New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Közeleg a 53-as roster kialakításának határideje, vitaindítónak szánva az én 53-am:Koppen szerintem marad, Scottot sem hiszem, hogy offolnánk, és én nem bánnám, ha Moore és Dennard is maradna, mondjuk Cole rovására, valamint TE poszton nem tartanék kizártnak egy Sénkót, és safetybe pedig Brown szerintem bejátszotta tegnap magát, de csak a keretbe, szal nem safetyként, hanem mint Slater, spec teamerként
QB: TB, Mallett, Hoyer (3)
RB: Ridley, Vereen, Woodhead, Demps, Bolden v. Kettani (5)
WR: Lloyd, Wes, Branch, Edelmann, Slater (5)
TE: Gronkandez, Fells (3)
OL: Solder, Vollmer, Cannon, Mankins, Waters, Connolly, Wendell, Thomas v. Mcdonald v. Koppen (háromból kettő) (9)
Off: 25
DL: Wilfork, Love, Brace, Deaderick, Jones, Cunningham, Ninko, Bequette, Scott v. Francis (9)
LB: Mayo, Spikes, Hightower, Carpenter, Tarpinian, White v. Koutouvides (6)
CB: DMC, Ras-I, Arrington, Cole, Moore v. Dennard (5)
S: Chung, Gregory, Wilson, Ebner, Ihedigbo (5)
Def:25
ST: Gostkowski, Meskó, Aiken (3)tomi-tomi

több mint 13 éve
Közeleg a 53-as roster kialakításának határideje, vitaindítónak szánva az én 53-am:QB: TB, Mallett, Hoyer (3)
RB: Ridley, Vereen, Woodhead, Demps, Bolden v. Kettani (5)
WR: Lloyd, Wes, Branch, Edelmann, Slater (5)
TE: Gronkandez, Fells (3)
OL: Solder, Vollmer, Cannon, Mankins, Waters, Connolly, Wendell, Thomas v. Mcdonald v. Koppen (háromból kettő) (9)
Off: 25
DL: Wilfork, Love, Brace, Deaderick, Jones, Cunningham, Ninko, Bequette, Scott v. Francis (9)
LB: Mayo, Spikes, Hightower, Carpenter, Tarpinian, White v. Koutouvides (6)
CB: DMC, Ras-I, Arrington, Cole, Moore v. Dennard (5)
S: Chung, Gregory, Wilson, Ebner, Ihedigbo (5)
Def:25
ST: Gostkowski, Meskó, Aiken (3)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mondjuk többé-kevésbé off, de nagyon vicces vagy érdekes, hogy az amerikai riporterek mennyire vakon vannak néha. Az, hogy a Ginats D-linera azt mondták, hogy ez a kezdő fal, még elmegy, de néha a Pats játékosokat sem tudták. Boldog-boldogtalanra rámondták tegnap, hogy Bolden.
Már multkor is feltünt, azt hittem egyszeri eset de nem.
több mint 13 éve
triangle
1 283
Vollmer tegnap:espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4728397/breaking-down-vollmers-night
reméljük, bírni fogja a háta...
több mint 13 éve
Az elején Vollmer játszott majd három drive-ot, C-ben csak én nem adtam fel snap-et, a többi poszton a 2. és 3. számú emberek voltak. Néhány bénázás volt, egyébként vállalható volt. (A Giants kezdő DL nem játszott.)Kell még csiszolódni, nem kizárt, hogy sokat lesznek ma fent a kezdők, persze jó kérdés, hogy mennyi a sok, lehet egy negyed is, már az is több, mint amit a negyedik mérkőzésen szoktak tolnaWyattKöszi Wyatt!OL hogy állt fel,milyenek voltak?kolok1972
Támadó oldalon egyértelműen a futókat akarták tesztelni. Rengeteg futásunk volt (FB futás is Kettani-nak), a passzok jó része is feléjük ment. Szerintem jók voltak, de Bolden fogalmatlan return-ben, a muffed punt-ja komikus volt, Demps pass protection-ben tévesztett egyszer.
WR-ek döntően dísznek voltak fent, Taylor-nak volt egy-két szép elkapása.
A védelem reménykeltő volt, a kezdő Giants Off. össze-vissza csinált két-három first down-t. A DL nagyon jó volt, nekem tetszett a Wilson-Ebner S páros, Dennard is jól játszott. Nagyon jól szereltek egész meccsen, alig volt mistackle (Ihedigbo mutatott be egy látványosat), a Sec. is egy-két hibával lehozta a meccset.
A jelekből ítélve Off. oldalon csak a C poszt kérdéses, a Def-ben nagy gondban lesz a stáb, hogy ki maradjon, ki menjen. Ha a többi csapat tartja magát a tavalyi hozzáállásához, akkor tervezhetetlen, hogy ki lesz a PS-ban.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
lehet lesz a végén cuniból valami
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Kell még csiszolódni, nem kizárt, hogy sokat lesznek ma fent a kezdők, persze jó kérdés, hogy mennyi a sok, lehet egy negyed is, már az is több, mint amit a negyedik mérkőzésen szoktak tolnaWyattKöszi Wyatt az összefoglalót!OL hogy állt fel,milyenek voltak?
Szerk. Megnéztem közben a gamebookot,azért ez a Weems,Warren,Wendell,Dennis,Vollmer O-line elég vicces,pont egy 4. PS meccsre való.Remélem Demps sérülése nem súlyos,Cuninak viszont nagyon örülök,mert már nagyon bust gyanus volt.
Rivera 11+1(!) comb. tackle és mind a normál def.ben,azért az nem gyenge.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Köszi az összefoglalót Wyatt. Bár biztos van némi előítélet is a pót-sporikkal szemben (nem a te irásodban, hanem általánosságban), de elég sok szörnyűséget olvasni róluk. Ahogy több helyen láttam, ők jórészt kipróbált college bírók. Hogy lehetnek ennyire fogalmatlanok?
Nagyon jó lenne ha megegyeznének rövid időn belül, mert azért láttuk már párszor, hogy akár 1-1 rossz bírói döntés, ha nem is közvetlenül, de könnyen el tud dönteni egy meccset.
több mint 13 éve
Na, Sergio Brown gunnerként parádés volt, 3 szép szerelése is volt gyakorlatilag nullán, ha védelemben nem látom, akkor nem bánom, ha megéli rostertMeskó puntjai parádésak voltak (46 yardos átlag, 9-ből 6 in 20, 4 in 10)
Nagyon erőltettük a futókat, az első félidőben Boldent, voltak is szép megmozdulásai, de könyörgöm véletlenül se kapjon lehetőséget punt returnerként, egyszerűen megengedhetetlen ennyi hiba...
Elisháékat szépen megállította a védelem, Cunningham kifejezetten jól tolta, sackek, holding
Ha kicsit jobban ragad Holleyhoz a labda, akkor Mallettnek is jobb számai lehettek volna, azt sajnáltam, hogy 1 és goalt követően csak futottunk, egy labdát se kapott, pedig szerintem nem volt rossz, a védelme néha egészen érdekes volt (illetve épp, hogy nem volt, de összességében nem volt para)
A második félidő elején aztán Brown szétfutotta a védelmet, de a red zone-ban csak megállítottuk őket, viszont a támadás nagyon minimálisra sikerült a 3. negyedben, szinte végig védekeztünk (az már alap, hogy a 3 ember által üldözött Giants-QB 3 és 17-re csak csinál egy 25 yardos játékot 😀)
A negyedik negyedben volt Dempsnek is egy nagy játéka elkapásból, de pont elcsúszott, így nem tudott még többet haladni, valamint Taylornak is voltak szép elkapásai
Dennardnak volt egy forced fumble-je, ami után közel voltunk a safetyhez is, de azt végül is megúszta a Giants
Holley kis híján bravúr egykezest csinált Hoyer hosszú passzából, de centikkel kicsúszott a második lába
Francisnek is volt a végén egy szép sackje
A hajrában megsérült sajna Demps egy visszahordásnál, egyből után fumble Hoyernél, ebből kaptunk egy fg-t a végén így pontgazdag meccsen 6–3-ra kikaptunk ( a végén még volt egy ígéretes drive, de int lett a vége, pedig már csak 5 yard kellett volna kb a fg-távhoz, de deepre mentünk, mindegy, legalább nincs hosszabbítás 😊)
Ja igen, szerencsétlen játékvezetők nem igen voltak sokszor a helyzet magaslatán, volt, hogy mindkét edző a pályán értetlenkedett egy ítéletnél, amire cirka 10 percet kellett csak várni, hogy végre puntoljon a Giants, ez azért elég gáz volt
Illetve a kezdők rengeteg játéklehetősége pedig finoman szólva elmaradt, na nem mintha bánnám 😊

több mint 13 éve
Na, Brown bejátssza magát a keretbe 😛Amúgy a Brady vs Gronko párharc a red zone-ban oda-vissza (felváltva voltak támadók és védők) kurva nagy volt, jó látni mennyire élvezik még mindig a játékot 😊

több mint 13 éve
Kell még csiszolódni, nem kizárt, hogy sokat lesznek ma fent a kezdők, persze jó kérdés, hogy mennyi a sok, lehet egy negyed is, már az is több, mint amit a negyedik mérkőzésen szoktak tolna

több mint 13 éve
Itt igazán az a kérdés,hogy ők hárman mikor tudnak igazán csatasorba állni. Mankins miatt annyira nem aggódok..Seabass miatt inkább.Lehet, hogy edzésekre jelentkezett, s korlátozott idejű edzésmunkája is volt, de a megfigyelők alapján még nem teljesen egészséges..S szerény véleményem alapján sajna már nem is lesz az..Waters jönni fog.(Még akkor is, ha ez nem korrekt a többiekkel szemben..) S csak remélem, hogy úgy folytatja, ahol abbahagyta. Ha ők hárman jelen lesznek aktívan a fal életében, akkor olyan nagy problémák nem lesznek..Ha már egyikük is kidől ismételten hetekre, akkor gáz lesz..Mégha Solder idővel simán helyettesíteni fogja Lightot. Ezért is lenne jobb több RB play-t hívni..Nem mindig csak Brady képességeire kellene alapoznunk egy meccset..De Ridley-ben és Demps-ben látok fantáziát..Ők képesek hosszabb futásokra és sok-sok TD-re..Nem a hagyományos Pats erőfutók 2-3 yardért..Mixelni kell a játékhívásokat..Én idén több futó játékot várok..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Nyilván a stáb sem örülök neki, hogy nincs ott, de remélhetőleg a felkészültsége megfelelő lesz. Precedens meg nem lesz belőle, mert azért nem mindenki teheti ezt meg. Tényleg fals a hasonlat. Azért egy QB vagy TE vagy WR számára kell a sok közös gyakorlás, hogy meg legyen a chemistry.
több mint 13 éve
Nem akarok rugózni a témán és le is szálltam a kérdésről,de azért azt hogy vki nem edz egyéni felkészülésnek hívni,sztem elég érdekes. Nekem a sportról vallott felfogásommal ellentétes,mert a sport tipikusan az a műfaj,ahol a múlt dicsőségéből nem lehet megélni.Sztem ez csak szimplán veszélyes precedenst teremt,mert innentől bárki mondhatja,hogy ha neki lehet,akkor nekem miért nem.Azért megnézném a fejét az Öregnek,ha mondjuk Gronk előállt volna azzal,hogy kihagyja a TC-t,mert az előző szezonban megdöntötte a TE rekordot,vagy TB nem edz mert az előző szezonban 5000 yard fölött dobált...Nyilván fals a hasonlat vmennyire és abban is van igazság alapvetően amit írtál,vsz az történt.Cannon-ban nem értünk egyet,sztem tavaly csak látványosan nem volt gyenge,de nem is kapott nagy szerepet,idén eddig viszont bűn rossz volt,reméljük Scar mégis kihoz belőle vmit.McDonaldról tudunk vmit?Úgy értettem,hogy minél több ember esik ki a trióból,annál hatványozottabban jön ki a hiányuk.Cannon pl. sztem alkalmatlan RT-nek még Waters mellett is.Egyébként Te egyetértesz azzal,hogy Watersnek ilyen privilégiumai legyenek,játszon bármilyen jól is?kolok1972Cannon tavaly az idény 2. felében viszonylag sokat volt fent RT-nek, s nem tűnt olyan elveszettnek, mint most az előszezonban.(S Solder sem álldogált ilyenkor állandóan a jobb oldalon 3. TE-ként.)
Szerintem teljesen rendben van Waters "privigéliuma". Szinte biztos, hogy előre le lett tisztázva, az edzői stáb így rákészülhetett, bizonyította, hogy nem csökkenti a teljesítményét; innentől nekem ez nem kivételezés, hanem egyéni felkészülési program.tomi-tomi
több mint 13 éve
Külön fejezet szólt Waters-ről, hosszú évek óta nem (nagyon) vesz részt TC-en. Sőt, tavaly a kivágása után sem tett semmiféle lépést, hogy leszerződtesse bárki. A jelek szerint ő nyáron nem foglalkozik focival.Nagyon bízok benne, hogy így lesz - bár komoly kétségeim vannak efelől -, nagyon kellene Waters,h erősítse a falat.
Azt se felejtsük el, hogy tavaly egy árva TC és PS snap nélkül az első meccs felétől (Koppen sérülésétől) állandóan és kimagaslóan játszott egy új csapatban egy új poszton. kolok1972
Elméletileg most a napokban lesz végleges keretszűkítés, gondolom akkor eldől, h Waters a Pats keretében lesz-e.
Legutóbb két éve izgultam így a preseasonban, a csapat teljesítménye miatt, aztán lett belőle egy 14-2.
több mint 13 éve
Akkor ebben megegyeztünkAzért, ha más nem isWy mennyireviccesegybeírnimindenthatodjáraismertígyakkortökvicceslesz atttenorx
Bills: Fitzmagic, Vince DreamTeam Young, Tarvaris Edzésmenő Jackson
Dolphins: Ryan WR-bőlislehetelitQB(azasszonylegalábbmármostelit) Tannehill, Matty Megváltó Moore, David Idéntöbbetténylegnemsérülökmeg Garrard
Jets: Mark Idénmostmárténylegjóleszeknemdobok30intet Száncsó, Tim Azutolsókétpercbenszarrászopatlak Tebow (mondjuk nem szoros meccsnél nem para)
Kíváncsi leszek, megint ellenünk lesz-e mindegyiknek megint karriernapja 😊Wyatt

több mint 13 éve
Azért, ha más nem isWy mennyireviccesegybeírnimindenthatodjáraismertígyakkortökvicceslesz att
Bills: Fitzmagic, Vince DreamTeam Young, Tarvaris Edzésmenő Jackson
Dolphins: Ryan WR-bőlislehetelitQB(azasszonylegalábbmármostelit) Tannehill, Matty Megváltó Moore, David Idéntöbbetténylegnemsérülökmeg Garrard
Jets: Mark Idénmostmárténylegjóleszeknemdobok30intet Száncsó, Tim Azutolsókétpercbenszarrászopatlak Tebow (mondjuk nem szoros meccsnél nem para)
Kíváncsi leszek, megint ellenünk lesz-e mindegyiknek megint karriernapja 😊Wyatt
több mint 13 éve
Tett is érte eleget az elmúlt években... Nem nagyon volt olyan karitatív Pats rendezvény ahol ne került volna elő a neve és ha jól tudom neki is van egy alapítványa (bár azért szép számmal akadnak/akadtak ilyenek a csapatban mindig...).Legyetek büszkék Zolira:Azok is vagyunk!!! Egon
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4728176/mesko-receives-ron-burton-awardVIZILÓ
Ő az a kategória aki nem "csak" pénzzel járul hozzá az ilyen dolgokhoz ha nem veszi a fáradságot és személyesen is részt vállal... Én személy szerint ez különösen díjazom az ő esetében...
Szóval jó helyre került ez a díj! 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Legyetek büszkék Zolira:Azok is vagyunk!!!
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4728176/mesko-receives-ron-burton-awardVIZILÓ
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Legyetek büszkék Zolira:espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4728176/mesko-receives-ron-burton-award
több mint 13 éve
Ráadásul ha jól emlékszem nem rég olvastam, hogy Waters szekrénye még mindig ott van az öltözőben, azaz a neve felette.Úgy értettem,hogy minél több ember esik ki a trióból,annál hatványozottabban jön ki a hiányuk.Cannon pl. sztem alkalmatlan RT-nek még Waters mellett is.Egyébként Te egyetértesz azzal,hogy Watersnek ilyen privilégiumai legyenek,játszon bármilyen jól is?kolok1972Cannon tavaly az idény 2. felében viszonylag sokat volt fent RT-nek, s nem tűnt olyan elveszettnek, mint most az előszezonban.(S Solder sem álldogált ilyenkor állandóan a jobb oldalon 3. TE-ként.)
Szerintem teljesen rendben van Waters "privigéliuma". Szinte biztos, hogy előre le lett tisztázva, az edzői stáb így rákészülhetett, bizonyította, hogy nem csökkenti a teljesítményét; innentől nekem ez nem kivételezés, hanem egyéni felkészülési program.tomi-tomi
több mint 13 éve
Úgy értettem,hogy minél több ember esik ki a trióból,annál hatványozottabban jön ki a hiányuk.Cannon pl. sztem alkalmatlan RT-nek még Waters mellett is.Egyébként Te egyetértesz azzal,hogy Watersnek ilyen privilégiumai legyenek,játszon bármilyen jól is?kolok1972Cannon tavaly az idény 2. felében viszonylag sokat volt fent RT-nek, s nem tűnt olyan elveszettnek, mint most az előszezonban.(S Solder sem álldogált ilyenkor állandóan a jobb oldalon 3. TE-ként.)
Szerintem teljesen rendben van Waters "privigéliuma". Szinte biztos, hogy előre le lett tisztázva, az edzői stáb így rákészülhetett, bizonyította, hogy nem csökkenti a teljesítményét; innentől nekem ez nem kivételezés, hanem egyéni felkészülési program.
több mint 13 éve
Úgy értettem,hogy minél több ember esik ki a trióból,annál hatványozottabban jön ki a hiányuk.Cannon pl. sztem alkalmatlan RT-nek még Waters mellett is.Egyébként Te egyetértesz azzal,hogy Watersnek ilyen privilégiumai legyenek,játszon bármilyen jól is?... de a TC és a PS meccsek szerintem azt mutatták meg egyértelműen,hogy a 3 hiányzó nélkül ez a fal versenyképtelen.Márpedig arra,hogy Waters (??),Mankins és Seabass végigtol egy egész szezont sérülés nélkül,egy sört nem tennék fel...kolok1972Én pedig arra tennék fel (legalább!) egy sört, hogy nem lesz olyan meccsünk, amikor mindhárman hiányoznának. Szóval, mindkét állításod igaz, csak az elsőből nem következik a második.
A legvalószínűbb hiányzó-jelölt Seabass, pedig a liga egyik legjobb mindkét T poszton bizonyított játékosa.
Ha Mankins letolt ki tudja hány meccset szakadt szalagokkal, akkor milyen sérüléssel nem játszana? 😀
Waters aggodalmat nem értem. ulpi kb. egy éve írt egy hosszú kesergőt "Miért használja a KC a Pats levetett holmijait és miért viszik el cserébe az egyik legjobb ruhánkat? (Pioli még mindig Pats alkalmazott?)" címmel. Külön fejezet szólt Waters-ről, hosszú évek óta nem (nagyon) vesz részt TC-en. Sőt, tavaly a kivágása után sem tett semmiféle lépést, hogy leszerződtesse bárki. A jelek szerint ő nyáron nem foglalkozik focival.
Azt se felejtsük el, hogy tavaly egy árva TC és PS snap nélkül az első meccs felétől (Koppen sérülésétől) állandóan és kimagaslóan játszott egy új csapatban egy új poszton. (Az eredeti terv Connolly-Waters rotációval számolt.) Ezek alapján minek is jött volna TC-be?
A két sophomore T-ünk teljesítményét szvsz nagyban fogja emelni, ha a két G poszton a szinte biztosra vehető Mankins-Waters páros fog szerepelni. (Solder Waters mellett szinte ligaelit RT-nek tűnt.)tomi-tomi
több mint 13 éve
... de a TC és a PS meccsek szerintem azt mutatták meg egyértelműen,hogy a 3 hiányzó nélkül ez a fal versenyképtelen.Márpedig arra,hogy Waters (??),Mankins és Seabass végigtol egy egész szezont sérülés nélkül,egy sört nem tennék fel...kolok1972Én pedig arra tennék fel (legalább!) egy sört, hogy nem lesz olyan meccsünk, amikor mindhárman hiányoznának. Szóval, mindkét állításod igaz, csak az elsőből nem következik a második.
A legvalószínűbb hiányzó-jelölt Seabass, pedig a liga egyik legjobb mindkét T poszton bizonyított játékosa.
Ha Mankins letolt ki tudja hány meccset szakadt szalagokkal, akkor milyen sérüléssel nem játszana? 😀
Waters aggodalmat nem értem. ulpi kb. egy éve írt egy hosszú kesergőt "Miért használja a KC a Pats levetett holmijait és miért viszik el cserébe az egyik legjobb ruhánkat? (Pioli még mindig Pats alkalmazott?)" címmel. Külön fejezet szólt Waters-ről, hosszú évek óta nem (nagyon) vesz részt TC-en. Sőt, tavaly a kivágása után sem tett semmiféle lépést, hogy leszerződtesse bárki. A jelek szerint ő nyáron nem foglalkozik focival.
Azt se felejtsük el, hogy tavaly egy árva TC és PS snap nélkül az első meccs felétől (Koppen sérülésétől) állandóan és kimagaslóan játszott egy új csapatban egy új poszton. (Az eredeti terv Connolly-Waters rotációval számolt.) Ezek alapján minek is jött volna TC-be?
A két sophomore T-ünk teljesítményét szvsz nagyban fogja emelni, ha a két G poszton a szinte biztosra vehető Mankins-Waters páros fog szerepelni. (Solder Waters mellett szinte ligaelit RT-nek tűnt.)
több mint 13 éve
Értem én az OL körüli aggodalmakat, de az gondolom mindenki számára egyértelmű, hogy ez a jelnelegi átformált, sérülésektől tizedelt, tartalékos fal nem fogja azonnal a kezdő ötös szintjét megugrani. Én nagyon bízom abban, hogy összeáll az majd,Jabart pedig nagyon sajnálom. Deion biztos jól futja a "rútokat" de ez kevés, ha nem tud elszakadni a védőktől. Márpedig tavaly ez nagyon kiütközött szerintem. Mind1, ha van dolog amit megtanulhat egy Pats szurkoló minden offseason alatt az az, hogy az Öreg érti a dolgát 😊
Do your job