New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Egyszerűen nem hiszem, hogy komolyabb tényezők tudnak lenni, majd kiderülWyatt
Áh, szerintem csak hiányoznak a régi Pats vs Colts, TB vs PM viták, és így kompenzálsz. 😀 Megértelek, nekem is hiányoznak. De jövünk föl, mint a buborék, még 1 max. 2 év és lesz miről beszélni. 😊peterk2005
TB vs PM vita idén is lesz vagy lehet, főleg az 5. hét környékén. AL vs TB vita meg sokáig nem lesz, mert jó darabig fogunk hivatkozni a három gyűrűre, mindenféle MVP címekre, rekordokra stb. 😀
Btw egyetértek Wyatt kétségeivel, idény előtti jóslatoknál én nem láttam sehol Broncos SB részvételt, csak itt. Mindegy, majd meglátjuk.

Connolly már edzett, BB Fitzgerald-ot a valaha volt egyik legjobb WR-nek tartja. Az viszont valóban elgondolkodtató, hogy az utolsó tíz meccsen a Cardinals-nak a második legjobb mérlege van - 8-2. (A Pats az első 9-1-gyel) Az is igaz, hogy ezt Skelton-nal csinálták meg, ő meg nem fog játszani.
Két videó, amit érdemes megnézni. McCourty ikrekről Sound FX:  www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap1000000061661/Sound-FX-A-twin-sense - nem gondoltam volna, hogy DMC ilyen nagyhangú vezetője a DB corps-nak, és BB elemzése két futójátékról:  www.patriots.com/media-center/videos/Patriots_Today_Belichick_Breakdown_Run_game/9b8af633-bc2b-4017-96d8-d0ed97edcbe6

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 585 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyszerűen nem hiszem, hogy komolyabb tényezők tudnak lenni, majd kiderülWyatt
Áh, szerintem csak hiányoznak a régi Pats vs Colts, TB vs PM viták, és így kompenzálsz. 😀 Megértelek, nekem is hiányoznak. De jövünk föl, mint a buborék, még 1 max. 2 év és lesz miről beszélni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egyszerűen nem hiszem, hogy komolyabb tényezők tudnak lenni, majd kiderül

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 585 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Ravens meg elképesztő erős, biztosan nagyon motiváltak lesznek, hogy majd most megmutatjuk (mint tavaly a Steelers ellen), bőven benne van, hogy nyernek (akár nagyobb különbséggel is), viszont ennyire az elején még az sem lenne nagy paraWyatt
Nektek idén kb. semmi sem lesz para, tuti a PO, méghozzá jó kiemeléssel. Az más kérdés, hogy a polémia abból indult ki, hogy kevesellted a Pats SB-be tippelések számát, akkor meg azért a Baltimore ellen nem kéne kikapni, főleg nem nagyobb különbséggel. 😊

Apropó, a Denvert kihagytad a "veszélyes" hármasból. Tényleg bögyödben lehet az a 2 SB tipp. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Amúgy megnéztem a meccseteket, mert a minapi "milyen is a védelem" polémia után kíváncsi lettem. Nos, ilyen unalmasan megától értetődő győzelmet régen láttam. Csak az mentett meg az elalvástól, hogy a kutyám két percenként horkantott egy méreteset mellettem. 😀

Szóval ebből a meccsből nem derült ki sok. És a schedule-t elnézve, lehet, hogy a következőből se fog. Az érdekes valószínűleg a 3. meccs lesz majd. 😉peterk2005
A szurkoló a mérkőzés közben azért izgul, de nyilván annyira nem lehetett megfeszülni egy azért viszonylag sima meccsnél. Viszont Chandler Jones még sok LT-nek okoz kellemetlen pillanatok 😛
A Ravens meg elképesztő erős, biztosan nagyon motiváltak lesznek, hogy majd most megmutatjuk (mint tavaly a Steelers ellen), bőven benne van, hogy nyernek (akár nagyobb különbséggel is), viszont ennyire az elején még az sem lenne nagy para
Mondjuk a Ravens mellett ott a Texans, a 49ers, ez a hármas kb minden jelenlegi PR top5-jében lenne, szal azért nehéz lenne azt mondani, hogy nem találkozunk normális csapattal (mondjuk az is simán lehet, hogy ezt a 3-at simán bukjuk, de többet nem, és mint tavaly, pozitív mérlegű ellen győzelmet nem szerezve jutunk be adott esetben a PO-ba, mondjuk ott elkaptunk párat utána, szal az sem érdekel 😛)

több mint 13 éve
Amúgy megnéztem a meccseteket, mert a minapi "milyen is a védelem" polémia után kíváncsi lettem. Nos, ilyen unalmasan megától értetődő győzelmet régen láttam. Csak az mentett meg az elalvástól, hogy a kutyám két percenként horkantott egy méreteset mellettem. 😀

Szóval ebből a meccsből nem derült ki sok. És a schedule-t elnézve, lehet, hogy a következőből se fog. Az érdekes valószínűleg a 3. meccs lesz majd. 😉

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Stevan Ridley‘s +2.3 grade was the highest by a Patriots running back since Week 5 of last season."
PFF értékelés a nyitómeccsről

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
HanSolo New England Patriots 651
Csak érdekességképp: Green-Ellis a Bengalsban jól tolta a Ravens ellen. 18 próbálkozásból 91 yard (~5.1 átlag), 1TD. Szerencsére Ridley már most elhomályosítta az emlékét. HanSolo
Na, azéé nem mindegy, hogy a liga 2. legjobb futás elleni védelme ellen tol valaki ennyit, vagy az utolsó harmadba való ellen. Akkor örüljetek ha majd Ridley a PO-ban is tolja a yardokat. 😀peterk2005
Ezért írtam, hogy jól tolta.
Ridley teljesítménye láttán egy Pats szurkoló már kevésbé sajnálja, hogy nincs itt.
Ebben a topicban számos ember van aki figyelemmel kiséri a mostani és a további ténykedését, mert nagyon kedveljük őt.
több mint 13 éve
Csak érdekességképp: Green-Ellis a Bengalsban jól tolta a Ravens ellen. 18 próbálkozásból 91 yard (~5.1 átlag), 1TD. Szerencsére Ridley már most elhomályosítta az emlékét. HanSolo
Na, azéé nem mindegy, hogy a liga 2. legjobb futás elleni védelme ellen tol valaki ennyit, vagy az utolsó harmadba való ellen. Akkor örüljetek ha majd Ridley a PO-ban is tolja a yardokat. 😀

több mint 13 éve
Na mondjuk annak a falnak a szélét mondjuk látatlanban hoznám át (igaz, ha Solder fejlődik és Vollmer sem lesz állandóan sérült, akkor a miénk is fasza lehet pár éven belül 😊)

több mint 13 éve
Csak érdekességképp: Green-Ellis a Bengalsban jól tolta a Ravens ellen. 18 próbálkozásból 91 yard (~5.1 átlag), 1TD. Szerencsére Ridley már most elhomályosítta az emlékét.
több mint 13 éve
Vereen edzett ma, Connoly nem. (ESPN Boston)

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Szerintem ez teljesen normális ügymenet. Minden csapat, minden posztra rendelkezik egy jó hosszú listával, az elérhető játékosokkal. Painter kezdett pár meccset, meg akarták nézni, hogy mit tud, ha Brady szülni megy, Mallett befüvezik, Hoyert elviszi a Green Bay, és a többi FA QB-t pedig megeszik a kutyák.

Szerk: sanszosabb, hogy a Ravensről akar a csapat információt szerezni. Jövő héten meccs, Painter pedig nyáron Holló volt.LordTamas
S meglepő módon szerződtettünk a PS-ba egy S-t, aki UDFA-ként a Ravens-nél volt. Bár a méretei kellemesek. (Cyhl Quarles, Wake Forest, 6 láb 3, 212 font) Kitettük a DE-ből konvertált TE-et, Alex Silvestro-t.

Egy kis Ridley fényezés:  espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/8369134/stevan-ridley-running-new-england-patriots
Tényleg több 15+ yard-os futása volt egy meccsen, mint BJGE-nek tavaly egész idényben. 3,9 yard-ot tett meg átlagosan az első kontakt után, öt mistackle-t erőszakolt ki. Még egy érdekesség, hogy mennyire fontos az időmenedzselés: TB mérlege ha nálunk volt a labda 31+ percig 81-8, és 54-34 ha az ellenfélnél.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Gyúrt a srác, na

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Pedzegetik Welkernél, hogy agyrázkódás miatt lehetett limitált a szerepe, reméljük a 2. héten ismét önmaga lesz 😊Wyatt
Már pedig azt akkor kaphatta amikor Brady fejbe dobta...

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Pedzegetik Welkernél, hogy agyrázkódás miatt lehetett limitált a szerepe, reméljük a 2. héten ismét önmaga lesz 😊

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Erre találjon valaki indokot:
"The Patriots hosted eight players for a workout on Tuesday, according to a league source.
Notable names in the group include quarterbacks Curtis Painter (...)
" (ESPN Boston)Gogo
Szerintem ez teljesen normális ügymenet. Minden csapat, minden posztra rendelkezik egy jó hosszú listával, az elérhető játékosokkal. Painter kezdett pár meccset, meg akarták nézni, hogy mit tud, ha Brady szülni megy, Mallett befüvezik, Hoyert elviszi a Green Bay, és a többi FA QB-t pedig megeszik a kutyák.

Szerk: sanszosabb, hogy a Ravensről akar a csapat információt szerezni. Jövő héten meccs, Painter pedig nyáron Holló volt.
több mint 13 éve
"The Patriots hosted eight players for a workout on Tuesday, according to a league source.
" (ESPN Boston)Gogo
Painter? Az egy fakezű! Csak azért nem írom be, hogy Hoyer 10-szer jobb irányító, mert a nullát felesleges szorozgatni.
több mint 13 éve
" (ESPN Boston)

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
Szegény Warren, pedig milyen állat volt a Seymour, Wilfork, Warren fal. Jobban belegondolva, nagyon fiatal csapatunk van, alig játszik valaki a 2007-es rosterről. Welker a 4-ik legrégibb játékosunk, Tom, Vince és Logan után... pedig mindtha most jött volna, és egyesek esküdtek, hogy 4 TD-t sem szerez 😊. Gyűrűje meg egyedül Bradynek (és persze Belichicknek) van. Szóval a legerősebb érv amellett, hogy ez az "irányítók ligája", pont a Patriots.LordTamas
És Baby Vince-nek.
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Szegény Warren, pedig milyen állat volt a Seymour, Wilfork, Warren fal. Jobban belegondolva, nagyon fiatal csapatunk van, alig játszik valaki a 2007-es rosterről. Welker a 4-ik legrégibb játékosunk, Tom, Vince és Logan után... pedig mindtha most jött volna, és egyesek esküdtek, hogy 4 TD-t sem szerez 😊. Gyűrűje meg egyedül Bradynek (és persze Belichicknek) van.
Szóval a legerősebb érv amellett, hogy ez az "irányítók ligája", pont a Patriots.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Régi kedves DE-nk, Ty Warren a tavalyi évhez hasonlóan idén is elszakította a tricepszét.
3 év, 3 IR... összesen egy meccsen tudott pályára lépni.
Jó eséllyel nem látjuk többet az NFL-ben.
több mint 13 éve
Connolly sérüléséről van vmi hír?kolok1972
Még meccs után írták azt, hogy átment az agyrázkódás teszten; elméletileg semmi baja. Valószínű, hogy a héten még vizsgálni fogják (független orvosok).

több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Connolly sérüléséről van vmi hír?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Félek beleélni magam, de amit Chandler Jonestól láttam tegnap, az a legmerészebb álmaimat is felülmúlta. Lendület, iszonyat erő, türelem. Nem csak az a forced fumble, hanem úgy komplexen az egész... Úgy fogta a pozícióját CJ kevés külső futásánál, hogy öröm és bódottá volt nézni. Nagyon szurkolok neki.Boston
Abszolút ilyen érzéseim vannak nekem is.
Alig vártam, hogy újra és újra pályára lépjenek.Élvezet volt nézni a játékukat.
Végre nem az elmúlt 3 év rettegése kerített hatalmába amikor a D pályára lépett.