New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Fasza, olyan jól áll a roster belső O-falemberrel, hogy Waters nem ér meg rongyos másfél milliót?
Brady most is szólhatna, nem csak Koppenért...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Sziasztok! Új emberke vagyok itt, a Pats a kedvencem, bár nem vagyok vérmes szurkoló. Ha tehetem, azért nézem a meccseket, de az igazolásokat nem nagyon követtem.Doc Holliday
Üdv 😊
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Kérdés, hogy ezt ki állítja. lehet bedurcázott a csapat Watersra, és nem akar neki tejelni.
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
Mivan?
Brian Waters won't show because Pats requesting pay cut
Komolyan menjünk a picsába, ha ez így van

Waters is under contract for $1.4 million this season, but the team would prefer him to play for the veteran minimum, which would serve as a $500,000 pay cut. Plus, the veteran minimum only counts as $450,000 against the salary cap, so that’s even more appealing for the Patriots, who could save nearly $1 million on that side.

Ahelyett, hogy vernénk a faszunk a földhöz, hogy nem kéri ennek 2-3-szorosát, itt szívatjuk meg, még ebből a kevésből is

Nevetséges...Wyatt
Nah, ezt tényleg hihetetlenül hangzik. Még ha nagyon súrolnánk a cap alját, akkor is tudnék 30 embert mondani, akinek inkább kéne pay cutot kapnia, mint Watersnek, de így, hogy még hely is van ez teljesen nonszensznek hangzik nekem.Schleck
De még, ha tényleg keresne egy 4-6 milla körül, és 3 körülit akarnánk, de ebből spórolni sem lehet...Wyatt
Ez nonszensz ha tényleg így van

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sziasztok! Új emberke vagyok itt, a Pats a kedvencem, bár nem vagyok vérmes szurkoló. Ha tehetem, azért nézem a meccseket, de az igazolásokat nem nagyon követtem.Doc Holliday
Üdv köztünk 😊

több mint 13 éve
Doc Holliday 1
Sziasztok! Új emberke vagyok itt, a Pats a kedvencem, bár nem vagyok vérmes szurkoló. Ha tehetem, azért nézem a meccseket, de az igazolásokat nem nagyon követtem.
több mint 13 éve
Mivan?

Waters is under contract for $1.4 million this season, but the team would prefer him to play for the veteran minimum, which would serve as a $500,000 pay cut. Plus, the veteran minimum only counts as $450,000 against the salary cap, so that’s even more appealing for the Patriots, who could save nearly $1 million on that side.

Ahelyett, hogy vernénk a faszunk a földhöz, hogy nem kéri ennek 2-3-szorosát, itt szívatjuk meg, még ebből a kevésből is

Nevetséges...Wyatt
Nah, ezt tényleg hihetetlenül hangzik. Még ha nagyon súrolnánk a cap alját, akkor is tudnék 30 embert mondani, akinek inkább kéne pay cutot kapnia, mint Watersnek, de így, hogy még hely is van ez teljesen nonszensznek hangzik nekem.Schleck
De még, ha tényleg keresne egy 4-6 milla körül, és 3 körülit akarnánk, de ebből spórolni sem lehet...

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mivan?

Nevetséges...Wyatt
Nah, ezt tényleg hihetetlenül hangzik. Még ha nagyon súrolnánk a cap alját, akkor is tudnék 30 embert mondani, akinek inkább kéne pay cutot kapnia, mint Watersnek, de így, hogy még hely is van ez teljesen nonszensznek hangzik nekem.

több mint 13 éve
Mivan?

Nevetséges...

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Megválasztották a kapitányokat, megegyezik a tavalyi gárdával: Brady, Mankins, Wilfork, Mayo, DMC, Slater.
Már csak 2 játékosnak van gyűrűje: TB és Wilfork, a 2007-es Off-ből a két kapitányon kívül már csak Wes maradt. Összességében: BB pályafutásának egyik legfiatalabb rosterével indulunk.
Waters névtábláját levették a szekrényéről, de még mindig nincs hivatalos hír a sorsáról.
Egyedül Vereen nem edzett (kezd hasonlítani a dolog a tavalyi évére), Chung levette a piros, non-contact mezét.
Végül egy nagyon jó cikk a tavalyi idény play hívásairól különböző helyzetekben. (Az olvasó állíthatja be a szituációt.)  www.boston.com/sports/football/patriots/multimedia/patriots_play_predictor/

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Meg van szabva hány TE lehet egyszerre a pályán? 😊 Hát akkor...
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Peter King véleménye a tight endekről:
The Pats worked out tight end Kellen Winslow the other day, and signed tight end Michael Hoomanawanui, and placed tight end Visanthe Shiancoe on the injured-reserve-but-we-can-pull-him-back-late-in-the-season list. Before the game, Bill Belichick plans to host the Vanderbilt, Tennessee, Ole Miss, Tennessee Tech and Carson Newman tight ends at a high school in Nashville for workouts. And, I am reporting exclusively, he will pull tight end Frank Wycheck out of the Titans' radio booth before the game and sign him to a three-hour contract. The Patriots like tight ends, don't you know.

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Na, akkor Shianco IR, a visszatérős fajta.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
triangle 1 283
az év első injury reportja:
FULL: Chung (shoulder)
LIMITED: Fells (shin), Moore (knee), Vollmer (back)
DNP: McDonald (shoulder), Vereen (foot)

Brady válla rendben😀
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Reiss szerint Shianconak jó eséllyel kinéz egy IR a legutóbbi sérülése után, BAllarddal pedig eleve 2013-tól számoltak igazán Belichickék. Szintén Reiis írja, hogy Hernandez szinte legalább annyira tekinthető elkapónak, mint klasszikus értelemben vett TE-nek. Én nem tudom hogy Honolulu mennyire jó blokkoló TE, de ha DoM azt írja az, neki elhiszem. Egy ilyen TE pedig simán elfér a rosteren még akár Fells kárára is.

Do your job
több mint 13 éve
Én jót röhögök rajta 😀 Mondjuk lassan megemlíteni is felesleges külön a neveket, elég csak annyi, hogy akinek épp nincs már csapata és TE, az nálunk jár 😀Wyatt
Cooley még nem jöttzolika26
Nem is mondom, hogy bármelyik aláír, csak viccesWyatt
bohózatzinedine5
Egyik oldalról tényleg vicces. Más részről viszont Gronkandezéken kívül nincs azonnal és biztonsággal bevethető TE. (Gronk bokaműtétjétől tekintsünk el, véljük azt, hogy ő OK.) Shianco szinte biztos PUP-on lenne, ha nem edzett volna, Ballard egyáltalán nem biztos, hogy bevethető lesz idény közepétől, Fells-szel a jóég tudja mi van igazából, de ő sem 100%-os. Látszólag bővében vagyunk TE-eknek, de valójában bővében vagyunk sérült TE-eknek.

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Hoomanawanui azért nem ilyen Fells kategóriás töltelék valaki. Persze neki is megvan a saját keresztje... sajnos nem tud egészséges maradni. Viszont végre egy normális blokkoló tight end. Ha egészséges teljesen jó lenne no. 3 tight endnek Gronk és Hernandez mögött.
több mint 13 éve
Lehet, hogy csak üzletről van szó. Ha egy TE elmondhatja magáról, hogy a Patriotsban volt TE, máris kétszer annyit ér. 😊
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
Én jót röhögök rajta 😀 Mondjuk lassan megemlíteni is felesleges külön a neveket, elég csak annyi, hogy akinek épp nincs már csapata és TE, az nálunk jár 😀Wyatt
Nem is mondom, hogy bármelyik aláír, csak viccesWyatt
bohózat
több mint 13 éve
Nem is mondom, hogy bármelyik aláír, csak vicces

több mint 13 éve
Cooley még nem jött

több mint 13 éve
Én jót röhögök rajta 😀 Mondjuk lassan megemlíteni is felesleges külön a neveket, elég csak annyi, hogy akinek épp nincs már csapata és TE, az nálunk jár 😀

több mint 13 éve
Team is hosting free-agent Michael Hoomanawanui (Rams). Expectation is that he will sign to 53-man roster if passes physical.
Michael Hoomanawanui was on 'Skins practice squad after being let go by Rams. Look for Visanthe Shiancoe to land on IR (possibly short-term)

New England Rams?Habi
New England Tight Ends

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Team is hosting free-agent Michael Hoomanawanui (Rams). Expectation is that he will sign to 53-man roster if passes physical.
Michael Hoomanawanui was on 'Skins practice squad after being let go by Rams. Look for Visanthe Shiancoe to land on IR (possibly short-term)

New England Rams?

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Brady_12 3
Nemsokár kezdődik a szezon GO NEW ENGLAND! Reméljük az idei szezon mégjobban fog sikerűlni!