New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igen, jogos. 😉2013-as 4+7. kör ment Tampába.BekiA 7. körös az jött Talib-al együtt.Proxi
több mint 13 éve
2013-as 4+7. kör ment Tampába.BekiA 7. körös az jött Talib-al együtt.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2013-as 4+7. kör ment Tampába.
több mint 13 éve
Jó hír nagyon!Majd arra kell figyelni, hogy ő és Dennard lehetőleg az offseason idejére időzítsék az esetleges elzárásaikat 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Én is. BB majd megneveli, vagy repül 😊BreakingEz komoly!
Schefter: Bucs traded CB Aqib Talib to New England. vassadi
Én mindenesetre örülök neki. 😊Schleck
több mint 13 éve
BreakingEz komoly!
Schefter: Bucs traded CB Aqib Talib to New England. vassadi
Én mindenesetre örülök neki. 😊
több mint 13 éve
Általában ismételték a játékot kivetítőn, persze volt, hogy technikásan inkább az international game vagy mitököm felirat forgott, az mondjuk kabaré voltGratula, biztos nagy élmény volt élőben látni a kedvenceket. 😊Ki volt írva minden, hogy hol jár a csapat, hanyadik kísérlet és mennyit kell még haladni.
Egy kérdés: Londonban hogy működött az eredményjelző? Amerikai módra, ment rajta a közvetítés folyamatosan, vagy a focimeccsekhez hasonlóan csak eredményt jelzett?peterk2005
Szavakkal el nem mondható milyen élmény volt belépni egy 80 ezres stadion blockjába. Nagyon jó helyen ültünk, teljesen más oldalról szemlélni az eseményeket, mint a TV-ből. Aki teheti, egyszer menjen ki, mert minden zsetont megér.Sztyopa
Amikor épp ismételtek, akkor látszott ott, hol tartanak, amikor nem, én nem láttam sehol, ez mondjuk elég szar volt

több mint 13 éve
Sztyopa
315
Gratula, biztos nagy élmény volt élőben látni a kedvenceket. 😊Ki volt írva minden, hogy hol jár a csapat, hanyadik kísérlet és mennyit kell még haladni.
Egy kérdés: Londonban hogy működött az eredményjelző? Amerikai módra, ment rajta a közvetítés folyamatosan, vagy a focimeccsekhez hasonlóan csak eredményt jelzett?peterk2005
Szavakkal el nem mondható milyen élmény volt belépni egy 80 ezres stadion blockjába. Nagyon jó helyen ültünk, teljesen más oldalról szemlélni az eseményeket, mint a TV-ből. Aki teheti, egyszer menjen ki, mert minden zsetont megér.
Why so serious?
több mint 13 éve
Martin az ST kivételével használható még valamire?Moore PS eligible, ha ne viszi el más csapat.
Moore remélem a PS-be vissza tud jönni!Sinisa
Martin elvileg ST játékosnak jött, Dennard lép előre CB-nek, tartalék meg Cole.
A secondary mélysége is csodálatos.
Más:
Egy erős WTF:
"Big day for special teams workouts at Gillette Stadium as the Patriots put some recognizable names through the paces.
Neil Rackers, Billy Cundiff and Graham Gano all came through as did punters Chas Henry and Ryan Donahue and long-snapper Bryce Davis." (Tom E. Curran)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
"DB Sterling Moore, one of the heroes of the AFC Championship game last January, has been released.Martin az ST kivételével használható még valamire?
To fill the spots that opened by the release of Moore and Bobby Carpenter on Tuesday, New England brought back two players who have been here before: LB Mike Rivera and DB Derrick Martin.
The team also released tight end Alex Silvestro from the practice squad." (Boston.com)Gogo
Moore remélem a PS-be vissza tud jönni!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
"DB Sterling Moore, one of the heroes of the AFC Championship game last January, has been released.To fill the spots that opened by the release of Moore and Bobby Carpenter on Tuesday, New England brought back two players who have been here before: LB Mike Rivera and DB Derrick Martin.
The team also released tight end Alex Silvestro from the practice squad." (Boston.com)
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Gratula, biztos nagy élmény volt élőben látni a kedvenceket. 😊Egy kérdés: Londonban hogy működött az eredményjelző? Amerikai módra, ment rajta a közvetítés folyamatosan, vagy a focimeccsekhez hasonlóan csak eredményt jelzett?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Kicsit megkésve ide is 😊Nagyon fasza volt, külön köszönet a fiúknak, hogy nem kellett újabb infarktust átélni (a repüléseket azért még szokom bőven 😀)
Nem lett volna az a pénz, hogy a meccs vége előtt elinduljunk haza (bár egy laza 15-20000 ember így is megtette, de ők valszeg londoniak voltak, akik egyik csapatnak sem szurkolnak
Az, aki elutazik egy csapat meccse miatt, az nem fg az alig 3 órából még lefaragni is, még a Rams-fanok sem (még akkor sem mentünk volna, ha éppen zacsira állunk, ki tudja, a jövőben látom-e még élőben pl Bradyt, de azt sem bántam, hogy Mallett is kapott lehetőséget, mégha parádésan geci hívásokat is kapott (két futás után passzolj harmadik és hosszúra egy csak passzra figyelő védelem ellen, és ha jól láttam már igencsak nem első számú elkapókkal (erre nem merek sokat feltenni, mert régen is volt (a védelemben viszont voltak vicces felállások, az fix), amúgy sem a legjobb már a szemem 😀), úgyhogy ő egyelőre belőhetetlen kategória (de nem baj, szokja csak a meccseket, ha már agyon vannak nyerve, szépen magyarosan
A végén a fújolás is azért volt. Kiment a nép, szolgák ki őket
Európában abszolút nem a másik csapat érdekeit nézi senki, egy Dortmund-drukker haverom mondta, hogy ő direkt szereti, ha nem áll le a csapat, és hajt tovább, mert az a lényeg, hogy a szurkoló legyen kiszolgálva, aki kimegy a meccsére, az senkit nem érdekel, hogy a másik csapat hogyan érzi magát. Tegyen ellene, aztán jóvan
Szal én abszolút nem lepődtem meg, bár az int visszahordásnál lefekvés tetszett mégis valamiért (ettől függetlenül egy fg-t bepróbálhattunk volna, meg legalább nem két incomple marad meg Mallettnél, most ha dob egy intet, akkor sincs semmi, de legalább edződik)
Szal nagyon jó volt így, ahogy volt, bár valszeg leszedős, újramegnézős lesz, mert azért hátulról nem minden volt egyből követhető, még visszajátszás gyors nézésével sem

több mint 13 éve
Adalék a Brady-Lloyd chemistry-hez:"Brandon Lloyd has 49 targets when lined up as the furthest left receiver, which is the most in the league. On those targets, Lloyd has 29 catches for 314 yards." (PFF)
Plusz a mélységi passzok:
(ha mélységi passz a 15 yardon túli távolság a LoS-tól)
69 passz ment Lloyd felé, ebből 24 volt deep a fenti értelemben.
5 darab 20+ yardos elkapása volt, ami nem valami sok, tekintve, hogy Gronkowski nyolcat hozott össze ugyanebből.
több mint 13 éve
Azért én bízom abban, hogy a Brady-Lloyd duó lassan ki fog alakulni. A Moss-éra után nem igazán volt kire lövöldözni a hosszúkat, így valszeg edzésen sem a mélységi átadások gyakorlása volt a prioritás. Ellenben azzal nagyon jól gazdálkodtak, ami volt.
több mint 13 éve
Erről már az előző hetekben is ment az agytorna más Pats fórumokon. Azt az álláspontot érzem elfogadhatónak, hogy a Lloyd, mint mélységi célpont elvárás inkább szól a Moss után keletkezett űr betöltése utáni vágynak, mint a realitásoknak. Lloyd a vonalmenti játékával pont annyira tudja szélesíteni a Pats passzjátékának a repertoárját, mintha 30-40 yardos passzokat kapkodna le az égből. Ehhez vegyük hozzá, hogy Brady hosszú passzai jó ideje kb. a szélrózsa minden irányába szállnak, és csak véletlenül találnak saját embert. Gronkra fel lehet lőni néha egyet, hogy hátha ő le tudja vadászni, de nekem speciel ez nem hiányzik túlzottan.Nem tudom, nem sok olyan deep passzra emlékszem amikor Lloyd volt a hibás. Általában Brady dobbja túl röviden, vagy hosszan. Szerintem lesz még olyan meccs amikor Lloyd lesz a meccs nyerő emberünk. Viszont ezektől függetlenül nagyon tudnék örülni egy Wallace féle mélységi szörnynek. FViktor93Lloyd-ot most bántani nem épp szép, hiszen volt két TD-je, de semmivel nem látom többnek, mint egy fiatalabb Branch-t. Nekem nem töltötte be azt az űrt, amit egy mélységi célpont hiánya jelent.LordTamasÉn úgy emlékszem, hogy majdnem minden meccsen megy felé néhány mélységinek szánt passz, csak sajnos azok általában incomplete-ek.
Nincs valahol erre statisztika (ki felé hány passz megy és milyen mélyre)?Gogo
Lloydnál arra is elég gondolni, hogy Kyle Orton volt az irányítója karrier évében a Broncosnál, aki híresen nem lát a messzeségben és a rövid, középtávoli passzjáték volt JMD idején is az ereje.
több mint 13 éve
Ennek is örülhetünk: A csapat rendben megérkezett Bostonba.
Do your job
több mint 13 éve
Nem tudom, nem sok olyan deep passzra emlékszem amikor Lloyd volt a hibás. Általában Brady dobbja túl röviden, vagy hosszan. Szerintem lesz még olyan meccs amikor Lloyd lesz a meccs nyerő emberünk. Viszont ezektől függetlenül nagyon tudnék örülni egy Wallace féle mélységi szörnynek.Lloyd-ot most bántani nem épp szép, hiszen volt két TD-je, de semmivel nem látom többnek, mint egy fiatalabb Branch-t. Nekem nem töltötte be azt az űrt, amit egy mélységi célpont hiánya jelent.LordTamasÉn úgy emlékszem, hogy majdnem minden meccsen megy felé néhány mélységinek szánt passz, csak sajnos azok általában incomplete-ek.
több mint 13 éve
Nem tudom, nem sok olyan deep passzra emlékszem amikor Lloyd volt a hibás. Általában Brady dobbja túl röviden, vagy hosszan. Szerintem lesz még olyan meccs amikor Lloyd lesz a meccs nyerő emberünk. Viszont ezektől függetlenül nagyon tudnék örülni egy Wallace féle mélységi szörnynek.Lloyd-ot most bántani nem épp szép, hiszen volt két TD-je, de semmivel nem látom többnek, mint egy fiatalabb Branch-t. Nekem nem töltötte be azt az űrt, amit egy mélységi célpont hiánya jelent.LordTamasÉn úgy emlékszem, hogy majdnem minden meccsen megy felé néhány mélységinek szánt passz, csak sajnos azok általában incomplete-ek.
több mint 13 éve
Lloyd-ot most bántani nem épp szép, hiszen volt két TD-je, de semmivel nem látom többnek, mint egy fiatalabb Branch-t. Nekem nem töltötte be azt az űrt, amit egy mélységi célpont hiánya jelent.LordTamasÉn úgy emlékszem, hogy majdnem minden meccsen megy felé néhány mélységinek szánt passz, csak sajnos azok általában incomplete-ek.
Nincs valahol erre statisztika (ki felé hány passz megy és milyen mélyre)?
több mint 13 éve
Majdnem tökéletes meccs volt. Lehetne hibákat keresni, de ilyenkor felesleges.
több mint 13 éve
Először is nagy irigykedés azok felé, akik ki tudtak menni. Nekem nagyon tetszett a tv-n keresztül is, hogy nem mentek haza korábban a szurkolók, sőt, kifütyülték a térdelést. Ez hiányzik a bostoni közönségtől, tavaly a Denver elleni PO meccs 4-ik negyedében mindenki hazament. A meccsről: az elmúlt 20 alapszakasz meccse közül a tegnapi volt szerintem a legegyértelműbb. A támadók megállíthatatlanok voltak, a védelem végre összekapta magát az első drive után, a spec team meg nem hibázott. Komolyan furcsa érzés volt úgy fordulni a negyedik negyedre, hogy csak a sérülések miatt aggódtam.
A támadókkal kapcsolatban:
A Rams védelme nem kispályás, mégis úgy mostuk le őket, mintha ott sem lennének.
Szembemenve sok elemzéssel és szurkolói véleménnyel, bennem megint megerősödött, hogy ez az offense egyáltalán nem Hernandezről szól. Nyáron ment a hype, meg a sérülés után a szomorkodás, de Hörni messze Gronk és Welker mögött van véleményem szerint.
Lloyd-ot most bántani nem épp szép, hiszen volt két TD-je, de semmivel nem látom többnek, mint egy fiatalabb Branch-t. Nekem nem töltötte be azt az űrt, amit egy mélységi célpont hiánya jelent.
Védelem: végre. Amatőr szurkolói fejjel elég érthetetlen, hogy miért nem blitzeltünk eddig többet, mikor a DB-k úgysem tudnak levédekezni senkit, lehetnek 7-en hátul. Most ment rögtön pár blitz a második driveban, ki is zökkentettük Bradford-ot. Összességében nagyon tetszett a játékunk. Szegény Arrington... Miután kiesett, nem kaptunk pontot.
több mint 13 éve
Jóskának szeretettel a ánaterdimenzsönbe!BRADY! BRADY! COOL!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak