New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
AD még a Jets ellen vitte le parádésan jól mondod, de Pryor már amikor Vikings-irányító volt, akkor baszott rá egy rohadt nagyot, kapott is érte büntitSzerintem a szerződése lejártával vissza fog vonulni. Mellesleg én nem is szeretném, hogy szerencsétlen széttörjék mint Favre papát. Sosem felejtem el mikor az öreget Pryor belegyalulta a földbe...nDRoAz nem AD-volt?!
Bennem egy olyan kép maradt meg, amikor - szerintem AD - maga alá temeti, az épp Jets mezt viselő Favre-papát.
Pats drukkerként bevallom őszintém nem viselt meg, h egy defense játékosunk földbe gyalulta az ellenfél irányítóját 😂 😂 😛
Aztán persze ez nem zárja ki, h Pryor is elkövetett ilyet, akár a Jets, akár a Vikes ellen :cool:Rule

több mint 13 éve
Szerintem a szerződése lejártával vissza fog vonulni. Mellesleg én nem is szeretném, hogy szerencsétlen széttörjék mint Favre papát. Sosem felejtem el mikor az öreget Pryor belegyalulta a földbe...nDRoAz nem AD-volt?!
Bennem egy olyan kép maradt meg, amikor - szerintem AD - maga alá temeti, az épp Jets mezt viselő Favre-papát.
Pats drukkerként bevallom őszintém nem viselt meg, h egy defense játékosunk földbe gyalulta az ellenfél irányítóját 😂 😂 😛
Aztán persze ez nem zárja ki, h Pryor is elkövetett ilyet, akár a Jets, akár a Vikes ellen :cool:
több mint 13 éve
Bradyről szól az első oldal nagyja Peter King hétfői cikkében:Szerintem a szerződése lejártával vissza fog vonulni. Mellesleg én nem is szeretném, hogy szerencsétlen széttörjék mint Favre papát. Sosem felejtem el mikor az öreget Pryor belegyalulta a földbe...
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/peter_king/05/14/mmqb/index.html?sct=nfl_t11_a0
Brady első meccse óta, mikor kezdett az Colts ellen 2001-ben, csak ő maradt a két csapat aznapi aktív keretéből az Coltsnál vagy a Patsnél. Így érzi az ember, hogy öregszik, mikor elkezdtem követni az NFL-t, 2005-ben, Brady még bőven a fiatalok között volt...
Egyébként azt nyilatkozta, hogy még 10 évet akar játszani, szóval remélhetőleg, ha addig nem is, még jópár évig nézhetjük a játékát.LordTamas
több mint 13 éve
Bradyről szól az első oldal nagyja Peter King hétfői cikkében:http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/peter_king/05/14/mmqb/index.html?sct=nfl_t11_a0
Brady első meccse óta, mikor kezdett az Colts ellen 2001-ben, csak ő maradt a két csapat aznapi aktív keretéből az Coltsnál vagy a Patsnél. Így érzi az ember, hogy öregszik, mikor elkezdtem követni az NFL-t, 2005-ben, Brady még bőven a fiatalok között volt...
Egyébként azt nyilatkozta, hogy még 10 évet akar játszani, szóval remélhetőleg, ha addig nem is, még jópár évig nézhetjük a játékát.
több mint 13 éve
Váhááá ugyanilyen kesztyűm van, csak fekete tenyér résszel! 😛A velencei-Tavon Wilson aláírta 4 éves szerződését. 😊 Kíváncsi leszek a srácra nagyon. Biztos sok az újdonság a rookie minicamp-en, mert pár képen valamiért elég bamba arcot vág 😀Csabiii
Most miért? 😀Schleck
több mint 13 éve
A velencei-Tavon Wilson aláírta 4 éves szerződését. 😊 Kíváncsi leszek a srácra nagyon. Biztos sok az újdonság a rookie minicamp-en, mert pár képen valamiért elég bamba arcot vág 😀Csabiii

Most miért? 😀
több mint 13 éve
A velencei-Tavon Wilson aláírta 4 éves szerződését. 😊 Kíváncsi leszek a srácra nagyon. Biztos sok az újdonság a rookie minicamp-en, mert pár képen valamiért elég bamba arcot vág 😀
több mint 13 éve
Halihó!A Meskó Zoli interjút meg tudom nézni valahol?vagy leszedni esetleg?
köszi.
Z
több mint 13 éve
Megvolt a rookie camp, és pár edző nyilatkozott, bár nem én értem minek törik magukat a reporterek, mert McDaniels illetve Patricia is ugyanúgy nyilatkozik, mint BB.Gyorsan megtanulta a leckét.
De amin igazán kiakadtam az Bequette:
Just do whatever I can to help the team, just be here, be seen, working as hard as I can, just to try to establish myself.Mindenestre az éven ezen szakaszában egészen optimista vagyok, nem is tudom, hogy emiatt kellene esetleg aggódni, mert minden túlságosan rendben van 😂FeGa
Egy-két hét és menni fog az "It is, what it is."
😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megvolt a rookie camp, és pár edző nyilatkozott, bár nem én értem minek törik magukat a reporterek, mert McDaniels illetve Patricia is ugyanúgy nyilatkozik, mint BB.De amin igazán kiakadtam az Bequette:
Just do whatever I can to help the team, just be here, be seen, working as hard as I can, just to try to establish myself.Mindenestre az éven ezen szakaszában egészen optimista vagyok, nem is tudom, hogy emiatt kellene esetleg aggódni, mert minden túlságosan rendben van 😂
több mint 13 éve
Boldent már aláírattuk Május 2.án a nepatsdraft UDFA trackeren már fent volt akkor és azóta nem is frissítették
több mint 13 éve
egyébként pats.hu oldalon és itt sem találkoztam azzal a hírrel, hogy Brandon Boldent is csatlakozott a csapathoz udfa-ként. Most van a rookie minicamp és facebookon már vannak is fent képek róla is. Meglepődtem, de azért én speciel örülök az érkezésének, meg fog küzdeni a rosterért.HabiReiss-nél tegnap óta fenn van:
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4721992/patriots-sign-7-undrafted-free-agents
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
egyébként pats.hu oldalon és itt sem találkoztam azzal a hírrel, hogy Brandon Boldent is csatlakozott a csapathoz udfa-ként. Most van a rookie minicamp és facebookon már vannak is fent képek róla is. Meglepődtem, de azért én speciel örülök az érkezésének, meg fog küzdeni a rosterért.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bejelentették a változásokat az edzők kapcsán:Bakter, megértük ezt is? Lett DC a csapatnál?!
Matt Patricia DC, polonic
:o 😊
több mint 13 éve
QB (3) Tom Brady, Ryan Mallett, Brian HoyerRB (5) Danny Woodhead, Stevan Ridley, Tony Fiammetta, Joseph Addai, Shane Vereen
WR (6) Wes Welker, Jabar Gaffney, Matthew Slater, Julian Edelman, Chad Ochocinco, Brandon Lloyd
TE (3) Rob Gronkowski, Aaron Hernandez, Daniel Fells
C (2) Dan Koppen, Ryan Wendell
G (4) Brian Waters, Dan Connolly, Robert Gallery, Logan Mankins
T (3) Sebastian Vollmer, Nate Solder, Marcus Cannon
DE (5) Brandon Deaderick, Jake Bequette, Jonathan Fanene, Trevor Scott, Chandler Jones
DT (3) Vince Wilfork, Myron Pryor, Kyle Love
ILB(4) Jerod Mayo, Donta Hightower, Dane Fletcher, Brandon Spikes
OLB(2) Jermaine Cunningham, Rob Ninkovich
CB (6) Ras-I Dowling, Alfonzo Dennard, Kyle Arrington, Nate Ebner, Sterling Moore, Devin McCourty
SS (1) Steve Gregory
FS (2) Patrick Chung, Tavon Wilson
ST (3) Stephen Gostkowski, Danny Aiken, Zoltan Mesko
Nálam ez jött ki. Ez 52 fő. Marad még egy UDFA hely.
több mint 13 éve
Bejelentették a változásokat az edzők kapcsán:Matt Patricia DC, Josh Boyer CB coach, Brian Flores S coach, Patrick Graham DL coach, Pepper Johnson LB coach, George Odsey TE coach, Joe Judge ST assistant, Steve Belichick coach assistant
Lemaradtam vele, patriots.hu gyorsabb volt. 😊
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Én Connolly, Gallery-t még elég biztosnak érzem a sokoldalúságuk miatt.Nekem 30 játékos jött ki, akinek biztos a helye az 53-ban:Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a tavalyi és az idei második körös DB ne férjen fel az 53-as roster-re. (Ne legyen biztos helye.) Azt meg egyáltalán nem, hogy egyik sem. 😊 Ezeket a kalibereket (balsorsúakat) két-három év után szoktuk kivágni. :/tomi-tomi
QB (1) Tom BradyEzzel lehet játszadozni: http://patspicker.patsfans.com/DoM
RB (2) Stevan Ridley, Shane Vereen
WR (4) Wes Welker, Matthew Slater, Brandon Lloyd, Jabar Gaffney
TE (2) Rob Gronkowski, Aaron Hernandez
C (1) Dan Connolly
G (2) Brian Waters, Logan Mankins
DE (3) Chandler Jones, Jake Bequette, Jonathan Fanene
DT (1) Vince Wilfork
ILB(2) Jerod Mayo, Brandon Spikes
OLB(2) Donta Hightower, Rob Ninkovich
CB (2) Devin McCourty, Kyle Arrington
SS (1) Patrick Chung
FS (1) Steve Gregory
Főleg Connolly-t, gyakorlatilag mindhárom belső posztot tudja, ha kell.
Love-nak nagyon jó az ár/érték aránya... 😊
Fafej?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Egyetértünk! Ebner rögbisként nagyon jó lesz special teamben szerintem, szóval nem értek egyet az eredeti linkes írásban azzal, hogy Szerdzsó mellett szól a spec. team képessége egyértelműen.SchleckNekem nagyon tetszik, amit a rögbis videóin látni lehet. Vrabel nagyon támogatja, azt mondja, hogy rengeteg fejlődési potenciál van benne. Tulajdonképpen azt sem tudja a fociról, hogy eszik-e vagy isszák, a Buckeyes-nál a rögbis tudásából élt.
Nekem 30 játékos jött ki, akinek biztos a helye az 53-ban:Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a tavalyi és az idei második körös DB ne férjen fel az 53-as roster-re. (Ne legyen biztos helye.) Azt meg egyáltalán nem, hogy egyik sem. 😊 Ezeket a kalibereket (balsorsúakat) két-három év után szoktuk kivágni. :/
QB (1) Tom BradyEzzel lehet játszadozni: http://patspicker.patsfans.com/DoM
C (1) Dan Connolly
DT (1) Vince Wilfork
SS (1) Patrick Chung
FS (1) Steve Gregory
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Egyetértünk! Ebner rögbisként nagyon jó lesz special teamben szerintem, szóval nem értek egyet az eredeti linkes írásban azzal, hogy Szerdzsó mellett szól a spec. team képessége egyértelműen.Nem csak Te, én is.Ő nem baseball játékos már?Sinisaennyire lemaradtam?? 😮nDRo
Íme: http://articles.latimes.com/2012/mar/10/sports/la-sp-dn-dodgers-jarrad-page-20120310
Akkor legyen Ebner Brown helyett! 😊
tomi-tomi
több mint 13 éve
Nekem 30 játékos jött ki, akinek biztos a helye az 53-ban:QB (1) Tom BradyEzzel lehet játszadozni: http://patspicker.patsfans.com/
C (1) Dan Connolly
DT (1) Vince Wilfork
SS (1) Patrick Chung
FS (1) Steve Gregory
több mint 13 éve
Nem csak Te, én is.Ő nem baseball játékos már?Sinisaennyire lemaradtam?? 😮nDRo
Íme: http://articles.latimes.com/2012/mar/10/sports/la-sp-dn-dodgers-jarrad-page-20120310
Akkor legyen Ebner Brown helyett! 😊
OL:Mankins Light búcsúztatásán klottgatyában jelent meg. Nem volt rajta semmi gyógyeszköz és jól bírta az egy-másfél órás álldogálást, nem sántikált.
Mankins mikorra tud meggyógyulni?
Waters marad még egy évet?Sinisa
Waters-ről semmi hír.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
ennyire lemaradtam?? 😮Ő nem baseball játékos már?SinisaValahogy kihagytad a három TE-et. (Csabii, az eredetiben ott volt Gronkandez és Fells)Mondjuk Page Brown helyett?nDRo
Én nagyjából 35 helyet látok (szinte) biztosnak: TB, a két újonc RB, a három TE, Lloyd, Gaffney, WW, A fenti kilenc OL ember, VW, Love, Fanene, a négy DE, Mayo, Spikes, Hightower, DMC, Ras-I, Arrington, Chung, Gregory, T. Wilson és a három szokott ST. Iszonytató harcok fognak menni majd minden poszton.tomi-tomi
több mint 13 éve
Ő nem baseball játékos már?Mondjuk Page Brown helyett?nDRo53 fős roster tippValahogy kihagytad a három TE-et. (Csabii, az eredetiben ott volt Gronkandez és Fells)
Quarterback (3): Tom Brady, Brian Hoyer, Ryan Mallett
Running Back (4): Stevan Ridley, Joseph Addai, Danny Woodhead, Shane Vereen
Fullback (1): Tony Fiammetta
Wide Receiver (7): Wes Welker, Brandon Lloyd, Jabar Gaffney, Deion Branch, Donte Stallworth, Matthew Slater, Julian Edelman
/Ez egy kicsit soknak tűnik.../
Offensive Tackle (4): Sebastian Vollmer, Nate Solder, Marcus Cannon, Robert Gallery
Interior Line (5): Logan Mankins, Dan Koppen, Brian Waters, Dan Connolly, Ryan Wendell
Defensive Tackle/End (5): Vince Wilfork, Kyle Love, Jonathan Fanene, Brandon Deaderick, Gerard Warren
/Warren?/
Defensive End/Outside Linebacker (4): Rob Ninkovich, Andre Carter (starts on PUP), Chandler Jones, Jake Bequette, Trevor Scott
Linebacker (4): Jerod Mayo, Brandon Spikes, Dont'a Hightower, Dane Fletcher
/Ez jól néz ki és Tarpinian is végre repül.../
Cornerback (6): Devin McCourty, Kyle Arrington, Ras-I Dowling, Will Allen, Sterling Moore, Alfonzo Dennard
Safety (4): Pat Chung, Steve Gregory, Tavon Wilson, Sergio BrownGogo
Én nagyjából 35 helyet látok (szinte) biztosnak: TB, a két újonc RB, a három TE, Lloyd, Gaffney, WW, A fenti kilenc OL ember, VW, Love, Fanene, a négy DE, Mayo, Spikes, Hightower, DMC, Ras-I, Arrington, Chung, Gregory, T. Wilson és a három szokott ST. Iszonytató harcok fognak menni majd minden poszton.tomi-tomi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Mondjuk Page Brown helyett?53 fős roster tippValahogy kihagytad a három TE-et. (Csabii, az eredetiben ott volt Gronkandez és Fells)
Quarterback (3): Tom Brady, Brian Hoyer, Ryan Mallett
Running Back (4): Stevan Ridley, Joseph Addai, Danny Woodhead, Shane Vereen
Fullback (1): Tony Fiammetta
Wide Receiver (7): Wes Welker, Brandon Lloyd, Jabar Gaffney, Deion Branch, Donte Stallworth, Matthew Slater, Julian Edelman
/Ez egy kicsit soknak tűnik.../
Offensive Tackle (4): Sebastian Vollmer, Nate Solder, Marcus Cannon, Robert Gallery
Interior Line (5): Logan Mankins, Dan Koppen, Brian Waters, Dan Connolly, Ryan Wendell
Defensive Tackle/End (5): Vince Wilfork, Kyle Love, Jonathan Fanene, Brandon Deaderick, Gerard Warren
/Warren?/
Defensive End/Outside Linebacker (4): Rob Ninkovich, Andre Carter (starts on PUP), Chandler Jones, Jake Bequette, Trevor Scott
Linebacker (4): Jerod Mayo, Brandon Spikes, Dont'a Hightower, Dane Fletcher
/Ez jól néz ki és Tarpinian is végre repül.../
Cornerback (6): Devin McCourty, Kyle Arrington, Ras-I Dowling, Will Allen, Sterling Moore, Alfonzo Dennard
Safety (4): Pat Chung, Steve Gregory, Tavon Wilson, Sergio BrownGogo
több mint 13 éve
Szerintem Pryor ha egészséges lesz nyáron, akkor nagyon keményen meg fog küzdeni Warren-nel az utolsó DL helyért.53 fős roster tippvazze, kedz alakulni ez a védelem. Legalább is tetszenek a nevek. Sztem idén nagy meglepetés fog minket érni a védelem részéről. Ami btw kelleni is fog.Habi
Gogo
Brace-t pedig sajnálom, mert az adottságai jók, Őt ugye Baby Vince helyére draftolhatták anno...
... valszeg több lehetőséget nem fog kapni.
Carter helyett Cunni?
Sajnos a sérülések is közben szólhatnak még.
OL:
Mankins mikorra tud meggyógyulni?
Waters marad még egy évet?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern