New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy akkor miért nem mondta azt a média előtt, hogy köszönöm, ennyi. Visszavonulok.
Elég jó játékos volt ahhoz, hogy felkapott híre legyen a visszavonulásának.Habi
Mintha azt olvastam volna Roto-n, hogy délre vágyik játszani, közelebb a családjához... Nem tudom mi igaz belőle...Castleai01
Hát, szerintem meg az elmúlt évek legcsendesebb holdout-járól van szó, a tavalyi teljesítménye utána b...ik 1,4 millióért végignyomni egy szezont. Rég bejelentette volna a visszavonulását, ha nem erről lenne szó.
Gyulus
10 millióval vagyunk a fizetési sapka alatt, ebbe pedig ugye simánszkiban beférne még 4-5 milliós fizuval is Waters. Remélem, hogy ismerve a körülményeket (van hely, Waters tavalyi teljesítménye) nem ezen akarnának spórolni Kraft bácsiék

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy akkor miért nem mondta azt a média előtt, hogy köszönöm, ennyi. Visszavonulok.
Mintha azt olvastam volna Roto-n, hogy délre vágyik játszani, közelebb a családjához... Nem tudom mi igaz belőle...Castleai01
Hát, szerintem meg az elmúlt évek legcsendesebb holdout-járól van szó, a tavalyi teljesítménye utána b...ik 1,4 millióért végignyomni egy szezont. Rég bejelentette volna a visszavonulását, ha nem erről lenne szó.

Más: Tennant nem lehetett valami nagy szám...😀
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nah a Tennant projectet bebuktam 😊pasztoyb
Az hagyján, de ő is. 😀

Winslow miatt azt sejtem, hogy valakinek (Shianco v. Fells) kinéz egy IR.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Nah a Tennant projectet bebuktam 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát bazdmeg, erre a LOL már nem is elég kifejező 😀
The Patriots will workout TE Kellen Winslow, per @ProFootballTalkWyatt
Azt hittem mi vagyunk az NFL kukabúvárai, de nem. Ez az(undisputed) cím a Patriotsé. iktriad
Az lenne a legkevesebb, de
Gronko és Herni mögé már Ballard is soknak tűnt, aztán jött Sénkó, Fells, de túl vékony volt a TE-részleg, kell még egy 😀
Wyatt
Készültök a Welker utáni érára. Lassan nem lesznek itt a rosteren WRek, csak TEk.
iktriad
Welker utáni éránkra csak két slot WR-t hoztunk 😀
Széltében nem is fogunk játszani, mindenhol rámegyünk a legszarabb LB-re, meg S-re, aztán középen szopatunk, addig még a fal is kitart 😂

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 356 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt hittem mi vagyunk az NFL kukabúvárai, de nem. Ez az(undisputed) cím a Patriotsé. iktriad
Gronko és Herni mögé már Ballard is soknak tűnt, aztán jött Sénkó, Fells, de túl vékony volt a TE-részleg, kell még egy 😀
Wyatt
Készültök a Welker utáni érára. Lassan nem lesznek itt a rosteren WRek, csak TEk.
több mint 13 éve

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 356 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt hittem mi vagyunk az NFL kukabúvárai, de nem. Ez az(undisputed) cím a Patriotsé.
több mint 13 éve
The Patriots will workout TE Kellen Winslow, per @ProFootballTalk

több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Mintha azt olvastam volna Roto-n, hogy délre vágyik játszani, közelebb a családjához... Nem tudom mi igaz belőle...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Elég jó játékos volt ahhoz, hogy felkapott híre legyen a visszavonulásának.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Pont most akartam írni, hogy amíg Hightower nem kapja meg az 54-es mezt (Nem volt nehéz kitalálni hogy azért "ácsingózott" egész preseason alatt...), addig élhet a remény Waters-szel kapcsolatban...

De úgy látom hogy akkor ez a hajó elment...

Sebaj, legalább a "torony" megkapja az "elit számot" és bízom benne hogy már idén méltóvá is fog válni a viselésére... 😊
(Az adottsága megvan hozzá, mentalitása is szóval olyan nagy gáz nem lehet...) 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Aztán majd meglátjuk már a Tennessee front 7 ellen is, hogy van-e szükség variálásra a Solder, Mankins, Wendell, Connolly, Vollmer kezdőben, ne nem mintha olyan sok opció lenne.

Watersszel én már nem számolok.
DoM
Cannon lehet még talán életképes opció RG poszton, ha Vollmer háta bírja.
Kicsit szedett-vedett fal benyomását kelti ez így az elmúlt évekhez képest, bízom abban, hogy működni fog.

Do your job
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
"Magastorony" megkapta az 54-es számot ha jól láttam az nfl.com-on! Ha fele annyit csinál mint Tedy Bruschi már nyugodt leszek! 😀ParadSEC
Ez egyben a Waters-saga végét is jelenti. Tavaly ő játszott 54-esben.
Jöhet Dom néhány órával ezelőtt írt hsz-ében jelölt kezdő OL.

Salas-ról most olvastam, hogy a főiskolára még mint DB lett felvéve. A végén BB-kedvenc lesz belőle.😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan
"Magastorony" megkapta az 54-es számot ha jól láttam az nfl.com-on! Ha fele annyit csinál mint Tedy Bruschi már nyugodt leszek! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az új szerzemény Matt Tennant lesz a kezdő center szerintetek, - amíg Conolly Waters-t helyettesíti - vagy Wendell inkább?pasztoyb
Ha az idény második felére esetleg Tennant is lenne a kezdő, kizártnak tartom, hogy az első pár héten ne Wendell kezdjen. Az is elképzelhető, hogy inkább guard posztra próbálják áttenni és connolly mehetne vissza centernek.

Tennant profilja közel áll a Koppen, Wendell vonulathoz, hogy technikája van, de erő nuku, főleg NT-kel szemben. Legalább Tennant méretében benne van a guard poszt lehetősége is. Aztán majd meglátjuk már a Tennessee front 7 ellen is, hogy van-e szükség variálásra a Solder, Mankins, Wendell, Connolly, Vollmer kezdőben, ne nem mintha olyan sok opció lenne.

Watersszel én már nem számolok.
több mint 13 éve
Az új szerzemény Matt Tennant lesz a kezdő center szerintetek, - amíg Conolly Waters-t helyettesíti - vagy Wendell inkább?pasztoyb
Ha Tennant olyan jó lenne, nem tette volna ki a Saints...iktriad
Szerintem azért ez nem ilyen egyszerű, pl más blokkolási séma van a Saints-nél ha jól tudom + nálunk ugye talán a fal edzője is jobb.
Én amikor kijött a draftra nézegettem őt és akkor elég meggyőzőnek tűnt, gondoltam hátha van valakinek frissebb infója róla..

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Ha Tennant olyan jó lenne, nem tette volna ki a Saints...
több mint 13 éve
Az új szerzemény Matt Tennant lesz a kezdő center szerintetek, - amíg Conolly Waters-t helyettesíti - vagy Wendell inkább?

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Én azért nyugodtabb lennék, ha Connolly menne centernek, Wendell maradna csere, és Waters megjelenne. LordTamas
Mind azok lennénk, hidd el... 😉

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Volt Titans guard, Jake Scott-t nem lenne érdemes megszerezni? miért nincs még csapata??GhostLead
Az, hogy a támadófal gondokkal (belső hármas) küzdő Titansnak nem kellett, nekem elég. Tavasz óta nem talált csapatot. Sérülésről nem olvastam sehol. Futás blokkban katasztrófa volt.
több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
Volt Titans guard, Jake Scott-t nem lenne érdemes megszerezni? miért nincs még csapata??
több mint 13 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan
Kár Carpenterért, Guyton meg maradjon ott ahol van...ParadSEC
Egyszer szívesen elolvasnám BB visszaemlékezéseiben, hogy kb. 24 órával a roster-szűkítés után mi volt az oka Carpenter elbocsájtásának...Sinisa
Meglehet hogy kiderül róla hogy valami testi fogyatéka van és csak most derült ki mint Boddenél 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Waters nem jelentkezett, úgy néz ki, hogy a Titans ellen nem játszik. Vagy Bill papa kavarja a málnaszőrt...
Én azért nyugodtabb lennék, ha Connolly menne centernek, Wendell maradna csere, és Waters megjelenne.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Igazad van Wyatt. Nem tudom milyen fizikai állapotban van, de az tényleg beszédes, hogy nem kellett sehol, amit én személy szerint nagyon sajnálok, mert jó elkapónak tartom, de hát ez van. Valóban nem az számít milyen volt, hanem hogy most milyen. Deion Branch pedig tényleg nem a szívem csücske 😉

Do your job