New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Köszönjük szépen, máris sokkal jobb a közérzetünk 😊már csak pár óra és game time, végre pályára lépnek a srácok. Kíváncsi leszek azért erre az OL-ra, Waters igazán adhatna már valami életjelet magáról....manuszka86😀 Jó az az OL, Solder játékát például én különösen kedvelem 😀 Sztem egy állat az a srác , amugy meg utálom a hazafikat .... De hát ami jó azt el kell ismerni 😀 Petikievak01

több mint 13 éve
már csak pár óra és game time, végre pályára lépnek a srácok. Kíváncsi leszek azért erre az OL-ra, Waters igazán adhatna már valami életjelet magáról....manuszka86😀 Jó az az OL, Solder játékát például én különösen kedvelem 😀 Sztem egy állat az a srác , amugy meg utálom a hazafikat .... De hát ami jó azt el kell ismerni 😀
több mint 13 éve
már csak pár óra és game time, végre pályára lépnek a srácok. Kíváncsi leszek azért erre az OL-ra, Waters igazán adhatna már valami életjelet magáról....
több mint 13 éve
Már egy nap sincs, hogy újra lássuk akcióban a srácokat, kíváncsi vagyok, hogyan teljesítenek majd a posztjukon 2–3. helyén állók

több mint 13 éve
Bedardtól:Just an observation, but RT Sebastian Vollmer didn’t exactly give off a fully healthy vibe as he walked off the field after a rehab workout. Guess we would describe it as a labored walked.
A probléma.
több mint 13 éve
Zoliról tudtok valamit, hogy milyen formában van? BerItt van egy tegnapi hír Zoliról a keddi, Saintsel közös edzésről.
Patriots’ punter Zoltan Mesko (4.34 seconds hangtime) outkicked Thomas Morstead of the Saints (4.16). Morstead started with two really poor punts, but got off the best one (4.94). Mesko was more consistent. Ebert, in his first padded practice, got some return reps.
több mint 13 éve
Koppent azért gondolnám, mert Gallery visszavonulásával Connoly-nak erősebb lehet a backup G szerep (ha Waters vállal még egy évet, ha nem, akkor kezdő?), a nagyobb ínségre C poszton meg jöhet Koppen.Ha a Vollmer, Mankins, Waters trióból legalább ketten nem lesznek bevethetőek az első hat héten, akkor egy gyakorlatilag depth nélküli, instabil támadófalról beszélünk és végső soron mindegy, hogy ki a center. Ha a guardok nem léphetnek pályára, akkor Connolly kell guard posztra a kezdőbe, Thomas és Koppen mellé, Wendell meg a depth.
Scottról valahol azt olvastam, hogy Carter szerepét venné át. (Bár itt az újoncok is labdába rúghatnak.)Gogo
Vollmer a legproblémásabb, ezt Reiss említette is a mai levelesládában, ahol az volt a következtetés, hogy nem akarják elsietni a visszaengedését, és ha baj lenne, már tett volna lépéseket a csapat. Ezzel csak annyi a bajom, hogy ha annyira óvatoskodni kell vele, akkor nem lehet éppen makkegészséges az a hát/boka. Mert Cannonon kívül nincs alternatívája (Weems, Kopa, Hix meg két napja nem edzett, hogy még próbálgatni se lehessen "éles" helyzetben).
Remélem fog Koppen játszani a Saints ellen, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mi lehet a játékával, hogy Bedard szerint sorozatban 9 1-1 elleni párharcot bukott zsinórban, ami vicc. Plusz a Titansnek sem kellett valami miatt, ott pedig aztán van probléma center poszton (Amano IR után az FF fórumán peszgőt bontottak, úgy ünnepeltek, mintha SB-t nyertek volna).
Scott meg gyakorlatilag kikerült a rotációból a védőfal szélén, hogy Jones tanulási folyamatát felgyorsítsák. Ettől még biztos lehet a helye, de én például inkább gondolnám, hogy az UDFA Francis kaphat inkább helyet Cunnningham ( 😊 ) mellett.
több mint 13 éve
Koppent azért gondolnám, mert Gallery visszavonulásával Connoly-nak erősebb lehet a backup G szerep (ha Waters vállal még egy évet, ha nem, akkor kezdő?), a nagyobb ínségre C poszton meg jöhet Koppen.Egy picivel talán okosabbak leszünk a Saints elleni meccs után. Főleg a támadófalban szereplők állapotáról. Ha Koppenben maradt annyi, hogy kezdő legyen, akkor nyilván keretben lesz.DoMA sérülésekkel nem számolva most a biztos része valahogy így nézhet ki a rosternek. Ez 42 fő.DoMScott és Koppen szerintem felírható a 42 fő mellé.
Gogo
Scottról valahol azt olvastam, hogy Carter szerepét venné át. (Bár itt az újoncok is labdába rúghatnak.)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Egy picivel talán okosabbak leszünk a Saints elleni meccs után. Főleg a támadófalban szereplők állapotáról. Ha Koppenben maradt annyi, hogy kezdő legyen, akkor nyilván keretben lesz.A sérülésekkel nem számolva most a biztos része valahogy így nézhet ki a rosternek. Ez 42 fő.DoMScott és Koppen szerintem felírható a 42 fő mellé.
Gogo
több mint 13 éve
A sérülésekkel nem számolva most a biztos része valahogy így nézhet ki a rosternek. Ez 42 fő.DoMScott és Koppen szerintem felírható a 42 fő mellé.
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Zoliról tudtok valamit, hogy milyen formában van? BerBár számunkra az egyik legfontosabb tagja a Patriots családnak Zoli, de az edzőtáborok nem igazán róluk szólnak. Punterről, kickerről TC alatt leginkább akkor hallasz ha kirúgnak egyet, vagy új jön a csapathoz.
több mint 13 éve
A sérülésekkel nem számolva most a biztos része valahogy így nézhet ki a rosternek. Ez 42 fő. QB: Brady, Hoyer, Mallett -3
RB: Ridley, Vereen, Woodhead -6
WR: Gaffney, Lloyd, Slater, Welker, Edelman -11
TE: Gronk, Hernandez -13
OL: Solder, Mankins, Connolly, Waters, Vollmer, Cannon, Thomas, Wendell -21
DE: Jones, Ninkovich, Bequette -24
DT: Wilfork, Love, Deaderick, Fanene -28
LB: Mayo, Spikes, Hightower, Fletcher -32
CB: McCourty, Arrington, Dowling, Moore -36
S: Chung, Gregory, Wilson -39
ST: Aiken, Gost, Meskó -42
Valószínűleg jön még egy futó/fullback: Bolden/Larsen/Kettani. -43
Egy elkapó: Branch/Stallworth/Ebert -44
Egy tight end: Shianco -45
Támadófalba a PUP-on lévők állapotától függően még valaki: Koppen/Weems/McDonald -46
Pass rusherek közé még ketten: Cunningham/Scott/Francis -48
Védőfalba középre +1 fő talán: Warren/Brace/Pryor -49
A special teams ász az LB-k között, esetleg még depth a valódi LB-k mögé: White/Tarpinian/Carpenter -50
Secondarybe még egy safety és egy cornerback: Ihedigbo/Barrett/Brown/Allen és Dennard/Allen/Ventrone -52
Plusz maradt egy extra hely, mondjuk még egy special teams only játékosnak.
Remélem nem maradt ki senki, és el se számoltam.
több mint 13 éve
Ber
9
Zoliról tudtok valamit, hogy milyen formában van?
több mint 13 éve
Ha olvasnád a patriots.hu-t, ott már tegnap kint volt. És a sztori is hozzá. GRAFIolvasom csak tegnap nem mentem fel rá és ezért csak ma láttam. 😉
több mint 13 éve
Ha olvasnád a patriots.hu-t, ott már tegnap kint volt. És a sztori is hozzá.
több mint 13 éve
Gallery és Fiametta távozása után Kareem Huggins fullbacket is kivágták. (Link)Kettani előtt tisztul az út...
BB sajtótájékoztató kivonat
több mint 13 éve
Magastorony nagy kedvenc lesz 😊A védelem kapcsán végre +an várom a szezont. Sterling Moore kollégára kíváncsi vagyok, hogy be tud e kerülni a kezdőbe.Patriots announced that veteran G Robert Gallery has retired.Vollmer és Mankins felépülőben, minden edzésen jelen voltak (rehabosok közt)...utóbbi visszatérte esetén Cannon-t esetleg tényleg beljebb tolhatják RG-be, ha Waters visszavonul... egyébként az a érzésem, hogy a TC 3. hetén az öreg is feltűnik majd
ennyire rossz lett volna? pfejj de vékonyak leszünk...
On Tony Fiammetta, source says he will not play in 2012 due to family issue. Hopes to return to Pats in 2013.
erről vki tud többet?Habi
Scar egyébként a jelenlegi aktív állományunkból is csinálna egy so-so falat..
btw, az eddigi TC-edzések alapján D. Thomas > Gallery
Jones az első és második csapatban is RE-poszton nyomja, Hightower kezdő SLBGyulus

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Patriots announced that veteran G Robert Gallery has retired.Vollmer és Mankins felépülőben, minden edzésen jelen voltak (rehabosok közt)...utóbbi visszatérte esetén Cannon-t esetleg tényleg beljebb tolhatják RG-be, ha Waters visszavonul... egyébként az a érzésem, hogy a TC 3. hetén az öreg is feltűnik majd
ennyire rossz lett volna? pfejj de vékonyak leszünk...
On Tony Fiammetta, source says he will not play in 2012 due to family issue. Hopes to return to Pats in 2013.
erről vki tud többet?Habi
Scar egyébként a jelenlegi aktív állományunkból is csinálna egy so-so falat..
btw, az eddigi TC-edzések alapján D. Thomas > Gallery
Jones az első és második csapatban is RE-poszton nyomja, Hightower kezdő SLB
több mint 13 éve
Patriots announced that veteran G Robert Gallery has retired.ennyire rossz lett volna? pfejj de vékonyak leszünk...
erről vki tud többet?

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Lelkesek a gyerekek, már a harmadik tömeglökdösődést mutatták be a TC-ben... BB büntiből 3 kört futtatott velük😊
több mint 13 éve
Tom Bradynek meg ma a füle érjen a bokájáig!
több mint 13 éve
Ezen a listán van Connolly a bottom 10-ben pass protban center poszton: www.profootballfocus.com/blog/2012/02/21/2011-pass-blocking-efficiency-guards-and-centers/Beteszem a 2010-es cikket is, ott Koppen a középmezőnyben lehet: www.profootballfocus.com/blog/2011/06/14/2010-pass-blocking-efficiency-guards-and-centers/