New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Annyiban érthető a csalódás, hogy azért nem mindegy, hogy a playoff meccseket a Gilette-ben vívja-e a csapat, vagy esetleg utazni kell Baltimore-ba, Pittsburgbe, Houstonba, etc. Ez egy nyerhető meccs volt, és múlhat rajta a #1 kiemelés a PO-ban.Neked ez a Texans-Titans megkülönböztetés nem megy ma.😀
Engem igazából az #O lepett meg, nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz meccset képes játszani. Olyan már volt, hogy egy félidőt, sőt akár 3 negyedet is beauldtak, de hogy egy egész meccs ennyire ne jöjjön össze, az meglepő.
A defense nem nézett ki rosszul, de az az igazság, hogy se a Texans, se az Arizona nem egy gyilkos offense-ű csapat. Ha jövő héten is helytáll a védelem, na, akkor már lehet komolyan bizakodni. 😊peterk2005
A Def. számomra azért volt biztató, mert a big play-ek mellett tartották nagyon kevés yard-on és ponton a valóban nem túl veretes Off-eket. Tavaly az ilyen Off-ek nyugodtan hoztak össze 350-400 yard-ot, Henne, Orlovsky és társai néztek ki legitim starter NFL QB-knak. Mindkét meccsen el tudták venni az ellenfél fő fegyverét (CJ és Fitz is 4 yard-ig jutott!), kaptak 13-13 pontot (a blokkolt punt utáni TD nálam a ST-é); nagyságrendet javultak. A Texans (tényleg ők😀 )és a 49-ers Off. szerintem nagyobb vizsga lesz, mint a Ravens-é, ők stabilabban jók.
Továbbra is tartom, hogy az Off-t nagyban lebénította Hernandez kiesése. Egyrészt mindenki azt várta, jósolta, hogy idén Hörni lesz az Off. alapja, másrészt a Pats hagyományosan meccsről meccsre készülő csapat. Egyszerűen nem találták a jó játékokat, a leírhatatlan nevű új TE-ünk vagy három fontos játékot cseszett el a rossz blokkjaival, Wes és Lloyd is csúnyán droppolt jó és fontos passzokat.
Elképzelhető, hogy hiányozni fog ez az egy W, de tie breaker szempontjából a legjobb L ez volt.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Igazából ez a number 1 spot nem sok jót hozott eddig a csapatnak 😊 Nyilván lehetne mondani,hogy a SB-ban is ott volt a labda Welker kezei között, de ezt most hagyjuk. Az első kiemelésben benne van a jó idény eleji forma, így a PO-ra sokszor már leszálló ágban érkezik a csapat. Odatették a legnagyobb clutch playeket, behívták a legféltettebb játékokat, könnyű rájuk készülni, mert a repertoár nagy részét már megmutatták. Főleg fontos ez egy O# esetén, ahol a csapat előre jól tervezett gameplannel dolgozik, és bizonyos szituációkban sokszor nyúl egy bizonyos játékhoz. Erre a DC könnyebben felkészül.Annyi szerencséje van a csapatnak,hogy míg egy NFC-East vagy NFC-North esetén nem lehet gyengén kezdeni, addig itt az AFC-Eastben belefér, mert a Buffalo megint megveri majd saját magát, a Miami-ból sok minden hiányzik, a Jets pedig nem az a clutch team így megosztott öltözővel.undisputedlyAnnyiban érthető a csalódás, hogy azért nem mindegy, hogy a playoff meccseket a Gilette-ben vívja-e a csapat, vagy esetleg utazni kell Baltimore-ba, Pittsburgbe, Houstonba, etc. Ez egy nyerhető meccs volt, és múlhat rajta a #1 kiemelés a PO-ban.
Engem igazából az #O lepett meg, nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz meccset képes játszani. Olyan már volt, hogy egy félidőt, sőt akár 3 negyedet is beauldtak, de hogy egy egész meccs ennyire ne jöjjön össze, az meglepő.
A defense nem nézett ki rosszul, de az az igazság, hogy se a Texans, se az Arizona nem egy gyilkos offense-ű csapat. Ha jövő héten is helytáll a védelem, na, akkor már lehet komolyan bizakodni. 😊peterk2005
Egy jó D# viszont adaptálja az információt, formálódik, alkalmazkodik. Maximum egy-egy blitz sémára lehet felkészülni. Ez volt a baj a Patriots játékával szerintem eddig is,hogy nem állt mögötte X-faktorként a védelem, hanem nekik kellett hozni a meccset azokkal a játékokkal, amiket már sokszor láttak a DC-k. Gondolok itt Gronkra, Welkerre...
Meccsre visszatérve, ha Gostkowski berúgja a fieldgoalt, akkor most arról szólna a fáma,hogy az O# pocsékul játszott, de amikor kellett megcsinálta a GW driveot.
több mint 13 éve
Az enyém más. Én nem hiszek sokfajta sportban a szerencsében. Az elvégzett munka, a tehetség, az adottság meghozza gyümölcsét egy egzakt, zárt rendszerben, és az győz aki az összes tényezőt figyelembe véve jobban teljesít.Az meglehet, hogy akik nem ismerik az összes tényezőt, azt hiszik "hohó ez szerencse volt", és tettenérték. De nem így van.Sobri JóskaEz egy nagyon szép, kerek, hosszú értekezés volt, ami szerintem csak akkor működne, ha minden feltétel tökéletes lenne. Csakhogy nem az. Például mi van a bírói hibákkal? Hány meg nem adott holding, kétes DPI/OPI van egy meccsen? Azokról goal line közeli futásokról nem is beszélve, ahol a hatalmes emberhegy miatt képtelenség megmondani, hogy a labda valóban átért-e a vonalon vagy sem. Az ilyen esetek még csak nem is véleményesek, ahol azt lehetne mondani, hogy egy, a szabályokat "tökéletesen ismerő" bíró dönteni tudna, mert egyszerűen lehetetlen bizonyítani, hogy mi történt valójában.
Mi van, ha valamelyik csapat egy ilyen TD-vel nyer? Az se véletlen? Ha nem az, akkor mi?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Annyi szerencséje van a csapatnak,hogy míg egy NFC-East vagy NFC-North esetén nem lehet gyengén kezdeni, addig itt az AFC-Eastben belefér, mert a Buffalo megint megveri majd saját magát, a Miami-ból sok minden hiányzik, a Jets pedig nem az a clutch team így megosztott öltözővel.undisputedlyAnnyiban érthető a csalódás, hogy azért nem mindegy, hogy a playoff meccseket a Gilette-ben vívja-e a csapat, vagy esetleg utazni kell Baltimore-ba, Pittsburgbe, Houstonba, etc. Ez egy nyerhető meccs volt, és múlhat rajta a #1 kiemelés a PO-ban.
A defense nem nézett ki rosszul, de az az igazság, hogy se a Texans, se az Arizona nem egy gyilkos offense-ű csapat. Ha jövő héten is helytáll a védelem, na, akkor már lehet komolyan bizakodni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Szerintem nem mindig a jobb teljesítményt nyujtó csapat nyer. Azt hívják szerencsének.zinedine5Igen, ez egyfajta szemléletmód.
Az enyém más. Én nem hiszek sokfajta sportban a szerencsében.
Az elvégzett munka, a tehetség, az adottság meghozza gyümölcsét egy egzakt, zárt rendszerben, és az győz aki az összes tényezőt figyelembe véve jobban teljesít.
Az meglehet, hogy akik nem ismerik az összes tényezőt, azt hiszik "hohó ez szerencse volt", és tettenérték.
De nem így van.
Rocky Marciano-nak alig volt olyan bajnoki meccse ahol szebben. látványosabban, ügyesebben, képzettebben boxolt volna mint ellenfele. Lehet egy se volt.
Csak a profi box nem olyan sport, ahol a szép ütéseket, és elhajlásokat pontozzák, hanem az nyer, aki a végén állva marad.
Csúnya, iskolázatlan volt a stílusa, mégis, a meccsek végére bedarált mindenkit. (Az egyetlen nehézsúlyú bajnok makulátlan mérleggel.)
Azért tudta ezt megtenni, mert a box szabályrendszere eléggé zárt, eléggé egzakt, hogy ne legyen benne szerepe a szerencsének, és megismerve a lehetőségeit mindig talált módot arra, hogy szabályos körülmények között övé legyen a győzelem.
A foci is ilyen sport, eléggé konkrét ahhoz, hogy a jobb nyerjen.
Nincs szerepe benne a véletlennek, a szerencsének.
Lehet, hogy kívülről úgy tűnik, hogy igen, de valójában két játékos közt meglévő gyorsaságbéli, koncentrálóképességbéli, formabéli, tudásbéli, stb. deffierenciáról van szó, ami így manifesztálódik.
Amikor egy felugró védőfal ember az ujja utolsó milliméterével súrolja a passzt, és emiatt droppolja el sorsdöntő helyzetben az elkapó, az ránézésre szerencse/balszerencse, valójában nem. A védő el akarja ütni a paszt, belead mindent, és ez lesz az eredménye.
Vagy konkrétabban, a Ravens rúgója nem véletlenül hagyta ki a sorsdöntő FG-t ellenünk a tavalyi főcsoportdöntőben, nem szerencsével nyertünk, hanem a két csapat között egy olyan szegmens döntött, ahol a Ravens játékosa nem a maximumot hozta, dekoncentrált volt, hibázott.
De egy blokkolt punt, vagy egy fumble se a szerencse műve, hanem a konkrét játékosok konkrét hibája/bravúrja.
Ezek összessége a meccs végeredménye.
Vezethet az egyik csapat gyönyörű 90 yardos driveokat, majd leblokkol a redzone-ban, és szerez 6 FG-t, 52 perces labdabirtoklási mutató mellett, míg a másik csapat 4 hosszú passzából 1 sül, TD, szerez egy fumble-t, visszaviszi, TD, fog egy INT-et, TD, és máris 21-18-ra megvan a meccs.
És még lehetne sorolni a példákat.
A fociban a szerencse szerepe nulla.
Az más kérdés, hogy az összes összetevőjét egy eseménysornak nehéz feltérképezni, de azok vezetnek a végeredményhez. A szerencsének semmi köze hozzá.
Esetleg ha írnál példát, ahol egyértelműen a szerencsén múlott a végeredmény, és nem pedig általunk nem ismert fizikai, fiziológiai, stb. összetevőkön melyek ott voltak attól függetlenül, akkor könnyen meggyőznél, hogy van a fociban szerencse.
több mint 13 éve
Elhiszem,hogy bosszant titeket a vereség, de mint egy kicsit objektívebb szemlélő, én nem látnám olyan sötéten a jövőt. Ami fájhat,az a csorba, ami Tom hazai mérlegén esett. Ha minden igaz most már az utolsó 37 hazai meccsből csak 35 lett W.A Pats védelem sokat javult tavalyhoz képest, most már bőven elfogadható kategória, de ami a legfontosabb,hogy igazi playmaker játékosok kerültek a képbe. Jones, Mayo, Hightower, az egészséges Chung, McC. Talán Dom szokta idézni mindig BB híressé vált nyilatkozatát,mely szerint igazából csak 10 csapat versenyzik egy évben a gyűrűért, mert a többi megveri saját magát.
Amit viszont kevesebbszer idéztek, az az,hogy BB olyat is mondott, mely szerint a december számít igazán. Nem ilyenkor kell csúcsformában lenni, és a clutch playeket odatenni. Kérdezzétek meg mondjuk a Giants-et 😊 Annyi szerencséje van a csapatnak,hogy míg egy NFC-East vagy NFC-North esetén nem lehet gyengén kezdeni, addig itt az AFC-Eastben belefér, mert a Buffalo megint megveri majd saját magát, a Miami-ból sok minden hiányzik, a Jets pedig nem az a clutch team így megosztott öltözővel.
Az O# persze csalódást keltő teljesítményt nyújtott, de sokan nem tisztelik eléggé ezt a Cardinals D#-t. Míg mindenki masszívnak várta őket, addig ők kijöttek egy elit szinttel. Engem megnyugtatna,hogy egy ilyen védelem ellen képes volt Tom&Co megcsinálni a GW driveot, Hernandez, és igazán jó wideout elkapó játék nélkül.
Ez e balanszolt O# nem rossz dolog. Arra is panaszkodtok,hogy Ridley több futással is minuszba viszi a támadást, azazinkább a playhívást kérdőjelezitek meg. Nézzetek meg mondjuk egy Hawks meccset. Mi futó csapat vagyunk, és több playünk is középre van hívva egymás után, és zár úgy Lynch ,ahogyan Ridley ( igaz nálunk a Beast faktor erőteljesen játszik ).
Amit mondani akartam az az,hogy nem az idény eleje számít. Álljon össze a csapat sérülések nélkül, és akkor ott lesztek, ez a támadósor még bőven jó, képes meccseket nyerni egymaga, nem kell kardba dőlni egy L után, főleg nem egy Cardinal D# elleni meccs után.
több mint 13 éve
Mindegy, hogy győzelmet érdemeltünk-e vagy sem, mert ez nem ezen múlik.De legalább egy ilyen Pats ikon, mint Troy "Mr. Patriot" Brown előtt győzelemmel kellett volna tisztelegni, hazai pályán.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Lényegtelen a végeredmény szempontjából, hogy ki milyen teljesítményt nyújt. Az nyer akinek a neve mellett több pont van. Ezek nem mi voltunk tegnap. A Cards ahogy Sobri is mondja egy leheletnyivel volt jobb tegnap. Kb. egy szinten mozgott a két csapat.
több mint 13 éve
Ha Gostkowski berúgja a FG-t, akkor meg mi nyújtunk jobb teljesítményt. 1 pici pontocskával.Szerintem nem mindig a jobb teljesítményt nyujtó csapat nyer. Azt hívják szerencsének.
Ez a jó a fociban, mindig meg lehet tudni utólag ki nyújtott jobb teljesítményt, akár évekre visszamenőleg is, elég megnézni a végeredmények lajstromát és nem kell szakértők mindenhova írt elemzései közt kutatni, hogyha meg akarjuk tudni ki nyújtott jobb teljesítményt.
Pl. a tegnapi BAL-PHI meccsen az Eagles volt a jobb, egy másikon a Rams jobb volt mint a Redskins, a 2001-es szezonban a Pats nyújtotta a legjobb teljesítményt, míg a 2007-esben sajna a Giants.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Sobri a Te kedvedért. A tegnapi mérkőzésen az én szubjektív, cseppet sem egzakt, hovatovább laikus véleményem alapján - elvonatkoztatva a liga által kidolgozott pontszámítási rendszer alapján megállapított eredménytől is akár - a Cardinals nyújtott jobb teljesítményt.BostonIgen. Nyertek is 2 ponttal.
Ha Gostkowski berúgja a FG-t, akkor meg mi nyújtunk jobb teljesítményt. 1 pici pontocskával.
Ez a jó a fociban, mindig meg lehet tudni utólag ki nyújtott jobb teljesítményt, akár évekre visszamenőleg is, elég megnézni a végeredmények lajstromát és nem kell szakértők mindenhova írt elemzései közt kutatni, hogyha meg akarjuk tudni ki nyújtott jobb teljesítményt.
Pl. a tegnapi BAL-PHI meccsen az Eagles volt a jobb, egy másikon a Rams jobb volt mint a Redskins, a 2001-es szezonban a Pats nyújtotta a legjobb teljesítményt, míg a 2007-esben sajna a Giants.
több mint 13 éve
Sobri a Te kedvedért. A tegnapi mérkőzésen az én szubjektív, cseppet sem egzakt, hovatovább laikus véleményem alapján - elvonatkoztatva a liga által kidolgozott pontszámítási rendszer alapján megállapított eredménytől is akár - a Cardinals nyújtott jobb teljesítményt.
Do your job
több mint 13 éve
Zinedine véleményét adom, ezen a meccsen nem érdemeltünk győzelmet. BostonNem mindig az nyer, aki megérdemli a győzelmet.
Hanem aki meg tudja szerezni.
A győzelem nem érdem kérdése, hiszen akkor objektív ítészek döntenének, és nem a pontok.
Ha Gostkowski berúgja a meccsvégi FG-t, akkor nyerünk, mert jobbak lettünk volna egy egzakt pontszámítás szerint 1 ponttal.
De vesztettünk, mert rosszabbak voltunk ugyanezen számítás szerint 2-vel.
Hányszor van más sportágakban (boksz, soccer, stb.) hogy végig dominál egy sportoló, egy csapat, de aztán a másik villan egyet, és nyer.
Én - többek közt - ezt szeretem a sportban, hogy nem mindig a jobb nyer (Tyson-t is csapták ki, a görögök is nyertek EB-t, és a Pats is nyert alulról SB-t a St.Louis ellen), hanem rengeteget számít a napi forma, nüanszok, az eltökéltség, az elszántság, hogy ki teljesít 100%-on és ki csak 70-en, ki mennyire van ott fejben, és még sorolhatnám.
A Pats megint az utóbbi évek PO-formájában játszott, vagyis az i-re nem tudta feltenni a pontot.
Hátha nem 13-3-al (vagy hasonló csillivilli aránnyal) jutunk a PO-ba ezúttal, csak egy kibrusztolt 9-7-el, de ez a csapat is megtanul harapni, megtanul nyerni nüanszokkal, megtanul ott lenni fejben. (Ahogy a mindkétszer PO-ba vánszorgó Giants tette utolsó 2 győzelmük alkalmával.)
Számomra ez a tegnapi meccs lehetséges üzenete.
több mint 13 éve
Az megvolt tegnapról, hogy Ras-I Dowling egyetlen snappet sem játszott? 😮DoMBiztos mert Arrington all pro formában játszott tegnap 😊
Chandler Jones viszont megette a második útjába kerülő LT-t is. Egészen röhejes volt nézni a félidőben beollózott playeket. Ragyogó oktató film lehetett volna holdingokból. Nem reklamációként mondom mielőtt nekem esik valaki (mivel nyilván a másik oldalon is voltak hátborzongató ítéletek) hanem mert nagyon megérdemel minden dícséretet.
Zinedine véleményét adom, ezen a meccsen nem érdemeltünk győzelmet.
Do your job
több mint 13 éve
Az megvolt tegnapról, hogy Ras-I Dowling egyetlen snappet sem játszott? 😮DoMJa, ja, a Patriotsnál eszükbe jutott, hogy Sterling Moore volt az. 😊Kapott is gyorsan 30 snapet.
Viccet félretéve elég szembetűnő, hogy egysoros csapattal játszott a Pats, alig-alig rotálták az embereket.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Lehet idén meg kell szokni hogy a pats D magasabb helyet fog elfoglalni a statisztikai rangsorokban mint az offense. 😊manuszka86Életem első SB-jánál, a Panther - Pats-nél (amikor még azt sem tudtam mi az amerikai foci, nemhogy mi az a "Pecc"😊), úgy konferálták fel a meccset, h a védelmek csatája....
Sőt az azt követő évben is úgy emlékszem elit védelme volt a Patsnek. Ha minden igaz, ez az Eagles elleni győztes SB volt.
Lehet, h visszatérünk ide?
Ami nem baj, mert azóta nem nyertünk SB-t😀😀😀
több mint 13 éve
Lehet idén meg kell szokni hogy a pats D magasabb helyet fog elfoglalni a statisztikai rangsorokban mint az offense. 😊
több mint 13 éve
Az megvolt tegnapról, hogy Ras-I Dowling egyetlen snappet sem játszott? 😮
több mint 13 éve
Until Stephen Gostkowski missed a potential game winning-kick Sunday, he had made 38 straight fourth-quarter, regular-season FGs.empty taxiJó lenne látni ennek a statnak azt a részét, hogy ebből hány született 1-3 pontos hátrányban ill. döntetlennél a negyedik negyed mondjuk utolsó 4 percében.
Én már éppen mindent vissza akartam szívni amit az évek során Gostról mondtam és tartottam, mert tegnap a meccs embere lehetett volna a két 50+ és 46 yardos rúgásaival, de ezzel a rontással nem tudom minek kellene ahhoz történni, hogy valaha is clutchnak, elit rúgónak tartsam.
több mint 13 éve
Sterling Moore-t így elfelejteni, ráadásul kétszer is 😛WyattJogos a kritika...hogy felejthettem el egy ekkora kaliberű játékost😛😛
egész évben szidtuk a teljes secondaryvel együtt, aztán egy meccs alatt - majdnem - mindent rendbe tett.
több mint 13 éve
Playoff, SB, nem csak 4. negyed...a Viniateri-érában valamiért nem voltam síkideg, amikor rajta múlott a last-minute egyenlítés, győzelem.Gos... MSN-en mondtam a többieknek, h figyeljenek, mert ez a srác rohadtul nem clutch rugó, már többször is bebizonyította ezt. A sors iróniája, hogy az Indy meccset épp Viniateri nyerte meg egy 53 yardos FG-vel..Until Stephen Gostkowski missed a potential game winning-kick Sunday, he had made 38 straight fourth-quarter, regular-season FGs.empty taxi
Gyulus
több mint 13 éve
Gos... MSN-en mondtam a többieknek, h figyeljenek, mert ez a srác rohadtul nem clutch rugó, már többször is bebizonyította ezt. A sors iróniája, hogy az Indy meccset épp Viniateri nyerte meg egy 53 yardos FG-vel..Until Stephen Gostkowski missed a potential game winning-kick Sunday, he had made 38 straight fourth-quarter, regular-season FGs.
Gyulus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Érdekes a hogyan változik meg a kép 2 hét alatt. Nemrég minden arra mutatott, hogy nagyon könnyű a sorsolásunk, meg a PO-ig sétagalopp az utunk, 13-3 a minimum. Persze még nagyon korai teljesen átértékelni a helyzetet, de közben kiderült, hogy a 49ers az NFL top csapata, az NFC West áll a legtöbb győzelemmel, nem is rossz csapatok ellen, a Jets offense lehet hogy működik, Peyton Manning régi önmaga, a Texans valóban elit, a Bills meg ne is akkora balek, mint pár napja tűnt. Ha most lenne néznénk a menetrendünk erősségét (szigorúan statisztikailag), az egyik legnehezebb út áll előttünk. Méghogy a PO-ban méretődünk majd csak meg... (és bevallom, titkon elhittem, annyit súlykolták a külföldi szakírók).Nem beszélve arról, hogy ilyen támadófallal kétséges, hogy Brady egészségesen megéri a rájátszást.
több mint 13 éve
Szerintem a Ravens is azt hitte, hogy Ihedigbo volt az - ezért van most náluk. 😊Sterling Moore-t így elfelejteni, ráadásul kétszer is 😛WyattHa jó meccse van Bradynek és klappolnak a dolgok, akkor bárkit megszórhatunk, viszont, ha ez nincs meg, akkor szenvedünk. zinedine5tavaly a Ravens is ilyen volt. oda-vissza hülyére verték a konferencia-riválisokat, aztán csúnyán kikaptak többször kb. ilyen 3-4 győzelmes csapatoktól.
Aztán végül egy Ihegdibo-védekezésnyire voltak a SB-tól. (ha jól emlékszem ő védekezte ki - igaz nem teljesen szabályosn azt a TD-t, amivel eldőlt volna az AFC döntő)
Jókor jött a pofon az tény....Rule
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Sterling Moore-t így elfelejteni, ráadásul kétszer is 😛Ha jó meccse van Bradynek és klappolnak a dolgok, akkor bárkit megszórhatunk, viszont, ha ez nincs meg, akkor szenvedünk. zinedine5tavaly a Ravens is ilyen volt. oda-vissza hülyére verték a konferencia-riválisokat, aztán csúnyán kikaptak többször kb. ilyen 3-4 győzelmes csapatoktól.
Aztán végül egy Ihegdibo-védekezésnyire voltak a SB-tól. (ha jól emlékszem ő védekezte ki - igaz nem teljesen szabályosn azt a TD-t, amivel eldőlt volna az AFC döntő)
Jókor jött a pofon az tény....Rule

több mint 13 éve
Ha jó meccse van Bradynek és klappolnak a dolgok, akkor bárkit megszórhatunk, viszont, ha ez nincs meg, akkor szenvedünk. zinedine5tavaly a Ravens is ilyen volt. oda-vissza hülyére verték a konferencia-riválisokat, aztán csúnyán kikaptak többször kb. ilyen 3-4 győzelmes csapatoktól.
Jókor jött a pofon az tény....