New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Carpentert kivágtukWyattakkor nem ártana vmi lb is
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Chris Steuber @ChrisSteuberLove #Patriots trade for WR Greg Salas. Former #Hawaii standout who has GREAT hands & could develop into key slot WR, esp if Welker leaves.
Mike Reiss @MikeReiss
On the trade for Greg Salas, the draft pick traded by the Patriots is a 2015 selection, per @AdamSchefter.
Ennyiért simán megéri, ha nem jön be, akkor 3 év múlva eggyel kevesebb 6. körösünk lesz kb 😀 Ez nulla ellenérték, legalább waiveren nem kellett kardozni érte

több mint 13 éve
Na, hozzuk még DX-et is, meg Jordan White is lapátra került, minél több NCAA leadert a csapatba 😀

több mint 13 éve
St. Louis traded wide receiver Greg Salas to the New England Patriots for a late-round 2013 draft pick, according to sources.A tavaly szezon elején jól muzsikált JMD O-jában, majd egy lábtörés nem csak a tavalyi évét vágta haza, hanem idén is sansztalan volt a 53-as kerethez.
PredatorAbsolute
Mondjuk minek nekünk csere slot-WR, amikor ilyenünk már van... pfff
több mint 13 éve
St. Louis traded wide receiver Greg Salas to the New England Patriots for a late-round 2013 draft pick, according to sources.
több mint 13 éve
Nem kell több WR. A feladat egyszerű. Lloyd megdönti Moss 2007-es rekordját, akkor pedig a többiek úgy is csak a vizet hordják 😊
Do your job
több mint 13 éve
Leigazoltuk Matt Tennant-et. Saints csere C volt.
több mint 13 éve
Vészhelyzetről szó sincs, a kezdősor kiváló, ehhez kétség sem férhet... 😊(Csak hát az a fránya "sérülésfaktor"... Amiatt izgulunk kicsit...) 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Most már értem, hogy miért gyakorolta Brady az elkapást Gronk mellett. Eldobja a labdát, és ő fogja elkapni is. 4 WR, és abból egyre csak a ST-ben lehet számítani? Ezt ugye nem gondolják komolyan?lucasAmint Gaffney újra egészséges, csak visszajön. A játékos legalábbis ezt mondta. Egyébként Hernandez gyakorlatilag elkapónak tekinthető, tehát megvannak öten. 😉 Vészhelyzetről még nem kell beszélni.
szerk.: tavaly 12 meccsen volt 5 WR aktív, 5-ön 6 WR és csak kétszer volt 7 (mindenesetben Slaterrel együtt értendő). Valószínűleg Edelman mutatott annyit edzésen és premeccseken (a droppok ellenére), hogy ötödik opcióként elégnek tartják őt egyelőre a passzjátékban.
több mint 13 éve
Most már értem, hogy miért gyakorolta Brady az elkapást Gronk mellett. Eldobja a labdát, és ő fogja elkapni is. 4 WR, és abból egyre csak a ST-ben lehet számítani? Ezt ugye nem gondolják komolyan?
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Akkor pláneÚgy emlékszem, hogy nem is tettük IR-re, csak PUP-listán van.tomi-tomi4 TE-et nem értem, főleg úgy hogy abból kettő is új szerzemény és alig edzettek együtt a csapattal sérülések miatt...Castleai01Az hagyján, de Ballard IR lett végül? Mert akár még ő is visszatérhet Wyatt
Simán Welker lesz a WR 1, Lloyd a WR 2, Hernandez a WR 3, a többiek meg megoldják a TE posztot és marad WR cserének is

több mint 13 éve
Úgy emlékszem, hogy nem is tettük IR-re, csak PUP-listán van.4 TE-et nem értem, főleg úgy hogy abból kettő is új szerzemény és alig edzettek együtt a csapattal sérülések miatt...Castleai01Az hagyján, de Ballard IR lett végül? Mert akár még ő is visszatérhet Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
4 TE-et nem értem, főleg úgy hogy abból kettő is új szerzemény és alig edzettek együtt a csapattal sérülések miatt...Castleai01Az hagyján, de Ballard IR lett végül? Mert akár még ő is visszatérhet

több mint 13 éve
Lássuk az én "utólagos okoskodásomat"... 😉Hoyer ezek szerint nem ért meg nekünk egy kb. "2 millás backup QB" szerepet, Mallett ezt olcsóbban megoldja a FO szerint... És ahogy itt is írta már valaki, ha TB megsérül oly mindegy hogy Mallett vagy Hoyer irányít tovább...
Demps-t én is sajnálom, de ezek szerint idén még nem láttak benne annyit hogy megérje 5.-ik RB-nek rosteren tartani, az elvesztését viszont nem akartuk megkockáztatni egy cut-tal...
(Kétlem hogy komoly sérülése lenne... Redshirt év ez neki...)
Branch-nél viszont csak valami egészségügyi problémát tudok elképzelni a háttérben... Ide tuti jönni fog még WR, mert ez így egyszerűen kevés még akkor is ha idén nem sérül le senki...
4 TE-et nem értem, főleg úgy hogy abból kettő is új szerzemény és alig edzettek együtt a csapattal sérülések miatt...
Waters jönni fog és akkor rendben is leszünk itt...
Francis és Forston esetében csatlakozom az előttem szólóhoz, őket még fogjuk látni "mozogni"... Egyikük helyére jön majd Pryor a 6.-ik hét után, a másik már korábban mehet PS-ba amint felszedünk valakit máshonnan, más posztokra (WR, LB)...
A LB depht elég vékonykának tűnik, főleg MLB poszton (Spikes sérülékenysége miatt!), nálam ez magyarázza White és Rivera helyét és hogy Tarpinian/Koutouvides páros miért "ment a levesbe"...
DB szekciónál nagy meglepetés nem volt, talán csak az hogy ennyire megbíznak a két újoncban S poszton és nem tartanak meg mögöttük/melletük még egy ST ász safetyt a rosteren...
(Itt lehet Dennard potenciálja is bejátszhatott CB poszton, akit nem akartunk elveszteni egy "PS csempész manőverrel"...)
Nem tűnik rossznak ez a roster, de néhány poszton igen "vékonyak vagyunk"...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Közeleg a 53-as roster kialakításának határideje, vitaindítónak szánva az én 53-am:No, nézzük, mi lett belőle!
QB: TB, Mallett, Hoyer (3)
RB: Ridley, Vereen, Woodhead, Demps, Bolden v. Kettani (5)
WR: Lloyd, Wes, Branch, Edelmann, Slater (5)
TE: Gronkandez, Fells (3)
OL: Solder, Vollmer, Cannon, Mankins, Waters, Connolly, Wendell, Thomas v. Mcdonald v. Koppen (háromból kettő) (9)
Off: 25
DL: Wilfork, Love, Brace, Deaderick, Jones, Cunningham, Ninko, Bequette, Scott v. Francis (9)
LB: Mayo, Spikes, Hightower, Carpenter, Tarpinian, White v. Koutouvides (6)
CB: DMC, Ras-I, Arrington, Cole, Moore v. Dennard (5)
S: Chung, Gregory, Wilson, Ebner, Ihedigbo (5)
Def:25
ST: Gostkowski, Meskó, Aiken (3)
tomi-tomi
QB: TB, Mallett (2) Hoyer-t mindenki rosterre várta, a FO jól titkolta, hogy mennyire elégedettek Mallett fejlődésével.
RB: Ridley, Vereen, Woodhead, Bolden (4) Nagyon sajnálom Demps IR-ét, 4. pre meccs 4. negyedében lesérülni!😕 Ezt is jól titkolták!
WR: Lloyd, Wes, Edelmann, Slater (4) Branch-cut-ot alapvetően nem értem. Utólag spekulálva egyelőre Shianco-nak csináltak egy spot-ot, illetve Hernandez WR képességei várhatóan jobban ki lesznek használva és Wyatt imádottja is több lehetőséget kaphat.
TE: Gronkandez, Fells, Shianco (4) Shianco lehet az új IR szabály első felhasználója a Pats-nél
OL: Solder, Vollmer, Cannon, Mankins, Connolly, Wendell, Thomas, Mcdonald (8) Én még mindig nagyon valószínűnek tartom, hogy jön Waters
Off: 22
DL: Wilfork, Love, Brace, Deaderick, Jones, Cunningham, Ninko, Bequette, Scott, Francis, Forston (11) Forston szinte biztos megy PS-be, Francis is esélyes erre.
LB: Mayo, Spikes, Hightower, Carpenter, White, Rivera (6) White sérülése még se volt olyan súlyos, Rivera nekem meglepetés.
CB: DMC, Ras-I, Arrington, Cole, Moore, Dennard (6)
S: Chung, Gregory, Wilson, Ebner (4) Dennard beelőzte Ihedigbo-t, rendben van ez. A Sec várható teljesítménye kérdőjel, de több potenciál van bennük, mint tavaly. Chung épségéért lehet szurkolnunk.
Def:29
ST: Gostkowski, Meskó, Aiken (3)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Hát, Reiss szerint van rá sansz, hogy az első hét után visszahozzuk az egyik öreget (Gaffney), mert onnan nincs garantált fizu.Már-már sokkoló, hogy egy SB-esélyes csapatba 3 UDFA (Bolden, Forston, Justin Francis) és a késői köri pickek (Dennard, Ebner) is befér, befért.
Ja és megtudtuk, hogy Hoyer pontosan milyen piaci értéket képvisel... még egy hetedik körös picket sem tudtunk beszerezni utána, mondjuk a waiveren gondolom elég kemény harc lesz utána :S
Valószínűleg azért tartottuk meg Forstont, mert ő az egyedüli főállású UT jelenleg csapatban... Pryor PUP-on kezd, majd 1-2 meccs után IR-re kerül jó szokásához híven
több mint 13 éve
Nekem nem gond, ha csak az ST-ben játszik, mert ha védelemben felkerül a pályára, akkor kb. Sergio Brown érzésem van. Márpedig majdnemhogy ő az első csere és ez gáz.White: elég jó ST-ben. 😊Jelenleg 52 ember van rosteren. Waters ebbe nem számít ugyebár bele. Remélhetőleg a jövő héten bejelentkezik. És BB ugye arra is felhívta a figyelmet a sajtótájékoztatón, hogy a roster még koránt sem végleges, mert a többi csapat cutjainak függvényében lehetnek/lesznek még mozgások. GRAFILesznek is. Ez a WR corps egyszerűen kevés.
Mondjuk White mi a szart tud, hogy keretben van az nálam nagy talány.zinedine5
Azért néhány olyan játékos kell, akinek az az erőssége mégha nem is annyi, amennyi az utóbbi években volt.Sinisa
több mint 13 éve
régen is voltak ilyenekJelenleg 52 ember van rosteren. Waters ebbe nem számít ugyebár bele. Remélhetőleg a jövő héten bejelentkezik. És BB ugye arra is felhívta a figyelmet a sajtótájékoztatón, hogy a roster még koránt sem végleges, mert a többi csapat cutjainak függvényében lehetnek/lesznek még mozgások. GRAFILesznek is. Ez a WR corps egyszerűen kevés.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
White: elég jó ST-ben. 😊Jelenleg 52 ember van rosteren. Waters ebbe nem számít ugyebár bele. Remélhetőleg a jövő héten bejelentkezik. És BB ugye arra is felhívta a figyelmet a sajtótájékoztatón, hogy a roster még koránt sem végleges, mert a többi csapat cutjainak függvényében lehetnek/lesznek még mozgások. GRAFILesznek is. Ez a WR corps egyszerűen kevés.
Azért néhány olyan játékos kell, akinek az az erőssége mégha nem is annyi, amennyi az utóbbi években volt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Jelenleg 52 ember van rosteren. Waters ebbe nem számít ugyebár bele. Remélhetőleg a jövő héten bejelentkezik. És BB ugye arra is felhívta a figyelmet a sajtótájékoztatón, hogy a roster még koránt sem végleges, mert a többi csapat cutjainak függvényében lehetnek/lesznek még mozgások. GRAFILesznek is. Ez a WR corps egyszerűen kevés.
Mondjuk White mi a szart tud, hogy keretben van az nálam nagy talány.
több mint 13 éve
Jelenleg 52 ember van rosteren. Waters ebbe nem számít ugyebár bele. Remélhetőleg a jövő héten bejelentkezik. És BB ugye arra is felhívta a figyelmet a sajtótájékoztatón, hogy a roster még koránt sem végleges, mert a többi csapat cutjainak függvényében lehetnek/lesznek még mozgások.
több mint 13 éve
Nem hinném, hogy 4 WR-rel és 8 OL-lel megyünk neki a szezonnak. Remélem ez azt jelenti, hogy Waters meg az egyik öreg WR jön vissza.
több mint 13 éve
Rookie WR Jeremy Ebert informed of his release, per source. Practice squad candidate.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
A két S cut-ja után elég biztosnak tűnik, hogy Dennard maradhat, a másodéves, csak ST-ben használt Williams-nél csak előrébb van.Csak a Te kedvedért. Akikről eddig tudunk tomi-tomiköszöntem szépen, jó alakul a rosterhely Dennard számára örülnék neki ha beférne és a bírósági ügyét is megúszná, javítaná a jelenlegi secet. 😊manuszka86
Újabbak: Vidor
Tarpinian
Dennis