New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Áléééééé
Now both young TEs locked up long term: Patriots reached agreement with TE Aaron Hernandez on long-term contract extension, per NFL source. Wyatt
The Aaron Hernandez deal adds five additional seasons to his current pact, per @MikeReiss, locking him up through 2018.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Áléééééé
Now both young TEs locked up long term: Patriots reached agreement with TE Aaron Hernandez on long-term contract extension, per NFL source. Wyatt
2018ig szól, annyit már lehet tudni. Akkor jöhet is a mezrendelés 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427
Hightower bácsi nálatok three-down LB lesz??? Mert akkor nem tradelem...😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Áléééééé
Húúúúúúúúúúú, ez nagyon jó hír😊😊😊😊

Kíváncsi vagyok a részletekre, gondolom hasonló struktúrájú lesz, mint Gronké: sok pénz, kevés garantált, sok ami teljesítménytől függ így a sérülésveszélyt is belekalkulálják.

Érdekes, h Mike Reiss pont tegnap étekezett erről egy cikkében.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Áléééééé
Now both young TEs locked up long term: Patriots reached agreement with TE Aaron Hernandez on long-term contract extension, per NFL source.

több mint 13 éve
Azért, ha más nem is
Bills: Fitzmagic, Vince DreamTeam Young, Tarvaris Edzésmenő Jackson
Dolphins: Ryan WR-bőlislehetelitQB(azasszonylegalábbmármostelit) Tannehill, Matty Megváltó Moore, David Idéntöbbetténylegnemsérülökmeg Garrard
Jets: Mark Idénmostmárténylegjóleszeknemdobok30intet Száncsó, Tim Azutolsókétpercbenszarrászopatlak Tebow (mondjuk nem szoros meccsnél nem para)

Kíváncsi leszek, megint ellenünk lesz-e mindegyiknek megint karriernapja 😊

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
McDonald sérüléséről lehet már valamit tudni?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
Gerard Warren is ment, de gondolom ő a "közelben" marad.

A két elbocsátott safety pedig még a preseasonben is csak elvétve látott pályát.

Ezek egyértelmű cutok. (Mondjuk Brown szerintem is megy még ma.)
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Ő majd a következő "vágásnál" lesz soron... 😉
(Addig vész-vésztartaléknak megtartjuk szerintem...)

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Barrett és Ventrone az első két áldozat.

Megőrülök, ha Sergio Brown itt marad...

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Ez egy hígfos volta a 1st off-tól. Remélem direkt nem játszottuk a Welker féle játékot (Edelmannal) és Gronkot is csak nagy ritkán. Gyakorlatilag ez Bradyéktől egy nagy nulla volt.

Ja, ha Tracy White a védelemben egyes volt, akkor Koutuvides kb -5. Nem akarom őt látni a védelemben.
Az LB corps így is egy sérülésre van az összeomlástól. zinedine5
Koutouvides kb úgy szerelt, mintha felküldtek volna egy 75 éves nyugdíjas...nőt. Minden tackle kísérlete nulla volt...
több mint 13 éve
Ez egy hígfos volta a 1st off-tól. Remélem direkt nem játszottuk a Welker féle játékot (Edelmannal) és Gronkot is csak nagy ritkán. Gyakorlatilag ez Bradyéktől egy nagy nulla volt.

Ja, ha Tracy White a védelemben egyes volt, akkor Koutuvides kb -5. Nem akarom őt látni a védelemben.
Az LB corps így is egy sérülésre van az összeomlástól.
több mint 13 éve
jetfighter 1
Sziasztok! Nem tudom hova kellene postolnom, ezért ide is 😀

Nagyon nagy sajnálatomra, de van eladó 3db jegyem az október 28-án megrendezésre kerülő Rams vs. Pats meccsre, amit a Wembley-ben rendeznek. Ha valakit érdekel üzenjen: goron.laszlo@gmail.com

Seat location: section BK 140, row 39, seats 189-187
több mint 13 éve
Szerintem az parádés volt hogy double coveragenál hogy szétszopatott mindenkit vincy.Petikievak01
Nekem meg Gordon alázása tetszett 😛

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szerintem az parádés volt hogy double coveragenál hogy szétszopatott mindenkit vincy.

több mint 13 éve
Most néztem meg a hajnali meccset. Hát... Elég ronda volt. Az első számú egységek majdnem három negyedet játszottak végig, de rossz volt nézni az offense vergődését.
A fal továbbra is botrány, Brady sem hozta igazán magát. A futás csak a második félidőre éledt fel, de lehet akkor már nem játszott minden kezdő a Tampa védelmében. Welker iszonyúan hiányzott, kellett volna a gyors, rövid-passzos játék, mikor nyomás volt Brady-n (szinte minden playnél az volt). A védelem a meccse első drivejában hozta a tavalyi formáját, aztán kicsit feljavult. Pass-rushunk nem nagyon volt, de futás ellen meggyőzően védekeztünk. Olimpikonunk megvillantotta magát a meccs végén, ahogy Mallett is kifejezetten jó volt, igaz már a cserék ellen mentek, szóval nem mérvadó igazán.
Egyetlen határozott pozitívum volt; Meskó Zoli, szép hosszú, nagy hangtimeos puntjai voltak.

Összességében, legalább olyan fájdalmas volt nézni a meccset, mint tavaly a Lions ellen. Szerencse, hogy csak előszezon...LordTamas
Na ja, parádésan kezdtünk, a futást úgy ahogy fogtuk, de a hosszú passzoknál Vincyvel nem tudtunk mit kezdeni egyszerűen... Az int pech volt, de inkább most legyen, mint szezon során, de az nevetséges, hogy vagy hat alkalomból nem sikerül nyomorult 2 yardot megfutni (ha már a passzt Bradynél kizárjuk teljesen).

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Most néztem meg a hajnali meccset. Hát... Elég ronda volt. Az első számú egységek majdnem három negyedet játszottak végig, de rossz volt nézni az offense vergődését.
A fal továbbra is botrány, Brady sem hozta igazán magát. A futás csak a második félidőre éledt fel, de lehet akkor már nem játszott minden kezdő a Tampa védelmében. Welker iszonyúan hiányzott, kellett volna a gyors, rövid-passzos játék, mikor nyomás volt Brady-n (szinte minden playnél az volt). A védelem a meccse első drivejában hozta a tavalyi formáját, aztán kicsit feljavult. Pass-rushunk nem nagyon volt, de futás ellen meggyőzően védekeztünk. Olimpikonunk megvillantotta magát a meccs végén, ahogy Mallett is kifejezetten jó volt, igaz már a cserék ellen mentek, szóval nem mérvadó igazán.
Egyetlen határozott pozitívum volt; Meskó Zoli, szép hosszú, nagy hangtimeos puntjai voltak.

Összességében, legalább olyan fájdalmas volt nézni a meccset, mint tavaly a Lions ellen. Szerencse, hogy csak előszezon...
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azért én nem lennék olyan biztos benne hogy ne mennének át az alább megnevezettek a waiveren a végső cut-olásoknál...
Azért azt se felejtsük el hogy akkor már minden csapat 99%-ig "kicentizi magát" roster-ügyileg, nincs olyan nagy mozgásterük hogy csak úgy bárkit "benyomjanak" még ide ami ugye azzal jár hogy valaki másnak akkor mennie kell...
És ha már úgyis PS aspiráns játékosokról beszélünk, ők is inkább ide írnának alá ahol már "ismerik a járást"...
(Arról nem is beszélve hogyha más csapatok szezon közben sérülések, egyéb okok miatt megszorulnak az adott posztokon és látnak fantáziát bennük, még mindig elhozhatják őket gond nélkül a PS-ból...)

Szóval én annyira azért nem aggódom a "sorsuk" miatt...Castleai01
Tavaly se gondoltuk volna 😊mascherano
aztán
Brandon Meriweather, S - Chicago Bears
Will Yeatman, TE - Miami Dolphins
Lee Smith, TE - Buffalo Bills
Brandon Tate, WR - Cincinnati Bengals
Thomas Austin, G - Houston Texans
Landon Cohen, DL - Seattle Seahawks

OK, Vödör és Tate már úgysem volt PS-ready, de mind2 runblocking 3rd TE-t elvitték tavaly
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Azért én nem lennék olyan biztos benne hogy ne mennének át az alább megnevezettek a waiveren a végső cut-olásoknál...
Azért azt se felejtsük el hogy akkor már minden csapat 99%-ig "kicentizi magát" roster-ügyileg, nincs olyan nagy mozgásterük hogy csak úgy bárkit "benyomjanak" még ide ami ugye azzal jár hogy valaki másnak akkor mennie kell...
És ha már úgyis PS aspiráns játékosokról beszélünk, ők is inkább ide írnának alá ahol már "ismerik a járást"...
(Arról nem is beszélve hogyha más csapatok szezon közben sérülések, egyéb okok miatt megszorulnak az adott posztokon és látnak fantáziát bennük, még mindig elhozhatják őket gond nélkül a PS-ból...)

Szóval én annyira azért nem aggódom a "sorsuk" miatt...Castleai01
Tavaly se gondoltuk volna 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan

Szóval én annyira azért nem aggódom a "sorsuk" miatt...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Dennardról van valami hír esetleg?! sérülten mennyi esélyt láttok arra hogy túlélje a létszámszűkítéseket?!manuszka86
A TC első hetében lesérült, addig szolid ball-skilleket mutatott, most tért vissza, elvileg elég esélytelen... valójában azonban csak egy CB-t kell "beelőznie", Marquice Cole-t.

MC, Arrington, Ras-I, Moore adott... valószínűleg azért lesz egy 5. CB a rosteren, Dennard v Cole, a többi felejtős/PS

kemény lesz az 53-as roster... kétlem, hogyy Ebnernek, Boldennek és Francisnek is lenne hely... márpedig őket tutira elviszi valaki a waiverről (Dennardot szintén)

Gyulus
szerintem Bolden túléli a waivert, Allennel nem is számolsz? Vagy ő inkább S posztra számít?mascherano
Allen tudtommal szinte végig FS-ként nyomta a második sorban, Gregory cseréjeGyulus
Plusz szmolhatjátok, hogy valakit mi is hoznuk waiverről, úgyhogy igazából inkább az 52-be, esetleg 51-be kell beférni a periméterről.
több mint 13 éve
Dennardról van valami hír esetleg?! sérülten mennyi esélyt láttok arra hogy túlélje a létszámszűkítéseket?!manuszka86
A TC első hetében lesérült, addig szolid ball-skilleket mutatott, most tért vissza, elvileg elég esélytelen... valójában azonban csak egy CB-t kell "beelőznie", Marquice Cole-t.

MC, Arrington, Ras-I, Moore adott... valószínűleg azért lesz egy 5. CB a rosteren, Dennard v Cole, a többi felejtős/PS

kemény lesz az 53-as roster... kétlem, hogyy Ebnernek, Boldennek és Francisnek is lenne hely... márpedig őket tutira elviszi valaki a waiverről (Dennardot szintén)

Gyulus
szerintem Bolden túléli a waivert, Allennel nem is számolsz? Vagy ő inkább S posztra számít?mascherano
Allen tudtommal szinte végig FS-ként nyomta a második sorban, Gregory cseréje
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög

Gyulus
szerintem Bolden túléli a waivert, Allennel nem is számolsz? Vagy ő inkább S posztra számít?

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve

több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Dennardról van valami hír esetleg?! sérülten mennyi esélyt láttok arra hogy túlélje a létszámszűkítéseket?!