New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
azt lehet tudni vagy be lehet lőni, hogy hol kelt volna el ha kijön a draftra?
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
twitter.com/RapSheet/statuses/236499306885038080Éljen éljen éljen
Demps hazafi lett. Remélhetőleg lesz visszahordónk.zinedine5

több mint 13 éve
twitter.com/RapSheet/statuses/236499306885038080Demps hazafi lett. Remélhetőleg lesz visszahordónk.
több mint 13 éve
"Line still struggling: The offensive line was terrible. It got whipped (2-11-1) by the defense in one-on-ones, and might have been just as bad in a two-on-two session. There were at least eight would-be sacks or tackles for a loss against the run in team drills. RT Marcus Cannon again had a very rough go, as did RG Nick McDonald, who was working in place of the injured Dan Connolly (undisclosed)." (Bedard)Erről a sérülésről tud valaki konkrétabbat?
Nem hiányzik még egy sérült az O-falba, anélkül is van elég gond ott.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Vannak azért kivételek is, L. Davisből és Gallery-ből is faszántos OG lett, miután bebukták az OT posztot... pedig mind2 iszonyatos méretekkel rendelkezik.Cannon jelenleg meg rohadtul nem kezdo rt material... Sebass visszatertevel talan beljebb tolnak rg posztra... Bar errol mindeddig csak a szakik fantazialtak, egy snapet sem nyomott ott edzesen..GyulusNagyon korai még, de úgy tűnhet iskolapéldája lesz a 340 font feletti egyetemi OT-nek, akinek az állt a scouting lapján, hogy bár fürge lábai vannak méretéhez képest, de a vakoldalra nem elég, futásblokk képességei miatt azonban remek jobb OT lehet belőle, végső esetben meg guardnak betolható.
A valóságban aztán OT-ként nem lehet játszatni egyik oldalon sem, guardnak meg túl magas, és az alacsony súlyponttal rendelkező UT-ék megeszik reggelire, mire felemelné a kezét/lábát és viszlát NFL.DoM
Cannont a TC kezdete óta halálba sz...-ják és a Saints ellen is sokat kapott miatta Tom. A méretei ellenére nemhogy a speed-rushhal, de még a bull rushhal is baja van... könyörgöm, Ninko eltolja (OK, ő méreteihez képest meglepően jó ezen a téren)... pedig elvileg bivalyerős.
Rohadt nagy kérdés, hogy ebben az OL-sémába miként fér be, egy Cowboys-féle power blocking séma szerintem jobban feküdne neki...
több mint 13 éve
Fletcher cleared waivers and is on IRDannaEzt olvastam én is Mike Reiss blogján. Egy picit megnyugodtam - bár nem tudom a sérülés után mire lesz képes a srác.
Nem is tudom kivel jártunk már így tavaly, h coach BB bevállalta a waivert, aztán valaki (talán Bengals, v. Browns) meg annak a rendje és módja szerint vitték is srácot.
...és akkor Jake Ballardot nem is említtem még, gondolom Schleck is rá gondolt😊
több mint 13 éve
Fletcher cleared waivers and is on IR
több mint 13 éve
Mi az hogy nem illik? Ez üzlet. Ennyi erővel a játékos is mondhatná, hogy nem illik őt azért kirakni, mert megsérült.
több mint 13 éve
meg idénRemélem Fletcher-t nem lopja el senki, kár lenne érte..Azért ez olyan sérülés, ami után nem tudom elképzelni, hogy elvigye valaki. Meg alapvetően nem is illik ilyet csinálni, de ezt inkább hagyjuk, mert pont mi csináltunk ilyet tavaly. 😊Schleck
Burres nem jött, jó is ez így.pasztoyb
több mint 13 éve
Remélem Fletcher-t nem lopja el senki, kár lenne érte..Azért ez olyan sérülés, ami után nem tudom elképzelni, hogy elvigye valaki. Meg alapvetően nem is illik ilyet csinálni, de ezt inkább hagyjuk, mert pont mi csináltunk ilyet tavaly. 😊
Burres nem jött, jó is ez így.pasztoyb
több mint 13 éve
Remélem Fletcher-t nem lopja el senki, kár lenne érte..Burres nem jött, jó is ez így.

több mint 13 éve
...akit aztán Scarnecchia belepofoz a falba, mi meg csak csodálkozunk.Tény, reméljük a Mester kukáz valakit..pasztoybÁllítólag Chad Clifton T iránt is érdeklődünk, ős is fiatal 😊pasztoybNa ja, viszont nem biztos, hogy a helyzetet egy tapasztalatlan fiatallal lehet stabilizálni 😊Wyatt
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Tény, reméljük a Mester kukáz valakit..Állítólag Chad Clifton T iránt is érdeklődünk, ős is fiatal 😊pasztoybNa ja, viszont nem biztos, hogy a helyzetet egy tapasztalatlan fiatallal lehet stabilizálni 😊Wyatt

több mint 13 éve
Állítólag Chad Clifton T iránt is érdeklődünk, ős is fiatal 😊pasztoybNa ja, viszont nem biztos, hogy a helyzetet egy tapasztalatlan fiatallal lehet stabilizálni 😊

több mint 13 éve
@MikeReiss: Patriots practice yet to start, but a positive sign -- OL Logan Mankins in uniform on field. A sign he is coming off PUP.Én jobban is örülnék, ha max a 4. héten játszana picit, de ha bírja, akkor hajrá, kell nekünk mint falunak az áram
nagyon KELL... remélem nem sietik el a dolgot, fél éve műtötték.Danna

több mint 13 éve
@MikeReiss: Patriots practice yet to start, but a positive sign -- OL Logan Mankins in uniform on field. A sign he is coming off PUP.nagyon KELL... remélem nem sietik el a dolgot, fél éve műtötték.
több mint 13 éve
Az hogy jön workoutra, nem jelent semmit.
több mint 13 éve
Plaxico Burress érkezik workoutra. iktriadez most komoly?!
úgy látszik BB tényleg az alapján válogat, h ki játszott jól a Pats ellen😊
lehet, h furcsa - és költői - lesz a kérdésem, de nem a WR az a pozíció, ahol a legkomolyabb a verseny a csapatba kerülésért?
...vagy Burres OL-be jön?! - mert ott például vannak lyukak a falon...
több mint 13 éve
Plaxico Burress érkezik workoutra.
több mint 13 éve
Ez esetben a scoutok kicsit átgondolhatnékk az értékelési szempontokat.
több mint 13 éve
Cannon jelenleg meg rohadtul nem kezdo rt material... Sebass visszatertevel talan beljebb tolnak rg posztra... Bar errol mindeddig csak a szakik fantazialtak, egy snapet sem nyomott ott edzesen..GyulusNagyon korai még, de úgy tűnhet iskolapéldája lesz a 340 font feletti egyetemi OT-nek, akinek az állt a scouting lapján, hogy bár fürge lábai vannak méretéhez képest, de a vakoldalra nem elég, futásblokk képességei miatt azonban remek jobb OT lehet belőle, végső esetben meg guardnak betolható.
A valóságban aztán OT-ként nem lehet játszatni egyik oldalon sem, guardnak meg túl magas, és az alacsony súlyponttal rendelkező UT-ék megeszik reggelire, mire felemelné a kezét/lábát és viszlát NFL.