New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Alfonzó ártatlan 😊jjncaa
Hol olvastad?
Szerintem annyi a mai hír, hogy ő maga nem vallotta magát bűnösnek. A következő tárgyalási napot (még) nem tűzték ki.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jippí, csempiönsip

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 893 — no es importante
Alfonzó ártatlan 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Ezt kicsit erősnek érzem: http://www.funnyordie.com/videos/2fbed587d7/tom-brady-s-wicked-accent

😀szaba
rohadt nagy. 😀

inkább ez a frizura, mint a Bieber.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ezt kicsit erősnek érzem: http://www.funnyordie.com/videos/2fbed587d7/tom-brady-s-wicked-accent

😀szaba
"Matt Damon, shame on you..."
nekem bejött, mondjuk ezt a frizurát nagyon nem kellene erőltetni😊
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 307

😀
több mint 13 éve
Na az offense találgatáshoz egy kis segítség: Gonzalezt elküldtükzolika26
Na mondjuk szerintem vele kb senki nem számolt 😊

több mint 13 éve
Csabiii New England Patriots 198
Kellett a hely a TE Nick Melillo-nak 😂
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
legalább nem sérült meg

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Na az offense találgatáshoz egy kis segítség: Gonzalezt elküldtük

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Projected Role: The common line of thinking for Patriots fans when it comes to projecting Dont'a Hightower role in the defense is this: Where the heck does he fit? I don't think that necessarily matters too much. While I think that he will develop a defined role at some position over the course of the early years of his career, as a rookie, he'll be able to play a variety of different roles. I think his best fit will be at SILB in the 3-4, but with Brandon Spikes being the primary option at that spot, I think Hightower's snaps will be limited there. I think Hightower can also be a fit at either outside linebacker spot in the 3-4. In the 4-3, Hightower's best two positions will be at the "mike" and "sam" spots. In that scenario, Jerod Mayo will play the "will" while Spikes plays the middle, and Hightower plays the "sam." Hightower could also play a pinch as a sub-package or 4-3 pass rushing end. Overall, Patriots fans should probably stop trying to think of Hightower as a player who can fit into one position. Instead, they should see Hightower as an impact player who can play whatever role needed of the Patriots, likely in a role that will get him a lot of snaps from day one."

(PatsPulpit

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
A USA Todayben elemezték az offseason szerepléseit a csapatoknak. A Bills és a Pats A minuszt kapott, a Jets C minuszt.

Azért ezeket a sorokat olvasva nagyon kíváncsi leszek, h mit fog tudni produkálni a Bills jövőre:
- kipukkadnak néhány fontos meccs után;
- tavalyi Eagles effektus;
- AFC East title;

Egy Bills PO szerepléssel azért kiegyeznék, ha emellett sikerül kisöpörni őket az alapszakaszban és nem kapunk ki tőlük a PO-ban sem.

A játékosállomány még önmagában nem ér ugyan sokat, de azért félelmetesen hangzik ez a D....

Buffalo Bills (A-): Boldness is the byword of Buffalo's offseason. GM Buddy Nix sprung for $100 million to lure DE Mario Williams, the best free agent defender available. By also adding DE Mark Anderson, the Bills now arguably own the AFC's best defensive line with DTs Marcell Dareus and Kyle Williams bracketed by the newcomers. Nix also invested in his own stars, securing WR Stevie Johnson and RB Fred Jackson with new deals. First-round CB Stephon Gilmore headlined the draft and should tighten up the air defense in conjunction with the beefed-up pass rush -- beware, Tom Brady. The team is counting on enormous second-round T Cordy Glenn (6-6, 345 pounds) to lock down QB Ryan Fitzpatrick's blind side. If it all jells -- and that will require consistency from Fitzpatrick and a healthy Jackson -- Buffalo could break its 12-season playoff drought, the league's longest active streak.
több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
Nagyon korai spekulálni, de a múlt heti OTA riportokban volt egy olyan félmondat, hogy Jermaine Cunninghamet Wilfork segítette leverage témakörben a pozíciós edzések során. Ez mondjuk a 4-tagú védőfal irányába billentheti a mérleg nyelvét.

Végső soron mindegy is a séma, hogy 34 v. 43 a sok sub felállás miatt inkább az a kérdés, hogy lesz-e 335 nickel. Legfontosabb, hogy végre találjon a stáb Wilfork mellé egy playmaker belső falembert; túl sok jelölt persze nincs erre a szerepre, de hátha Fanane bevállik, vagy Pryor egészséges lesz.DoM
Esetleg Kyle Love?! az előző idényben egész jó volt Wilfork mellett!
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nagyon korai spekulálni, de a múlt heti OTA riportokban volt egy olyan félmondat, hogy Jermaine Cunninghamet Wilfork segítette leverage témakörben a pozíciós edzések során. Ez mondjuk a 4-tagú védőfal irányába billentheti a mérleg nyelvét.

Végső soron mindegy is a séma, hogy 34 v. 43 a sok sub felállás miatt inkább az a kérdés, hogy lesz-e 335 nickel. Legfontosabb, hogy végre találjon a stáb Wilfork mellé egy playmaker belső falembert; túl sok jelölt persze nincs erre a szerepre, de hátha Fanane bevállik, vagy Pryor egészséges lesz.
több mint 13 éve
A 3-4 talán abból a szempontból is jobb lenne, hogy több hely lenne a 3 ILB-nek rotálni, csak akkor megint kezdődhetne az OLB vadászat.Gogo
Na ezt most komolyan nem értem
Van Ninko, aki pazarul lehozza az erős oldalt, egy tehát már adott volt, mögötte még ez a szerencsétlen Cunni is elég cserébe, a másik oldalra hoztuk Scottot, aki simán tudná szerintem hozni Neo játékát. Már önmagában ez sem lett volna szerintem szar, de most draftoltunk egy elsőkörös pass rushert, meg a 3.-ban egy még jobbat. Ja, és Magastorony is ki tud menni szélre, ha nagyon kéne
Szóval, melyik helyre, minek, kit?Wyatt
Hightower, Jones és Bequette még egy snapet se játszott (előbbinél kíváncsi vagyok, melyik posztra tervezi inkább a stáb), Scott sem atombiztos.
Én inkább szkeptikus vagyok, de azért bízom benne, hogy rámcáfolnak.Gogo
És mit tud még csinálni egy csapat azon kívül, hogy két magasan húzott emberrel erősít meg egy darab posztot? Vagy most adjunk minden pickünket kész játékosokért? Volt egy kifejezetten erős kezdőnk, a másik oldalra meg hoztunk két magasan jegyzett tehetséget, meg egy a sérülése előtt hasznos embert. Megjegyzem egyik drafton lévő sem szerepelt az NFL-ben egy snapet sem, mégis évről évre jönnek eléggé kiemelkedő játékosok 😛 De persze értem, hogy érted, meg bizonyítsanak is szépen előbb, aztán lehet majd örülni, de ennél többet a csapat nem tehetett szerintem ebben az offseasonben, hogy OLB-k után kellene kutatgatni a továbbiakban (illetve akkor minek rájuk költöttük el az értékes pickeket, hogy aztán mások után kutakodjunk)
Andre Carter mennyiben segítené a hibrideskedést? Inkább a sima 4–3-at (mondjuk lehet, hogy lemaradtam róla tegnap, de visszaigazoltuk egyáltalán?)
Vince meg szerintem mindenhol jól érzi magát, de én magam részéről jobban örülnék a 3–4-nekWyatt
Tavaly Carter sérülése után álltunk át a 3-4 base D-re, mivel nem volt rajta kívül senki, aki "főállásban" le tudta volna nyomni a 4-3 RE posztot (Neo ugye futás ellen nem bírná)... ez mostanra sem változott..Gyulus
Max úgy tudom értelmezni ezt a választ (már ha ez az), hogy te a 3–4-et veszed nálunk alapnak, és Carterrel lehet majd 4–3-azni. Mondjuk itt a „főállás” érdekes kör, tekintve, hogy kb a fél meccsen nem lép pályára 😀
VW-nél érdemes utánaolvasni a statoknak... nem véletlen, h szezon végére emberelte meg magát, iszonyat feszik neki a 2-gap 3-4 NT szerepkör... ő ebben a pozícióban elít.Gyulus
3–4-ben a legjobb, talán az egész mezőnyben, de 4–3-ban sem gyenge láncszem

több mint 13 éve
Andre Carter mennyiben segítené a hibrideskedést? Inkább a sima 4–3-at (mondjuk lehet, hogy lemaradtam róla tegnap, de visszaigazoltuk egyáltalán?)
Vince meg szerintem mindenhol jól érzi magát, de én magam részéről jobban örülnék a 3–4-nekWyatt
Tavaly Carter sérülése után álltunk át a 3-4 base D-re, mivel nem volt rajta kívül senki, aki "főállásban" le tudta volna nyomni a 4-3 RE posztot (Neo ugye futás ellen nem bírná)... ez mostanra sem változott..

VW-nél érdemes utánaolvasni a statoknak... nem véletlen, h szezon végére emberelte meg magát, iszonyat feszik neki a 2-gap 3-4 NT szerepkör... ő ebben a pozícióban elít.
több mint 13 éve
A 3-4 talán abból a szempontból is jobb lenne, hogy több hely lenne a 3 ILB-nek rotálni, csak akkor megint kezdődhetne az OLB vadászat.Gogo
Van Ninko, aki pazarul lehozza az erős oldalt, egy tehát már adott volt, mögötte még ez a szerencsétlen Cunni is elég cserébe, a másik oldalra hoztuk Scottot, aki simán tudná szerintem hozni Neo játékát. Már önmagában ez sem lett volna szerintem szar, de most draftoltunk egy elsőkörös pass rushert, meg a 3.-ban egy még jobbat. Ja, és Magastorony is ki tud menni szélre, ha nagyon kéne
Szóval, melyik helyre, minek, kit?Wyatt
Hightower, Jones és Bequette még egy snapet se játszott (előbbinél kíváncsi vagyok, melyik posztra tervezi inkább a stáb), Scott sem atombiztos.
Én inkább szkeptikus vagyok, de azért bízom benne, hogy rámcáfolnak.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mindenképp 4-3 mert ugy a 3 LB pipa 2DT is elvileg ha Love folytatja a fejlődését és sztem Jones-nak is talán jobban feküdne a 4-3.
több mint 13 éve
Szóval, melyik helyre, minek, kit?

több mint 13 éve
A 3-4 talán abból a szempontból is jobb lenne, hogy több hely lenne a 3 ILB-nek rotálni, csak akkor megint kezdődhetne az OLB vadászat.

több mint 13 éve
Waters visszatérte esetén olyan depth lesz az OL-ben, hogy csak na... Koppennek egyébként szvsz majd' 100%-ék, hogy meszeltek, mert ha nem tudja beelőzni Connolly-t, akkor tutira nem tartjuk meg (csak C poszton bevethető). Gallery meg biztos vésztartalék, ha Mankins nem épülne fel/Waters mégis visszavonulna

WR posztról az első OTA-ról jó hírek jöttek Lloyd kapcsán, vele valószínűleg tényleg meglesz a mélységi célpont (pedig voltak sebesebb elkapóink is mostanság)... Ocho továbbra is szerencsétlenkedik, a playbookot szvsz még mostanra sem tudta megtanulni.
Stallworth sebessége állítólag elég keményen megkopott, ha ez így marad... akkor elég esélytelen a srác, Gaffney-t legfeljebb ezen a téren tudná ugye megverni.

A DL jelenleg 4-es felállásban gyakorol, mondjuk ilyen korán ez még nem jelent semmit...
Ninko-Love-Wilfork-Scott jelenleg az első egység.... Andre Carterrel kiegészülve megint lehetne hibrideskedni... (más kérdés, hogy a 4-3 épp Vincenek nem fekszik és tisztességes UT sincs a csapatban)

a harc persze folyik BJGE snapjeiért is, kezdésként Vereen > Ridley, legalábbis az edzésen kapott snap-számot tekintve.Gyulus
Parádés húzás lenne pár nappal azután, hogy új szerződést adtunk neki 😀
Vince meg szerintem mindenhol jól érzi magát, de én magam részéről jobban örülnék a 3–4-nek

több mint 13 éve
Waters visszatérte esetén olyan depth lesz az OL-ben, hogy csak na... Koppennek egyébként szvsz majd' 100%-ék, hogy meszeltek, mert ha nem tudja beelőzni Connolly-t, akkor tutira nem tartjuk meg (csak C poszton bevethető). Gallery meg biztos vésztartalék, ha Mankins nem épülne fel/Waters mégis visszavonulna

WR posztról az első OTA-ról jó hírek jöttek Lloyd kapcsán, vele valószínűleg tényleg meglesz a mélységi célpont (pedig voltak sebesebb elkapóink is mostanság)... Ocho továbbra is szerencsétlenkedik, a playbookot szvsz még mostanra sem tudta megtanulni.
Stallworth sebessége állítólag elég keményen megkopott, ha ez így marad... akkor elég esélytelen a srác, Gaffney-t legfeljebb ezen a téren tudná ugye megverni.

A DL jelenleg 4-es felállásban gyakorol, mondjuk ilyen korán ez még nem jelent semmit...
Ninko-Love-Wilfork-Scott jelenleg az első egység.... Andre Carterrel kiegészülve megint lehetne hibrideskedni... (más kérdés, hogy a 4-3 épp Vincenek nem fekszik és tisztességes UT sincs a csapatban)

a harc persze folyik BJGE snapjeiért is, kezdésként Vereen > Ridley, legalábbis az edzésen kapott snap-számot tekintve.
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Brian Waters will play for Patriots in 2012Wyatt
Szuper hír! Ennek örülök!

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez igazán jó hír!!! :cool:
több mint 13 éve
HanSolo New England Patriots 651
Legalább a fal miatt nem kell izgulni. Waters-szel már rendben lesz.
Marad achilles saroknak a defense. Vagy (véletlenül)elfogadható lesz vagy szar.