New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Reméljük Loyd beváltja a hozzá fűzött reményeket, mint mélységi célpont, és akkor nem lesz gond. Az nagyobb teret nyit a futó-, slot- vagy Te-játékhoz is. GRAFI
Az O-line engem jobban aggaszt. Hiába Loyd, ha Bradynek szétnézni sem lesz ideje.polonic
Bízzunk benne, hogy visszatérnek, akiknek vissza kell, és akkor nem lesz paraWyatt
Ez ok Wyatt és azzal is egyetértek,hogy a szezon előtt nem kell azonnal parázni mindenért,de a TC és a PS meccsek szerintem azt mutatták meg egyértelműen,hogy a 3 hiányzó nélkül ez a fal versenyképtelen.Márpedig arra,hogy Waters (??),Mankins és Seabass végigtol egy egész szezont sérülés nélkül,egy sört nem tennék fel...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Reméljük Loyd beváltja a hozzá fűzött reményeket, mint mélységi célpont, és akkor nem lesz gond. Az nagyobb teret nyit a futó-, slot- vagy Te-játékhoz is. GRAFI
Az O-line engem jobban aggaszt. Hiába Loyd, ha Bradynek szétnézni sem lesz ideje.polonic
Bízzunk benne, hogy visszatérnek, akiknek vissza kell, és akkor nem lesz para

több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Az O-line engem jobban aggaszt. Hiába Loyd, ha Bradynek szétnézni sem lesz ideje.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Kis Gronkandez még. Érdemes megnézni, hogy milyen szépen összhangban van az alapfizetésük egészen 2017-ig, azért hogy menedzselhető legyen a növekvő cap-hit.

Gronkowski, Hernandez, összesen (alapfizetés)
$540,000 (2012), $540,000, 1.08m
$630,000 (2013), $1.323m, 1.953m
$3.75m (2014), $1.2m, 4.95m
$4.75m (2015), $2.3m, 7.05m
$2.25m (2016), $5m, 7.25m
$4.25m (2017), $6m, 10.25m
$8 m (2018), $6m, 14m
$9 m (2019),

espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4728201/comparing-hernandez-gronk-deals

Ebben ugyan nincs még benne a signing bonus cap hit-je(8m+12.5m), de ha azt is hozzávesszük 2017-ig átlagosan kb. 9m-ba lesznek évente. A 4.5m-es TE fizetés jelenleg elitnek számít, csak Miller és a 2 Davis keres többet ha minden igaz.(http://www.spotrac.com/top-salaries/nfl/tight-end/) 2017-re viszont ez valószínűleg messze a piaci ár alatt lesz. A tavalyihoz hasonló statisztikai mutatókat produkáló WR páros ennél sokkal többe lenne. A játék kedvéért C.Johnsonnak akinek csak kicsit voltak jobbak a mutatói Gronk-nál éppen egy 132m-ás 8 éves szerződés ketyeg, ami önmagában majdnem 40m-mel több mint Gronk és Herni együtt. Garcon pl. 5 évre keres 42m-át, Herni 7-re 40-et...

Szerintem nagyon jó munkát végzett az FO, nagy dicséret jár nekik érte.

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Sajnos sokkal többet, mint én 😕
Am, valszeg az döntött Branch javára, hogy még mindig elit szinten futja az útvonalait, és minden irányítót kisegít, amikor rá dobnak több mint valószínű, hogy elkapás lesz belőle, még ha a kontaktot kerüli isWyatt
s még a járókeretet is elegánsan használja a pályán😊
több mint 13 éve
Sajnos sokkal többet, mint én 😕
Am, valszeg az döntött Branch javára, hogy még mindig elit szinten futja az útvonalait, és minden irányítót kisegít, amikor rá dobnak több mint valószínű, hogy elkapás lesz belőle, még ha a kontaktot kerüli is

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
ezt a sergio Brown dolgot én sem értem igazán mi a f..t keres még itt???

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
a Gaffney cutot, úgy ahogy van, nem értem....
Ja és Sergio Brown továbbra is a rosteren van.. kezdek ideges lenni.
több mint 13 éve
a Gaffney cutot, úgy ahogy van, nem értem....
Ja és Sergio Brown továbbra is a rosteren van.. kezdek ideges lenni.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Reméljük Loyd beváltja a hozzá fűzött reményeket, mint mélységi célpont, és akkor nem lesz gond. Az nagyobb teret nyit a futó-, slot- vagy Te-játékhoz is.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
Gaffney is ment, eddig tartott a 2007-es reunion. reméljük, megleszünk no3 wr nélkül is. max lesz futó is a pályán.triangle
Azért most van Lloyd, Welker és Branch, plusz a két TE. Ez minimum 5 opció passzjátékban.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Szűkül a keret, szűkül...
Persze nem tudhatjuk mennyire nem voltak formában az elküldött WR-ek, de ezt kicsit szűknek érzem most.
több mint 13 éve
triangle 1 283
Gaffney is ment, eddig tartott a 2007-es reunion. reméljük, megleszünk no3 wr nélkül is. max lesz futó is a pályán.
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Én nem sajnálom egyiküktől sem a nagy lét, csak tartson ki az eddigi formájuk erre a "néhány" évre... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Mondjuk nem mintha a bónuszok nagy részét nem tudná lehívni, és így simán többet fog keresni 😊

több mint 13 éve
Úgy látszik Hörni (ügynöke?) türelmesebb volt Gronk(é)nál, megvárta míg utóbbi nyélbe üti a deal-t így ő már tudott mihez viszonyítani, mit is érhet kb. a csapatnak az ő itt tartása... 😉
(Gyanítom mindkettejükkel nagyjából egyszerre kezdtek tárgyalni... És meg lennék lepve ha nem tudott volna egyik a másikról...)
Hörni kicsit tovább kérette magát és bejött neki. 😊
(BB-nél simán előfordulhatott volna hogy "bedurcizik" és azt mondja hogy akkor játszd csak le itt a maradék két évet "bagóért" és aztán majd meglátjuk... 😀 )

Én mindenesetre csak örülök hogy a "Gronkandez-szörny" még jó sokáig Pats mezben nyomja!!! 😊

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Azért az érdekes, hogy több Hernandez garantáltja, mint Gronkowskié.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Hernandez is megvan jupíííííThundersNFL
Csak négyszer szerepelt ez eddig itt, de köszi 😀
Összeget mondjuk írhatnának már 😛Wyatt
The contract Hernandez signed today is a five-year extension worth a maximum value of $40 and includes a $12.5-million signing bonus. Hernandez is guaranteed $16 million, with a practical guarantee of $16.4 million.

The extension, which still includes his the $545,000 and $570,000 base salaries he was to make the next two season, averages $7.5 million. That's the second-highest extension in league history for a tight end in league.

The $12.5 million signing bonus is the highest ever for a tight end, and $9.5 million will be paid in the next seven months.

Hernandez's deal averages more the first four years than Gronkowski's contract, and has more in true guaranteed money. Gronkowski was guaranteed $12 million, and another $5 million if he was on the roster in 2015.

www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2012/08/hernandez_locke.html
több mint 13 éve
Larsen(FB), Bulman(DT) cut.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Nem hinném hogy Gronkétól annyiban eltérne, az pedig rendben volt mindkét fél részéről a hírek szerint, szóval emiatt nekem nem fő a fejem... 😊
Castleai01
Biztos vagyok benne, hogy Gronkóétől el fog maradniWyatt
el fog, a rookie szerződésének utolsó 2 éve itt is meg lett tartva egyébként.
Patriots release Donte' Stallworth, per league source

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nem hinném hogy Gronkétól annyiban eltérne, az pedig rendben volt mindkét fél részéről a hírek szerint, szóval emiatt nekem nem fő a fejem... 😊
Castleai01
Biztos vagyok benne, hogy Gronkóétől el fog maradni

több mint 13 éve

több mint 13 éve
Hernandez is megvan jupíííííThundersNFL
Csak négyszer szerepelt ez eddig itt, de köszi 😀
Összeget mondjuk írhatnának már 😛

több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 693 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hernandez is megvan jupííííí

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Hightower bácsi nálatok three-down LB lesz??? Mert akkor nem tradelem...😀Medvepapa
Jelen állás szerint nagyon úgy néz ki... Persze idén még inkább Mayo és Spikes lesznek a tackle-gyárak...
(Ellenben ő az egyetlen valamirevaló alternatívánk középre is egy esetleges Spikes sérülés esetére, amire azért sajnos látok némi esélyt az elmúlt évek tapasztalatai alapján...)
Tartsd csak meg, még sokat érhet a szezon második felében... 😉