New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Állítólag Chad Clifton T iránt is érdeklődünk, ős is fiatal 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
@MikeReiss: Patriots practice yet to start, but a positive sign -- OL Logan Mankins in uniform on field. A sign he is coming off PUP.

nagyon KELL... remélem nem sietik el a dolgot, fél éve műtötték.Danna
Én jobban is örülnék, ha max a 4. héten játszana picit, de ha bírja, akkor hajrá, kell nekünk mint falunak az áram

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
@MikeReiss: Patriots practice yet to start, but a positive sign -- OL Logan Mankins in uniform on field. A sign he is coming off PUP.

nagyon KELL... remélem nem sietik el a dolgot, fél éve műtötték.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Az hogy jön workoutra, nem jelent semmit.
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Plaxico Burress érkezik workoutra. iktriad
ez most komoly?!
úgy látszik BB tényleg az alapján válogat, h ki játszott jól a Pats ellen😊
lehet, h furcsa - és költői - lesz a kérdésem, de nem a WR az a pozíció, ahol a legkomolyabb a verseny a csapatba kerülésért?
...vagy Burres OL-be jön?! - mert ott például vannak lyukak a falon...
több mint 13 éve
kövezzetek meg, de ... Habi
Megkövezünk, de? 😛

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
kövezzetek meg, de ...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Jött volna 4 éve és 7 hónapja

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Plaxico Burress érkezik workoutra.
több mint 13 éve
Ez esetben a scoutok kicsit átgondolhatnékk az értékelési szempontokat.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Cannon jelenleg meg rohadtul nem kezdo rt material... Sebass visszatertevel talan beljebb tolnak rg posztra... Bar errol mindeddig csak a szakik fantazialtak, egy snapet sem nyomott ott edzesen..Gyulus
Nagyon korai még, de úgy tűnhet iskolapéldája lesz a 340 font feletti egyetemi OT-nek, akinek az állt a scouting lapján, hogy bár fürge lábai vannak méretéhez képest, de a vakoldalra nem elég, futásblokk képességei miatt azonban remek jobb OT lehet belőle, végső esetben meg guardnak betolható.

A valóságban aztán OT-ként nem lehet játszatni egyik oldalon sem, guardnak meg túl magas, és az alacsony súlyponttal rendelkező UT-ék megeszik reggelire, mire felemelné a kezét/lábát és viszlát NFL.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Vollmer visszaterese a kulcs, epp ezert gaz, hogy jo esellyel pup-on kezdi a szezont... Ha o egeszseges, akkor szukseg eseten akar ltnek is beallhat, solder meg megy rt posztra, ami megiscsak egyszerubb, s tavaly ismott nyomta. Cannon jelenleg meg rohadtul nem kezdo rt material... Sebass visszatertevel talan beljebb tolnak rg posztra... Bar errol mindeddig csak a szakik fantazialtak, egy snapet sem nyomott ott edzesen..
Mankins jol halad a rehabbal, lehet hogy mar az elso heten kezdeni fog... Ez jo esellyel solder teljesitmenyere is kihatassal lehet. Connoly az lgmes rg posztot is csak so-so oldja meg, plusz akkor koppen is a rosteren marad (total feleslegesen, szerintem neki mar lottek az nfl-ben)
Waters.. Ugy tippeltem, hogy a tc 3. Heteben ter vissza, nagyot tevedtem.. Szerintem nem ter vissza, 1,5 millio helyett inkabb visszavonul.. Ha nem, akkor megint megoldott a problematikus rg poszt
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Azt azért ne feledjük, hogy még csak másodéves, és igazából ez lesz az első éve full time-os LT-ként... Voltak tavaly biztató megmozdulásai, de inkább csak a jobb oldalon... Azért látszik hogy neki sem mindegy kik vannak mellette a falban... 😉

Csak remélhetjük hogy nem törik szét Brady-t mögötte, amíg igazán fel nem veszi a ritmust...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Solderrel az a egyetlen probléma, hogy amit tegnap láttuk tőle, ugyanaz, amit tavaly mutatott preseasonban LT poszton, és megerősíti az összes róla szóló edzésbeszámolót Pats pályafutása alatt, miszerint a fal belseje felé rendszeresen megverhető és könnyen ki lehet billenteni az egyensúlyából.

Remélhetőleg most a teljes offseason munka gyümölcsét majd lehet aratni az alapszakaszban és ennek jeleit már a következő premeccseken is láthatjuk.

Azt nyilván nem lehet figyelmen kíül hagyni, hogy Solder mellett a teljes támadófal katasztrófa volt.
több mint 13 éve
triangle 1 283
pár gondolat a hajnali meccsről:

offense
az o-lineról ebben az összeállításban sok jót nem lehet mondani, bár nem voltak extra szarok, de komoly esélyeink nyilván Mankins, Vollmer és Waters visszatérésével lesznek csak. Connolly 0, Koppen dupla0, és bár Soldernek is szar napja volt, miatta nem aggódom, én őt tavaly megvettem (nyilván van még hova fejlődnie). Thomas és egyelőre Cannon is csere szerepre jó.
Ridley hozta a szokásos robbanékony játékát, és Vereen is nagyon meggyőző volt, még a B és C line mögött is, jó kis futóhármas lesz ez Woodheaddel.
Gaffney tökéletes lesz 3. wr-nek, bár sok szerepet nem kapott, de első benyomás alapján tudja majd hozni a 2007-es szerepét. Lloyd hozni fogja azt, amiért idecsábítottuk, valós veszélyt jelent a pálya szélességében, eszméletlen kezei vannak. Branch/Stallworth tök mindegy, Welker, Lloyd, Gaffney a TE-k és a futók mögött nem sok szerep fog jutni nekik.
Hoyer a szokásos volt, Mallett elég inkonzisztens, sok volt a homály dobása.

defense
Chandler Jones! ha ilyen nyersen, milyen lesz kiforrottan? nagyon bíztató volt a mozgása, megette Bushrodot, a saints kezdő LT-jét. nekem Scott is nagyon tetszett, folyamatosan jött a nyomás az oldaláról, kíváncsi vagyok, hogy a gyenge camp után mi lesz a döntés vele kapcsolatban. Bequette-nek voltak szép pillanatai, de nekem fizikailag kicsit kevésnek tűnt, őt azért félre tudták tenni párszor.
LB-depth kicsit megcsappant Fletcher kiesésével, nem jó. Mayo nagyon jó volt a gyenge oldalon, remélhetőleg ez nem csak beetetés, mint tavaly. Hightowerben tényleg érezni a sokat emlegetett pluszt, és bár neki kell még idő az újonc hibák levetkőzésére, de mint Mayonál anno, neki is menni fog, hasonlóan magas a játékIQ-ja.
a DB-kből szokás szerint nem sok látszott, de annyi legalább igen, hogy Gregory egy fokkal bíztatóbb, mint a tavalyi szánalom safety-garnitúra tagjai (Chungon kívül persze).
Arrington kezdett, remélem ez az első meccsig változik, nekem tavaly is nagyon tetszett Dowling és most is jól mozgott, Arrington menjen csak slotba.

nyilván ebből a meccsből messzemenő következtetéseket nem kell és nem is lehet levonni, mindenesetre rám nagyon jó benyomást tettek az új arcok.
sérülés ne legyen sok, és akkor idén is ott leszünk a végén😊

#95!
több mint 13 éve
Hiába na, az előző szezon egyik, ha nem a legjobb támadóalakulatát nyomtuk le, szal kijelenthető, hogy elit a D-nk (ahogy a Saintsé is) 😂

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
Fletchernek elszakadt az ACL-je.PredatorAbsolute
Fasza, na majd a többit később nézem meg, de látom nyertünk, ami óriási jelentőséggel bír ilyenkor persze
Viszont Breest két drive alatt szépen leszedtük, Bequette-nek sack, Scottnak sack+ff, elég fasza, meg Edelman sem volt eddig rosszWyatt
Ráadásul pontzuhatag volt.
több mint 13 éve
Fletchernek elszakadt az ACL-je.PredatorAbsolute
Fasza, na majd a többit később nézem meg, de látom nyertünk, ami óriási jelentőséggel bír ilyenkor persze
Viszont Breest két drive alatt szépen leszedtük, Bequette-nek sack, Scottnak sack+ff, elég fasza, meg Edelman sem volt eddig rossz

több mint 13 éve
PredatorAbsolute New England Patriots Florida Gators 42
Fletchernek elszakadt az ACL-je.
több mint 13 éve
Na az első negyedet megtekintve, OL szar, de hát elég lyukas volt, Hightowert néha nagyon beszopatták, Chandler Jones viszont nagyon faszályos 😊 Mondjuk 3. és 22-t is csak mi tudunk szerintem benyalni… Fletchernek meg szerintem annyi, nem tud két meccsen keresztül egészséges maradni 😕 Bár nem tudom, most mennyire komoly
Többit, majd este

több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Mallett-től jogosan várhatnánk többet, egyenlőre csak a pontatlanságot kaptunk ezen a meccsen, voltak szép passzok is, de sajnos nem ezek ragadtak meg az emberekben, de azért bizakodó vagyok vele kapcsolatosan még mindig.

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
Nálam Jones és Vereen volt up.
Az O-line egyelőre gyengusz, viszont ami nálam teljesen negatív - preseson ide vagy oda - az Mallett. Teljesen fogalmatlannak tünt, ezt bármelyik UDFA QB megcsinálja.
több mint 13 éve
Vereenről eddig csak jókat lehetett hallani a TC során. Remélhetőleg tényleg kiforrja magát a szezonra.
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Első meccsnek nem volt rossz, van mit javulni ez nem vitás (de csak az első ps meccs sok van még kezdésig) főleg a támadófal gyengélkedett az első félidőben. Viszont Ridley és Vereen is nagyon jól nyomták, még a végén lesz futójátékunk. Azt hiszem idén rengeteg szurkoló lesz Chandler Jones fan is egyben, csupa kéz és láb ez az ember mint JPP a giantsból, van benne potenciál szépen csak így tovább 😊

több mint 13 éve
triangle 1 283
tízjardon már fent van a meccs, ha valaki esetleg lemaradt róla.
RIP Fletcher...