New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Lesz még. Szerintem felül van "árazva" ez a csapat. Korántsem olyan jó ez az O, mint amit idény elött gondoltak róla.Ilyen meccset jobb elveszteni. Ha megnyertük volna azt gondolnánk, hogy így is megy. Tudniuk kell, hogy ennek a szar játéknak vereség a következménye.zinedine5ezen én is agyaltam az este folyamán...
egyetértek Veled, még éppen időben jött a pofon!!!
GhostLead
Ha jó meccse van Bradynek és klappolnak a dolgok, akkor bárkit megszórhatunk, viszont, ha ez nincs meg, akkor szenvedünk.
több mint 13 éve
Ilyen meccset jobb elveszteni. Ha megnyertük volna azt gondolnánk, hogy így is megy. Tudniuk kell, hogy ennek a szar játéknak vereség a következménye.zinedine5ezen én is agyaltam az este folyamán...
egyetértek Veled, még éppen időben jött a pofon!!!
több mint 13 éve
Ilyen meccset jobb elveszteni. Ha megnyertük volna azt gondolnánk, hogy így is megy. Tudniuk kell, hogy ennek a szar játéknak vereség a következménye.
több mint 13 éve
Ezzel egyetértek, de én jobban örültem volna egy győzelemnek. Bár hosszú távon akár jól is kijöhetünk ebből a helyzetből. BB nagyon nem tűnt boldognak, komoly fejmosást fog kapni az O.ez szerintetek holding volt?nDRoSzerintem nem.
De nem ez a lényeg.
Az O# vállalhatatlanul gyengén játszott.
Nem érdemeltünk győzelmet!Sinisa
több mint 13 éve
Valaki szabályokban jobban jártas ember erre még válaszoljon azért. Gost kihagyott FG-ja után a berobbanó védő szépen fel is lökte őt. Zoli is Gost is ott állt és mutogatott, de a bírók le se szarták. Máskor ettől kisebb érintésért is repül a zászló. Ilyenkor az nem vonatkozik?GRAFIAz összefoglaló alapján nem volt semmi szabálytalan. Szabálytalan az lett volna, ha a lábára támadnak. Az, hogy a védő a lendület miatt esetleg nekifut és meglöki egy kicsit vállal/mellmagasságban, az semmi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Valaminek történie kéne, mert eddig is szivattak minket a komoly passrush-sal rendelkező csapatok és ez nem látszik megváltozni.láttok reális esélyt arra, h Waters visszajöjjön?Tom egyértelműen nem érzi magát biztonságban a Pocket-ben, Castleai01Ez tünik az egyik legnagyobb gondnak az O-val kapcsolatban.
zinedine5
Mankinsnél egyszer Brady már "kihisztizte" azt, h a csapat hátráljon be és meg is történt. utána azért némiképp máshogy mutatott az O line.
Lehet rá esély, h mégegyszer BB, Kraft és a FO meghátrál egy játékossal szemben?!Rule
több mint 13 éve
Valaki szabályokban jobban jártas ember erre még válaszoljon azért. Gost kihagyott FG-ja után a berobbanó védő szépen fel is lökte őt. Zoli is Gost is ott állt és mutogatott, de a bírók le se szarták. Máskor ettől kisebb érintésért is repül a zászló. Ilyenkor az nem vonatkozik?
több mint 13 éve
Woodheaddel kapcsolatban nekem azzal van inkább a gondom, hogy miért gondolják azt, hogy vele lehet megoldani a 3. downokat? Ő nem Kevin Faulk és még csak nem is BJGE. Hány short yardos szitut nem sikerült megoldanunk a meccsen? 3-at? Nagyon érződött Hörni hiánya, és az, hogy az edzők nem vették eléggé komolyan ezt a meccset.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Woodhead védelmében: tény, hogy nem hozza a 2010-es formáját, de most különösen gyenge volt az o-line munkája is. Lyukak nélkül Adrian Peterson sem jut messze. Nem beszélve arról, hogy a meccs döntő pillanatában futott egy 30 yardos TD-t, amit birói tévedés miatt fújtak vissza. Szóval én még nem írnám le.Sokkal nagyobb baj az o-line, nem gondoltam volna, hogy Light (és Waters) ennyire hiányzik majd. De még ezzel együtt is simán nyernünk kellett volna egy épkézláb gameplannel.
Ami viszont nagyon pozitív, és sajnos a vereség miatt elsikkad, hogy a D képes megcsinálni a nagy játékot. Tulajdonképpen a kulcs pillanatban megnyerték a meccset. Ha Scar rendbeteszi a falat, BB pedig JMD fejét, nem lesz gond.
Jól számolom, hogy megnyertük a TO csatát, de kikaptunk? Ez szökőévenként fordul elő. Mondjuk Brady is egyszer kapott ki otthon 2006 óta a tegnapi napig.
több mint 13 éve
Lényegében leírtatok mindent!Évek óta vártuk, hogy legyen értékelhető védekezésünk - és már lehet is látni pozitív jeleket - erre a támadójáték esik szét 😕
Hatalmas respekt a védelemnek, főleg a meccs végi fumble-ért!!!
JMD: Sajnos nem tanul a saját hibáiból, amit évek óta elkövet...
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
láttok reális esélyt arra, h Waters visszajöjjön?Tom egyértelműen nem érzi magát biztonságban a Pocket-ben, Castleai01Ez tünik az egyik legnagyobb gondnak az O-val kapcsolatban.
zinedine5
Mankinsnél egyszer Brady már "kihisztizte" azt, h a csapat hátráljon be és meg is történt. utána azért némiképp máshogy mutatott az O line.
Lehet rá esély, h mégegyszer BB, Kraft és a FO meghátrál egy játékossal szemben?!
több mint 13 éve
A védelem szerintem helytállt, a blokkolt punt utáni cca 2 yardos Arizona drivetól eltekintve mindösszesen 13 pontot kaptak... a Brady int után is csak 7 yardot tudott megtenni az ellen az FG-hez. Az meg már vicc, hogy még vissza is szerezték nekünk a labdát a meccs legvégén.Az O számomra is érthetetlen volt... magam részéről támogatom, hogy Ridley-t futtassuk, de egy-két play tényleg nevetséges volt.
Másrészt továbbra is jellemző a futójátékunkra, hogy 10-15 yardos futások mellett kb. minden 3. futásunk minuszyardos, vagy 1-2 yardos. Na, ezek gyilkolják le a driveokat. Meg a büntik, Gronk a végén -10, -5... hogy a francba.
A FaFej középső futásokat inkább nem minősítem... mindenesetre komoly gond, hogy a no huddle-ben nem tudjuk fenntartani az egyetlen épképzláb futónkat, Ridleyt. Vagy épp miért FaFej marad fent a pályán a 2 point conv.-nál, shotgun felállásban? Szerintem be tudtuk volna izmozni, az ARI D már a seggén szedte a levegőt.
Gos... MSN-en mondtam a többieknek, h figyeljenek, mert ez a srác rohadtul nem clutch rugó, már többször is bebizonyította ezt. A sors iróniája, hogy az Indy meccset épp Viniateri nyerte meg egy 53 yardos FG-vel..
A lényeg: nem érdemeltünk győzelmet, szerintem még jól is jöhet ez a vereség a csapatnak... külön szerencse hogy minden csapat 1-1en áll a csoportban.
A Hörni sérülésen nagyon sok múlhat, ne lepődjetek meg, ha SOS leigazoljuk Gaffneyt vagy Brancht és a visszatértéig átállunk a régi, JMD féle 3 WR, 1 TE felállásra.
Más: WW kapcsán azért megjegyezném, hogy cca 2 dropja volt 3rd downon (a múlt héten 1) és a meccs nagyobbik részében rohadtul nem tudott elszakadni az emberétől.
ja és kitaláltam egy új becenevet:
Brandon "9-yard-gain" Lloyd😀
több mint 13 éve
Tom egyértelműen nem érzi magát biztonságban a Pocket-ben, Castleai01Ez tünik az egyik legnagyobb gondnak az O-val kapcsolatban.
több mint 13 éve
ja és még annyi megjegyzés, h a meccs után valahogy kicsit úgy éreztem, visszakaptuk az AFC döntő végén a mázlis missed FG-t.ott kimaradt és így OT nélkül is SB-be kerültünk. most az az egy FG nem hosszabbítást, hanem győzelmet jelentett volna. és pont ugyanúgy kimaradt😕
érdekes ómen a Bóltimór meccs előtt.
az h jó vagy rossz ómen az majd kiderül. BB nem szeret két meccset bukni egymás után. ez pont kettővel több vereség lenne egymás után, mint amit BB elfogad.
úgyh jövőhéten underdogok leszünk. készülhetünk a nagy győzelemre😀😀😀
több mint 13 éve
nem tudom, miért, de valahogy éreztem ezt a vereséget. ....valahogy bennem is akkora lelki nyugalom volt a mérkőzés előtt, ami legutóbb két éve a Browns meccs előtt volt. éreztem, h ez a párhuzam akár gond is lehet. az is lett😕
ettől függetlenül hozható volt a mérkőzés, nem a Cards nyert, hanem mi kaptunk ki:
- sikertelen try-kisérlet
- visszafújt TD a végén
- Gost kihagyott FG-ja
amúgy Zoli biztos, h jól tartotta a labdát a sikertelen rúgásnál? mintha a labda se lett volna kellően stabil...
több mint 13 éve
Fitzet kettőztük sokszor, de egy az egyben DMC védekezett rajta, nem? Mert akkor nálam ő is "up", azért 4 yardon tartani a liga egyik legjobb WR-ét nagyon nagy dolog.Woodhead pedig remélem csak azért volt ennyit fent, mert pihentetni kellett Ridleyt és Vereen hiányában ő a standard no2. backünk. Ha visszatér Vereen végre valahára, akkor remélem nem kell többet túl sokat látnunk őt ebben a szerepkörben. Szimpatikus srác meg minden, de nagyon korlátozott képességekkel és ez itt az NFL-ben nem sok mindenre elég sajnos.
több mint 13 éve
Számomra az edzői stáb bénultsága volt a legnagyobb csalódás. 10 perccel a meccs vége előtt 11 pontos hátránynál nem bírunk megcsinálni 1 yardot az ellenfél 38-asánál, és mi puntolunk. Ennyire nem bíznak abban, hogy esetleg egy 4. kísérlet meglehet? Mikor akartak még min. 11 pontot csinálni? Más: Én csípem Woodheadet, de ő nem Mr.3.down, ezt mindenki látja.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
A D-ről csak annyit, hogyha jól emlékszem 250 yardon tartották az Arizonát... Tudom hogy ez nem "rettegett" támadósor, de nem tudom mi többet tehettek volna hozzá a győzelemhez...D parádésat nyújtott helyenként, a spec team bénázásaival nem tudtak mit kezdeni, meg volt a szokásos egy drive, amit beszoptunk
A D előtt le a kalappal... Úgy látszik idén az O-nak kell felnőni a D-hez és nem fordítva ahogy eddig megszoktuk... 😉Castleai01

több mint 13 éve
A D-ről csak annyit, hogyha jól emlékszem 250 yardon tartották az Arizonát... Tudom hogy ez nem "rettegett" támadósor, de nem tudom mi többet tehettek volna hozzá a győzelemhez...A D előtt le a kalappal... Úgy látszik idén az O-nak kell felnőni a D-hez és nem fordítva ahogy eddig megszoktuk... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Az O és az ST nem érdemelt volna győzelmet, de a D igen. Ők mindent megtettek.Remélem a sok sírás, miszerint a bírók nyomják a Pats-et legalább abbamarad egy időre. Sokat köszönhet a Cards nekik ezen a meccsen.
RT @MikePereira: For those that are asking about the Gronkowski call. Technicially it is but I've seen worse that don't get called.
több mint 13 éve
Nincs mit tenni mint gratulálni a Cards-nak, megérdemelten nyertek...Az Offense vállalhatatlan volt, a Deffense megtette amit tudott, le a kalappal előttük...
Tom egyértelműen nem érzi magát biztonságban a Pocket-ben, play-hívás is hagyott kívánnivalót maga után... Van még hová javulni...
Most hogy Hörni jó időre kidőlt csak még nehezebb lett a helyzet...
Én is kíváncsi vagyok mi állhat Wes mellőzése mögött...
(Csak remélni merem hogy kisebb sérülés hátráltatja és nem azért kíméljük mert el akarjuk passzolni...)
Mindenesetre tragédia nincsen, remélem jókor jött ez a pofon...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Inkább egy nem érdemelt győzelem, mint egy bármilyen vereség 😛ez szerintetek holding volt?nDRoSzerintem nem.
De nem ez a lényeg.
Nem érdemeltünk győzelmet!Sinisa

több mint 13 éve
ez szerintetek holding volt?nDRoSzerintem nem.
De nem ez a lényeg.
Nem érdemeltünk győzelmet!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Sztyopa
315
Hát, ilyen meccset is rég láttam már tőlünk.Nem lesz ez olyan könnyű,főleg ha jövő héten is megborítanak minket(amire van esély a mait látva). Ennyire töketlen hívásokat ilyen tandemmel,O fal szokásos,Waters elé toljunk valamit ami motiválja picit és csökkenti a honvágyát is. Áh, így megetetni a végén, inkább ne lett volna fumbli...
Why so serious?