New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8292f9a1/article/dallas-clark-works-out-for-new-england-patriots?module=HP11_headline_stackDallas Clark workout nálunk...
mondom, átállunk a 3 TE, 1 FB, 1 WR felállásokra
kár hogy épp egy blokker TE kell
több mint 13 éve
erre nem tér ki a cikk, de szerintem mostmost már Dennard is aláírt. 4 évre szól a szerződésHabiMost kezdődik a szerződés vagy amikor majd szabadul?zinedine5
http://www.nationalfootballpost.com/Patriots-reach-deal-with-Dennard.html

JT Daniels fan
több mint 13 éve
most már Dennard is aláírt. 4 évre szól a szerződésHabiMost kezdődik a szerződés vagy amikor majd szabadul?
több mint 13 éve
most már Dennard is aláírt. 4 évre szól a szerződés

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Draftoltjaink közül valaki kapott már szerződést?GhostLeadEddig Wilson és Ebert

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Draftoltjaink közül valaki kapott már szerződést?
több mint 13 éve
De. Pont arról volt szó, hogy ha 3 év 20-22 lett volna, akkor elfogadja.
több mint 13 éve
Szvsz Wes butaságot követett el, amikor visszautasította a 3 éves 24 milliós ajánlatot. tomi-tomiAz nem egy 2 év 16 M ajánlat volt?! Lusta vagyok most visszalapozni 15-20 oldalt, de asszem pont azért utasította vissza, mivel a két évet kevésnek tartotta.
több mint 13 éve
Teljesen egyetértek veled. Ha valaki megérdelné a nagy szerződést, az Welker. Tökéletes Patrióta....Szándékosan érzelemmentesen próbálom megközelíteni, noha én is imádom a játékát.
De egy csapat elsősorban a szurkolókból él (persze nem elsősorban az én két mezem és néhány pólóm, pulóveremből, meg a két subway szendvicsből, amit a reklámok miatt elfogyasztottam), és Welker anyagi megbecsülésének szerintem a szurkolók többségét kiszolgáló lépés oldala is lett volna.
.... de Wes az elmúlt évben többet tett le az asztalra, mind bármelyik WR a ligában, Megatront kivéve.LordTamas
Nincsenek érdemek (sajnos?). Jövőbeni potenciál van, csak ez számít. Ezt természetesen múltbéli eseményekből, eredményekből próbálják belőni, a múltnak ennyi szerepe van. Wes esetében a Pats jól mérte fel a potenciált, amikor leszerződtette. Ezért érezhetjük úgy, hogy "ingyen" játszott. De a csapat szempontjából a FO pompás munkát végzett: harmad-negyed áron vásárolt kiemelkedő teljesítményt. Elég nagy butaságot követnének el, ha ennek a haszonnak egy részét most visszajuttatnák WW-nek. Ugyanis azt a hasznot elköltöttük: TB, VW, Mankins szerződésére például, a két SB részvételre stb.
Szvsz Wes butaságot követett el, amikor visszautasította a 3 éves 24 milliós ajánlatot. A tag aláírásával (értelmezzük gesztusként, a saját tárgyalási pozíció gyengítésének) újra lehetőséget teremtett, hogy egy hasonló ajánlatot tehessen a Pats FO minden rossz érzés nélkül.
Az amerikai foci szurkolótábora hozzá van szoktatva, hogy az off season a kőkemény üzletről szól. Nekünk kell eldobni az érzelmi beállítódásunkat ebben az időszakban. Szurkolni szeptembertől (jó esetben) február elejéig lehet.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Nagyon remélem, hogy megússza börtön és eltiltás nélkül, mert nagyon tehetséges játékos, és szvsz nagy erősítés lenne a secondarynek 1-2 éven belül.Denardról mi az uccsó hír? Hűvösön van?ThundersNFL(Még) Nem. Nem élt az előzetes meghallgatás lehetőségével (15-ére volt kitűzve), 30-án lesz az első tárgyalás. Lehetséges maximális büntetés öt év és 10 ezer dollár pénzbüntetés.tomi-tomi
több mint 13 éve
Denardról mi az uccsó hír? Hűvösön van?ThundersNFL(Még) Nem. Nem élt az előzetes meghallgatás lehetőségével (15-ére volt kitűzve), 30-án lesz az első tárgyalás. Lehetséges maximális büntetés öt év és 10 ezer dollár pénzbüntetés.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Denardról mi az uccsó hír? Hűvösön van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
OFF:Elvesztett Superbowl ide vagy oda, annyira nem kell sajnálni Tommy-boyt. Ha "Bradying" után felnéz, ezt látja:
http://sportarazzi.postr.hu/gisele-bundchen-homokos-feneke-a-vogue-cimlapjan
több mint 13 éve
most, hogy aláírta a tendert biztosított magának nem kevés lóvét. Akár csak 1 évre, akár többre. Hiszen van még bőven idejük megegyezni egy hosszútávú szerződésben. Én is nagyon szeretem Welkert, teljes mértékben megérdemli azt a 9,5 millió dollárt is, vagy kapjon amennyit kap egy hosszú távú szerződés részeként. Ha meg nem lesz szerződés, kap 9,5 milliót idén, jövőre nem hiszem, hogy újra rátennék az emelkedett értékű taget, lehet elmegy, és ha valahova elmegy akkor azt szintén nem olcsón fogja megtenni. Welker ezzel az aláírással magát hozta jó helyzetbe.Nekem csak az nem tetszett, hogy elsütötte ezt az "i have 9.5 million reasons not to miss any games"
szó nem volt arról, hogy ááá én mennyire szeretem a játékostársakat az edzőket meg a csapatot
az üzlet az üzlet

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Teljesen egyetértek veled. Ha valaki megérdelné a nagy szerződést, az Welker. Tökéletes Patrióta. Nekem is, Brady mellett Welker az, aki miatt meg tudnék szeretni egy másik csapatot, ha eligazolna.Ez egyáltalán nem így van.I signed my tender today. I love the game and I love my teammates! Hopefully doing the right thing gets the right results. #leapoffaithWyatt"i have 9.5 million reasons not to miss any games"
hülye lett volna nem aláírni, amikor 3 milliót átlagolt az utóbbi éveibenHabi
Oké, jól hangzik, nagy lóvé, meg minden. Csak Welkernek még nem jött össze a nagy szerződés, amiért minden játékos hajt. Most kell ezt megszereznie. És azzal, hogy nem írja alá a tendert egészen jó alkupozícióban volt a csapattal szemben, hiszen Brady után talán az O legfontosabb pontjáról beszélünk... Welker viszont igazi csupaszív játékos (persze lehet, hogy itt millió tényező játszik közre, az ügynökétől elkezdve az, hogy régi-új O coordinátor van a csapatnál és sokkal nehezebben lehet edzéseket kihagyni), aki nem tudja azt csinálni, amit Mankins 1-2 éve (7 meccset hagyott ki talán, míg végül megkapta a szerződését). És most egy borzasztó kockázatot vállalt, mert ha ne adj isten történik vele valami, vagy halványabb lesz az új rendszerben, akkor nagyon súlyos dollármillióktól esik el, pedig bőven megszolgálta az elmúlt néhány évben.
Én elfogult vagyok, nagyon szeretném, hogy rendesen megfizessék a fenébe is.
Nagyon kevés olyan játékos van a keretben, akit annyira kedvelek, hogy egy másik csapatban is ugyanúgy szurkolnék neki. Wes ilyen.FeGa
Személyes megjegyzés, hogy számomra kicsit romlott a Pats megítélése azután, hogy nem adtak Wes-enk rendes szerződést. Nyilván vannak pénzügyi, csapatépítési okai ennek, és bizonyos szempontból logikus is lehet. De egy csapat elsősorban a szurkolókból él (persze nem elsősorban az én két mezem és néhány pólóm, pulóveremből, meg a két subway szendvicsből, amit a reklámok miatt elfogyasztottam), és Welker anyagi megbecsülésének szerintem a szurkolók többségét kiszolgáló lépés oldala is lett volna. És nem, nem akarom, hogy Faulk fusson, meg Bruschi játszon Mayo helyett, de Wes az elmúlt évben többet tett le az asztalra, mind bármelyik WR a ligában, Megatront kivéve.
több mint 13 éve
Pedig szerintem igaza van Habinak ( nem mellesleg, maga Wes Welker nyilatkozta ezt ).Ez egyáltalán nem így van.I signed my tender today. I love the game and I love my teammates! Hopefully doing the right thing gets the right results. #leapoffaithWyatt"i have 9.5 million reasons not to miss any games"
Oké, jól hangzik, nagy lóvé, meg minden. Csak Welkernek még nem jött össze a nagy szerződés, amiért minden játékos hajt. Most kell ezt megszereznie. És azzal, hogy nem írja alá a tendert egészen jó alkupozícióban volt a csapattal szemben, hiszen Brady után talán az O legfontosabb pontjáról beszélünk... Welker viszont igazi csupaszív játékos (persze lehet, hogy itt millió tényező játszik közre, az ügynökétől elkezdve az, hogy régi-új O coordinátor van a csapatnál és sokkal nehezebben lehet edzéseket kihagyni), aki nem tudja azt csinálni, amit Mankins 1-2 éve (7 meccset hagyott ki talán, míg végül megkapta a szerződését). És most egy borzasztó kockázatot vállalt, mert ha ne adj isten történik vele valami, vagy halványabb lesz az új rendszerben, akkor nagyon súlyos dollármillióktól esik el, pedig bőven megszolgálta az elmúlt néhány évben.
Nagyon kevés olyan játékos van a keretben, akit annyira kedvelek, hogy egy másik csapatban is ugyanúgy szurkolnék neki. Wes ilyen.FeGa
Én azt gondolom, hogy ezekben a szituációkban egyértelműen a csapatok vannak kedvezőbb alkupozícióban. Nem véletlen, hogy nem sűrűn fordul elő olyan, hogy egy tagelt játékos nem írja alá a tendert és holdoutol egész évben. Wes Welker egy súlyos sérülésből jött ki tavaly, sokak véleménye szerint már észrevehető, hogy veszített a legendás fürgeségéből + eddig nem igazán kereste magát halálra ahhoz képest, hogy zseniális játékos a maga posztján. Érthető, hogy úgy érzi most jött el az ideje annak, hogy a teljesítményeihez méltó fizetést megkapja. Senki nem dob ki szerintem 9,5 millió dollárt az ablakon a bizonytalanért. Egy év holdout esetén a semmi fizetés mellett a piaci értéke is csökkenne szvsz. Arról nem is beszélve, hogy a roster helyekért a csapat igen komoly versenyhelyzetet teremtett az elkapók között.
Do your job
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez egyáltalán nem így van.I signed my tender today. I love the game and I love my teammates! Hopefully doing the right thing gets the right results. #leapoffaithWyatt"i have 9.5 million reasons not to miss any games"
Nagyon kevés olyan játékos van a keretben, akit annyira kedvelek, hogy egy másik csapatban is ugyanúgy szurkolnék neki. Wes ilyen.
több mint 13 éve
Én még fel is töltöttem a zinternetre. 😀http://articles.nydailynews.com/2008-11-10/sports/17911259_1_pats-matt-cassel-jetsAz nem AD-volt?!AD még a Jets ellen vitte le parádésan jól mondod, de Pryor már amikor Vikings-irányító volt, akkor baszott rá egy rohadt nagyot, kapott is érte büntitWyatt
Bennem egy olyan kép maradt meg, amikor - szerintem AD - maga alá temeti, az épp Jets mezt viselő Favre-papát.
Pats drukkerként bevallom őszintém nem viselt meg, h egy defense játékosunk földbe gyalulta az ellenfél irányítóját 😂 😂 😛
Aztán persze ez nem zárja ki, h Pryor is elkövetett ilyet, akár a Jets, akár a Vikes ellen :cool:Rule
Ebből a képből nekem régen sig-em is volt. 😀Sinisa
http://videa.hu/videok/sport/ad-on-favre-nfl-hvWeEK9Yr0ZlmWYC
több mint 13 éve
http://articles.nydailynews.com/2008-11-10/sports/17911259_1_pats-matt-cassel-jetsAD még a Jets ellen vitte le parádésan jól mondod, de Pryor már amikor Vikings-irányító volt, akkor baszott rá egy rohadt nagyot, kapott is érte büntitWyattSzerintem a szerződése lejártával vissza fog vonulni. Mellesleg én nem is szeretném, hogy szerencsétlen széttörjék mint Favre papát. Sosem felejtem el mikor az öreget Pryor belegyalulta a földbe...nDRoAz nem AD-volt?!
Bennem egy olyan kép maradt meg, amikor - szerintem AD - maga alá temeti, az épp Jets mezt viselő Favre-papát.
Pats drukkerként bevallom őszintém nem viselt meg, h egy defense játékosunk földbe gyalulta az ellenfél irányítóját 😂 😂 😛
Aztán persze ez nem zárja ki, h Pryor is elkövetett ilyet, akár a Jets, akár a Vikes ellen :cool:Rule
Ebből a képből nekem régen sig-em is volt. 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
I signed my tender today. I love the game and I love my teammates! Hopefully doing the right thing gets the right results. #leapoffaithWyatt"i have 9.5 million reasons not to miss any games"
hülye lett volna nem aláírni, amikor 3 milliót átlagolt az utóbbi éveiben

JT Daniels fan
több mint 13 éve
I signed my tender today. I love the game and I love my teammates! Hopefully doing the right thing gets the right results. #leapoffaith

több mint 13 éve
Állítólag Welker aláírta a franchise tendertszerk: Ő is megerősítette

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Így már beugrik az eset, valahogy ez nem maradt meg annyira a tudatomban, mint egy AD-ről készített fotó, amit asszem valaki a pats.hu-n, vagy itt belinkelt.Az egy kemény, szép szerelés volt! 😊
Kár érte, h a sisak tetejével ütközött Pryor, amúgy kemény, de szép szerelés lett volna.
Remélem Brady marad a 31 legyőzött NFL csapatnál. Ahhoz, hogy Brady 32 csapatot győzzön le, el kellene igazolnia a Patsből.
Amit ugye nem szeretnénk 😛
Ha ezeken játszott Brady, akkor már csak a Pats-et nem győzte le...remélem nem is fogja :o :oRule
Nem szeretnénk, egyáltalán nem. De a mai cikk alapján TB agyában teljesen benne van, hogy ez egy (alacsony valószínűségű, de) lehetséges opció. Elfogadja, hogy BB-nek a mindenkori legjobb teljesítmény kell, ő sokáig szeretne játszani; a két elvárás között keletkezhet gap.
több mint 13 éve
Teljesen jogtalanul! 😊 (A meccsen nem, csak utána pénzbüntetést. Emlékeztetőnek: http://www.youtube.com/watch?v=NvinOXQdNrk ) Moss ezen a meccsen már Vikings mezben játszott.Így már beugrik az eset, valahogy ez nem maradt meg annyira a tudatomban, mint egy AD-ről készített fotó, amit asszem valaki a pats.hu-n, vagy itt belinkelt.
Brady-re visszatérve. Nem vagyok benne annyira biztos, hogy 2014-ben visszavonul. S az sem 1000 százalék, hogy soha nem fogja legyőzni mind a 32 NFL csapatot.tomi-tomi
Kár érte, h a sisak tetejével ütközött Pryor, amúgy kemény, de szép szerelés lett volna.
Remélem Brady marad a 31 legyőzött NFL csapatnál. Ahhoz, hogy Brady 32 csapatot győzzön le, el kellene igazolnia a Patsből.
Amit ugye nem szeretnénk 😛
Az összes többi csapatot ha minden igaz, már legyőzte:
Ha csak az elmúlt 5 évet nézzük;
2007-ben ki lett söpörve az NFC East (4), az AFC-ből az East (3) és a North (4)+ a Colts- Chargers duó (2) -> 13 csapat
2009-ben a Saints kivételével az NFC South (3), az AFC South-ból a Jax és a Titans (2) --> 5 csapat
2010-ben ki lett söpörve az NFC North(4) --> 4 csapat
2011-ben ki lett söpörve az AFC West (3)--> 3 csapat
25 csapat idáig a 31-ből
Hiányzik az NFC West (4), a Saints és a Texans.
(A Matt Cassel-es év miatt kimaradt ugye a West 2008-as kisöprése)
A Saints-et 2005-ben legyőzte a Pats
A Texans-t 2006-ban
Az NFC North-t 2004-ben kisöpörte a Pats.
Ha ezeken játszott Brady, akkor már csak a Pats-et nem győzte le...remélem nem is fogja :o :o
több mint 13 éve
Teljesen jogtalanul! 😊 (A meccsen nem, csak utána pénzbüntetést. Emlékeztetőnek: http://www.youtube.com/watch?v=NvinOXQdNrk ) Moss ezen a meccsen már Vikings mezben játszott.AD még a Jets ellen vitte le parádésan jól mondod, de Pryor már amikor Vikings-irányító volt, akkor baszott rá egy rohadt nagyot, kapott is érte büntitWyattSzerintem a szerződése lejártával vissza fog vonulni. Mellesleg én nem is szeretném, hogy szerencsétlen széttörjék mint Favre papát. Sosem felejtem el mikor az öreget Pryor belegyalulta a földbe...nDRoAz nem AD-volt?!
Brady-re visszatérve. Nem vagyok benne annyira biztos, hogy 2014-ben visszavonul. S az sem 1000 százalék, hogy soha nem fogja legyőzni mind a 32 NFL csapatot.