New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Na, majd ha kettő győzelemnél többet sikerül egy idényben összehozni, akkor jöhetnek a beszólogatások 😛Ezt nem így kellene nézni. Nem korrekt.A Pats utolsó 11 meccséből a 10 win: 2x DEN (Tebow-val), 1x PHI (Vick nélkül) 1x IND (Manning nélkül, az ukránnal) 1x WAS (Grossmannel) 1x KAN (Cassel nélkül, Palkóval) 1x MIA 1x BUF 1x BAL 1x TEN (a "rookie" Lockerrel és sztem a liga leggyengébb DT párosával).RobillumaÁhháháá, köszönöm, megmentettél! 😀
Most már inkább azt nem értem, hogy ki volt az az egy darab illuminált, aki a Pats-et az SB-be prognosztizálta. 😀 😀 😀 😀peterk2005

több mint 13 éve
Ezt nem így kellene nézni. Nem korrekt.A Pats utolsó 11 meccséből a 10 win: 2x DEN (Tebow-val), 1x PHI (Vick nélkül) 1x IND (Manning nélkül, az ukránnal) 1x WAS (Grossmannel) 1x KAN (Cassel nélkül, Palkóval) 1x MIA 1x BUF 1x BAL 1x TEN (a "rookie" Lockerrel és sztem a liga leggyengébb DT párosával).RobillumaÁhháháá, köszönöm, megmentettél! 😀
Most már inkább azt nem értem, hogy ki volt az az egy darab illuminált, aki a Pats-et az SB-be prognosztizálta. 😀 😀 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Apropó, így két meccs között van idő, rákérdezek amire már korábban is rá akartam már: Mi értelme volt a két, még a rookie szerződését töltő TE-vel hosszútávú szerződést kötni idén? Elvileg elég lett volna akkor, ha lejár a szerződésük.Jól tippelsz.
Egy dologra tudok gondolni: Megegyeztek, hogy több évre elosztva megkapják kb. ugyanazt a pénzt, amit akkor is kaptak volna, ha a lejárat után kötnek - akkor nyilván - valamivel magasabb $/év-es szerződést. A csapat jól jár, mert több évre oszlik el a pénz, ami cap szempontból hasznos. A játékosok pedig ugyan lemondtak annak az esélyéről, hogy valaki 1-2 év múlva megkínálja őket egy brutális kontrakttal de cserébe megszűnt a kockázata a rookie szerződés alatti esetleges karrier véget jelentő sérülés következtésben a teljes hoppon maradásnak.
Jól tippelem az okokat?peterk2005
A Pats a közelmúltban vagy megszívta a nagyágyúinak az újraszerződtetését (Asante, BigSey), vagy holdout-ba szaladt bele (Mankins), csak Wilfork-kal ment viszonylag simán a dolog (bár bizonyos mértékig ennek lett áldozata Seymour). Valamint Kraft szerint a várt cap növekedés később és kisebb mértékben fog bekövetkezni, mint sokan gondolják.
Az első ilyen hosszabítást Mayo-val csinálták meg tavaly. Gronk ezek figyelembevételével szinte természetes módon kapta az új szerződését. Hernandez-re nem nagyon gondolt senki ezek után; még nagyobb elégedettséget okozott a dolog. Pénzügyileg annyi kiegészítés, hogy viszonylag magas aláírási bónusz ellensúlyozza, hogy nem emelkedett a következő két évre a fizetésük. A későbbiekben kifejezetten baráti áron lesznek itt a mostani teljesítményükhöz mérve. Végül szakmai oka is van/lehet: TB ki tudja meddig bírja, de 2018-ig van két újonc QB legnagyobb barátja TE-ünk, ligaelit szinten.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Nem feladatom védeni DoMot, de szerintem félreértettétek. Egyrészt rá aztán tényleg nem jellemző a másik csapat lebecsülése. Másrészt talán az is benne van, hogy a felsorolt csapatok közül a Pats csak a Browns-szal nem játszik idén illetve nem játszott tavaly. S ugye csak azt hallani, hogy a Pats-nek milyen könnyű ellenfelei vannak/voltak. Szóval, valami iróniát vélek felfedezni, ami valamilyen szinten igazolást nyert, mert azért kiderült, hogy mégsem annyira kutyaütők ezek a csapatok. (Btw tényleg nem.)Na így mondjuk már adná, elsőre én is néztem csak 😀
Robilluma, ne rémisztgess itt minket, eddig is csíkos volt a gatyánk, ha arra gondoltunk, hogy Fitzgerald fog dolgozni a Pats Sec. ellen! 😀tomi-tomi

több mint 13 éve
Nem feladatom védeni DoMot, de szerintem félreértettétek. Egyrészt rá aztán tényleg nem jellemző a másik csapat lebecsülése. Másrészt talán az is benne van, hogy a felsorolt csapatok közül a Pats csak a Browns-szal nem játszik idén illetve nem játszott tavaly. S ugye csak azt hallani, hogy a Pats-nek milyen könnyű ellenfelei vannak/voltak. Szóval, valami iróniát vélek felfedezni, ami valamilyen szinten igazolást nyert, mert azért kiderült, hogy mégsem annyira kutyaütők ezek a csapatok. (Btw tényleg nem.)Robilluma, ne rémisztgess itt minket, eddig is csíkos volt a gatyánk, ha arra gondoltunk, hogy Fitzgerald fog dolgozni a Pats Sec. ellen! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Khm.A Cardinals mérleggel megleptél. Azannya, utána is nézek, hogy jött az ki. 😉peterk2005Kutyaütő csapatok ellen nem nehéz.
2x SEA, 2x STL, 1x CLE, 1x PHI, 1x DAL, 1x SF
Ebből a 9ers elleni győzelem vehető komolyan. De ott is a védelem tett ki magáért. Akers 22, 27, 22 yardról rúgott mezőnygólokat.DoM
Ezt nem így kellene nézni. Nem korrekt.
A Pats utolsó 11 meccséből a 10 win: 2x DEN (Tebow-val), 1x PHI (Vick nélkül) 1x IND (Manning nélkül, az ukránnal) 1x WAS (Grossmannel) 1x KAN (Cassel nélkül, Palkóval) 1x MIA 1x BUF 1x BAL 1x TEN (a "rookie" Lockerrel és sztem a liga leggyengébb DT párosával).
Hány nem volt kutyaütő csapat a Ravens-t leszámítva? Amúgy a Dallas mióta kutyaütő csapat? Ellenetek mintha nem lett volna az az uccsó 2 percet leszámítva... De én a Seattle-re se sütném ezt rá.
Amúgy a múlt heti Arizona-Seattle meccset érdemes letölteni, sztem a forduló meccse volt, remek izgalmakkal és egy szép csendben liga top5-8 Arizona D-vel. Amilyen nyomást képesek a QB-ra helyezni, az nagyon komoly. Ez lesz a Pats OL és a teljes Pats O igazi erőpróbája, nem a Titans DL, ahol a másodéves Casey-Klug páros kezd DT-ben, mögöttük pedig 2 rookie és Keyunta Dawson volt depth-nek... A LB sor is igancsak fiatal volt még.
(Már meg ne haragudjatok, de még szép, hogy ment a futás, az lett volna gáz, ha nem ment volna.)
A Cards O meg Kolbbal veszélyes lehet, ha nem lesz turnovere (elismerem, ez egy nagy 'ha'). Vele teljesen más O-t játszik az Arizona, mint Skeltonnal. Egy ritmusos, 8-15 yardos screen-slant passzjátékot 3-4 veszélyes WR-rel (+ LSH a backfielden és egy TE), ami már a Titans elleni előszezon meccsen is nagyon szépen működött a 2 ostoba int-et leszámítva. Ezzel a stílussal a megtépázott Cards OL-re is kisebb felelősség hárul.
Én a forduló meglepetését várom az Arizonától, ha nem is eredményben, de játékban biztosan.
De nyugodtan tessék csak őket lefitymálni 😉.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Brady leordította Chandler Jones fejét, mert félmeztelenül adott interjút 😀Chandler Jones doing his interview topless. Brady walks by, „Put a shirt on, seriously. Jesus.”
Tom Brady yelled at @Chan95Jones to put a shirt on as the rookie met media topless. Later Brady said „that's disgusting” w/ smile #Patriots
Asszem a Jetsnél volt valaki korábban, aki ilyen faszán tolta, az meg azért mégsem járja 😀

több mint 13 éve
Hogy ne lenne, de őszintén szólva, meglepne, ha meglepnétek minket idegenben (ahogy Fucu is írja, nem szerettek korán a másik parton játszani, ráadásul a csapat sem a gyenge fajta, viszont legalább hó nincs most 😊)Úgy szeretem hogy folyamatosan underdog vagyunk... így nem kell magyarázni a vereséget meg a győzelmet... viszont az ellenfelek meg folyamatosan magyarázzák a vereségeket 😀😀😀😀A Cardinals mérleggel megleptél. Azannya, utána is nézek, hogy jött az ki. 😉peterk2005Kutyaütő csapatok ellen nem nehéz.
Ebből a 9ers elleni győzelem vehető komolyan. De ott is a védelem tett ki magáért. Akers 22, 27, 22 yardról rúgott mezőnygólokat.DoM
Persze ez nem azt jelenti hogy nyerhetünk hétvégén... erre esélyünk sincs 😊silent7939

több mint 13 éve
Úgy szeretem hogy folyamatosan underdog vagyunk... így nem kell magyarázni a vereséget meg a győzelmet... viszont az ellenfelek meg folyamatosan magyarázzák a vereségeket 😀😀😀😀A Cardinals mérleggel megleptél. Azannya, utána is nézek, hogy jött az ki. 😉peterk2005Kutyaütő csapatok ellen nem nehéz.
Persze ez nem azt jelenti hogy nyerhetünk hétvégén... erre esélyünk sincs 😊
több mint 13 éve
Ha jól rémlik, akkor két évig még az újoncfizujukat kapják majd, így gyakorlatilag előre hosszabbítottunk velük (ha tartják a formát nagyon jól járunk, ha nem, akkor persze jöhetünk ki rosszul is), és legalább nem lesz probléma jövőre, vagy két év múlva, hogy mi legyen a szerződéssel, amikor a piac többi csapata biztos eléjük rakna egy fasza kis szerződést (vagy pl nincs ami Welkernél, hogy nem tudunk megállapodni). Persze a lényeg valszeg az, hogy hosszú távra legyen biztosított az offense két alappillére, az irányítóknak is szoktak új szerződést adni hosszú távra, ha kevesebb fizusként jól teljesítenek (pl tavaly Fitz)Aztán, ha rosszul, akkor majd valaki úgyis kijavít 😊

több mint 13 éve
Apropó, így két meccs között van idő, rákérdezek amire már korábban is rá akartam már: Mi értelme volt a két, még a rookie szerződését töltő TE-vel hosszútávú szerződést kötni idén? Elvileg elég lett volna akkor, ha lejár a szerződésük.Egy dologra tudok gondolni: Megegyeztek, hogy több évre elosztva megkapják kb. ugyanazt a pénzt, amit akkor is kaptak volna, ha a lejárat után kötnek - akkor nyilván - valamivel magasabb $/év-es szerződést. A csapat jól jár, mert több évre oszlik el a pénz, ami cap szempontból hasznos. A játékosok pedig ugyan lemondtak annak az esélyéről, hogy valaki 1-2 év múlva megkínálja őket egy brutális kontrakttal de cserébe megszűnt a kockázata a rookie szerződés alatti esetleges karrier véget jelentő sérülés következtésben a teljes hoppon maradásnak.
Jól tippelem az okokat?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
A Cardinals mérleggel megleptél. Azannya, utána is nézek, hogy jött az ki. 😉peterk2005Kutyaütő csapatok ellen nem nehéz.
Ebből a 9ers elleni győzelem vehető komolyan. De ott is a védelem tett ki magáért. Akers 22, 27, 22 yardról rúgott mezőnygólokat.
több mint 13 éve
LOL, kellett vagy öt perc, hogy rájöjjek, ki az az AL: 😀Feljavult a védelem, elkezdték megnyerni a meccseket, Skelton meg nem veszítette el
A Cardinals mérleggel megleptél. Azannya, utána is nézek, hogy jött az ki. 😉peterk2005
Mondjuk ellenünk nem igen ment nekik legutóbb (47–7 – Cassellel...), de akkor Super Bowlt játszottak, szal biztosan nem érdekli őket 😀

több mint 13 éve
LOL, kellett vagy öt perc, hogy rájöjjek, ki az az AL: 😀 A Cardinals mérleggel megleptél. Azannya, utána is nézek, hogy jött az ki. 😉

több mint 13 éve
TB vs PM vita idén is lesz vagy lehet, főleg az 5. hét környékén. AL vs TB vita meg sokáig nem lesz, mert jó darabig fogunk hivatkozni a három gyűrűre, mindenféle MVP címekre, rekordokra stb. 😀Egyszerűen nem hiszem, hogy komolyabb tényezők tudnak lenni, majd kiderülWyattÁh, szerintem csak hiányoznak a régi Pats vs Colts, TB vs PM viták, és így kompenzálsz. 😀 Megértelek, nekem is hiányoznak. De jövünk föl, mint a buborék, még 1 max. 2 év és lesz miről beszélni. 😊peterk2005
Btw egyetértek Wyatt kétségeivel, idény előtti jóslatoknál én nem láttam sehol Broncos SB részvételt, csak itt. Mindegy, majd meglátjuk.
Connolly már edzett, BB Fitzgerald-ot a valaha volt egyik legjobb WR-nek tartja. Az viszont valóban elgondolkodtató, hogy az utolsó tíz meccsen a Cardinals-nak a második legjobb mérlege van - 8-2. (A Pats az első 9-1-gyel) Az is igaz, hogy ezt Skelton-nal csinálták meg, ő meg nem fog játszani.
Két videó, amit érdemes megnézni. McCourty ikrekről Sound FX: www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap1000000061661/Sound-FX-A-twin-sense - nem gondoltam volna, hogy DMC ilyen nagyhangú vezetője a DB corps-nak, és BB elemzése két futójátékról: www.patriots.com/media-center/videos/Patriots_Today_Belichick_Breakdown_Run_game/9b8af633-bc2b-4017-96d8-d0ed97edcbe6
több mint 13 éve
Egyszerűen nem hiszem, hogy komolyabb tényezők tudnak lenni, majd kiderülWyattÁh, szerintem csak hiányoznak a régi Pats vs Colts, TB vs PM viták, és így kompenzálsz. 😀 Megértelek, nekem is hiányoznak. De jövünk föl, mint a buborék, még 1 max. 2 év és lesz miről beszélni. 😊

több mint 13 éve
Egyszerűen nem hiszem, hogy komolyabb tényezők tudnak lenni, majd kiderül

több mint 13 éve
A Ravens meg elképesztő erős, biztosan nagyon motiváltak lesznek, hogy majd most megmutatjuk (mint tavaly a Steelers ellen), bőven benne van, hogy nyernek (akár nagyobb különbséggel is), viszont ennyire az elején még az sem lenne nagy paraWyattNektek idén kb. semmi sem lesz para, tuti a PO, méghozzá jó kiemeléssel. Az más kérdés, hogy a polémia abból indult ki, hogy kevesellted a Pats SB-be tippelések számát, akkor meg azért a Baltimore ellen nem kéne kikapni, főleg nem nagyobb különbséggel. 😊
Apropó, a Denvert kihagytad a "veszélyes" hármasból. Tényleg bögyödben lehet az a 2 SB tipp. 😀

több mint 13 éve
Amúgy megnéztem a meccseteket, mert a minapi "milyen is a védelem" polémia után kíváncsi lettem. Nos, ilyen unalmasan megától értetődő győzelmet régen láttam. Csak az mentett meg az elalvástól, hogy a kutyám két percenként horkantott egy méreteset mellettem. 😀A szurkoló a mérkőzés közben azért izgul, de nyilván annyira nem lehetett megfeszülni egy azért viszonylag sima meccsnél. Viszont Chandler Jones még sok LT-nek okoz kellemetlen pillanatok 😛
Szóval ebből a meccsből nem derült ki sok. És a schedule-t elnézve, lehet, hogy a következőből se fog. Az érdekes valószínűleg a 3. meccs lesz majd. 😉peterk2005
A Ravens meg elképesztő erős, biztosan nagyon motiváltak lesznek, hogy majd most megmutatjuk (mint tavaly a Steelers ellen), bőven benne van, hogy nyernek (akár nagyobb különbséggel is), viszont ennyire az elején még az sem lenne nagy para
Mondjuk a Ravens mellett ott a Texans, a 49ers, ez a hármas kb minden jelenlegi PR top5-jében lenne, szal azért nehéz lenne azt mondani, hogy nem találkozunk normális csapattal (mondjuk az is simán lehet, hogy ezt a 3-at simán bukjuk, de többet nem, és mint tavaly, pozitív mérlegű ellen győzelmet nem szerezve jutunk be adott esetben a PO-ba, mondjuk ott elkaptunk párat utána, szal az sem érdekel 😛)

több mint 13 éve
Amúgy megnéztem a meccseteket, mert a minapi "milyen is a védelem" polémia után kíváncsi lettem. Nos, ilyen unalmasan megától értetődő győzelmet régen láttam. Csak az mentett meg az elalvástól, hogy a kutyám két percenként horkantott egy méreteset mellettem. 😀Szóval ebből a meccsből nem derült ki sok. És a schedule-t elnézve, lehet, hogy a következőből se fog. Az érdekes valószínűleg a 3. meccs lesz majd. 😉

több mint 13 éve
"Stevan Ridley‘s +2.3 grade was the highest by a Patriots running back since Week 5 of last season."PFF értékelés a nyitómeccsről
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Ezért írtam, hogy jól tolta.Csak érdekességképp: Green-Ellis a Bengalsban jól tolta a Ravens ellen. 18 próbálkozásból 91 yard (~5.1 átlag), 1TD. Szerencsére Ridley már most elhomályosítta az emlékét. HanSoloNa, azéé nem mindegy, hogy a liga 2. legjobb futás elleni védelme ellen tol valaki ennyit, vagy az utolsó harmadba való ellen. Akkor örüljetek ha majd Ridley a PO-ban is tolja a yardokat. 😀peterk2005
Ridley teljesítménye láttán egy Pats szurkoló már kevésbé sajnálja, hogy nincs itt.
Ebben a topicban számos ember van aki figyelemmel kiséri a mostani és a további ténykedését, mert nagyon kedveljük őt.
több mint 13 éve
Csak érdekességképp: Green-Ellis a Bengalsban jól tolta a Ravens ellen. 18 próbálkozásból 91 yard (~5.1 átlag), 1TD. Szerencsére Ridley már most elhomályosítta az emlékét. HanSoloNa, azéé nem mindegy, hogy a liga 2. legjobb futás elleni védelme ellen tol valaki ennyit, vagy az utolsó harmadba való ellen. Akkor örüljetek ha majd Ridley a PO-ban is tolja a yardokat. 😀

több mint 13 éve
Csak érdekességképp: Green-Ellis a Bengalsban jól tolta a Ravens ellen. 18 próbálkozásból 91 yard (~5.1 átlag), 1TD. Szerencsére Ridley már most elhomályosítta az emlékét. HanSoloNa mondjuk annak a falnak a szélét mondjuk látatlanban hoznám át (igaz, ha Solder fejlődik és Vollmer sem lesz állandóan sérült, akkor a miénk is fasza lehet pár éven belül 😊)

több mint 13 éve
Csak érdekességképp: Green-Ellis a Bengalsban jól tolta a Ravens ellen. 18 próbálkozásból 91 yard (~5.1 átlag), 1TD. Szerencsére Ridley már most elhomályosítta az emlékét.