New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 275 — #NoStress
RB Coach Ivan Fears says Jeff Demps is the fastest player he's ever coached - calls it "world class speed."
Hát igen, egy amerikai váltótagnál, mellesleg junior világrekordernél ez meglepő
Nem 😛Wyatt
Azért más focis szerkóban futni - gondolom.
És ugye benne még nincs "cucc". Legalábbis nem minden, hisz olimpián van doppingkontrol.
Egyébként a leggyorsabb futók az NFL-ben semmivel se lassabbak Boltéknál. (Bár az tény, hogy gyorsaságuk nem 100méterre van optimalizálva.
Pár éve volt hír, hogy tető alá akartak hozni Chris Johnson vs. Usain Bolt 40yardos bemutatóversenyt.
Én CJ-re tettem volna.)

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Mondjuk jött pár sikeressé vált, korábban nevetségesnek tartott név az elmúlt pár évben, de MJD valóban teljesen felesleges. Egy futó azért más kategória, mint egy WR.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Bocs, de az MJD-ötleten csak nevetni tudok... tehetséges fiatalok vannak nálunk, a draftpickeket és fizetési sapkát inkább OL és DL depth-re "pazarolnám".

Más: ha már RB... a hírek szerint majd' biztos a Moreno-cut Denverben. JMD draftolta anno, nem lepődnék meg, ha rámozdulnánk a srácra.
több mint 13 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Fanene a TC alatt sérült meg, egyszerűen pech volt, de benne van a pakliban. Ron Brace egész jól játszott a helyén, talán nem érezük annyira a hiányát.
Waters viszont szerintem nem jön vissza, legalábbis erre utalhat, hogy Connolly nem játszott centert a legutóbbi meccsen, hanem G volt. Bár az is lehet, hogy csak Koppen-t akarta még egyszer letesztelni BB, aztán ezen a héten Connolly megy középre. Bár úgy lenne (mármint főleg nem az a fontos, hogy ki a center, hanem Waters visszaérkezése).
LordTamas
Gsn tweetje szerint a cut oka az volt,hogy a játékos a szerződés aláírásakor nem jelezte az egészségügyi problémáját,így a 4 miller elméletileg visszakövetelhető.Akkor mégsem a TC alatt sérült meg,vagy lehet hogy csak kiújult egy már meglévő sérülése.kolok1972
Japp...
Ennek ellentmond mondjuk, hogy a hírek szerint "csak" egy artoszkópos műtéte lesz, ami azért nem annyira durva beavatkozás...
UT poszt terén katasztrófálisan állunk, Pryor remélhetően legalább a PUP-listát megéli... Gyulus
Állítólag már sérülten ment oda, csak eltitkolta. Viszont a az 4 millió "csak" ~2,5, mert a maradék késleltetett aláírási pénz lenne, amit csak jövő tavasszal kapott volna meg, így azt még ki sem fizette a Pats.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
Welker nem vett részt a mai edzésen. Mielőtt megijednénk, azt mondta azért, mert holnap játszani fog.
több mint 13 éve
Én is pont ezt írtam twitteren. Lehet, hogy csak az újságíró hülyesége a nyilatkozatból így kiragadva. Különben fura, ha erre rá kellett csodálkozni.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
RB Coach Ivan Fears says Jeff Demps is the fastest player he's ever coached - calls it "world class speed."
Hát igen, egy amerikai váltótagnál, mellesleg junior világrekordernél ez meglepő
Nem 😛

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Emiatt örülnék MJD-nek. BB simán kihozhat belőle egy-két évet még. Elég lenne 1000 yard + 5-6 TD.
Ez pont azt a pluszt jelentené, ami két éve megvolt és amire szüksége van TB-nek ahhoz, hogy precízen passzolgasson a zsebben. Rule
Emiatt aztán BJGE is tartható lett volna. Nagyon örülnék neki, de azt a pénzt költsük már akkor inkább az Olinera mondjuk. Ridley és Vereen is megcsinálná azt amit kell, ha Waters pótlása megjönne jövőre.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
Watersről is rohadt jó lenne már tudni vmit,mert nagyon nem mindegy hogy jön-e.Egyébként csapatszellem szempontjából ha jön is nekem nem túl szimpi a viselkedése akármennyire is bírtam eddig,ilyen alapon bárki kérhetne magának előjogokat,hogy nincs kedve a TC-hez.kolok1972
Bár nem tudom pontosan, de gondolom BB tudja mi a helyzet.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 758 — Whoops, looks like something went wrong.
Van rá cap space, hogy utána rögtön megdobjátok egy zsíros szerződéssel? Mert aki elviszi MJD-t, annak ezzel is számolnia kell.

több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Lehet, h teljesen hülyének néztek, de mit szólnátok hozzá, ha MJD - aki friss hírek szerint szívesen eljönni a Jags-től -, nálunk landolna?
Teljesen vad elgondolás, de én örülnék neki.
A futójátékunk elég ingatag jelenleg. Nem látom azokat a magabiztos 3 yardos átlagos futásokat, amely kisegíthetnék TB abban, h a védelemnek futásra és passzra is kelljen figyelnie.
A fal állapota olyan amilyen... amíg nem fejlődnek fel egy tavalyi szintre, addig Brady sem fog tudni pontosan dobálózni a zsebben.
Szóval kellene a jó futójáték.
Emiatt örülnék MJD-nek. BB simán kihozhat belőle egy-két évet még. Elég lenne 1000 yard + 5-6 TD.
Ez pont azt a pluszt jelentené, ami két éve megvolt és amire szüksége van TB-nek ahhoz, hogy precízen passzolgasson a zsebben.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Fanene a TC alatt sérült meg, egyszerűen pech volt, de benne van a pakliban. Ron Brace egész jól játszott a helyén, talán nem érezük annyira a hiányát.
Waters viszont szerintem nem jön vissza, legalábbis erre utalhat, hogy Connolly nem játszott centert a legutóbbi meccsen, hanem G volt. Bár az is lehet, hogy csak Koppen-t akarta még egyszer letesztelni BB, aztán ezen a héten Connolly megy középre. Bár úgy lenne (mármint főleg nem az a fontos, hogy ki a center, hanem Waters visszaérkezése).
LordTamas
Gsn tweetje szerint a cut oka az volt,hogy a játékos a szerződés aláírásakor nem jelezte az egészségügyi problémáját,így a 4 miller elméletileg visszakövetelhető.Akkor mégsem a TC alatt sérült meg,vagy lehet hogy csak kiújult egy már meglévő sérülése.kolok1972
Japp...
Ennek ellentmond mondjuk, hogy a hírek szerint "csak" egy artoszkópos műtéte lesz, ami azért nem annyira durva beavatkozás...
UT poszt terén katasztrófálisan állunk, Pryor remélhetően legalább a PUP-listát megéli...
több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
LordTamas
Minden új játékos igazolása előtt, át kell esnie egy orvosi vizsgálaton, vagy nem??? ott ki kellett volna derülnie hogy egészséges-e!
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
LordTamas
Gsn tweetje szerint a cut oka az volt,hogy a játékos a szerződés aláírásakor nem jelezte az egészségügyi problémáját,így a 4 miller elméletileg visszakövetelhető.Akkor mégsem a TC alatt sérült meg,vagy lehet hogy csak kiújult egy már meglévő sérülése.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Fanene 4 millió dollárt kapott kézhez a semmire. verhetetlen szerződést kötött...
valszeg térdműtéte lesz majd a hétenHabi
Hát ezt a "Fanene" se érti. 4 millert kidobtunk az ablakon a semmire.Nem volt orvosi vizsgálata a szerződtetés előtt?Vagy nem haladt a rehabja?Fellsnél is vmi ilyesmitől féltem,de ő szerencsére lekerült a PUP-ról.Kár,mert Fanenehez nagy reményeket fűztem.Watersről is rohadt jó lenne már tudni vmit,mert nagyon nem mindegy hogy jön-e.Egyébként csapatszellem szempontjából ha jön is nekem nem túl szimpi a viselkedése akármennyire is bírtam eddig,ilyen alapon bárki kérhetne magának előjogokat,hogy nincs kedve a TC-hez.Azért én nem emlékszem olyanra az elmúlt években,hogy a PS-ben ennyire ergya lett volna az OL.TB pedig nem nem egy BB,hogy ey gyenge fal mögött is tudjon dobálni,ez az elmúlt évek PO buktáiban is világosan látszott.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Egon bá New England Patriots 1 223 — Saints GM
Reiss azt írta az O falról, hogy gyenge volt, de össze fog állni. Látott bíztató jeleket. Úgy legyen. GRAFI
ÁMEN

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Fanene 4 millió dollárt kapott kézhez a semmire. verhetetlen szerződést kötött...
valszeg térdműtéte lesz majd a héten

JT Daniels fan
több mint 13 éve
triangle 1 283
#Patriots have released DL Jonathan Fanene, OL Kyle Hill & K Chris Koepplin.
több mint 13 éve
Reiss azt írta az O falról, hogy gyenge volt, de össze fog állni. Látott bíztató jeleket. Úgy legyen. GRAFI
Reméljük, mert ez eddíg kurva gyenge.
több mint 13 éve
Reiss azt írta az O falról, hogy gyenge volt, de össze fog állni. Látott bíztató jeleket. Úgy legyen.
több mint 13 éve
Fura meccs volt.
O-line szar, Cannon kifejezetten.
A második (talán harmadik) D-nket szétkapták az egész második félidőben. Mooreból hülyét csinált Foles és D-Jax. Igazából játék alapján a második félidőben többet kellett volna kapnunk.

Nálam Cuni a pozitív meglepetés, plusz Vereen még up.
Az mindenesetre vicces amikor hype-olják a csere QB-inket, mikőzben egyik sem kifejezetten meggyőző (mondhatni szarok).zinedine5
A 14 és a 13 között annyira sok különbség mondjuk nincs 😛 Mellesleg ne feledjük az első félidős két saját célterületünkhöz közeli elvesztett labdát. Meg azért egy 2-3. számú védelemtől én nem várom, hogy megállítsa a kezdő Eaglest.
A QB-k túlzott hype-olását én is adom

több mint 13 éve
Fura meccs volt.
O-line szar, Cannon kifejezetten.
A második (talán harmadik) D-nket szétkapták az egész második félidőben. Mooreból hülyét csinált Foles és D-Jax. Igazából játék alapján a második félidőben többet kellett volna kapnunk.

Nálam Cuni a pozitív meglepetés, plusz Vereen még up.
Az mindenesetre vicces amikor hype-olják a csere QB-inket, mikőzben egyik sem kifejezetten meggyőző (mondhatni szarok).
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Ez a Vick gyerek eléggé papírból van.GRAFI
mondjuk, elég tiszteletet parancsoló volt, ahogy Cunningham ledarálta...
több mint 13 éve
Na ESPN America kicsit alábecsülte az időt, így az utolsó 11 percről lemaradtam, de Gost 55-ről elég állat volt