New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Üdvözlet Londonból! Remélem meg vagytok elégedve a szurkolásunkkal. Annyi magyar szót lehetett hallani, hogy időnként szétnéztem: ez a Wembley vagy a DVTK stadion? 😊
A végén a füttyszó azért volt, mert mindenki még-még-még hangulatban volt. Ja, és persze a nem profi szurkolók nem tudják, hogy nem illik alázni a legyőzött ellenfelet. Én is sajnáltam, hogy nem lett TD az az utolsó visszafutás, mert nem lehet azzal betelni, hogy élőben Pats TD-t látsz 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 423 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát éppen hogy megkönyörültetek sztem többünkön a Tippjáték kapcsán kösz Brady 😛
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Jones 6 sack 8 meccsen. Éljen éljen,csak így tovább!Joco
már csak a fal másik szélére is kell egy ilyesfajta "beast"...😊

több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Nagyon jót tett a szurkolók lelki világának, az tuti... 😀
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Jones 6 sack 8 meccsen. Éljen éljen,csak így tovább!

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Hiába na a londoni levegő és meccs remek kabala együtt.
A lényeg a győzelem, roppant jó volt nézni ezt a "sima" és "unalmas" meccset, az elmúlt hetek után, amelyen ilyen könnyed győzelmet arattunk. Pedig rosszul indult, de onnan beindult a henger és bedaráltuk a Ramst.
Több extra teljesítmény is volt, de csapatnak jár az elismerés. Remélem a sérülések nem komolyak.
Felszabadultan lehet menni a pihenőre és készülni a következő meccsekre.
Szép volt Fiúk!

Várom az élménybeszámolót az utazóktól és talán lesz magyarázat a fütyülésre ami érdekes volt a végén!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ezt a meccset kimondottan jó volt nézni (az 50 yardos Rams TD ellenére is)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
😀 A Pats-nek drukkolnyi jóóóóóó. Jön az eredmény, a szurkoló buldog és a jóóóókedv a felhőkig száááál (28-7 H1.... zsír). Brady a zseni, még Wes is jól keni és Gronk még a padon is sztááááár! Juhhééé!
ui: odaát a vizen, a Redskins a jégen de a Pittsburgnek a meze ami tiszta gáááz. :-P
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Tudjuk, hogy az RG poszt papíron, s gyakorlatilag is sokkal nehezebb, mint az LG poszt... nem véletlen, hogy Thomas előbbiben szenved, utóbbiban meg egész jól muzsikál.
Mankins és Vollmer egymás mellett überbrutál lenne futásblokkolás terén.

Mindenesetre kétlem, hogy Logant hosszabb távon el mernénk vinni Solder mellől. A TC-hez, preseasonhoz képest nagyon jól játszik a másodéves, de ebben szerintem a mellette lévők is erősen közreműködnek...
Gyulus
Pont ezért, miért lenne akkora probléma elvinni Solder mellől? A kérdés persze némileg költői, mert jó eséllyel 1-1-ben atlétikusabb DT-k bucira vernék Mankinst RG-ben. Csak akkor miért/mire kellett 10 millát kipengetni neki évente?DoM
Szerintem is megérne egy próbát. Thomas kifejezetten jó volt LG-ban, két egész meccset játszott s Solder se volt anyátlan árva mellette. Mankins meg hátha Waters mintájára (ugye, ő a KC-ben csak baloldalon játszott), ugyanolyan jó lenne RG-ban. Elméletileg ő a vész-vésztartalék LT-ben; akkor bírnia kellene atletikus DT-k ellen.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tudjuk, hogy az RG poszt papíron, s gyakorlatilag is sokkal nehezebb, mint az LG poszt... nem véletlen, hogy Thomas előbbiben szenved, utóbbiban meg egész jól muzsikál.

Mindenesetre kétlem, hogy Logant hosszabb távon el mernénk vinni Solder mellől. A TC-hez, preseasonhoz képest nagyon jól játszik a másodéves, de ebben szerintem a mellette lévők is erősen közreműködnek...
Gyulus
Pont ezért, miért lenne akkora probléma elvinni Solder mellől? A kérdés persze némileg költői, mert jó eséllyel 1-1-ben atlétikusabb DT-k bucira vernék Mankinst RG-ben. Csak akkor miért/mire kellett 10 millát kipengetni neki évente?
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Megjegyzem, az időjárás elég vacak, hideg van, néha esik, néha fúj, de ez kegyen legkisebb gondunk. Go Pats! 😊lucas
Itthon is. Csak Pats nélkül 😉

Do your job
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

D. Thomas azért LG poszton is produkált időnként érdekes dolgokat, nem egy minuszyardos futás jut az eszembe...
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
Udvozlet innen Londonbol😀
Valaki, aki mar volt a Wembleyben: lehet tabletet bevinni?Wyatt
milyen tablettát ?
😊

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Csak ötlet, de látva, hgy Donald Thomas vállalható játékot nyújt LG-ben, nem lehetne az elit, top guardként fizetett Mankinst átmozgatni RG-be akár hosszabbtávon?

Megnézném, a Solder, Mankins, Wendell, Connolly, Vollmer fal mellett, hogy a Solder, Thomas, Connolly/Wendell, Mankins, Vollmer leosztásban mire lennének képesek.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Chungról röviden csak annyit, hogy a 2010-es szezon első felében egyértelműen a csapat D MVP-je volt... aztán jött egy sérülés, relatíve gyorsan felépült, de azóta annak a domináns formának még a nyomát sem mutatja. Futás ellen jó, passz ellen azonban el van veszve.. ami nálunk nagyon nagy gáz, mert gyakorlatilag mind2 safety-nél elvárás, hogy szükség esetén 1-on-1, emberezve vegyenek fel slot WR-t vagy sebesebb TE-t.

Kétlem, hogy komolyabb szerződést nyomunk majd az orra elé, azonban egy LaRon Landry-féle 1 év, 3,65 milkásat szerintem a liga majd' harmada megadna neki.

Spikes-ban reménykedem, mintha lenne arra sansz, hogy az idei évet (a preseasont kivéve) nagyjából végig tudja játszani... Vollmer detto.
Akkor azonban már inkább őket kellene valamilyen úton-módon újraigazolni.

Spikes szvsz szükség esetén pótolható Hightowerrel (bár kár lenne érte), s jövőre még van szerződése.
Vollmer, amennyiben egészséges marad, top5 RT a ligában... szvsz kár lenne Brady utolsó szezonjait elfecsérelni azzal, hogy valami project OT (Cannon) vagy frissiben draftolt újonc védje jobbról...
több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat, igyekszünk jól buzdítani a csapatot a Wembleyben. Megjegyzem, az időjárás elég vacak, hideg van, néha esik, néha fúj, de ez legyen legkisebb gondunk. Go Pats! 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Nem hinném hogy gond lenne vele... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én ugyan még a régiben voltam, de focimeccsekre bármit beengedtek (kamera is). Koncertekre viszont semmit. Az NFL meccs szerintem az előbbi kategóriába esik. De ha nem, akkor elvileg a jegyeden fel kell lennie tüntetve, hogy mit nem vihetsz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Valaki, aki mar volt a Wembleyben: lehet tabletet bevinni?

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Valaki, aki mar volt a Wembleyben: lehet tabletet bevinni?

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Hörni,Chung,Gregory,Bolden,Scott,RasI,White=OUT

Tavon-DMC kezdő safety páros 😊Habi
Hogy találjuk pozitív dolgot is ebben. Megnézhetjük milyen teljes meccsen Wilson és Dennard, főként utóbbira vagyok kíváncsi, tőle sokat várok. FViktor93
Egyetértek veled, bár azért már-már röhej kategória hogy milyen porcelánbabák játszanak ebben a secben, és e mellé még harmatgyengék is. Dennard remélem azért beválik, meglássuk tényleg mit tud egy teljes 60 percnyi játékidő mellett, benne hiszek hogy egy jó Cb lehet NFL szinten, mondjuk én már lehet BB helyett inkább betoltam volna Arrington helyett is a kezdőbe, nála rosszabb úgyse lenne....manuszka86
Amilyen a formánk a sec-el, ha Dennard beválik, télen elítélik 5 év letöltendőre...
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan

Hogy találjuk pozitív dolgot is ebben. Megnézhetjük milyen teljes meccsen Wilson és Dennard, főként utóbbira vagyok kíváncsi, tőle sokat várok. FViktor93
Egyetértek veled, bár azért már-már röhej kategória hogy milyen porcelánbabák játszanak ebben a secben, és e mellé még harmatgyengék is. Dennard remélem azért beválik, meglássuk tényleg mit tud egy teljes 60 percnyi játékidő mellett, benne hiszek hogy egy jó Cb lehet NFL szinten, mondjuk én már lehet BB helyett inkább betoltam volna Arrington helyett is a kezdőbe, nála rosszabb úgyse lenne....

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173

Hogy találjuk pozitív dolgot is ebben. Megnézhetjük milyen teljes meccsen Wilson és Dennard, főként utóbbira vagyok kíváncsi, tőle sokat várok.
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
"...the top three cornerbacks look like rookie Alfonzo Dennard, four-year veteran Kyle Arrington and second-year player Sterling Moore."

Edelman time... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Dowling sérülései:

2012: IR (thigh)
2011: IR (hip, leg)
2010: Played only 5 games (left ankle fracture, hamstring pull and right knee injury)
2008: Hamstring and back injuries
High School: Broken hand and knee injury

Plus he pulled a hamstring at the combine.

ide kellene valami :epicfacepalm:DoM
Hihetetlen, hogy nincs egy ép porcikája sem. Terrence Wheatley a párja.

Do your job