New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Én meg nagyon remélem, hogy nem lesz több ajánlatunk, élő szerződése van a csapattal. Tudja meg, hogy hol a helye...
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Állítólag jelentős fizuemelést kínáltunk Watersnek, aki ennek ellenére sem hajlandó felemelni a hátsóját...

Branch pedig visszatértDanna
Akkor ezek szerint nem csak én olvasok néha Boston Globe-ot éjszaka 😊

Waters pedig jelentős előnyben van a tárgyalások során. Ő is látja, hogy a fal jobb oldala nem az igazi. Ahogy telnek majd a hetek, úgy megy fel majd az ajánlatunk (persze, ha nem áll be javulás a mostani gárdával), aztán úgy a 6-7. hét környékén összeérnek az álláspontok és edzésre jelentkezik.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Állítólag jelentős fizuemelést kínáltunk Watersnek, aki ennek ellenére sem hajlandó felemelni a hátsóját...

Branch pedig visszatért
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 579 — The only discipline that lasts, is self discipline
Olvasgatva a US sajtót, néha elgondolkodik az ember, hogy mekkora baromságokat tudnak írni...

Például, hogy Hörni a legjobb játékosunk, és nem tudjuk helyettesíteni. Azt valahogy elfelejtették, hogy tavaly, mikor hiányzott, kétszer 31 pontot csak felraktunk. Nem akarok kisebbíteni Hörni szerepét, de Gronk 3-szor fontosabb legalább.LordTamas
Csinálják a hájpot a következő meccseteknek. 😊 Váratlan upset, ráadásul kiesett az eddig esélyes csapat "legjobb játékosa". Újabb upset esély a levegőben, lehet gyűlni a népnek a vérszagra. El is van intézve, hogy a vasárnapi nézettségetek 5-10%-al nagyobb legyen. 😀

Amúgy még mindig jobb, mintha Brady kiégéséről cikkeznének.😀 Azt képzeld el mi lenne, ha valahol egy ilyen cikk napvilágot látna. Az elnök is megszakítaná a választási körútját. 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
srácok 4 TE-s felállásban játszotok majd? Amadeus91
Jól néz ki, de a
Gronko, Herni, Ballard, Sénkó, Fells, hawaii csókának még véletlenül sem kezdek bele a nevébe, ötösből kb kettő egészséges van, elfér

több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Tulajdonképpen miért is ne? 😉

8. hét után meg jöhet a 6 TE-es, mikor már Hörni is újra bevethető és Shianco-t visszahozzuk IR-ről... 😀

Csak én érzem úgy hogy kissé túl vagyunk biztosítva TE-ből idén???

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
srácok 4 TE-s felállásban játszotok majd?
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ha valakit érdekelne a Cardinals elleni meccs utolsó néhány play-e számok és százalékok tekintetében:
"The Cardinals went from having a 92.6 percent chance of closing out the win to just 37.3 percent as the Patriots took over in field goal range trailing by only two points."
Teljes cikk

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hernandez elvileg 4-6 hétre dőlt ki.
"Tight end Aaron Hernandez will miss four to six weeks with a low ankle sprain, NFL Network has learned from a source briefed on the injury." (nfl.com)

"The Patriots are committed to having their offense run through the tight end position, as they ran every snap in the season-opener at Tennessee with two or more tight ends on the field. They became just the second team since 2008 to run every play of a game with two or more tight ends.

Yet when Hernandez went out on Sunday, the Patriots shifted to more of a three-receiver attack, running only 19 of their final 79 snaps with two or more tight ends on the field.
" (ESPN Boston)
Ezek szerint megpróbált McDaniels visszamenni a kályhához, csak nem jött össze.

Winslow nem bukott meg idén a Patriots fizikai felmérőjén a jobb térde miatt?
Szerk:
Michael Lombardi tweet:
"Winslow going to NE today, his knee is a huge concern in terms of practice playing in game--his bad knee is the reason he is not in league "

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Ahogy nézem már alá is írt, egy évre
Fuckin' Soldier in the house 😀

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Winslow jön vizitre, egyszer már volt Bostonban nyáron, akkor átment a fizikai felmérőn.
Hörnire 6 hét pihenő vár, ahogy olvasom. Pont az utána köv. héten lesz bye weeken a csapat.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Olvasgatva a US sajtót, néha elgondolkodik az ember, hogy mekkora baromságokat tudnak írni...

Például, hogy Hörni a legjobb játékosunk, és nem tudjuk helyettesíteni. Azt valahogy elfelejtették, hogy tavaly, mikor hiányzott, kétszer 31 pontot csak felraktunk. Nem akarok kisebbíteni Hörni szerepét, de Gronk 3-szor fontosabb legalább.

Azzal meg nem nagyon foglalkoznak, hogy amíg a csodagyerek McDaniels kezében volt a gyeplő, erőltettük Lloydot, hanyagoltuk Welkert, aláztuk szegény Woodheadet olyan hívásokkal, amit semmilyen futó nem oldott volna meg. Aztán, minden mindegy alapon odaadta a coaching staff Bradynek az irányítást, és lőn, TD lett belőle. Pedig nem játszott Hernandez...LordTamas
Az offseason-ban az edzőtáborokban látottak alapján mást nem írtak, hogy Hörni lesz a nagy fegyver idén. Más meccs közben pótolni valakit és más a hiánya tudtában felkészülni egy meccsre.
Welker-t indulástól hanyagoltuk (nem ő volt a kezdő!), hívtak rá játékot, volt néhány drop-ja, a második félidőre belelendült. Nem vagyok benne biztos, hogy amikor no huddle-ban megyünk, akkor nem hívnak játéko(ka)t TB fülére.
Sanders nyilatkozta, hogy Hernandez kiesése sokat elvett a Pats lehetőségeiből és nagyon jól jött a Cards-nak. Ő meg nálunk csak jobban tudja, érzi.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life

Például, hogy Hörni a legjobb játékosunk, és nem tudjuk helyettesíteni. Azt valahogy elfelejtették, hogy tavaly, mikor hiányzott, kétszer 31 pontot csak felraktunk. Nem akarok kisebbíteni Hörni szerepét, de Gronk 3-szor fontosabb legalább.

Azzal meg nem nagyon foglalkoznak, hogy amíg a csodagyerek McDaniels kezében volt a gyeplő, erőltettük Lloydot, hanyagoltuk Welkert, aláztuk szegény Woodheadet olyan hívásokkal, amit semmilyen futó nem oldott volna meg. Aztán, minden mindegy alapon odaadta a coaching staff Bradynek az irányítást, és lőn, TD lett belőle. Pedig nem játszott Hernandez...
több mint 13 éve
Elég abszurd dolgot állítasz hogy nincs a szerencsének szerepe a fociban meg a soccerben. Nem akarok flame-t meg félig off is itt, de szerintem nem így van. Ezrével lehetne sorolni a példákat. Főleg egy ilyen kiegyensúlyozott ligában mint az NFL ne lenne szerepe a szerencsének a véletlennek a bírói ítéleteknek? Ha Fafej futását megadják a bírók és nyer a Pats akkor jogosan nyertek és jobbak az ellenfelénél, így meg hogy visszafújták és kikaptak így meg gyengébb? A te tézised 100m síkfutásban megállhat, de egy ilyen összetett sportban nem.Fredo
Nem kell ezer példát sorolj.
Elég egyet. és már meg is cáfoltál. Hajrá.
Ha Woodhead futását megadják, a holding ellenére, akkor mi nyújtunk jobb teljesítményt. 5 ponttal. (Arról, hogy effektíve melyik csapat a jobb vagy rosszabb ebben a beszélgetésben nem volt szó. Arról volt, melyik csapat nyújtott jobb teljesítményt, és ki érdemelt győzelmet. És hogy a győzelem nem érdem kérdése, és hogy a szerencsének nincs szerepe.)Sobri Jóska
Húha nehéz veled vitatkozni. Akkor tehát nem szerencse vagy véletlen ha a bíró így vagy úgy ítél, nem szerencse vagy véletlen ha a tojáslabda úgy vesz gellert pattanáskor hogy utána hozzáér a hozzá érni nem akaró visszahordóhoz, nem szerencse hogy 63 yardról rúgott field gól bepattan a kapufáról. Akkor mik ezek?Fredo
Ha mindazok után, amiket leírtunk éjszaka ebben a témában, még szeretnél Sobrival vitatkozni, akkor két dologra kérnélek. Először olvass el Sobri hozzászólásaiból egy válogatott szemelvényt, ha még mindig kedvet érzel, akkor azt egy másik topic-ban folytassátok (NFL csevegő például), mert itt off lesz.
Hajrá!

Wyatt, na ugye! Nem tudom, mit nem lehet ezen nem érteni. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Elég abszurd dolgot állítasz hogy nincs a szerencsének szerepe a fociban meg a soccerben. Nem akarok flame-t meg félig off is itt, de szerintem nem így van. Ezrével lehetne sorolni a példákat. Főleg egy ilyen kiegyensúlyozott ligában mint az NFL ne lenne szerepe a szerencsének a véletlennek a bírói ítéleteknek? Ha Fafej futását megadják a bírók és nyer a Pats akkor jogosan nyertek és jobbak az ellenfelénél, így meg hogy visszafújták és kikaptak így meg gyengébb? A te tézised 100m síkfutásban megállhat, de egy ilyen összetett sportban nem.Fredo
Ha Woodhead futását megadják, a holding ellenére, akkor mi nyújtunk jobb teljesítményt. 5 ponttal. (Arról, hogy effektíve melyik csapat a jobb vagy rosszabb ebben a beszélgetésben nem volt szó. Arról volt, melyik csapat nyújtott jobb teljesítményt, és ki érdemelt győzelmet. És hogy a győzelem nem érdem kérdése, és hogy a szerencsének nincs szerepe.)Sobri Jóska
Húha nehéz veled vitatkozni. Akkor tehát nem szerencse vagy véletlen ha a bíró így vagy úgy ítél, nem szerencse vagy véletlen ha a tojáslabda úgy vesz gellert pattanáskor hogy utána hozzáér a hozzá érni nem akaró visszahordóhoz, nem szerencse hogy 63 yardról rúgott field gól bepattan a kapufáról. Akkor mik ezek?Fredo
Nem koncentrált eléggé a visszahordó, illetve tudása legjavát nyújtotta a rúgó, ami épp elég volt ahhoz, hogy sikerüljön. Ha kicsit kevesebbet, mondjuk 99 százalékot ad, már kifelé jön, így sima teljesítménymaximum

több mint 13 éve
Fredo 205
Húha nehéz veled vitatkozni. Akkor tehát nem szerencse vagy véletlen ha a bíró így vagy úgy ítél, nem szerencse vagy véletlen ha a tojáslabda úgy vesz gellert pattanáskor hogy utána hozzáér a hozzá érni nem akaró visszahordóhoz, nem szerencse hogy 63 yardról rúgott field gól bepattan a kapufáról. Akkor mik ezek?
több mint 13 éve
Lassan a bíráskodással is kéne foglalkozni mert amit ebben a fordulóban produkáltak több mint hajmeresztő és ez még csak a 2. forduló....
Elég gáz dolgokat csinálnak, néztem a meccs összefoglalókat az ESPN-n hát kritikán aluli a teljesítményük és az a gond meccsek és szezon mehet el a bénaságaikon sajna!ParadSEC
Szerintem meg semmi értelme. Egyrészt ettől nem fog megtörni az NFL. Másrészt lassan kiderítjük, hogy Hochulli (vagy hogy a jó életbe írja a nevét) a hibátlanság szobra. Olvassunk már vissza egy évvel ezelőtti eredménykövetőkbe, ugyanúgy szidta mindenki a bírókat.
A ma hajnali meccsen is például egyetlen igazán gáz hibájuk volt, amikor egy holding után rossz helyre tették le a labdát, azt meg segítséggel kijavították. Mindenki veri a tüzet (nem tetszett éjszaka, hogy Ricsiék is rászálltak a témára, mert például eddig Fox 120/80-as vérnyomással ténfergett az oldalvonalnál, csak a mostani bírók tudják így felidegesíteni, hogyne), mi meg hagyjuk magunkat felhergelni.

több mint 13 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Lassan a bíráskodással is kéne foglalkozni mert amit ebben a fordulóban produkáltak több mint hajmeresztő és ez még csak a 2. forduló....
Elég gáz dolgokat csinálnak, néztem a meccs összefoglalókat az ESPN-n hát kritikán aluli a teljesítményük és az a gond meccsek és szezon mehet el a bénaságaikon sajna!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 263 — #NoStress
Ha Woodhead futását megadják, a holding ellenére, akkor mi nyújtunk jobb teljesítményt. 5 ponttal. (Arról, hogy effektíve melyik csapat a jobb vagy rosszabb ebben a beszélgetésben nem volt szó. Arról volt, melyik csapat nyújtott jobb teljesítményt, és ki érdemelt győzelmet. És hogy a győzelem nem érdem kérdése, és hogy a szerencsének nincs szerepe.)

több mint 13 éve
Fredo 205
Elég abszurd dolgot állítasz hogy nincs a szerencsének szerepe a fociban meg a soccerben. Nem akarok flame-t meg félig off is itt, de szerintem nem így van. Ezrével lehetne sorolni a példákat. Főleg egy ilyen kiegyensúlyozott ligában mint az NFL ne lenne szerepe a szerencsének a véletlennek a bírói ítéleteknek? Ha Fafej futását megadják a bírók és nyer a Pats akkor jogosan nyertek és jobbak az ellenfelénél, így meg hogy visszafújták és kikaptak így meg gyengébb? A te tézised 100m síkfutásban megállhat, de egy ilyen összetett sportban nem.
több mint 13 éve
A bírói hibának semmi köze a szerencséhez. Ha a bíró bénaságából kifolyólag téved, akkor ez egy olyan tényező, mint a zuhogó eső. Egyik csapat sem élvezi, de "part of game", a játék egyik eleme, amivel kalkulálni kell, fölibe kell kerekedni.Sobri Jóska
Jó, akkor ne bírói hiba legyen, hanem egy megítélhetetlen eset. Mint amit írtam: rövidyardos futás a goal line-nál és összeugrik 15 ember. Eldönthetetlen, hogy valóban az történt-e, amit végül a bíró ítélt.
Persze ezt is fel lehet fogni külső körülménynek, mint pl. az eső, vagy a szél. Egy faktor, ami egy adott pillanatban befolyásolja a történteket.
De akkor egy elrontott field goal esetén miért nem lehet ilyen? Úgy értem, mi van, ha a tegnapi elrontott FG-nél mindenki, a longsnapper, a catcher, a rúgó tökéletes munkát végzett, de egy külső körülmény (mondjuk a labdán egy sárdarab, egy hirtelen szélfuvallatt, stb.) teszi elrontottáa rúgást?

Nem akarok végtelen vitába bocsájtkozni, egyszerűen különbözően látuk a dolgokat. Végülis én is hiszek a munkában, meg a "jó játékosnak van szerencséje", stb. dolgokban, sőt, abban is, hogy ha elég sok meccsről van szó, akkor azért már nem a szerencse dönt, hanem a tudás. De számomra ez a soha semmit sem a szerencse dönt el, túl fatalista felfogás.peterk2005
Pedig ez a helyzet.
Ha egy órás egy órát x évi munkával elkészít, elindítja, az bizony 10.000.000.000 másodperc múlva is másodperc pontosan mutatja a pontos időt. Persze ha közben kalapáccsal agyonvered az órát, vagy egy kohóba dobod, esetleg kilövöd az űrbe, vagy bármilyen drasztikus külső drasztikusbeavatkozás éri, az mind megváltoztatja a kiegyensúlyozott rendszerét.
De a szerencsének semmi szerepe nem lesz abban, hogy 10 év múlva is pontosan mutassa az időt.

A tegnap FG-nál pedig nem végzett mindenki tökéletes munkát, mert akkor az 3 pont lett volna, nem 0.
Szerintem Gostkowski elbaltázta, pedig elötte szépen becsűrt 4-et. De ő nem clutch rúgó ezek szerint. De ez se igaz feltétlen. Ami biztos, hogy nem clutch egy alapszakasz 2. meccsén, amikor az első meccset nyerte csapata.
(Ebben lehet tévedek, de én nem emlékszem tőle PO-ban meccsdöntő hibára, vagyhogy GW drive után a végén kihagyott volna FG-t, és ezen múlt volna győzelem.)

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 579 — The only discipline that lasts, is self discipline
A bírói hibának semmi köze a szerencséhez. Ha a bíró bénaságából kifolyólag téved, akkor ez egy olyan tényező, mint a zuhogó eső. Egyik csapat sem élvezi, de "part of game", a játék egyik eleme, amivel kalkulálni kell, fölibe kell kerekedni.Sobri Jóska
Jó, akkor ne bírói hiba legyen, hanem egy megítélhetetlen eset. Mint amit írtam: rövidyardos futás a goal line-nál és összeugrik 15 ember. Eldönthetetlen, hogy valóban az történt-e, amit végül a bíró ítélt.
Persze ezt is fel lehet fogni külső körülménynek, mint pl. az eső, vagy a szél. Egy faktor, ami egy adott pillanatban befolyásolja a történteket.
De akkor egy elrontott field goal esetén miért nem lehet ilyen? Úgy értem, mi van, ha a tegnapi elrontott FG-nél mindenki, a longsnapper, a catcher, a rúgó tökéletes munkát végzett, de egy külső körülmény (mondjuk a labdán egy sárdarab, egy hirtelen szélfuvallatt, stb.) teszi elrontottáa rúgást?

Nem akarok végtelen vitába bocsájtkozni, egyszerűen különbözően látuk a dolgokat. Végülis én is hiszek a munkában, meg a "jó játékosnak van szerencséje", stb. dolgokban, sőt, abban is, hogy ha elég sok meccsről van szó, akkor azért már nem a szerencse dönt, hanem a tudás. De számomra ez a soha semmit sem a szerencse dönt el, túl fatalista felfogás.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Az enyém más. Én nem hiszek sokfajta sportban a szerencsében. Az elvégzett munka, a tehetség, az adottság meghozza gyümölcsét egy egzakt, zárt rendszerben, és az győz aki az összes tényezőt figyelembe véve jobban teljesít.Az meglehet, hogy akik nem ismerik az összes tényezőt, azt hiszik "hohó ez szerencse volt", és tettenérték. De nem így van.Sobri Jóska
Ez egy nagyon szép, kerek, hosszú értekezés volt, ami szerintem csak akkor működne, ha minden feltétel tökéletes lenne. Csakhogy nem az. Például mi van a bírói hibákkal? Hány meg nem adott holding, kétes DPI/OPI van egy meccsen? Azokról goal line közeli futásokról nem is beszélve, ahol a hatalmes emberhegy miatt képtelenség megmondani, hogy a labda valóban átért-e a vonalon vagy sem. Az ilyen esetek még csak nem is véleményesek, ahol azt lehetne mondani, hogy egy, a szabályokat "tökéletesen ismerő" bíró dönteni tudna, mert egyszerűen lehetetlen bizonyítani, hogy mi történt valójában.

Mi van, ha valamelyik csapat egy ilyen TD-vel nyer? Az se véletlen? Ha nem az, akkor mi?peterk2005
A felhozott példáid külső körülmények. Ezek valóban véletlenszerűen történnek meg, de előbb-utóbb kiegyenlítik egymást, akár egy meccsen belül is. Épp itt emlegette valaki, hogy a Titans elleni DMC DPI-t nem fújták be az EZ-ban (ajándékoztak nekünk négy pontot), most meg Gronk-ra rádobták a holding-ot (elvettek tőlünk négy pontot).
A külső körülményekkel nem kell/szabad foglalkoznod, valódi hatása csak akkor lesz ha a csapat teljesítményét befolyásolja. Mintha amiatt szentségelnél, hogy esik az eső, hideg van, vagy nagy a zaj egy dome-ban.
Természetesen egy-egy különleges meccset én is tudok említeni, ahol szerintem ezek a külső körülmények alapvetően határozták meg a végeredményt. Nekem ezek olyan anomáliák, amelyek az alapvető törvényszerűséget nem cáfolják.

több mint 13 éve
Az enyém más. Én nem hiszek sokfajta sportban a szerencsében. Az elvégzett munka, a tehetség, az adottság meghozza gyümölcsét egy egzakt, zárt rendszerben, és az győz aki az összes tényezőt figyelembe véve jobban teljesít.Az meglehet, hogy akik nem ismerik az összes tényezőt, azt hiszik "hohó ez szerencse volt", és tettenérték. De nem így van.Sobri Jóska
Ez egy nagyon szép, kerek, hosszú értekezés volt, ami szerintem csak akkor működne, ha minden feltétel tökéletes lenne. Csakhogy nem az. Például mi van a bírói hibákkal? Hány meg nem adott holding, kétes DPI/OPI van egy meccsen? Azokról goal line közeli futásokról nem is beszélve, ahol a hatalmes emberhegy miatt képtelenség megmondani, hogy a labda valóban átért-e a vonalon vagy sem. Az ilyen esetek még csak nem is véleményesek, ahol azt lehetne mondani, hogy egy, a szabályokat "tökéletesen ismerő" bíró dönteni tudna, mert egyszerűen lehetetlen bizonyítani, hogy mi történt valójában.

Mi van, ha valamelyik csapat egy ilyen TD-vel nyer? Az se véletlen? Ha nem az, akkor mi?peterk2005
A bírói hibának semmi köze a szerencséhez.
Ha a bíró bénaságából kifolyólag téved, akkor ez egy olyan tényező, mint a zuhogó eső. Egyik csapat sem élvezi, de "part of game", a játék egyik eleme, amivel kalkulálni kell, fölibe kell kerekedni.
Ha a bíró szándékoltan téved, az meg eleve nem véletlen, sem szerencse, hanem olyan történés, amivel kívülről valaki belenyúl a kerek egészbe. (Ezért nem vonatkozik amit írtam olyan pontozásos sportágakra, ahol a verseny elött sokszor meg van a végeredmény.)
A "lehetetlen bizonyítani" szituk pedig kiegyenlítődnek. Mivel két csapat van, ha random születnek az ítéletek, akkor jó közelítéssel 50-50%-ban balra és jobbra, de attól ez még mindig nem a szerencse jelenlétét sejteti, csak egy olyan tényezőt, melynek az optimális működése sokszor akadozik.
Ha valamelyik csapat egy ilyen TD-vel nyer, az se véletlen, csak a történtek minden összetevője nem térképezhető fel általunk (vagyis a nézők által).
Mint a soccer-ben a 11-es párbaj. Sokan azzal jönnek, hogy az a szerencsén múlik. Holott egy csapat tagjai, akik világesemény elött rászánnak megfelelő időt arra, hogy eltalálják mondjuk 11-esből a bal felső sarkot máris kiküszöbölték a szerencsét ilyeténformán.
És a lehetőség mindenkinek adott.
De az utolsó kérdésedre még egy válasz. Ha egy csapat 3 TD-vel vezet, vagyis egyértelműen jobb, akkor 1 véleményes TD-t elszenvedve ugyanúgy megnyeri a meccset.

több mint 13 éve
Neked ez a Texans-Titans megkülönböztetés nem megy ma.😀tomi-tomi
Bmeg, felírom a homlokomra, és ígérem éjjel álmomban mantrázni fogom. 😀