New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó, mondjuk a sorolással nem tudok mit kezdeni. Amikor volt a két észak, az erős Colts meg a Chargers, akkor 14–2 lett, akkor is fikázták a menetrendet 😀
Én magunkra raknék ellenük még a rájátszásban is jelenleg elég simán, egy Ravens vagy főleg egy Texans esetében azért nem feltétlenül

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 586 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én ezt a nagy Broncos imádatot nem értem, én azon sem lepődnék meg, ha rájátszásba se jutnának, aztán majd legfeljebb nem nekem lesz igazam. De sokkal több esélyt adok magunknak, mint egy Denvernek, azért nem értettem ezt az arányt.Wyatt
A playoffra feltétlenül. Szerintem a Pats playoff szereplése kb. 100%-ra vehető, a Denver meg vagy-vagy. De ez az eltérő schedule miatt alakult így. A superbowl-ba kerülés pedig már más tészta. Tavaly a Giants hajszállal jutott csak a PO-ba, aztán láttuk a végét. Idén sincs annyi esélyük a PO-ba jutásra mint a Pats-nek. De ha a PO-ban idén is találkoznátok, nem biztos, hogy rátok fogadnék...

Persze, a dologban nyilván van egy jó adag PM faktor is. Gondolom a sok 12-4,14-2 szezon után látott 2-14-es Colts szezon sokakban azt erősítette, hogy ha PM egy "normális csapatba" kerül, akkor SB várományos. Ez nyilván így hülyeség, de hát a tippelgetés nem rocket science, sok benne a szubjektív elem. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Érdekes dolog ez. Ha az a kérdés, hogy ki fogja a legjobb mutatóval zárni az alapaszakaszt, akkor elég komoly pénzt mernék a Pats-re tenni. Olyan az idei schedule, hogy még egy 12:4-es szezon is simán jelentheti, hogy minden komolyabb PO esélyes csapattól kikaptatok. 😊 Ravens, Broncos, Texans, 49ers. Kb. ez az a négy meccs, ami cinkes, a többit egy magát SB esélyesnek tartó csapatnak hoznia kell.

A döntőbe jutás már más kérdés. Ott az a pár AFC eli csapat jön szembe, akikből az alapszakaszban kevés van. És az elmúlt évek megmutatták, hogy ezek a csapatok tudják, hogy mi a Pats gyengéje, és képesek is ezt kihasználni. Nevezetesen, hogy TB nem szeret nagy nyomás alatt játszani. Hajlamos ettől némileg megzavarodni, és ilyenkor por tud kerülni az egyébként olajozott támadó gépezetbe. Arról szólt az utóbbi 4-5 év playoffja, hogy miközben egy Tebow-s Denvert agyon tud verni a csapat, aközben egy Baltimore igen csak a torkán tud akadni.

Namost, hogy ezen át tudjon lendülni a csapat, kéne vagy egy brutális védelem - ami nincs -, vagy pedig kéne egy olyan futójáték, ami nem feltétlenül termel meccsenként 130-150 yardot, de stabilan képes megmenteni a megakadt drive-okat azzal, hogy amikor kell, pontosan akkor megfutja azokat a harmadik downokat. Van ilyen fal és futójáték BJGE elmenetele után?peterk2005
Védelem igencsak erősödni látszik, cserében nincs olyan offense nagyon AFC-ben, akit nagyon vissza kéne fogni (Houston fasza lehet, bennük sokkal több a lehetőség), a fal mondjuk eléggé visszaesik Waters nélkül, de a futójáték szerintem azt a szükséges pluszt megadja majd, ami kellhet.

Én ezt a nagy Broncos imádatot nem értem, én azon sem lepődnék meg, ha rájátszásba se jutnának, aztán majd legfeljebb nem nekem lesz igazam. De sokkal több esélyt adok magunknak, mint egy Denvernek, azért nem értettem ezt az arányt.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 586 — The only discipline that lasts, is self discipline
Érdekes dolog ez. Ha az a kérdés, hogy ki fogja a legjobb mutatóval zárni az alapaszakaszt, akkor elég komoly pénzt mernék a Pats-re tenni. Olyan az idei schedule, hogy még egy 12:4-es szezon is simán jelentheti, hogy minden komolyabb PO esélyes csapattól kikaptatok. 😊 Ravens, Broncos, Texans, 49ers. Kb. ez az a négy meccs, ami cinkes, a többit egy magát SB esélyesnek tartó csapatnak hoznia kell.

A döntőbe jutás már más kérdés. Ott az a pár AFC eli csapat jön szembe, akikből az alapszakaszban kevés van. És az elmúlt évek megmutatták, hogy ezek a csapatok tudják, hogy mi a Pats gyengéje, és képesek is ezt kihasználni. Nevezetesen, hogy TB nem szeret nagy nyomás alatt játszani. Hajlamos ettől némileg megzavarodni, és ilyenkor por tud kerülni az egyébként olajozott támadó gépezetbe. Arról szólt az utóbbi 4-5 év playoffja, hogy miközben egy Tebow-s Denvert agyon tud verni a csapat, aközben egy Baltimore igen csak a torkán tud akadni.

Namost, hogy ezen át tudjon lendülni a csapat, kéne vagy egy brutális védelem - ami nincs -, vagy pedig kéne egy olyan futójáték, ami nem feltétlenül termel meccsenként 130-150 yardot, de stabilan képes megmenteni a megakadt drive-okat azzal, hogy amikor kell, pontosan akkor megfutja azokat a harmadik downokat. Van ilyen fal és futójáték BJGE elmenetele után?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Na mondjuk azt, hogy a Broncost ketten tartják itt Super Bowl-esélyesnek, minket meg összesen egy ember a hat szerkesztőből, az elég vicces 😀

több mint 13 éve
dr0725 New England Patriots 528
😊
több mint 13 éve
Ez lehetséges? Úgy értem, visszavonulni élő szerződéssel, majd meggondolni magad és leszerződni valaki mással? Furcsa lenne, ha erre nem lenne valami korlátozó szabály...

Amúgy a dolog érthetetlen. Nincs benne logika, ennyi pénzért egy egészséges Waterst értelmes csapat nem basztat átstruktúrálással. Hacsak nincs helyette valaki jobb fiatal. Valami személyes összezördülés lehet itt a háttérben. Összerúghatta a port BB-vel, vagy valaki mással a stábból.

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Nem mehet el a Texansba, csak a szezon után, élő szerződése van.

Az igazság vhol itt van sztem:  www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2012/09/update_on_water.html Danna
Hát ha nem fogjátok cutolni, akkor valóban nehezebb. De hipotetikusan tegyük fel, ha sokáig bosszantjátok, még az is benne van, hogy dafkéból nyugdíjba vonul.. aztán 2 nap múlva visszajön a Texanshoz.

Persze akkor simán visszaperelhetitek a pénzt.. de ha ez valóban nem pénz kérdése, akkor sztem bőven benne van a pakliban.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Nem mehet el a Texansba, csak a szezon után, élő szerződése van.

Az igazság vhol itt van sztem:  www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2012/09/update_on_water.html
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Hülye volt az ügynöke, ennyi.. azt kellett volna hazudni, hogy Waters igazából egy guard testébe öltött, TE-lélekkel megáldott ember.. rögtön harapott volna Belichick.

Ehhez képest leszedték a névtábláját az öltözőben, és odaadták a mezszámát Magastoronynak... ez ennyi volt, teljesen esélytelen hogy visszajön.
Ha mákotok van, valahogy kikényszeríti belőle a csapat hogy menjen nyugdíjba.. ha pechetek, akkor elmegy a Texanshoz.
Nem nagyon hiszem hogy lehet tradelni egy nemlétező játékost.

Nem tudom mi történt pontosan a háttérben, és lehet hogy Waters a ludas.. de őszintén szólva elég fura a dolog, és érdekes, hogy megint sikerült elbarmolni egy HoF karrier (jó, ez mondjuk lehet kicsit erős.. guardból nem megy be annyi) végét Foxboroban. És azzal, hogy BB mindenről hallgat, igazából magának/a csapatnak jobban árt vele szvsz, ezúttal .. bár nem mintha az általános közvélemény őt valaha is érdekelte volna.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Fasza, olyan jól áll a roster belső O-falemberrel, hogy Waters nem ér meg rongyos másfél milliót?
Brady most is szólhatna, nem csak Koppenért...Gogo
Nem tudjuk, hogy Waters, mit akar, mit csinált, mit mondott. És amíg nem tudunk biztosat addig szerintem nem is érdemes "konspirálni".
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Fasza, olyan jól áll a roster belső O-falemberrel, hogy Waters nem ér meg rongyos másfél milliót?
Brady most is szólhatna, nem csak Koppenért...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Sziasztok! Új emberke vagyok itt, a Pats a kedvencem, bár nem vagyok vérmes szurkoló. Ha tehetem, azért nézem a meccseket, de az igazolásokat nem nagyon követtem.Doc Holliday
Üdv 😊
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Kérdés, hogy ezt ki állítja. lehet bedurcázott a csapat Watersra, és nem akar neki tejelni.
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Mivan?
Brian Waters won't show because Pats requesting pay cut
Komolyan menjünk a picsába, ha ez így van

Waters is under contract for $1.4 million this season, but the team would prefer him to play for the veteran minimum, which would serve as a $500,000 pay cut. Plus, the veteran minimum only counts as $450,000 against the salary cap, so that’s even more appealing for the Patriots, who could save nearly $1 million on that side.

Ahelyett, hogy vernénk a faszunk a földhöz, hogy nem kéri ennek 2-3-szorosát, itt szívatjuk meg, még ebből a kevésből is

Nevetséges...Wyatt
Nah, ezt tényleg hihetetlenül hangzik. Még ha nagyon súrolnánk a cap alját, akkor is tudnék 30 embert mondani, akinek inkább kéne pay cutot kapnia, mint Watersnek, de így, hogy még hely is van ez teljesen nonszensznek hangzik nekem.Schleck
De még, ha tényleg keresne egy 4-6 milla körül, és 3 körülit akarnánk, de ebből spórolni sem lehet...Wyatt
Ez nonszensz ha tényleg így van

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Sziasztok! Új emberke vagyok itt, a Pats a kedvencem, bár nem vagyok vérmes szurkoló. Ha tehetem, azért nézem a meccseket, de az igazolásokat nem nagyon követtem.Doc Holliday
Üdv köztünk 😊

több mint 13 éve
Doc Holliday 1
Sziasztok! Új emberke vagyok itt, a Pats a kedvencem, bár nem vagyok vérmes szurkoló. Ha tehetem, azért nézem a meccseket, de az igazolásokat nem nagyon követtem.
több mint 13 éve
Mivan?

Waters is under contract for $1.4 million this season, but the team would prefer him to play for the veteran minimum, which would serve as a $500,000 pay cut. Plus, the veteran minimum only counts as $450,000 against the salary cap, so that’s even more appealing for the Patriots, who could save nearly $1 million on that side.

Ahelyett, hogy vernénk a faszunk a földhöz, hogy nem kéri ennek 2-3-szorosát, itt szívatjuk meg, még ebből a kevésből is

Nevetséges...Wyatt
Nah, ezt tényleg hihetetlenül hangzik. Még ha nagyon súrolnánk a cap alját, akkor is tudnék 30 embert mondani, akinek inkább kéne pay cutot kapnia, mint Watersnek, de így, hogy még hely is van ez teljesen nonszensznek hangzik nekem.Schleck
De még, ha tényleg keresne egy 4-6 milla körül, és 3 körülit akarnánk, de ebből spórolni sem lehet...

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mivan?

Nevetséges...Wyatt
Nah, ezt tényleg hihetetlenül hangzik. Még ha nagyon súrolnánk a cap alját, akkor is tudnék 30 embert mondani, akinek inkább kéne pay cutot kapnia, mint Watersnek, de így, hogy még hely is van ez teljesen nonszensznek hangzik nekem.

több mint 13 éve
Mivan?

Nevetséges...

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Megválasztották a kapitányokat, megegyezik a tavalyi gárdával: Brady, Mankins, Wilfork, Mayo, DMC, Slater.
Már csak 2 játékosnak van gyűrűje: TB és Wilfork, a 2007-es Off-ből a két kapitányon kívül már csak Wes maradt. Összességében: BB pályafutásának egyik legfiatalabb rosterével indulunk.
Waters névtábláját levették a szekrényéről, de még mindig nincs hivatalos hír a sorsáról.
Egyedül Vereen nem edzett (kezd hasonlítani a dolog a tavalyi évére), Chung levette a piros, non-contact mezét.
Végül egy nagyon jó cikk a tavalyi idény play hívásairól különböző helyzetekben. (Az olvasó állíthatja be a szituációt.)  www.boston.com/sports/football/patriots/multimedia/patriots_play_predictor/

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Meg van szabva hány TE lehet egyszerre a pályán? 😊 Hát akkor...
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Peter King véleménye a tight endekről:
The Pats worked out tight end Kellen Winslow the other day, and signed tight end Michael Hoomanawanui, and placed tight end Visanthe Shiancoe on the injured-reserve-but-we-can-pull-him-back-late-in-the-season list. Before the game, Bill Belichick plans to host the Vanderbilt, Tennessee, Ole Miss, Tennessee Tech and Carson Newman tight ends at a high school in Nashville for workouts. And, I am reporting exclusively, he will pull tight end Frank Wycheck out of the Titans' radio booth before the game and sign him to a three-hour contract. The Patriots like tight ends, don't you know.

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Na, akkor Shianco IR, a visszatérős fajta.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
triangle 1 283
az év első injury reportja:
FULL: Chung (shoulder)
LIMITED: Fells (shin), Moore (knee), Vollmer (back)
DNP: McDonald (shoulder), Vereen (foot)

Brady válla rendben😀