New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Guggenheim 38
És Gallery? Egyelőre csere vagy valami más van vele? Nagy lesz még O# line rosteren a jövés-menés...Guggenheim
Második csapatban volt RG. Nem kezdőnek jut, csak vésztartaléknak jött Mankins sérülése miatt, hogy maradjon depth, bár szerintem még Donald Thomasban több a fantázia guardként, mint Galleryben jelenlegi állapotában. Egyedüli szerencséje az lehet, ha bizonyítani tudja, hogy még OT poszton is bevethető, mert ott a legvékonyabb a cseresor (Cannonon kívül nincs senki komolyan vehető).DoM
Hmm. Elgondolkodtató. Ugyanis csillagászati az esélye annak, hogy két egymást követő évben találunk a falba egy Waters szintű játékost.

Ezek szerint, ha Vollmer sérült, akkor a kezdő LT-nk Solder lesz?
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
És Gallery? Egyelőre csere vagy valami más van vele? Nagy lesz még O# line rosteren a jövés-menés...Guggenheim
Második csapatban volt RG. Nem kezdőnek jut, csak vésztartaléknak jött Mankins sérülése miatt, hogy maradjon depth, bár szerintem még Donald Thomasban több a fantázia guardként, mint Galleryben jelenlegi állapotában. Egyedüli szerencséje az lehet, ha bizonyítani tudja, hogy még OT poszton is bevethető, mert ott a legvékonyabb a cseresor (Cannonon kívül nincs senki komolyan vehető).
több mint 13 éve
Guggenheim 38
Solder, Wendell, Koppen, Connolly, Cannon a kezdő támadófal a sérüléssel bajlódók, távollévők hiányában. A hideg ráz ki tőle. Mégha ez csak átmeneti, akkor is.DoM
És Gallery? Egyelőre csere vagy valami más van vele? Nagy lesz még O# line rosteren a jövés-menés...
több mint 13 éve
Solder, Wendell, Koppen, Connolly, Cannon a kezdő támadófal a sérüléssel bajlódók, távollévők hiányában. A hideg ráz ki tőle. Mégha ez csak átmeneti, akkor is.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Eddig tartott Addai kalandja Foxborough-ban.vassadi
Nem ment át a fizikai felmérőn.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Kopa, Hix duó nem tudom mire képes OT poszton, de egy T/G komolyabb project vagy veterán kellene még a keretbe. Gallery normális játékára egy fabatkát se tennék. Rajta kívül meg tele a padlás a C/G játékossal. Ez a helyzet lehet Koppen nagy szerencséje, mert ha Connollyt guardba kell tenni az első hetekben, akkor megint ő lehet a kezdő center.DoM
Szerintem ez a scenárió valósul meg, azaz Connolly megy guardnak, Koppen meg megint centerkedik.

Más: jön a Brady-Bündchen második gyerek. Reméljük fiú, és utánozzák majd a Manning-család modellt. LordTamas
Más, alig másfél hónapos hír, ha nem több, de reméljük ja 😀

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
A Kopa, Hix duó nem tudom mire képes OT poszton, de egy T/G komolyabb project vagy veterán kellene még a keretbe. Gallery normális játékára egy fabatkát se tennék. Rajta kívül meg tele a padlás a C/G játékossal. Ez a helyzet lehet Koppen nagy szerencséje, mert ha Connollyt guardba kell tenni az első hetekben, akkor megint ő lehet a kezdő center.DoM
Szerintem ez a scenárió valósul meg, azaz Connolly megy guardnak, Koppen meg megint centerkedik.

Más: jön a Brady-Bündchen második gyerek. Reméljük fiú, és utánozzák majd a Manning-család modellt.
több mint 13 éve
A Kopa, Hix duó nem tudom mire képes OT poszton, de egy T/G komolyabb project vagy veterán kellene még a keretbe. Gallery normális játékára egy fabatkát se tennék. Rajta kívül meg tele a padlás a C/G játékossal. Ez a helyzet lehet Koppen nagy szerencséje, mert ha Connollyt guardba kell tenni az első hetekben, akkor megint ő lehet a kezdő center.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 828
Eddig tartott Addai kalandja Foxborough-ban.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
A piros mit jelent?
Egyébként még a végén nézni fogom a meccseiteket a Hightower - Spikes- Mayo hármas miatt 😀tenorx
A PUP-osok. Pryor tuti PUP-on kezd majd taktikai okokból, Spikes kérdéses.
több mint 13 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Az OTA-k és minicamp alapján korrekt depth chart a védelemről Bedard tollából.

Legfeljebb annyit lehet finomítani rajta, hogy Deaderick vagy Fanene a kezdő bal end base felállásnál Ninko helyett, aki a sub felállásoknál foglalhatja el ezt a posztot.DoM
A piros mit jelent?
Egyébként még a végén nézni fogom a meccseiteket a Hightower - Spikes- Mayo hármas miatt 😀
több mint 13 éve
Az OTA-k és minicamp alapján korrekt depth chart a védelemről Bedard tollából.

Legfeljebb annyit lehet finomítani rajta, hogy Deaderick vagy Fanene a kezdő bal end base felállásnál Ninko helyett, aki a sub felállásoknál foglalhatja el ezt a posztot.
több mint 13 éve
Shiancoe aláírt 1 évre, így már nem olyan égető a tight end hiányHöri
Még Shockey jöhetne azért

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Shiancoe aláírt 1 évre, így már nem olyan égető a tight end hiány

több mint 13 éve
Ha jól láttam, a patriots.hu-n megszűnt a fórum verzió, úgyh ide írom.
Rule
Ebben nem látok nagy perspektívát.

Ha jól tudom az oldalon az olvasók az elmúlt évekban már szerveztek saját fantasy foci ligát. Annyit megtehetünk, hogy amikor az meghirdetésre kerül, ott kap egy bekezdést és kiderül van-e rá érdeklődés (az itteni visszajelzések is segíthetnek).
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Ha jól láttam, a patriots.hu-n megszűnt a fórum verzió, úgyh ide írom.
Kedves Szerkesztők!

Nagyon elvetemült ötlet lenne egy "Pats-es fantasy játékot" kiírni idénre?
Ötlet:
Minden fordulóban, a versenyezni kívánó lelkes drukkereknek össze kellene állítaniuk az adott mérkőzés legjobb Pats csapatát --> azt, akik az adott meccsen szerintük a legjobban fognak szerepelni.
Pl. 1 QB 1 RB 3 WR/TE
1 DL 1 LB 1 DB
akár adott esetben elég lehet az offense is.
A fantasy football szabályaival összhangban kapna mindenki pontokat.
A QB összeállítása nem lenne alapból nagy kihívás, de azt eldönteni, hogy melyik RB, vagy melyik WR/TE lesz a meccs legjobbja ahhoz már nagyobb tudás és nem kis szerencse is kell...

Természetesen nem csak az ötletet szeretném felvetni, hanem ha lenne rá igény, kivenném a részem a munkából is.
több mint 13 éve
Anthony „guarantee” Smith 28 évesen visszavonult, nem lesz idén 16–0 😕

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Érdemes elolvasni a CBS jóslatát, várakozását a 2012-es idényünkről. Szerintem jól összefoglalja az összes fontos tényezőt. Btw nem hinném, hogy 16-0 lesz az alapszakasz.
 www.cbssports.com/nfl/storylist/17506081/19/2012-nfl-season-preview/new-england-patriots

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/mesko-cheerleaderek-jamaica-2149979

Irigyeljük?Blitzburgh
photoshop. 😊
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nah végre:
LB Dont'a Hightower agrees to contract terms, per @ProFootballTalk. Working to confirm. Rookies report Thursday.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/mesko-cheerleaderek-jamaica-2149979

Irigyeljük?
több mint 13 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Az új védelemmel zúzunk mint állat! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Szerintem épeszű ember nincs, aki szerint így lenne, de azokat meg pont le kell szarni 😀

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
The Patriots have the AFC North and NFC South as their inter-conference foes in 2013. Of late, those have been 2 of NFL's toughest divisions.
szép lesz majdan az is 😊Habi
Ha ott jók leszünk, akkor legalább nem lesz hiszti, hogy csak a sorsolásunk miatt jönnek az eredmények.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
The Patriots have the AFC North and NFC South as their inter-conference foes in 2013. Of late, those have been 2 of NFL's toughest divisions.
szép lesz majdan az is 😊

JT Daniels fan