New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Japp...Fanene a TC alatt sérült meg, egyszerűen pech volt, de benne van a pakliban. Ron Brace egész jól játszott a helyén, talán nem érezük annyira a hiányát.Gsn tweetje szerint a cut oka az volt,hogy a játékos a szerződés aláírásakor nem jelezte az egészségügyi problémáját,így a 4 miller elméletileg visszakövetelhető.Akkor mégsem a TC alatt sérült meg,vagy lehet hogy csak kiújult egy már meglévő sérülése.kolok1972
Waters viszont szerintem nem jön vissza, legalábbis erre utalhat, hogy Connolly nem játszott centert a legutóbbi meccsen, hanem G volt. Bár az is lehet, hogy csak Koppen-t akarta még egyszer letesztelni BB, aztán ezen a héten Connolly megy középre. Bár úgy lenne (mármint főleg nem az a fontos, hogy ki a center, hanem Waters visszaérkezése).
LordTamas
Ennek ellentmond mondjuk, hogy a hírek szerint "csak" egy artoszkópos műtéte lesz, ami azért nem annyira durva beavatkozás...
UT poszt terén katasztrófálisan állunk, Pryor remélhetően legalább a PUP-listát megéli...
több mint 13 éve
Minden új játékos igazolása előtt, át kell esnie egy orvosi vizsgálaton, vagy nem??? ott ki kellett volna derülnie hogy egészséges-e!Fanene a TC alatt sérült meg, egyszerűen pech volt, de benne van a pakliban. Ron Brace egész jól játszott a helyén, talán nem érezük annyira a hiányát.Gsn tweetje szerint a cut oka az volt,hogy a játékos a szerződés aláírásakor nem jelezte az egészségügyi problémáját,így a 4 miller elméletileg visszakövetelhető.Akkor mégsem a TC alatt sérült meg,vagy lehet hogy csak kiújult egy már meglévő sérülése.kolok1972
Waters viszont szerintem nem jön vissza, legalábbis erre utalhat, hogy Connolly nem játszott centert a legutóbbi meccsen, hanem G volt. Bár az is lehet, hogy csak Koppen-t akarta még egyszer letesztelni BB, aztán ezen a héten Connolly megy középre. Bár úgy lenne (mármint főleg nem az a fontos, hogy ki a center, hanem Waters visszaérkezése).
LordTamas
több mint 13 éve
Fanene a TC alatt sérült meg, egyszerűen pech volt, de benne van a pakliban. Ron Brace egész jól játszott a helyén, talán nem érezük annyira a hiányát.Gsn tweetje szerint a cut oka az volt,hogy a játékos a szerződés aláírásakor nem jelezte az egészségügyi problémáját,így a 4 miller elméletileg visszakövetelhető.Akkor mégsem a TC alatt sérült meg,vagy lehet hogy csak kiújult egy már meglévő sérülése.
LordTamas
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Fanene a TC alatt sérült meg, egyszerűen pech volt, de benne van a pakliban. Ron Brace egész jól játszott a helyén, talán nem érezük annyira a hiányát.Waters viszont szerintem nem jön vissza, legalábbis erre utalhat, hogy Connolly nem játszott centert a legutóbbi meccsen, hanem G volt. Bár az is lehet, hogy csak Koppen-t akarta még egyszer letesztelni BB, aztán ezen a héten Connolly megy középre. Bár úgy lenne (mármint főleg nem az a fontos, hogy ki a center, hanem Waters visszaérkezése).
több mint 13 éve
Fanene 4 millió dollárt kapott kézhez a semmire. verhetetlen szerződést kötött...Hát ezt a "Fanene" se érti. 4 millert kidobtunk az ablakon a semmire.Nem volt orvosi vizsgálata a szerződtetés előtt?Vagy nem haladt a rehabja?Fellsnél is vmi ilyesmitől féltem,de ő szerencsére lekerült a PUP-ról.Kár,mert Fanenehez nagy reményeket fűztem.Watersről is rohadt jó lenne már tudni vmit,mert nagyon nem mindegy hogy jön-e.Egyébként csapatszellem szempontjából ha jön is nekem nem túl szimpi a viselkedése akármennyire is bírtam eddig,ilyen alapon bárki kérhetne magának előjogokat,hogy nincs kedve a TC-hez.Azért én nem emlékszem olyanra az elmúlt években,hogy a PS-ben ennyire ergya lett volna az OL.TB pedig nem nem egy BB,hogy ey gyenge fal mögött is tudjon dobálni,ez az elmúlt évek PO buktáiban is világosan látszott.
valszeg térdműtéte lesz majd a hétenHabi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Reiss azt írta az O falról, hogy gyenge volt, de össze fog állni. Látott bíztató jeleket. Úgy legyen. GRAFIÁMEN
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Fanene 4 millió dollárt kapott kézhez a semmire. verhetetlen szerződést kötött...valszeg térdműtéte lesz majd a héten

JT Daniels fan
több mint 13 éve
triangle
1 283
#Patriots have released DL Jonathan Fanene, OL Kyle Hill & K Chris Koepplin.
több mint 13 éve
Reiss azt írta az O falról, hogy gyenge volt, de össze fog állni. Látott bíztató jeleket. Úgy legyen. GRAFIReméljük, mert ez eddíg kurva gyenge.
több mint 13 éve
Reiss azt írta az O falról, hogy gyenge volt, de össze fog állni. Látott bíztató jeleket. Úgy legyen.
több mint 13 éve
Fura meccs volt.A 14 és a 13 között annyira sok különbség mondjuk nincs 😛 Mellesleg ne feledjük az első félidős két saját célterületünkhöz közeli elvesztett labdát. Meg azért egy 2-3. számú védelemtől én nem várom, hogy megállítsa a kezdő Eaglest.
O-line szar, Cannon kifejezetten.
A második (talán harmadik) D-nket szétkapták az egész második félidőben. Mooreból hülyét csinált Foles és D-Jax. Igazából játék alapján a második félidőben többet kellett volna kapnunk.
Nálam Cuni a pozitív meglepetés, plusz Vereen még up.
Az mindenesetre vicces amikor hype-olják a csere QB-inket, mikőzben egyik sem kifejezetten meggyőző (mondhatni szarok).zinedine5
A QB-k túlzott hype-olását én is adom

több mint 13 éve
Fura meccs volt.O-line szar, Cannon kifejezetten.
A második (talán harmadik) D-nket szétkapták az egész második félidőben. Mooreból hülyét csinált Foles és D-Jax. Igazából játék alapján a második félidőben többet kellett volna kapnunk.
Nálam Cuni a pozitív meglepetés, plusz Vereen még up.
Az mindenesetre vicces amikor hype-olják a csere QB-inket, mikőzben egyik sem kifejezetten meggyőző (mondhatni szarok).
több mint 13 éve
Ez a Vick gyerek eléggé papírból van.GRAFImondjuk, elég tiszteletet parancsoló volt, ahogy Cunningham ledarálta...
több mint 13 éve
Na ESPN America kicsit alábecsülte az időt, így az utolsó 11 percről lemaradtam, de Gost 55-ről elég állat volt

több mint 13 éve
Amikor megláttam, hogy gyakorlatilag mindkét oldalunkon hiányzik a kezdőcsapat több mint fele, kicsit elment a kedvem tőle, hogy élőben végignézzem, de egy félidőt így is bírtunk este, ezalatt:– Támadófalba nagyon kell Mankins meg Vollmer, és ha még Waters is visszatérne, nem lenne sok panasz
– Mallett, hát, voltak ügyes meglátásai, de foghíjas fallal, második soros elkapókkal, ez sem volt annyira gáz, volt egy-két elég homály dobása azért (volt persze elkapó hiba is szépen)
– Szerencsénk volt az Eagles hülye szabálytalanságaival, egy interception és egy sack annullálódott
– A most kezdő védelmünk elég fasza volt, a kezdő Eagles gyakorlatilag nem tudott velük mit kezdeni, de a most kezdő támadósor is jól tartotta a kezdő védelmüket, amikor már a cserék cseréi voltak fent nálunk is pariban voltunk, sőt
– Bolden tűnjön el a punt returner szerepkörből, talán még félpályán sem jártak addig, amíg el nem cseszte, de utána is belement egy kurva felesleges hitbe…
– Hoyer egész magabiztos volt 3. és hosszúknál, nem volt kiemelkedő ő sem, de hát az ő kedvéért sem jött fel egy kezdő sem a pályára.
– Scott fumble utáni TD-je… Hát ezt nem is értettem igazán, még egy hardcore Patriots-fan is megmondta volna elsőre, hogy sima incomplete, elég mókás volt, hogy ezután még percekig nem volt semmi ítélet, na mindegy
– Gostnak sima volt az 51, azért azt jó látni
– A végén kicsit gáz volt, amikor mindenkit felküldtünk blitzre, és úgy sétált Foles előre vagy 20 yardot, ahogy csak akart, után mondjuk szép volt Ebner interceptionje, igaz, ha nagyobbat dob, sima TD szerintem
Folyt köv.
Ja igen, amikor Cole elkezdte verni magát a sackre, miután már talán kezdő sem volt nálunk, az geci vicces/szánalmas volt 😀

több mint 13 éve
Rövid szubjektív értékelés a hajnali meccsről:-Brady, Welker, Gronk, Herni, Lloyd, Wilfork, Mayo nem játszottak egyáltalán. Gyakorlatilag csere csapat állt ki, ennek a tükrében is kell nézni az eredményt, ami így nem rossz.
-OLine viszont tragédia. Se pass-protection se run-block. A szép játékokat a QB-k BigBen szerű megmozdulásai hozták. Cannon botrány, Solder szintén.
-Mallett-nek volt egy-két szép megmozdulása, de igazából a Phily szabálytalanságai tartották életben a drive-jait. Ami nagyon látványos, hogy nem mer bent maradni a zsebben (mondjuk ilyen zsebben nem csodálom), hanem rögtön sprintel hátrafelé 5-10 yardot, és a védők persze megkerülik a T-eket és ott vannak a nyakán. Ez nekem nem igazán tetszik. Hoyer szerintem jobb volt.
-Félek, hogy huiányozni fog BJGE. Elég sok mínuszos futásunk volt. Részben az o-line hibája, de nem egyszer mentek a futók "hátrafelé".
-A védelem viszont nagyon tetszik. Az első félidő két TD-jét mind nagyon rossz mezőnypozícióból (Hoyer int és elvesztett punt) kaptuk. Volt egy-két nagy játék, amit bekaptunk, de összességében a nyomás jó volt, és a sec is szépen teljesített. Pedig nem játszott 6 kezdő játékosunk, a Eagles pedig az egyes számú csapattal ment még a harmadik negyed elején is (Vick elég hamar megsérült ugyan, de egy "normális" náluk).
Összességében sok pozitívum volt a meccsen, de a tackle poszt nagyon gyengén néz ki, és ez azért riasztó, sőt... Most úgy néz ki, hogy a sokat szídott Light nagyon fog hiányozni.
Meg, mint Gyulus írta, Chung üvegből van, ami nem jó jel a safety-nél.
Szerk: UPDATE: NFL Network and NFL.com's Ian Rapoport tweeted that Chung's injury was "nothing serious" and the safety was held out as a precaution.
több mint 13 éve
Ez a Vick gyerek eléggé papírból van.GRAFISajnos ugyanezen kijelentés Chung-ra is áll... remélem annyira nem súlyos az a vállsérülés...
több mint 13 éve
Ez a Vick gyerek eléggé papírból van.
több mint 13 éve
Maradjunk annyiban, hogy mindenki PROFI.😊
több mint 13 éve
Amugy milyen állapotban van jelenleg az OL? Ezen a meccsen is átfog menni a falunk az ellenfelen , vagy most nagyobb ellenállás lesz?
több mint 13 éve
Leigazolása valamelyest fricska a Bills FO számára is, mivel ők az első körben szereztek egy jóformán elsődlegesen KR/PR RB-t, C.J. Spiller-t (bár tavaly Fred Jackson sérülése után viszonylag megbízható számokat hozott), mi pedig draftcetli nálkül, FA-ként szereztünk egy - jelenlegi információk alapján - hasonló szerepkörű játékost. Guggenheimhát őőő jah...
több mint 13 éve
Guggenheim
38
Nos, kideríthetetlen Demps méretei, mert hát, mint mindig, most is mindenhol mást írnak róla. patriots.com: 5'7" - 191 lbs
nfl.com (cikk): 5'7" - 190 lbs
nfl.com (roster): 5'7" - 175 lbs
usatf.org (USA atlétikai szövetség): 5'9" - 180 lbs
si.com (draft előtt): 5'8" - 180 lbs
Bár nyilván, nem a méretein múlik majd használhatósága (csak ST, vagy néhány play-ben), hanem labdabiztonságán egy-egy tackle után. Nálam ez azért eléggé kérdéses.
Leigazolása valamelyest fricska a Bills FO számára is, mivel ők az első körben szereztek egy jóformán elsődlegesen KR/PR RB-t, C.J. Spiller-t (bár tavaly Fred Jackson sérülése után viszonylag megbízható számokat hozott), mi pedig draftcetli nálkül, FA-ként szereztünk egy - jelenlegi információk alapján - hasonló szerepkörű játékost.
több mint 13 éve
Kiváncsi leszek Demps-re. Nagyon tudnék neki örülni, ha egy kis színt vinne a ST-be, és nem Welkert akarnánk a returnöknél összetöretni állandóan.
több mint 13 éve
azt lehet tudni vagy be lehet lőni, hogy hol kelt volna el ha kijön a draftra?mascheranoReiss szerint mid-to-late... mondjuk azt hogy 4. körtől felfele kelt volna el.
Más: Scar sutyiban "mindazötposztonfelhasználható" Nick McDonald-ot már #2 RT-nek használja, szemmel láthatóan kétségek vannak Vollmer felépülése és Cannon kezdetése kapcsán...