New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Gyakorlatilag csak egy egész idényt nyomott le nálunk, a rookie éve sérülés miatt kiesett... inkonzisztens teljesítményt nyújtott, mondjuk nem tudom mi másra lehetett volna számítani. Mindenesetre nem élte meg az utolsó cutokat:SBrandon Tate elkapóként - mint rendesen WR, nem KR/PR - életképes?Amadeus91viszonylag hatékony deept threat volt a Patsnél, illetve end around futásoknál használták. nem tudom, hogy vonal mellett mire lehet képes, de a kirakását nehezen lehetett értelmezni.DoM
A sebessége valóban megvan... Brady-vel iszonyatosan nem érezték egymást, állítólag a route-jaival is gondok voltak.
legszebb pats-es elkapása:
http://www.nfl.com/videos/nfl-fantasy/09000d5d81d645ca/QB-Hoyer-to-WR-Tate-42-yd-pass-TD
több mint 13 éve
Brandon Tate elkapóként - mint rendesen WR, nem KR/PR - életképes?Amadeus91viszonylag hatékony deept threat volt a Patsnél, illetve end around futásoknál használták. nem tudom, hogy vonal mellett mire lehet képes, de a kirakását nehezen lehetett értelmezni.
több mint 13 éve
Brandon Tate elkapóként - mint rendesen WR, nem KR/PR - életképes?Amadeus91Ha nem sérült és kap lehetőséget, szerintem értékelhető 3-4 számú elkapó tud lenni. Voltak szép mozzanatai nálunk. Nem igazán értem most sem, hogy miért vágtuk ki ideje korán.
több mint 13 éve
Brandon Tate elkapóként - mint rendesen WR, nem KR/PR - életképes?
több mint 13 éve
Ma 26 éves a csapat elkapója, visszahordója, cornerbackje, linebackerje, pass rushere, reverse running backje, (nem létező) wildcat qb-je, gunnerje

több mint 13 éve
...de reménykedünk azért 😊WyattRészben ezért (is) vagyunk mi, a szurkolók. 😛
több mint 13 éve
Persze, csak arra utaltam, hogy tavaly kiemelkedően erősnek tűnt ez a részleg, a szezon végén meg úgy néztünk ki, mint egy közepes egyetemi csapat, szal sose lehet tudni, de reménykedünk azért 😊Hát még tavaly milyen faszán nézett ki.WyattÉn tavaly is hasonlóan optimista voltam... De a fent említett 6 névből ha kettő lesérül, egyet bekaszniznak, egy pedig szimplán szar lesz akkor megint ott tartunk, hogy lázasan próbáljuk felkutatni Nate Jones, Phillip Adams vagy Molden "utódját"... De merem remélni, hogy nem lesz a tavalyihoz hasonló eset, _szerintem_ van miért bizakodónak lenni!Csabiii

több mint 13 éve
Hát még tavaly milyen faszán nézett ki.WyattÉn tavaly is hasonlóan optimista voltam... De a fent említett 6 névből ha kettő lesérül, egyet bekaszniznak, egy pedig szimplán szar lesz akkor megint ott tartunk, hogy lázasan próbáljuk felkutatni Nate Jones, Phillip Adams vagy Molden "utódját"... De merem remélni, hogy nem lesz a tavalyihoz hasonló eset, _szerintem_ van miért bizakodónak lenni!
több mint 13 éve
Míg idén egész tetszetős a corner brigád (2007-2008-hoz képest mindenképp!). Ha DMC visszatalál tavalyelőtti önmagához (kevesebb man2man cover, több zóna, több segítség a safety-ktől, kevesebb sérülés és -2 meccs Marshall ellen 😊 ) és jól szuperál, mint "kvázi" első számú CB, akkor a Ras-I, Arrington, Moore, Allen és Dennard ötösfogatnak meg KELL, hogy oldja a nickel és dime felállásokat.CsabiiiHát még tavaly milyen faszán nézett ki... Visszatér ugye az előtte sima top10-15 szintet hozó Bodden, ott az év egyik újonca, DMC mögöttük Arrington, meg a 2009-es draft 2. köröse, Butler, a sokat szidott, de nickelben jól teljesítő Arrington és akkor 2/1-re hoztuk Ras-I Dowlingot
Aztán Boddennek nem maradt lába, DMC egészen új szintre emelte sophomore slumpot, Butlert még szeptember elején kivágtuk, Ras-I két meccs után IR, Arrington viszont teljesen jó szintet hozott (megjegyzem pass rush azért nem volt már olyan ultragáz, mint pár évvel korábban)

több mint 13 éve
Rodney Harrison sérüléséig szinte állandóan három safety volt nickelben (vödör jött be #3-nek). Nem tudom Wilson mennyi szerepet kaphatna így, de az biztos, hogy Arrington személyében van egy nagyon hatékony nickel cornere a Patsnek. Az ő kárára nem tartom jó ötletnek a három safetys megoldást.DoMEz is leginkább azért volt, mert 2007-ben volt négy kezdő szintű S a keretben, a CB#2 és #3 pedig Hobbs és Gay volt Samuel mögött. A 2008-as CB corp pedig kb. a rémálmaimban jön elő Deltha O'Neal-lal az élen (gyakorlatilag egész évben csak Wheatley-nek volt pár értékelhető pillanata a sérüléséig...).
Míg idén egész tetszetős a corner brigád (2007-2008-hoz képest mindenképp!). Ha DMC visszatalál tavalyelőtti önmagához (kevesebb man2man cover, több zóna, több segítség a safety-ktől, kevesebb sérülés és -2 meccs Marshall ellen 😊 ) és jól szuperál, mint "kvázi" első számú CB, akkor a Ras-I, Arrington, Moore, Allen és Dennard ötösfogatnak meg KELL, hogy oldja a nickel és dime felállásokat. Szvsz meglepő lenne ha TW megközelítőleg annyit lenne fent a D-ben idén, mint volt annó Vödör volt rookie-ként. Hogy Hörit plagizáljam: hosszú-Tavon lehet kifizetődő a Wilson pick 😊
És még egy utolsó gondolat: Arrington kis túlzással a harmadik idényét kezdi meg ideális nickel CB aspiránsként, aztán a sorozatos sérülések miatt az év nagyobb részében a kezdő duó tagjaként kell, hogy játszon...
több mint 13 éve
...DoMAz egész postodnak egy hatalmas +1
Do your job
több mint 13 éve
Play nickel defense with an extra cornerback subbing for a linebacker in the front seven, and they condense the set and run right at you. It's a problem, and defenses are studying the Big Nickel concept for an answer.RulePont ez nem történt meg tavaly. Ez hiányzott 2010-ben a Jets ellen bukott PO meccsen is. Elméletben ez nagyon szép, csak a Pats képtelen volt konzisztensen megbüntetni futójátékkal a túl könnyű nickelfrontokat. A nagy mismatch gyárat meg egyedül Gronk jelenti (a drafton/FA-ban bármelyik csapat betárazott 2 TE-ből, egyből elkezdték fújni ezt a harsonát, de ameddig nem tudnak egy olyan univerzális tight endet a pályára küldeni, mint Gronk - inlineblocking + elkapó veszély - addig ez csak szemfényvesztés). Hernandezt önmagában bármelyik csapat számolhatja simán elkapónak, mert az ő inline blockjaitól nem kell tartani.
Rodney Harrison sérüléséig szinte állandóan három safety volt nickelben (vödör jött be #3-nek). Nem tudom Wilson mennyi szerepet kaphatna így, de az biztos, hogy Arrington személyében van egy nagyon hatékony nickel cornere a Patsnek. Az ő kárára nem tartom jó ötletnek a három safetys megoldást.
több mint 13 éve
(Wilson is "kényszerből" játszott S-t.)tomi-tomiEgyre indokoltabbnak tűnik ez a pick... 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Az eredeti cikk csak arról szól, hogy a Big Nickel-t próbálhatja meg például a Jets a Pats ellen.BB régóta hirdeti, hogy nem nagyon akar és szeretne különbséget tenni FS és SS feladatai között. Ebből az irányból megközelítve Wilson simán bejöhet/befér Big Nickel-be 3. S-nek. Ráadásul a Pats Def. játszik szinte a legtöbbet nickel v. dime felállást. (Ha jól emlékszem 50% felett.) Tehát még elég sokat is pályán lehet Wilson.
Másik oldalról még mindig S ínség van, igazából Chung és Gregory a telivér S, mindenki más kisebb-nagyobb kompromisszum ezen a poszton. (Wilson is "kényszerből" játszott S-t.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mike Reiss blogjáról:"Just about every defense in the NFL has studied the Patriots' Hybrid 12 personnel package (one running back, two tight ends, two wide receivers) to determine how many problems those two tight ends can create.
Aaron Hernandez can line up as a wide receiver, a slot receiver, an inline tight end, a wing, a fullback or even a running back. Rob Gronkowski can line up as an inline tight end, a slot or a wing. No matter what defensive personnel is on the field, the Patriots can make you feel like you are in the wrong one. Play base personnel with a front seven and four defensive backs and they spread you out in a four-wide look.
Play nickel defense with an extra cornerback subbing for a linebacker in the front seven, and they condense the set and run right at you. It's a problem, and defenses are studying the Big Nickel concept for an answer."
The "Big Nickel" is a three-safety package, and it might have been what the Patriots had in mind when they selected Illinois defensive back Tavon Wilson in the second round of the draft.
Az első részét olvasni elég nagy élmény volt :cool: :cool: Remélem még 2-3 évig nem találják meg az ellenszerét ennek formációnak ill. a formációban rejlő kiaknázatlan lehetőségeknek...és másrészről remélem, h egy gyűrűt még szerzünk addig :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
A második részéhez mit szóltok?
...működőképes lehet ez a 3 safety-s felállás a jelenlegi DB-jeinkkel?
Ha jól értem a cikket - meg ha jól emlékszem a Madden-es szakmai gyakorlatomra 😛 - akkor a Nickel-ben egy LB helyett van a pályán egy CB. A Big Nickelben LB helyett egy safety. Aki gondolom hibrid safety - tehát sem SS, sem FS.
Elég sok negatív kritikát kapott BB a 2. körös választásánál... képes lehet rá ez a srác?
És ha képes rá, akkor mikor lesz bevethető? Ja és persze hány százalékán a mérkőzésnek? Bár eléggé passz orientált sok csapat támadójátéka - főleg a Pats szuper secondary-jével szemben -, de azért nickelben még sem lehet mindig felállni...
több mint 13 éve
Azt nem szabadott neki aláírni. A WR-ek 32-33 éves korban jutnak oda, hogy tök mindegy mit tettek le az asztalra, mindegy, milyen fizikai állapotban vannak, a liga elkönyveli őket hanyatló játékosnak. Welkernek 2 év múlva semmi esélye nem lett volna több éves szerződést kapni már. Ott van példának Reggie Wayne. Legalább annyit letett az asztalra a Colts-nál, mint Welker a Pats-nél, ráadásul világ életében Colt volt, de ha az események sorozata nem pont úgy alakul ahogy alakultak, semmi esélye nem lett volna új szerződést kapni. Végül neki összejött, de ehhez kellett a Manning ügy, a teljes FO csere, Garcon csúcsgázsis elszerződése, a többi WR sérülései, kiesése, és az, hogy Manning és a komplett rebuild miatt a többi elküldött játékos után beragadt pénzek nem hagytak semmit a cap alatt, és draft picket nem áldozhattunk egy új #1 WR-re. Ilyen szerencse nagyon ritka, Welker teljesen jogosan gondolja úgy, hogy nem hagyatkozhat erre. Akkor már inkább 1 év franchise taggal, és megpróbálni utána valahol egy 3 éves szerződést aláírni. Jövőre még lesz rá esélye.Szvsz Wes butaságot követett el, amikor visszautasította a 3 éves 24 milliós ajánlatot. tomi-tomiAz nem egy 2 év 16 M ajánlat volt?! Lusta vagyok most visszalapozni 15-20 oldalt, de asszem pont azért utasította vissza, mivel a két évet kevésnek tartotta.Rule

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Miféle hírek?
több mint 13 éve
Nem valami jó hírek szivárognak Welkerről és a csapatról...GogoWes Welker @WesWelker
Don't believe the hype. Everyone wants to make a story. Control what u can control and move on.
Gondolom ezt erre írta

több mint 13 éve
Nem valami jó hírek szivárognak Welkerről és a csapatról...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Larsen?Sinisapocsék lead blocker... már amit én láttam belőle
Fiamettának cca 5x több esélye van arra, hogy megélje a végső rostert
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8292f9a1/article/dallas-clark-works-out-for-new-england-patriots?module=HP11_headline_stackLarsen?
Dallas Clark workout nálunk...
mondom, átállunk a 3 TE, 1 FB, 1 WR felállásokra
kár hogy épp egy blokker TE kellGyulus
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8292f9a1/article/dallas-clark-works-out-for-new-england-patriots?module=HP11_headline_stackMajd feltápoljuk jó nagyra és kész 😀
Dallas Clark workout nálunk...
mondom, átállunk a 3 TE, 1 FB, 1 WR felállásokra
kár hogy épp egy blokker TE kellGyulus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018