Branch és Edelman - vált be, úgy hogy véleményem szerint Edelman mint volt QB 7. körös draftja már a rostertöltelék kategóriába esett, dicséri a scoutok munkáját....Burkus
Ilyen hisztis társaságot...vpi
Ettől még azt gondolom, hogy ezzel a játékkal a Billst, a Jetset - mindkettő már most szétesett - és a Macikat verni lehet, addig meg remélem, további fejlődés lesz.Burkus
Miért tartod túlzásnak? Eddig a támadójáték minden volt, csak jó nem. Nyilván, ha a Bengals ellen rakják ki az anyagot, akkor top 3 csalódásban lett volna. Így már csak a nyolcadik. Most egy meccs miatt még az egyik legnagyobb csalódásból nem fog kikerülni teljesen a listáról, ezen nem tudom, mi a túlzó.

több mint 11 éve
Ettől még azt gondolom, hogy ezzel a játékkal a Billst, a Jetset - mindkettő már most szétesett - és a Macikat verni lehet, addig meg remélem, további fejlődés lesz.BurkusA billst mitől tartod szétesettnek?
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Még azzal is lehet színezni, hogy a kevés sikeres 20yard körüli elkapást is nagyjából kizárólag Gronk mutatta be. Az alapszakaszban ez még elmegy, de a rájátszásban mindig megbüntették ezt eddig.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nehéz ilyen súlyos "szakmai" érvekkel vitatkozni.... 😊 Nem hisztiről van szó, hanem arról, hogy a támadójáték sokoldalúsága hiányzik. Ha a támadójáték 15 yardon belül van kiszámíthatóan, azt könnyebb levédekezni. Szükség lenne arra, hogy az ellenfelek reális fenyegetésnek érezzék a vertikális elkapás lehetőségét és a mélységi elkapóval vagy elkapókkal mozogva széthúzzák a saját védekezésüket. Kiszámíthatatlan playhívások, sok elkapó felé elosztott passzok, jól váltogatott futások és passzjátékok - erre lenne szükség. Ebben a legutóbbi meccsen az előző négyhez képest ÓRIÁSI előrelépés történt, főleg azért, mert a fal adott időt Bradynek és végre másban is megbízott - Wright - mint Gronkban és Minitronban. De a szakírók az nfl.com-on ettől még nem látják jónak, netán elitnek az offense-t, sőt a csalódást keltő események között emlegetik, amit én is túlzásnak tartok.De hát eddig nem azt reklamálta mindenki, hogy miért nem térünk vissza a Gronkandez duó által bemutatott támadójátékhoz? Most megint 2 TE játék, erre az a hiszti, hogy miért nem 3WR???ha már ez feljött, meg lehet nézni vhol, hogy a pálya milyen mélységeit játszottuk meg passzból a múltkori meccsen?Jó a felvetés. Az nfl.com-on van egy összeállítás a hét legnagyobb csalódásairól. Ebben a 8. a Pats offense (azzal a megjegyzéssel, hogy ha nem lett volna a hétfői siker, akkor még előkelőbb helyen szerepelt volna.) Kicsit meglepődtem, lévén 36 pontot csinált az offense, de elolvasva van benne igazság: a támadójáték a jó futásokon és a TE játékon alapult, az elkapók képtelenek lefordulni és elszakadni a védőiktől. Emiatt a Pats támadójáték 15 yardos boxra korlátozódik, nincs mélységi fenyegetés.
mintha nem emlékeznék ilyen 30-40 yardos játékokra (rövidített verziót nem tudom hol lehet elérni a meccsről)ZERO_L
Bár a kritikát kicsit szigorúnak tartom, 8 pontszerző drive bármikor megsüvegelendő teljesítmény, de a felvetés igaz, egy ilyen támadójáték ráadásul azt eredményezheti, hogy ha a futójátékot limitálják, akkor olyan egysikú lehet a focink, hogy bármelyik TE megsérülésével vagy csak egy ellenük bemutatott jó zónavédekezéssel odajutunk, ahova jutottunk a Jets, a Ravens vagy a Denver ellen a PO-ban.
Azért az, hogy 92 óta 11 WR-t draftoltunk és abból kettő - Branch és Edelman - vált be, úgy hogy véleményem szerint Edelman mint volt QB 7. körös draftja már a rostertöltelék kategóriába esett, dicséri a scoutok munkáját....Burkus
Ilyen hisztis társaságot...vpi
Ettől még azt gondolom, hogy ezzel a játékkal a Billst, a Jetset - mindkettő már most szétesett - és a Macikat verni lehet, addig meg remélem, további fejlődés lesz.
több mint 11 éve
De hát eddig nem azt reklamálta mindenki, hogy miért nem térünk vissza a Gronkandez duó által bemutatott támadójátékhoz? Most megint 2 TE játék, erre az a hiszti, hogy miért nem 3WR???ha már ez feljött, meg lehet nézni vhol, hogy a pálya milyen mélységeit játszottuk meg passzból a múltkori meccsen?Jó a felvetés. Az nfl.com-on van egy összeállítás a hét legnagyobb csalódásairól. Ebben a 8. a Pats offense (azzal a megjegyzéssel, hogy ha nem lett volna a hétfői siker, akkor még előkelőbb helyen szerepelt volna.) Kicsit meglepődtem, lévén 36 pontot csinált az offense, de elolvasva van benne igazság: a támadójáték a jó futásokon és a TE játékon alapult, az elkapók képtelenek lefordulni és elszakadni a védőiktől. Emiatt a Pats támadójáték 15 yardos boxra korlátozódik, nincs mélységi fenyegetés.
Ilyen hisztis társaságot...
több mint 11 éve
Browner-ről azt írják kint, hogy vasárnap nem a boka problémája miatt nem fog játszani..Állítólag nehezen érti meg magát BB-vel és Patricia-val, mert túl bonyolult neki a rendszer.. WR-ek után a DB-ek is nehezen tanulnak nálunk? Hoztunk két kifejezetten jam-elésben, men coverege-ben erős, kifejezetten erőszakos DB-et, s lehet, hogy egyiket sem használjuk majd úgy ahogy kellene? Értem én hogy egy balettintézet felé megy el az NFL szabálykönyve, de szeretnék már végre két stabil, agresszív, ütközni képes, emberező DB-t a csapatban, akitől tartanak az elkapók..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Igazából amilyen ritka fos volt előtte, sima top 3-as volt, alaphangon. Most javult, de top 10-ből egy jó meccs miatt nem fog kikerülni.ha már ez feljött, meg lehet nézni vhol, hogy a pálya milyen mélységeit játszottuk meg passzból a múltkori meccsen?Jó a felvetés. Az nfl.com-on van egy összeállítás a hét legnagyobb csalódásairól. Ebben a 8. a Pats offense (azzal a megjegyzéssel, hogy ha nem lett volna a hétfői siker, akkor még előkelőbb helyen szerepelt volna.) Kicsit meglepődtem, lévén 36 pontot csinált az offense, de elolvasva van benne igazság: a támadójáték a jó futásokon és a TE játékon alapult, az elkapók képtelenek lefordulni és elszakadni a védőiktől. Emiatt a Pats támadójáték 15 yardos boxra korlátozódik, nincs mélységi fenyegetés.

több mint 11 éve
ha már ez feljött, meg lehet nézni vhol, hogy a pálya milyen mélységeit játszottuk meg passzból a múltkori meccsen?

több mint 11 éve
ha már ez feljött, meg lehet nézni vhol, hogy a pálya milyen mélységeit játszottuk meg passzból a múltkori meccsen?Jó a felvetés. Az nfl.com-on van egy összeállítás a hét legnagyobb csalódásairól. Ebben a 8. a Pats offense (azzal a megjegyzéssel, hogy ha nem lett volna a hétfői siker, akkor még előkelőbb helyen szerepelt volna.) Kicsit meglepődtem, lévén 36 pontot csinált az offense, de elolvasva van benne igazság: a támadójáték a jó futásokon és a TE játékon alapult, az elkapók képtelenek lefordulni és elszakadni a védőiktől. Emiatt a Pats támadójáték 15 yardos boxra korlátozódik, nincs mélységi fenyegetés.
Azért az, hogy 92 óta 11 WR-t draftoltunk és abból kettő - Branch és Edelman - vált be, úgy hogy véleményem szerint Edelman mint volt QB 7. körös draftja már a rostertöltelék kategóriába esett, dicséri a scoutok munkáját....
több mint 11 éve
Ja és még egy kérés, visszatérhetne a nő szemmel rovat. 😊Bruschi85Hát nem tudom tudnék-e finom és nőies maradni azok után, amit ebben a szezonban néha a csapat művel... 😊 A rovat visszatérésének egy nagy ellensége van: az idő. Talán ha 36 órából állna a nap, akkor összejöhetne.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 11 éve
ha már ez feljött, meg lehet nézni vhol, hogy a pálya milyen mélységeit játszottuk meg passzból a múltkori meccsen?mintha nem emlékeznék ilyen 30-40 yardos játékokra (rövidített verziót nem tudom hol lehet elérni a meccsről)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Félreértettél, mert én tudtam, hogy Brady-t nem szeretnéd elküldeni, ezért direkt nem neked címeztem a válaszom utolsó bekezdésétÉrdekes lenne ez a Brady-Bruschi párhuzam, csak kissé sántít.Biztosan emlékszel rá, ki emlékezne, ha nem te, hogy végig ott volt a campben Teddy, majd a keretszűkítés előtt bejelentette, hogy visszavonul, és nem biztos, hogy teljesen csak saját elhatározásból. Bradyvel teljesen más a szitu, én csak azért írtam Bruschit példaként, mert ő is emblematikus figurája volt a csapatnak. És a Patsnél senkivel nem bánnak kesztyűs kézzel, még Tommy fiúval sem. Ráadásul én meg végképp nem szeretném, ha Bradyt elküldenék, vagy olyan helyzetet teremtenének, hogy magától elmenjen. Megfelelő játéktervvel még sokáig szépen eljátszogathat, csak ilyen fal mögül és ilyen elkapókkal ne akarjon JMD 30-40 yardos passzokat dobatni vele, mert az nem fog összejönni.lucas
Tedy visszavonulása teljesen más volt, őt nem "nyugdíjba" küldtük, hanem már előre eldöntötte, tudatosan, hogy befejezi a nagyszerű pályafutását, ez kiderült a visszavonulásakor lévő sajtótájékoztatóból.
Ráadásul az egészsége neki a legfontosabb a családja mellett.
Még simán belefért volna abba az LB sorba, ahol ugye már Vrabel se volt, de ő mégis emelt fővel búcsúzott, ikonként.
Később pedig a pályán kívül is megtalálta számításait.
Brady-nek pedig még évei vannak a pályán kezdőként, nem pusztán a szerződés számai miatt, messze még a nyugdíj, hiába szerették volna többen is előrehozni.Bruschi85
Köszi, de elég sok mindenre én sem emlékszem már pontosan, Te a szerkesztők, régi "motorosok" biztosan jobban, szerencsére utólag is vissza lehet olvasni, de ez a sajtótájékoztató borzasztóan megmaradt pont az érintettség miatt.
Abban is egyetértünk, hogy a saját elhatározás mellett biztos, hogy a Klub döntése is közrejátszott, de ez sosem fog kiderülni utólag.
Az elmúlt évek megmutatták, hogy a csapatnál, pont a keretkialakításnál senki nem mehet biztosra, de ez a nyugdíjazásos párhuzam nem tetszett.
Viszont így, már világos, hogy mire gondoltál.
Ja és még egy kérés, visszatérhetne a nő szemmel rovat. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Érdekes lenne ez a Brady-Bruschi párhuzam, csak kissé sántít.Biztosan emlékszel rá, ki emlékezne, ha nem te, hogy végig ott volt a campben Teddy, majd a keretszűkítés előtt bejelentette, hogy visszavonul, és nem biztos, hogy teljesen csak saját elhatározásból. Bradyvel teljesen más a szitu, én csak azért írtam Bruschit példaként, mert ő is emblematikus figurája volt a csapatnak. És a Patsnél senkivel nem bánnak kesztyűs kézzel, még Tommy fiúval sem. Ráadásul én meg végképp nem szeretném, ha Bradyt elküldenék, vagy olyan helyzetet teremtenének, hogy magától elmenjen. Megfelelő játéktervvel még sokáig szépen eljátszogathat, csak ilyen fal mögül és ilyen elkapókkal ne akarjon JMD 30-40 yardos passzokat dobatni vele, mert az nem fog összejönni.
Tedy visszavonulása teljesen más volt, őt nem "nyugdíjba" küldtük, hanem már előre eldöntötte, tudatosan, hogy befejezi a nagyszerű pályafutását, ez kiderült a visszavonulásakor lévő sajtótájékoztatóból.
Még simán belefért volna abba az LB sorba, ahol ugye már Vrabel se volt, de ő mégis emelt fővel búcsúzott, ikonként.
Brady-nek pedig még évei vannak a pályán kezdőként, nem pusztán a szerződés számai miatt, messze még a nyugdíj, hiába szerették volna többen is előrehozni.Bruschi85
több mint 11 éve
Érdekes lenne ez a Brady-Bruschi párhuzam, csak kissé sántít.Tedy visszavonulása teljesen más volt, őt nem "nyugdíjba" küldtük, hanem már előre eldöntötte, tudatosan, hogy befejezi a nagyszerű pályafutását, ez kiderült a visszavonulásakor lévő sajtótájékoztatóból.
Brady-nek pedig még évei vannak a pályán kezdőként, nem pusztán a szerződés számai miatt, messze még a nyugdíj, hiába szerették volna többen is előrehozni.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
mea culpa
több mint 11 éve
Úgy írták azt a szerződést, hogy a csapat ne tudjon belőle könnyen kiszállni. De hát egyelőre se oka, se szándéka sincs rá. A közönség is megmutatta, hogy ragaszkodik hozzá.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nem teljesen. A roster bónuszra igaz ez. Az aláírási pénze viszont évi 6 millióval terheli a sapkát. (Ha év végén elküldenék, elcserélnék, akkor 18 misi ragadna bent.)Brady fizuja sérülés esetén garantált.zinedine5Ejnye. Van itt elég sok fijúka is, aki tud sok hülyeséget összeírni... Nem gondolom, hogy Brady más csapatban fog valaha játszani, de ha nem megy neki a játék, akkor majd úgy nyugdíjba küldik, mint a sicc. Mint ahogy Bruschival is azt tették. Volt annak a padoztatásnak és a Garoppolo vezette drive-nak üzenete. És a Brady játékán is látszott, hogy vette az üzenetet, pl. fogta, hogy a lábai arra valók, hogy időnként futni is lehet velük. Én csak abban bízom, hogy a Bengals elleni forma állandósulni tud, és a csapat ezt az arcát mutatja majd. Az előző meccseken mutatott nagyon nem tetszett nekem, bármennyire is jóképűek a fiúk.lucasha jól tudom gazdaságilag nagyon nem éri meg TB-t idő előtt nyugdíjba küldeni, nem tudom Bruschinak milyenek voltak a cap számai anno, de ez a lépés még akkor se lenne kifizetődő ha a tavalyi Elisha szezont hozzá (mondjuk ettől fényévekre vagyunk, szerencsére)ZERO_L
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Az évi 6 milliós aláírási pénz akkor is ott van, így egy jövő nyári esemény is 18 millióba kerülne a 13 milliós cap hittel szemben. De még egy évvel később is csak 2 millió spórolást jelentene.Brady fizuja sérülés esetén garantált.zinedine5Ejnye. Van itt elég sok fijúka is, aki tud sok hülyeséget összeírni... Nem gondolom, hogy Brady más csapatban fog valaha játszani, de ha nem megy neki a játék, akkor majd úgy nyugdíjba küldik, mint a sicc. Mint ahogy Bruschival is azt tették. Volt annak a padoztatásnak és a Garoppolo vezette drive-nak üzenete. És a Brady játékán is látszott, hogy vette az üzenetet, pl. fogta, hogy a lábai arra valók, hogy időnként futni is lehet velük. Én csak abban bízom, hogy a Bengals elleni forma állandósulni tud, és a csapat ezt az arcát mutatja majd. Az előző meccseken mutatott nagyon nem tetszett nekem, bármennyire is jóképűek a fiúk.lucasha jól tudom gazdaságilag nagyon nem éri meg TB-t idő előtt nyugdíjba küldeni, nem tudom Bruschinak milyenek voltak a cap számai anno, de ez a lépés még akkor se lenne kifizetődő ha a tavalyi Elisha szezont hozzá (mondjuk ettől fényévekre vagyunk, szerencsére)ZERO_L
több mint 11 éve
Brady fizuja sérülés esetén garantált.Ejnye. Van itt elég sok fijúka is, aki tud sok hülyeséget összeírni... Nem gondolom, hogy Brady más csapatban fog valaha játszani, de ha nem megy neki a játék, akkor majd úgy nyugdíjba küldik, mint a sicc. Mint ahogy Bruschival is azt tették. Volt annak a padoztatásnak és a Garoppolo vezette drive-nak üzenete. És a Brady játékán is látszott, hogy vette az üzenetet, pl. fogta, hogy a lábai arra valók, hogy időnként futni is lehet velük. Én csak abban bízom, hogy a Bengals elleni forma állandósulni tud, és a csapat ezt az arcát mutatja majd. Az előző meccseken mutatott nagyon nem tetszett nekem, bármennyire is jóképűek a fiúk.lucasha jól tudom gazdaságilag nagyon nem éri meg TB-t idő előtt nyugdíjba küldeni, nem tudom Bruschinak milyenek voltak a cap számai anno, de ez a lépés még akkor se lenne kifizetődő ha a tavalyi Elisha szezont hozzá (mondjuk ettől fényévekre vagyunk, szerencsére)ZERO_L
több mint 11 éve
Ejnye. Van itt elég sok fijúka is, aki tud sok hülyeséget összeírni... Nem gondolom, hogy Brady más csapatban fog valaha játszani, de ha nem megy neki a játék, akkor majd úgy nyugdíjba küldik, mint a sicc. Mint ahogy Bruschival is azt tették. Volt annak a padoztatásnak és a Garoppolo vezette drive-nak üzenete. És a Brady játékán is látszott, hogy vette az üzenetet, pl. fogta, hogy a lábai arra valók, hogy időnként futni is lehet velük. Én csak abban bízom, hogy a Bengals elleni forma állandósulni tud, és a csapat ezt az arcát mutatja majd. Az előző meccseken mutatott nagyon nem tetszett nekem, bármennyire is jóképűek a fiúk.lucasha jól tudom gazdaságilag nagyon nem éri meg TB-t idő előtt nyugdíjba küldeni, nem tudom Bruschinak milyenek voltak a cap számai anno, de ez a lépés még akkor se lenne kifizetődő ha a tavalyi Elisha szezont hozzá (mondjuk ettől fényévekre vagyunk, szerencsére)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Ejnye. Van itt elég sok fijúka is, aki tud sok hülyeséget összeírni... Nem gondolom, hogy Brady más csapatban fog valaha játszani, de ha nem megy neki a játék, akkor majd úgy nyugdíjba küldik, mint a sicc. Mint ahogy Bruschival is azt tették. Volt annak a padoztatásnak és a Garoppolo vezette drive-nak üzenete. És a Brady játékán is látszott, hogy vette az üzenetet, pl. fogta, hogy a lábai arra valók, hogy időnként futni is lehet velük. Én csak abban bízom, hogy a Bengals elleni forma állandósulni tud, és a csapat ezt az arcát mutatja majd. Az előző meccseken mutatott nagyon nem tetszett nekem, bármennyire is jóképűek a fiúk.Szagértők ha találkoznak 😀gordon120 yard
október 5., 22:40 ·
az ESPN-től jön a vad hír, hogy Tom Brady és a Patriots edzői stábja között akkora a feszültség, hogy akár az is elképzelhető, az irányító nem a New England-ieknél fejezi majd be a pályafutását.
Tetszik · · Hozzászólok · · Megosztom ·
Edu Edit Faragó Ma ez volt Ricsivel az ebédnél a beszédtémánk sajnos, a helyzet az, hogy mindketten elképzelhetően tartjuk Miri! Emlékszel Peytonra ugye? Azt sem hitted volna, hogy ő nem a Colts-tól megy nyugdíjba... a hír már nem teljesen friss, csak a mi oldalunkon nem akartam ezt a témát elindítani A pénz az nagy úr ebben a sportágban (is) !!!
október 5., 23:13 · Tetszik · 3
Mirjana Orlović En csak most lattam.... Az a helyzet, hogy szerintem sem a Pats-nel fejezi be, mivel ra probaljak huzni az osszes vereseget es o az oka mindennek, holott tudjuk, ez nem igaz. Manning sem volt 100%-os 5+ eves iranyito a Coltsban es a hasonlo szisztema alapjan tudjuk mi tortent. Mar elore sajnalom az osszes Pats rajongot!!!!!!!!!! En is sirtam, amikor stream-en hallgattam a bucsubeszedet Manningtol..... 😕(((((
október 5., 23:19 · Tetszik · 1
ENNYI!!! 😀😀gaben
több mint 11 éve
Ja hát felőlem aztán nyugodtan, csak ha éppen valamilyen véleménnyel ellentétes reagálás jön, akkor sem kell megsértődni. Azon csodálkozom, hogy az még nem jött fel, hogy azért nyertünk, mert Hightower nem játszottWyattEzen ne múljon! Tuti, hogy azért nyertünk mert Hightower nem játszott! 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Azért a meccs után az öltözőben TB kapta meg a lasztit BB-től, már csak az újabb milestone miatt is 😊
120 yard
Edu Edit Faragó Ma ez volt Ricsivel az ebédnél a beszédtémánk sajnos, a helyzet az, hogy mindketten elképzelhetően tartjuk Miri! Emlékszel Peytonra ugye? Azt sem hitted volna, hogy ő nem a Colts-tól megy nyugdíjba... a hír már nem teljesen friss, csak a mi oldalunkon nem akartam ezt a témát elindítani A pénz az nagy úr ebben a sportágban (is) !!!
Mirjana Orlović En csak most lattam.... Az a helyzet, hogy szerintem sem a Pats-nel fejezi be, mivel ra probaljak huzni az osszes vereseget es o az oka mindennek, holott tudjuk, ez nem igaz. Manning sem volt 100%-os 5+ eves iranyito a Coltsban es a hasonlo szisztema alapjan tudjuk mi tortent. Mar elore sajnalom az osszes Pats rajongot!!!!!!!!!! En is sirtam, amikor stream-en hallgattam a bucsubeszedet Manningtol..... 😕(((((