New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Guggenheim
38
Hmm. Elgondolkodtató. Ugyanis csillagászati az esélye annak, hogy két egymást követő évben találunk a falba egy Waters szintű játékost.És Gallery? Egyelőre csere vagy valami más van vele? Nagy lesz még O# line rosteren a jövés-menés...GuggenheimMásodik csapatban volt RG. Nem kezdőnek jut, csak vésztartaléknak jött Mankins sérülése miatt, hogy maradjon depth, bár szerintem még Donald Thomasban több a fantázia guardként, mint Galleryben jelenlegi állapotában. Egyedüli szerencséje az lehet, ha bizonyítani tudja, hogy még OT poszton is bevethető, mert ott a legvékonyabb a cseresor (Cannonon kívül nincs senki komolyan vehető).DoM
Ezek szerint, ha Vollmer sérült, akkor a kezdő LT-nk Solder lesz?
több mint 13 éve
És Gallery? Egyelőre csere vagy valami más van vele? Nagy lesz még O# line rosteren a jövés-menés...GuggenheimMásodik csapatban volt RG. Nem kezdőnek jut, csak vésztartaléknak jött Mankins sérülése miatt, hogy maradjon depth, bár szerintem még Donald Thomasban több a fantázia guardként, mint Galleryben jelenlegi állapotában. Egyedüli szerencséje az lehet, ha bizonyítani tudja, hogy még OT poszton is bevethető, mert ott a legvékonyabb a cseresor (Cannonon kívül nincs senki komolyan vehető).
több mint 13 éve
Guggenheim
38
Solder, Wendell, Koppen, Connolly, Cannon a kezdő támadófal a sérüléssel bajlódók, távollévők hiányában. A hideg ráz ki tőle. Mégha ez csak átmeneti, akkor is.DoMÉs Gallery? Egyelőre csere vagy valami más van vele? Nagy lesz még O# line rosteren a jövés-menés...
több mint 13 éve
Solder, Wendell, Koppen, Connolly, Cannon a kezdő támadófal a sérüléssel bajlódók, távollévők hiányában. A hideg ráz ki tőle. Mégha ez csak átmeneti, akkor is.
több mint 13 éve
Eddig tartott Addai kalandja Foxborough-ban.vassadiNem ment át a fizikai felmérőn.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Más, alig másfél hónapos hír, ha nem több, de reméljük ja 😀A Kopa, Hix duó nem tudom mire képes OT poszton, de egy T/G komolyabb project vagy veterán kellene még a keretbe. Gallery normális játékára egy fabatkát se tennék. Rajta kívül meg tele a padlás a C/G játékossal. Ez a helyzet lehet Koppen nagy szerencséje, mert ha Connollyt guardba kell tenni az első hetekben, akkor megint ő lehet a kezdő center.DoMSzerintem ez a scenárió valósul meg, azaz Connolly megy guardnak, Koppen meg megint centerkedik.
Más: jön a Brady-Bündchen második gyerek. Reméljük fiú, és utánozzák majd a Manning-család modellt. LordTamas

több mint 13 éve
A Kopa, Hix duó nem tudom mire képes OT poszton, de egy T/G komolyabb project vagy veterán kellene még a keretbe. Gallery normális játékára egy fabatkát se tennék. Rajta kívül meg tele a padlás a C/G játékossal. Ez a helyzet lehet Koppen nagy szerencséje, mert ha Connollyt guardba kell tenni az első hetekben, akkor megint ő lehet a kezdő center.DoMSzerintem ez a scenárió valósul meg, azaz Connolly megy guardnak, Koppen meg megint centerkedik.
Más: jön a Brady-Bündchen második gyerek. Reméljük fiú, és utánozzák majd a Manning-család modellt.
több mint 13 éve
A Kopa, Hix duó nem tudom mire képes OT poszton, de egy T/G komolyabb project vagy veterán kellene még a keretbe. Gallery normális játékára egy fabatkát se tennék. Rajta kívül meg tele a padlás a C/G játékossal. Ez a helyzet lehet Koppen nagy szerencséje, mert ha Connollyt guardba kell tenni az első hetekben, akkor megint ő lehet a kezdő center.
több mint 13 éve
Eddig tartott Addai kalandja Foxborough-ban.
több mint 13 éve
A piros mit jelent?A PUP-osok. Pryor tuti PUP-on kezd majd taktikai okokból, Spikes kérdéses.
Egyébként még a végén nézni fogom a meccseiteket a Hightower - Spikes- Mayo hármas miatt 😀tenorx
több mint 13 éve
Az OTA-k és minicamp alapján korrekt depth chart a védelemről Bedard tollából.A piros mit jelent?
Legfeljebb annyit lehet finomítani rajta, hogy Deaderick vagy Fanene a kezdő bal end base felállásnál Ninko helyett, aki a sub felállásoknál foglalhatja el ezt a posztot.DoM
Egyébként még a végén nézni fogom a meccseiteket a Hightower - Spikes- Mayo hármas miatt 😀
több mint 13 éve
Az OTA-k és minicamp alapján korrekt depth chart a védelemről Bedard tollából. Legfeljebb annyit lehet finomítani rajta, hogy Deaderick vagy Fanene a kezdő bal end base felállásnál Ninko helyett, aki a sub felállásoknál foglalhatja el ezt a posztot.
több mint 13 éve
Shiancoe aláírt 1 évre, így már nem olyan égető a tight end hiányHöriMég Shockey jöhetne azért

több mint 13 éve
Shiancoe aláírt 1 évre, így már nem olyan égető a tight end hiány
több mint 13 éve
Ha jól láttam, a patriots.hu-n megszűnt a fórum verzió, úgyh ide írom.Ebben nem látok nagy perspektívát.
Rule
Ha jól tudom az oldalon az olvasók az elmúlt évekban már szerveztek saját fantasy foci ligát. Annyit megtehetünk, hogy amikor az meghirdetésre kerül, ott kap egy bekezdést és kiderül van-e rá érdeklődés (az itteni visszajelzések is segíthetnek).
több mint 13 éve
Ha jól láttam, a patriots.hu-n megszűnt a fórum verzió, úgyh ide írom.Kedves Szerkesztők!
Nagyon elvetemült ötlet lenne egy "Pats-es fantasy játékot" kiírni idénre?
Ötlet:
Minden fordulóban, a versenyezni kívánó lelkes drukkereknek össze kellene állítaniuk az adott mérkőzés legjobb Pats csapatát --> azt, akik az adott meccsen szerintük a legjobban fognak szerepelni.
Pl. 1 QB 1 RB 3 WR/TE
1 DL 1 LB 1 DB
akár adott esetben elég lehet az offense is.
A fantasy football szabályaival összhangban kapna mindenki pontokat.
A QB összeállítása nem lenne alapból nagy kihívás, de azt eldönteni, hogy melyik RB, vagy melyik WR/TE lesz a meccs legjobbja ahhoz már nagyobb tudás és nem kis szerencse is kell...
Természetesen nem csak az ötletet szeretném felvetni, hanem ha lenne rá igény, kivenném a részem a munkából is.
több mint 13 éve
Anthony „guarantee” Smith 28 évesen visszavonult, nem lesz idén 16–0 😕

több mint 13 éve
Érdemes elolvasni a CBS jóslatát, várakozását a 2012-es idényünkről. Szerintem jól összefoglalja az összes fontos tényezőt. Btw nem hinném, hogy 16-0 lesz az alapszakasz.www.cbssports.com/nfl/storylist/17506081/19/2012-nfl-season-preview/new-england-patriots
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/mesko-cheerleaderek-jamaica-2149979photoshop. 😊
Irigyeljük?Blitzburgh
több mint 13 éve
nah végre:LB Dont'a Hightower agrees to contract terms, per @ProFootballTalk. Working to confirm. Rookies report Thursday.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/mesko-cheerleaderek-jamaica-2149979Irigyeljük?
több mint 13 éve
Az új védelemmel zúzunk mint állat! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Szerintem épeszű ember nincs, aki szerint így lenne, de azokat meg pont le kell szarni 😀

több mint 13 éve
The Patriots have the AFC North and NFC South as their inter-conference foes in 2013. Of late, those have been 2 of NFL's toughest divisions.Ha ott jók leszünk, akkor legalább nem lesz hiszti, hogy csak a sorsolásunk miatt jönnek az eredmények.
szép lesz majdan az is 😊Habi
több mint 13 éve
The Patriots have the AFC North and NFC South as their inter-conference foes in 2013. Of late, those have been 2 of NFL's toughest divisions.szép lesz majdan az is 😊

JT Daniels fan