New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Ballard alapból blokkoló tight endAsbeeÍgy van, Ohio State-en alig volt elkapása, meg is lepődtem, hogy ennyit használták a Giantsnél.
több mint 13 éve
Ballard alapból blokkoló tight endHernandez-en kívül nincs egészséges TE a keretben, a DE Silvestro játszik hetek óta TE-et edzéseken. (Scaife múlt héten erőnléti hiányosságokkal küzdött(!?)) Ballard-ot nem értem, rendben van, minket szopatott, de idény elejéig biztos nem lesz bevethető, blokkolásban nem az igazi. BB ezen a poszton lelte meg új fétisét. 😊tomi-tomiMike Reiss: Patriots have claimed injured Giants TE Jake Ballard on waivers, per Ballard's agent.vassadiNagyon gyűjti a csapat tight endeket. Daniel Grahamet is ketette a Titans. Crumpler szerepkörre visszajöhetne egy évre.DoM
több mint 13 éve
Volt már ilyen, amikor ezeket húztuk sorozatban 😊WyattAhhoz képest, hogy Fells leigazolásával sokan úgy gondolták-gondoltuk, hogy TE poszt letudva, csak úgy zuhognak a csapathoz. Most már heten vannak, egy UDFA belőlük már IR-en, Ballard min. PUP esélyes, de még így is maradt öt, akikből négy legalább korrekt teljesítményre képes.
Mondjuk nehezen tudnám elképzelni miszerint Hernandez erősen lázadozna, hogy ő nem kapott új szerződést. Azért valószínűleg ő is érezte (ill. az ügynöke is), hogy miután Gronk ilyen szezont lenyomott, nem vele fognak elsősorban egyeztetni. Mellesleg mert néhányszor H-backként bevethető még nem fog óriási pénzt leszakítani (nálunk meg főleg nem), mert blokkolásban hát lássuk be, nem túl erős, és akkor finoman fogalmaztam. Ettől függetlenül imádom nézni a játékát, szertném ha sokáig nálunk maradna, de van egy olyan érzésem, hogy amennyiben Lloyd valóban beválik, kevesebb szerepet, kap. Ez egyébként nem is nagy probléma szerződéshosszabítás előtt.nDRoHernandez játékát én is nagyon szeretem. Sokan látják úgy, hogy Hernandez TE/WR/HB játéka (és fenyegetése) nagyon sokat jelent a Pats offense számára, főleg no huddle esetén; pedzegetik, hogy Gronk szerződése azért is volt jó lépés, mert a két év múlva esedékes tag-et így Hernandez-re lehet áldozni. JMD kreativitása még jobban felhasználhatja Hernandez sokoldalúságát. (Blokkolásban tényleg fejlődhetne!)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Waters-en, Pryor-on és Fells-en kívül mindenki ott volt a minicamp-en. Hernandez és Deaderick teljes edzésmunkát végzett. A sérült-gyógyuló részleg: Gronk, Mankins, Vollmer, Slater, White és Spikes (mindnek volt kisebb-nagyobb műtétje február óta) és ... Cunningham (épp ma dicsérte agyba-főbe BB az offseason munkájáért). Fanene bal térde megsérült, de visszament edzeni.Mondjuk nehezen tudnám elképzelni miszerint Hernandez erősen lázadozna, hogy ő nem kapott új szerződést. Azért valószínűleg ő is érezte (ill. az ügynöke is), hogy miután Gronk ilyen szezont lenyomott, nem vele fognak elsősorban egyeztetni. Mellesleg mert néhányszor H-backként bevethető még nem fog óriási pénzt leszakítani (nálunk meg főleg nem), mert blokkolásban hát lássuk be, nem túl erős, és akkor finoman fogalmaztam. Ettől függetlenül imádom nézni a játékát, szertném ha sokáig nálunk maradna, de van egy olyan érzésem, hogy amennyiben Lloyd valóban beválik, kevesebb szerepet, kap. Ez egyébként nem is nagy probléma szerződéshosszabítás előtt.
Ninko és Wendell büntetőkörökért ugrott egymásnak. Hernandez jó képet vág Gronk szerződéséhez ("ki lenne mérges rá?"), a sajátjával pedig foglalkozni az ügynöke dolga.
Lloyd-ot továbbra is kiemelik, TB rendben volt, Hoyer-nek sz@r napja volt (dobott két INT-t), Mallett még mindig nyers, következetlen. Addai ma háttérbe szorult, Ridley vitte a 1st és 2nd down-okat, Vereen és Woodhead a 3rd down-okat. Dennard-ot dicsérik sokat.tomi-tomi
több mint 13 éve
Volt már ilyen, amikor ezeket húztuk sorozatban 😊Hernandez-en kívül nincs egészséges TE a keretben, a DE Silvestro játszik hetek óta TE-et edzéseken. (Scaife múlt héten erőnléti hiányosságokkal küzdött(!?)) Ballard-ot nem értem, rendben van, minket szopatott, de idény elejéig biztos nem lesz bevethető, blokkolásban nem az igazi. BB ezen a poszton lelte meg új fétisét. 😊tomi-tomiMike Reiss: Patriots have claimed injured Giants TE Jake Ballard on waivers, per Ballard's agent.vassadiNagyon gyűjti a csapat tight endeket. Daniel Grahamet is ketette a Titans. Crumpler szerepkörre visszajöhetne egy évre.DoM

több mint 13 éve
Hernandez-en kívül nincs egészséges TE a keretben, a DE Silvestro játszik hetek óta TE-et edzéseken. (Scaife múlt héten erőnléti hiányosságokkal küzdött(!?)) Ballard-ot nem értem, rendben van, minket szopatott, de idény elejéig biztos nem lesz bevethető, blokkolásban nem az igazi. BB ezen a poszton lelte meg új fétisét. 😊Mike Reiss: Patriots have claimed injured Giants TE Jake Ballard on waivers, per Ballard's agent.vassadiNagyon gyűjti a csapat tight endeket. Daniel Grahamet is ketette a Titans. Crumpler szerepkörre visszajöhetne egy évre.DoM
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mike Reiss: Patriots have claimed injured Giants TE Jake Ballard on waivers, per Ballard's agent.vassadiNagyon gyűjti a csapat tight endeket. Daniel Grahamet is ketette a Titans. Crumpler szerepkörre visszajöhetne egy évre.
több mint 13 éve
Mike Reiss: Patriots have claimed injured Giants TE Jake Ballard on waivers, per Ballard's agent.
több mint 13 éve
Waters-en, Pryor-on és Fells-en kívül mindenki ott volt a minicamp-en. Hernandez és Deaderick teljes edzésmunkát végzett. A sérült-gyógyuló részleg: Gronk, Mankins, Vollmer, Slater, White és Spikes (mindnek volt kisebb-nagyobb műtétje február óta) és ... Cunningham (épp ma dicsérte agyba-főbe BB az offseason munkájáért). Fanene bal térde megsérült, de visszament edzeni.Ninko és Wendell büntetőkörökért ugrott egymásnak. Hernandez jó képet vág Gronk szerződéséhez ("ki lenne mérges rá?"), a sajátjával pedig foglalkozni az ügynöke dolga.
Lloyd-ot továbbra is kiemelik, TB rendben volt, Hoyer-nek sz@r napja volt (dobott két INT-t), Mallett még mindig nyers, következetlen. Addai ma háttérbe szorult, Ridley vitte a 1st és 2nd down-okat, Vereen és Woodhead a 3rd down-okat. Dennard-ot dicsérik sokat.
több mint 13 éve
Néhány hír:Vollmer még nem egészséges:
"Patriots right tackle Sebastian Vollmer was seen last week limping on his right ankle during a rehab workout, but that’s not the injury expected to keep him out of the team’s three-day mandatory mini-camp, which starts today in Foxborough.
Vollmer had a “small procedure’’ to help get his back right for the upcoming season, according to a league source. It’s not known what the procedure entailed.
[He is] expected to be ready for training camp in late July."
Három új arc:
"The Patriots announced the signings of former Cowboys receiver Jesse Holley and former undrafted free agents Mike Ingersoll (offensive lineman) and Tyler Urban (tight end). "
És Ocho csoporton belül maradt:
"Chad Ochocinco found a job back in his hometown. The former Pro Bowl receiver signed with the Miami Dolphins Monday."
(Boston.com)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
TE Bo Scaife mi a véleményetek?Nálunk elég kiegyensúlyozottan játszott, szerintem jó volt, sajnáltuk, hogy elment. Szerencsére Cook maximálisan helyt áll, még jobb is, mint Scaife. 😊
Tudom hogy a Titansnél játszott, az előző szezonban meg a Bengalsnál (sérült volt). megélheti az 53-at?GhostLead
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
gsn blogján Gronk szerződése részletesen.
több mint 13 éve
Jó ilyeneket látni a reggeli SportsCenterben, hogy Gronko hosszabbított 😊gdavidSzerintem ez egy nagyon faszás hosszabítás. Az, hogy 2018-ban mennyit fog érni a keresete? Majd az akkori teljesítménye és az akkori salary cap függvényében kell majd vizsgálni.
több mint 13 éve
Jó ilyeneket látni a reggeli SportsCenterben, hogy Gronko hosszabbított 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Pontosabb részletek Gronk szerződéséről: a 2015-ös idény végéig garantált éves fizetés rendre 540e, 630e, 3,75m és 4,75m plusz 8 millió aláírási bónusz; összesen négy évre garantált 17,67 millió. 2016-ban 10 millió kifizetésével további 4 évre szól a szerződés, 2,25m, 4,25m, 8m és 9m fizetésekkel (ezek már nem garantáltak!) Ez a négy év 33,5 millióba kerülne. Az egész nyolc éves szerződés bő 51 millió. Az eredeti hírhez képest hiányzik 4 milla. Gondolom, ilyen-olyan bónuszok formájában meglesz az is.tomi-tomiVan még 2.5M roster bonus 2017-ben + workout bonus 2*30e+6*250e. Meg is van a 4 milla.
több mint 13 éve
Pontosabb részletek Gronk szerződéséről: a 2015-ös idény végéig garantált éves fizetés rendre 540e, 630e, 3,75m és 4,75m plusz 8 millió aláírási bónusz; összesen négy évre garantált 17,67 millió. 2016-ban 10 millió kifizetésével további 4 évre szól a szerződés, 2,25m, 4,25m, 8m és 9m fizetésekkel (ezek már nem garantáltak!) Ez a négy év 33,5 millióba kerülne. Az egész nyolc éves szerződés bő 51 millió. Az eredeti hírhez képest hiányzik 4 milla. Gondolom, ilyen-olyan bónuszok formájában meglesz az is.
több mint 13 éve
Asszondják fake account volt, szal valszeg kacsaWyattAkkor Kettani Woodcock csere 😀
több mint 13 éve
Asszondják fake account volt, szal valszeg kacsaWyattakkor már benyomhatták volna pl. Megatront, hadd örüljetek kicsit 😀
több mint 13 éve
Dehogynem. Vereen, Ridley, Addai, Kettani, meg a szépnevű fullback. Szerintem.#Patriots and #Lions reportedly agreed to a trade that would send Danny Woodhead to the Lions in exchange for Nate Burleson. More to come.Faulk mégsem vonul vissza?Sinisa
WR az kellettWyatt
több mint 13 éve
#Patriots and #Lions reportedly agreed to a trade that would send Danny Woodhead to the Lions in exchange for Nate Burleson. More to come.Faulk mégsem vonul vissza?
WR az kellettWyatt
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Na ne már Fafejet ezt nem hiszem el!Jó lesz az nekünk??
Branch, Stall cut lesz a végén!
Faca kis off szezon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
#Patriots and #Lions reportedly agreed to a trade that would send Danny Woodhead to the Lions in exchange for Nate Burleson. More to come.WR az kellett

több mint 13 éve
Jaj, nagyon nincs jó előérzetem Gronk következő szezonjával kapcsolatban. Sok-sok média bohóckodás, új ezer éves szerződés, remélem nem veszik ki a tűz belőle.SchleckNem eszik olyan forrón ezt a kását!
Egyelőre annyit tudni, hogy plusz hat év (2019-ig(!), 31 éves koráig lesz a Pats-nél, ha minden jól megy), kap most 8 millió aláírási bónuszt, van még egy 10 milliós garantált tétel 2016-ban, a következő két évre nem változik a fizetése. Összességében 8 év, 55 millió, ebből 9+10 garantált. A Pats vett 3 plusz évet viszonylag olcsón, s 2016 után dönthet a folytatásról. Van benne kockázat, de lejárt újonc szerződés után ennek a többszörösét kellett volna fizetni. Szerintem mindkét fél hasonló kockázatot vállalt, jó üzletet kötöttek.
Welker, szegénykém, még egy évig lesz nálunk. Üzleti oldalról teljesen jó döntés, érzelmileg nehéz lesz feldolgozni, ha tényleg elengedik.
több mint 13 éve
Jaj, nagyon nincs jó előérzetem Gronk következő szezonjával kapcsolatban. Sok-sok média bohóckodás, új ezer éves szerződés, remélem nem veszik ki a tűz belőle.SchleckEgyetértenék, ha nyertünk volna az SB-n, de így azért biztos van benne bizonyítási vágy még 😊