New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
10 millióval vagyunk a fizetési sapka alatt, ebbe pedig ugye simánszkiban beférne még 4-5 milliós fizuval is Waters. Remélem, hogy ismerve a körülményeket (van hely, Waters tavalyi teljesítménye) nem ezen akarnának spórolni Kraft bácsiékHát, szerintem meg az elmúlt évek legcsendesebb holdout-járól van szó, a tavalyi teljesítménye utána b...ik 1,4 millióért végignyomni egy szezont. Rég bejelentette volna a visszavonulását, ha nem erről lenne szó.Mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy akkor miért nem mondta azt a média előtt, hogy köszönöm, ennyi. Visszavonulok.Mintha azt olvastam volna Roto-n, hogy délre vágyik játszani, közelebb a családjához... Nem tudom mi igaz belőle...Castleai01
Elég jó játékos volt ahhoz, hogy felkapott híre legyen a visszavonulásának.Habi
Gyulus

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Hát, szerintem meg az elmúlt évek legcsendesebb holdout-járól van szó, a tavalyi teljesítménye utána b...ik 1,4 millióért végignyomni egy szezont. Rég bejelentette volna a visszavonulását, ha nem erről lenne szó.Mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy akkor miért nem mondta azt a média előtt, hogy köszönöm, ennyi. Visszavonulok.Mintha azt olvastam volna Roto-n, hogy délre vágyik játszani, közelebb a családjához... Nem tudom mi igaz belőle...Castleai01
Más: Tennant nem lehetett valami nagy szám...😀
több mint 13 éve
Nah a Tennant projectet bebuktam 😊pasztoybAz hagyján, de ő is. 😀
Winslow miatt azt sejtem, hogy valakinek (Shianco v. Fells) kinéz egy IR.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Welker utáni éránkra csak két slot WR-t hoztunk 😀Készültök a Welker utáni érára. Lassan nem lesznek itt a rosteren WRek, csak TEk.Az lenne a legkevesebb, deHát bazdmeg, erre a LOL már nem is elég kifejező 😀Azt hittem mi vagyunk az NFL kukabúvárai, de nem. Ez az(undisputed) cím a Patriotsé. iktriad
The Patriots will workout TE Kellen Winslow, per @ProFootballTalkWyatt
Gronko és Herni mögé már Ballard is soknak tűnt, aztán jött Sénkó, Fells, de túl vékony volt a TE-részleg, kell még egy 😀
Wyatt
iktriad
Széltében nem is fogunk játszani, mindenhol rámegyünk a legszarabb LB-re, meg S-re, aztán középen szopatunk, addig még a fal is kitart 😂

több mint 13 éve
Készültök a Welker utáni érára. Lassan nem lesznek itt a rosteren WRek, csak TEk.Az lenne a legkevesebb, deHát bazdmeg, erre a LOL már nem is elég kifejező 😀Azt hittem mi vagyunk az NFL kukabúvárai, de nem. Ez az(undisputed) cím a Patriotsé. iktriad
Gronko és Herni mögé már Ballard is soknak tűnt, aztán jött Sénkó, Fells, de túl vékony volt a TE-részleg, kell még egy 😀
Wyatt
több mint 13 éve
Az lenne a legkevesebb, deHát bazdmeg, erre a LOL már nem is elég kifejező 😀Azt hittem mi vagyunk az NFL kukabúvárai, de nem. Ez az(undisputed) cím a Patriotsé. iktriad

több mint 13 éve
Hát bazdmeg, erre a LOL már nem is elég kifejező 😀Azt hittem mi vagyunk az NFL kukabúvárai, de nem. Ez az(undisputed) cím a Patriotsé.
több mint 13 éve
Hát bazdmeg, erre a LOL már nem is elég kifejező 😀The Patriots will workout TE Kellen Winslow, per @ProFootballTalk

több mint 13 éve
Mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy akkor miért nem mondta azt a média előtt, hogy köszönöm, ennyi. Visszavonulok.Mintha azt olvastam volna Roto-n, hogy délre vágyik játszani, közelebb a családjához... Nem tudom mi igaz belőle...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy akkor miért nem mondta azt a média előtt, hogy köszönöm, ennyi. Visszavonulok.Elég jó játékos volt ahhoz, hogy felkapott híre legyen a visszavonulásának.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Pont most akartam írni, hogy amíg Hightower nem kapja meg az 54-es mezt (Nem volt nehéz kitalálni hogy azért "ácsingózott" egész preseason alatt...), addig élhet a remény Waters-szel kapcsolatban...De úgy látom hogy akkor ez a hajó elment...
Sebaj, legalább a "torony" megkapja az "elit számot" és bízom benne hogy már idén méltóvá is fog válni a viselésére... 😊
(Az adottsága megvan hozzá, mentalitása is szóval olyan nagy gáz nem lehet...) 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Aztán majd meglátjuk már a Tennessee front 7 ellen is, hogy van-e szükség variálásra a Solder, Mankins, Wendell, Connolly, Vollmer kezdőben, ne nem mintha olyan sok opció lenne.Cannon lehet még talán életképes opció RG poszton, ha Vollmer háta bírja.
Watersszel én már nem számolok.
DoM
Kicsit szedett-vedett fal benyomását kelti ez így az elmúlt évekhez képest, bízom abban, hogy működni fog.
Do your job
több mint 13 éve
"Magastorony" megkapta az 54-es számot ha jól láttam az nfl.com-on! Ha fele annyit csinál mint Tedy Bruschi már nyugodt leszek! 😀ParadSECEz egyben a Waters-saga végét is jelenti. Tavaly ő játszott 54-esben.
Jöhet Dom néhány órával ezelőtt írt hsz-ében jelölt kezdő OL.
Salas-ról most olvastam, hogy a főiskolára még mint DB lett felvéve. A végén BB-kedvenc lesz belőle.😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
"Magastorony" megkapta az 54-es számot ha jól láttam az nfl.com-on! Ha fele annyit csinál mint Tedy Bruschi már nyugodt leszek! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Az új szerzemény Matt Tennant lesz a kezdő center szerintetek, - amíg Conolly Waters-t helyettesíti - vagy Wendell inkább?pasztoybHa az idény második felére esetleg Tennant is lenne a kezdő, kizártnak tartom, hogy az első pár héten ne Wendell kezdjen. Az is elképzelhető, hogy inkább guard posztra próbálják áttenni és connolly mehetne vissza centernek.
Tennant profilja közel áll a Koppen, Wendell vonulathoz, hogy technikája van, de erő nuku, főleg NT-kel szemben. Legalább Tennant méretében benne van a guard poszt lehetősége is. Aztán majd meglátjuk már a Tennessee front 7 ellen is, hogy van-e szükség variálásra a Solder, Mankins, Wendell, Connolly, Vollmer kezdőben, ne nem mintha olyan sok opció lenne.
Watersszel én már nem számolok.
több mint 13 éve
Szerintem azért ez nem ilyen egyszerű, pl más blokkolási séma van a Saints-nél ha jól tudom + nálunk ugye talán a fal edzője is jobb.Az új szerzemény Matt Tennant lesz a kezdő center szerintetek, - amíg Conolly Waters-t helyettesíti - vagy Wendell inkább?pasztoybHa Tennant olyan jó lenne, nem tette volna ki a Saints...iktriad
Én amikor kijött a draftra nézegettem őt és akkor elég meggyőzőnek tűnt, gondoltam hátha van valakinek frissebb infója róla..

több mint 13 éve
Az új szerzemény Matt Tennant lesz a kezdő center szerintetek, - amíg Conolly Waters-t helyettesíti - vagy Wendell inkább?pasztoybHa Tennant olyan jó lenne, nem tette volna ki a Saints...
több mint 13 éve
Az új szerzemény Matt Tennant lesz a kezdő center szerintetek, - amíg Conolly Waters-t helyettesíti - vagy Wendell inkább?

több mint 13 éve
Én azért nyugodtabb lennék, ha Connolly menne centernek, Wendell maradna csere, és Waters megjelenne. LordTamasMind azok lennénk, hidd el... 😉
több mint 13 éve
Volt Titans guard, Jake Scott-t nem lenne érdemes megszerezni? miért nincs még csapata??GhostLeadAz, hogy a támadófal gondokkal (belső hármas) küzdő Titansnak nem kellett, nekem elég. Tavasz óta nem talált csapatot. Sérülésről nem olvastam sehol. Futás blokkban katasztrófa volt.
több mint 13 éve
Volt Titans guard, Jake Scott-t nem lenne érdemes megszerezni? miért nincs még csapata??
több mint 13 éve
Meglehet hogy kiderül róla hogy valami testi fogyatéka van és csak most derült ki mint Boddenél 😀Kár Carpenterért, Guyton meg maradjon ott ahol van...ParadSECEgyszer szívesen elolvasnám BB visszaemlékezéseiben, hogy kb. 24 órával a roster-szűkítés után mi volt az oka Carpenter elbocsájtásának...Sinisa
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Waters nem jelentkezett, úgy néz ki, hogy a Titans ellen nem játszik. Vagy Bill papa kavarja a málnaszőrt... Én azért nyugodtabb lennék, ha Connolly menne centernek, Wendell maradna csere, és Waters megjelenne.
több mint 13 éve
Igazad van Wyatt. Nem tudom milyen fizikai állapotban van, de az tényleg beszédes, hogy nem kellett sehol, amit én személy szerint nagyon sajnálok, mert jó elkapónak tartom, de hát ez van. Valóban nem az számít milyen volt, hanem hogy most milyen. Deion Branch pedig tényleg nem a szívem csücske 😉
Do your job