New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Reiss szerint Shianconak jó eséllyel kinéz egy IR a legutóbbi sérülése után, BAllarddal pedig eleve 2013-tól számoltak igazán Belichickék. Szintén Reiis írja, hogy Hernandez szinte legalább annyira tekinthető elkapónak, mint klasszikus értelemben vett TE-nek. Én nem tudom hogy Honolulu mennyire jó blokkoló TE, de ha DoM azt írja az, neki elhiszem. Egy ilyen TE pedig simán elfér a rosteren még akár Fells kárára is.

Do your job
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Én jót röhögök rajta 😀 Mondjuk lassan megemlíteni is felesleges külön a neveket, elég csak annyi, hogy akinek épp nincs már csapata és TE, az nálunk jár 😀Wyatt
Cooley még nem jöttzolika26
Nem is mondom, hogy bármelyik aláír, csak viccesWyatt
bohózatzinedine5
Egyik oldalról tényleg vicces. Más részről viszont Gronkandezéken kívül nincs azonnal és biztonsággal bevethető TE. (Gronk bokaműtétjétől tekintsünk el, véljük azt, hogy ő OK.) Shianco szinte biztos PUP-on lenne, ha nem edzett volna, Ballard egyáltalán nem biztos, hogy bevethető lesz idény közepétől, Fells-szel a jóég tudja mi van igazából, de ő sem 100%-os. Látszólag bővében vagyunk TE-eknek, de valójában bővében vagyunk sérült TE-eknek.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Hoomanawanui azért nem ilyen Fells kategóriás töltelék valaki. Persze neki is megvan a saját keresztje... sajnos nem tud egészséges maradni. Viszont végre egy normális blokkoló tight end. Ha egészséges teljesen jó lenne no. 3 tight endnek Gronk és Hernandez mögött.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Lehet, hogy csak üzletről van szó. Ha egy TE elmondhatja magáról, hogy a Patriotsban volt TE, máris kétszer annyit ér. 😊
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
Én jót röhögök rajta 😀 Mondjuk lassan megemlíteni is felesleges külön a neveket, elég csak annyi, hogy akinek épp nincs már csapata és TE, az nálunk jár 😀Wyatt
Nem is mondom, hogy bármelyik aláír, csak viccesWyatt
bohózat
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem is mondom, hogy bármelyik aláír, csak vicces

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Cooley még nem jött

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Én jót röhögök rajta 😀 Mondjuk lassan megemlíteni is felesleges külön a neveket, elég csak annyi, hogy akinek épp nincs már csapata és TE, az nálunk jár 😀

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Team is hosting free-agent Michael Hoomanawanui (Rams). Expectation is that he will sign to 53-man roster if passes physical.
Michael Hoomanawanui was on 'Skins practice squad after being let go by Rams. Look for Visanthe Shiancoe to land on IR (possibly short-term)

New England Rams?Habi
New England Tight Ends

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Team is hosting free-agent Michael Hoomanawanui (Rams). Expectation is that he will sign to 53-man roster if passes physical.
Michael Hoomanawanui was on 'Skins practice squad after being let go by Rams. Look for Visanthe Shiancoe to land on IR (possibly short-term)

New England Rams?

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Brady_12 3
Nemsokár kezdődik a szezon GO NEW ENGLAND! Reméljük az idei szezon mégjobban fog sikerűlni!
több mint 13 éve
Mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy akkor miért nem mondta azt a média előtt, hogy köszönöm, ennyi. Visszavonulok.
Elég jó játékos volt ahhoz, hogy felkapott híre legyen a visszavonulásának.Habi
Mintha azt olvastam volna Roto-n, hogy délre vágyik játszani, közelebb a családjához... Nem tudom mi igaz belőle...Castleai01
Hát, szerintem meg az elmúlt évek legcsendesebb holdout-járól van szó, a tavalyi teljesítménye utána b...ik 1,4 millióért végignyomni egy szezont. Rég bejelentette volna a visszavonulását, ha nem erről lenne szó.
Gyulus
10 millióval vagyunk a fizetési sapka alatt, ebbe pedig ugye simánszkiban beférne még 4-5 milliós fizuval is Waters. Remélem, hogy ismerve a körülményeket (van hely, Waters tavalyi teljesítménye) nem ezen akarnának spórolni Kraft bácsiék

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy akkor miért nem mondta azt a média előtt, hogy köszönöm, ennyi. Visszavonulok.
Mintha azt olvastam volna Roto-n, hogy délre vágyik játszani, közelebb a családjához... Nem tudom mi igaz belőle...Castleai01
Hát, szerintem meg az elmúlt évek legcsendesebb holdout-járól van szó, a tavalyi teljesítménye utána b...ik 1,4 millióért végignyomni egy szezont. Rég bejelentette volna a visszavonulását, ha nem erről lenne szó.

Más: Tennant nem lehetett valami nagy szám...😀
több mint 13 éve
Nah a Tennant projectet bebuktam 😊pasztoyb
Az hagyján, de ő is. 😀

Winslow miatt azt sejtem, hogy valakinek (Shianco v. Fells) kinéz egy IR.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Nah a Tennant projectet bebuktam 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Hát bazdmeg, erre a LOL már nem is elég kifejező 😀
The Patriots will workout TE Kellen Winslow, per @ProFootballTalkWyatt
Azt hittem mi vagyunk az NFL kukabúvárai, de nem. Ez az(undisputed) cím a Patriotsé. iktriad
Az lenne a legkevesebb, de
Gronko és Herni mögé már Ballard is soknak tűnt, aztán jött Sénkó, Fells, de túl vékony volt a TE-részleg, kell még egy 😀
Wyatt
Készültök a Welker utáni érára. Lassan nem lesznek itt a rosteren WRek, csak TEk.
iktriad
Welker utáni éránkra csak két slot WR-t hoztunk 😀
Széltében nem is fogunk játszani, mindenhol rámegyünk a legszarabb LB-re, meg S-re, aztán középen szopatunk, addig még a fal is kitart 😂

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 903 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt hittem mi vagyunk az NFL kukabúvárai, de nem. Ez az(undisputed) cím a Patriotsé. iktriad
Gronko és Herni mögé már Ballard is soknak tűnt, aztán jött Sénkó, Fells, de túl vékony volt a TE-részleg, kell még egy 😀
Wyatt
Készültök a Welker utáni érára. Lassan nem lesznek itt a rosteren WRek, csak TEk.
több mint 13 éve

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 903 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt hittem mi vagyunk az NFL kukabúvárai, de nem. Ez az(undisputed) cím a Patriotsé.
több mint 13 éve
The Patriots will workout TE Kellen Winslow, per @ProFootballTalk

több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Mintha azt olvastam volna Roto-n, hogy délre vágyik játszani, közelebb a családjához... Nem tudom mi igaz belőle...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Elég jó játékos volt ahhoz, hogy felkapott híre legyen a visszavonulásának.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Pont most akartam írni, hogy amíg Hightower nem kapja meg az 54-es mezt (Nem volt nehéz kitalálni hogy azért "ácsingózott" egész preseason alatt...), addig élhet a remény Waters-szel kapcsolatban...

De úgy látom hogy akkor ez a hajó elment...

Sebaj, legalább a "torony" megkapja az "elit számot" és bízom benne hogy már idén méltóvá is fog válni a viselésére... 😊
(Az adottsága megvan hozzá, mentalitása is szóval olyan nagy gáz nem lehet...) 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Aztán majd meglátjuk már a Tennessee front 7 ellen is, hogy van-e szükség variálásra a Solder, Mankins, Wendell, Connolly, Vollmer kezdőben, ne nem mintha olyan sok opció lenne.

Watersszel én már nem számolok.
DoM
Cannon lehet még talán életképes opció RG poszton, ha Vollmer háta bírja.
Kicsit szedett-vedett fal benyomását kelti ez így az elmúlt évekhez képest, bízom abban, hogy működni fog.

Do your job
több mint 13 éve
"Magastorony" megkapta az 54-es számot ha jól láttam az nfl.com-on! Ha fele annyit csinál mint Tedy Bruschi már nyugodt leszek! 😀ParadSEC
Ez egyben a Waters-saga végét is jelenti. Tavaly ő játszott 54-esben.
Jöhet Dom néhány órával ezelőtt írt hsz-ében jelölt kezdő OL.

Salas-ról most olvastam, hogy a főiskolára még mint DB lett felvéve. A végén BB-kedvenc lesz belőle.😀