New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem a Steelers nem fogja matchelni az ajánlatunkat..Tudom, hogy sokan azt hiszik, hogy Wallace után nem akarják elengedni Sanderst is, mert nem marad épkézláb elkapójuk, de van bőven draft cetlijük minden körben, s szerintem jobban örülnének még egy 3. körös picknek...A külföldi sajtó szerint ott nagyon újjá kell építeni, meg kell erősíteni a csapatot, van bőven need poszt..Az idei drafton pedig talán a WR class a legerősebb..Furcsa, de a Steelers fanok Sanderst max 2. de inkább 3. számú WR-nek képzelik, tartják, s nagyon nem sírnának érte, ha elmenne..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Sanders offer sheetje pedig könnyedén matchelhető, mert az RFA tender miatt már most is foglal 1.323 milliót, úgyhogy alig több, mint 1 millió dollár lenne a pluszköltség.vassadiEzen megint sikerült átsiklanom..
több mint 12 éve
Reiss azt írja, h BB-ék valószínűleg azon logika mentén haladnak, hogy a Steelersnek ennyit nem ér meg a srác, különben 2. vagy épp 1. körös rfa tendert raktak volna rá.GyulusVan benne valami. Bár szerintem Colberték inkább arra bazíroztak, hogy úgysem jön érte ajánlat.
Nekünk azonban rohadtul nem éri meg, ha csak 1 évet marad és egy 3. köröst áldoztunk érte.GyulusHa elhoznátok egyéves offer sheettel, gondolom nem sokkal utána alá is íratnátok vele egy hosszútávú szerződést.
több mint 12 éve
Reiss azt írja, h BB-ék valószínűleg azon logika mentén haladnak, hogy a Steelersnek ennyit nem ér meg a srác, különben 2. vagy épp 1. körös rfa tendert raktak volna rá.Másrészt, jövőre úgyis UDFA lenne...
Nekünk azonban rohadtul nem éri meg, ha csak 1 évet marad és egy 3. köröst áldoztunk érte.
több mint 12 éve
www.overthecap.com/teamcap.php?Team=Steelers&Year=2013 Lehet böngészni, nem tudom mennyire helytállóak a számok, mert Willie Colon már elvileg a Jetsnél van...DoMNagyjából helytállóak a számok, mert Colon június 1-jei designationnel lett cutolva, a menesztésével felszabaduló cap space-t csak akkor fogják jóváírni.
Sanders offer sheetje pedig könnyedén matchelhető, mert az RFA tender miatt már most is foglal 1.323 milliót, úgyhogy alig több, mint 1 millió dollár lenne a pluszköltség.
több mint 12 éve
És nincs túlfizetett cutolandó/paycutolandó/átstruktúrálandó?Wyattwww.overthecap.com/teamcap.php?Team=Steelers&Year=2013 Lehet böngészni, nem tudom mennyire helytállóak a számok, mert Willie Colon már elvileg a Jetsnél van...
ike Taylornak, Polamalunak és Heath Millernek magas az alapfizuja, de cserébe csak 2014-ig van szerződésük.
több mint 12 éve
@AdamSchefter, Patriots offer sheet to WR Emmanuel Sanders is worth $2.5m on 1-year deal.A Steelersnek 48 játékossal van 1.9 millió szabad helye a capben.
hát ez simán matchelhető kategóriaHabi
több mint 12 éve
Sőt, kötelező kategória, elég komolytalan ajánlat, bár így egy év múlva így is próbálkozhatunk 😀

több mint 12 éve
@AdamSchefter, Patriots offer sheet to WR Emmanuel Sanders is worth $2.5m on 1-year deal.hát ez simán matchelhető kategória

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Magasabbnál magasabb körben@AdamSchefter: The Patriots have submitted a 1-yr offer sheet to RFA WR Emmanuel Sanders. Would send a 3rd-rd pick to PIT if not matchedpasztoybnem értem miért nem bíznak a WR draftban 😀
Last 8 #Patriots WR draft picks: Jeremy Ebert, Taylor Price, Brandon Tate, Julian Edelman, Matt Slater, Chad Jackson, PK Sam, Bethel JohnsonHöri
Ettől még nem jó persze

több mint 12 éve
... ja és érik a tuti letrade az első körből, s valami BPA, CB- vagy egyéb luxuspick (tippem: OG, Logan utóda)... Kellyvel és Armsteaddel jó eséllyel ki van lőve az UT poszt, s a WR poszt sem olyan katasztrófális, mint volt.
több mint 12 éve
Na, alakul, ezzel a draft előtti WR-állomány jó eséllyel ez lesz:Sanders, Amendola, Donald Jones, Julian Edelman, Michael Jenkins, Matthew Slater, Jeremy Ebert, Kamar Aiken, Andre Holmes.
A TC-re gondolom még előkaparjuk a "visszatérő" vendégek egyikét (Branch, Gaffney, Stallworth... mondjuk utóbbi elég randa balesetet szenvedett:S)
A depth továbbra sem csodás, főleg fizikális, külső elkapó hiányzik. Lloydot továbbra sem igazolta le senki, visszahozhatnánk apróért és hozhatnánk egy colost is - bár nekem a jelenlegi felhozatalból Robert Woods jön be a legjobban.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mike Garafolo @MikeGarafolo 4pWR Julian Edelman will re-sign with the Patriots today. Visited the Giants but is going back to New England.
több mint 12 éve
@AdamSchefter: The Patriots have submitted a 1-yr offer sheet to RFA WR Emmanuel Sanders. Would send a 3rd-rd pick to PIT if not matchedpasztoybnem értem miért nem bíznak a WR draftban 😀
Last 8 #Patriots WR draft picks: Jeremy Ebert, Taylor Price, Brandon Tate, Julian Edelman, Matt Slater, Chad Jackson, PK Sam, Bethel Johnson
több mint 12 éve
@AdamSchefter: The Patriots have submitted a 1-yr offer sheet to RFA WR Emmanuel Sanders. Would send a 3rd-rd pick to PIT if not matched

több mint 12 éve
gyűjtitek az ex-raidereket. Scott, Gallery, Kelly, már csak JMR hiányzik.
több mint 12 éve
Kétlem, hogy 3-4 REnek elég lenne. négyes frontban azonban meglepően sok időt tölthet majd a pályán, a Raidersben gyakorlatilag mindegyik posztot kipróbálta.Ja és így legyen igazam😀
több mint 12 éve
DT-t fog játszani Vince mellett (Love kárára) / jön ismét a jó öreg 3-4, és RE lesz?nagyon szeressük ezt 😊 főleg, hogy ha a 2010-2011es önmagát hozzaHabiIde a rozsdás bökőt, h kísérletet teszünk majd Tommy Kelly leigazolására.Source: #Patriots and former #Raiders DT Tommy Kelly agree to a two-year deal, I'm told. Great fit. Bet @wilfork75 will be pumped. (Rapoport)
Sok DL-poszton játszott már, kiöregedőfélben lévő Raider... tipikus Pats depth playa'😀Gyulus
😀zolika26
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Jaja. Tavaly is ezt mondta mindenki, hogy az NFC West egy főnyeremény. Hát annak bizonyult. (Az a csapat egyéni "sikere", hogy még a Cards-tól is sikerült kikapni a két nagyágyú mellett.)Csalunk, ahogy szoktuk. 😉zinedine5A gyenge schedule miatt elég a szokásos mázli is, ami az NFL-ben csak a Patset érinti évről-évre.DoM
több mint 12 éve
Akár jó is lehet, kíváncsi vagyok, mennyivel kínálták meg erre a két évre...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
nagyon szeressük ezt 😊 főleg, hogy ha a 2010-2011es önmagát hozzaIde a rozsdás bökőt, h kísérletet teszünk majd Tommy Kelly leigazolására.Source: #Patriots and former #Raiders DT Tommy Kelly agree to a two-year deal, I'm told. Great fit. Bet @wilfork75 will be pumped. (Rapoport)
Sok DL-poszton játszott már, kiöregedőfélben lévő Raider... tipikus Pats depth playa'😀Gyulus
😀zolika26

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Ide a rozsdás bökőt, h kísérletet teszünk majd Tommy Kelly leigazolására.Source: #Patriots and former #Raiders DT Tommy Kelly agree to a two-year deal, I'm told. Great fit. Bet @wilfork75 will be pumped. (Rapoport)
😀

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Csalunk, ahogy szoktuk. 😉zinedine5ezen sírtam a röhögéstől 😀
Do your job
több mint 12 éve
Csalunk, ahogy szoktuk. 😉zinedine5A gyenge schedule miatt elég a szokásos mázli is, ami az NFL-ben csak a Patset érinti évről-évre.