New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Zinedine véleményét adom, ezen a meccsen nem érdemeltünk győzelmet. BostonNem mindig az nyer, aki megérdemli a győzelmet.
Hanem aki meg tudja szerezni.
A győzelem nem érdem kérdése, hiszen akkor objektív ítészek döntenének, és nem a pontok.
Ha Gostkowski berúgja a meccsvégi FG-t, akkor nyerünk, mert jobbak lettünk volna egy egzakt pontszámítás szerint 1 ponttal.
De vesztettünk, mert rosszabbak voltunk ugyanezen számítás szerint 2-vel.
Hányszor van más sportágakban (boksz, soccer, stb.) hogy végig dominál egy sportoló, egy csapat, de aztán a másik villan egyet, és nyer.
Én - többek közt - ezt szeretem a sportban, hogy nem mindig a jobb nyer (Tyson-t is csapták ki, a görögök is nyertek EB-t, és a Pats is nyert alulról SB-t a St.Louis ellen), hanem rengeteget számít a napi forma, nüanszok, az eltökéltség, az elszántság, hogy ki teljesít 100%-on és ki csak 70-en, ki mennyire van ott fejben, és még sorolhatnám.
A Pats megint az utóbbi évek PO-formájában játszott, vagyis az i-re nem tudta feltenni a pontot.
Hátha nem 13-3-al (vagy hasonló csillivilli aránnyal) jutunk a PO-ba ezúttal, csak egy kibrusztolt 9-7-el, de ez a csapat is megtanul harapni, megtanul nyerni nüanszokkal, megtanul ott lenni fejben. (Ahogy a mindkétszer PO-ba vánszorgó Giants tette utolsó 2 győzelmük alkalmával.)
Számomra ez a tegnapi meccs lehetséges üzenete.
több mint 13 éve
Az megvolt tegnapról, hogy Ras-I Dowling egyetlen snappet sem játszott? 😮DoMBiztos mert Arrington all pro formában játszott tegnap 😊
Chandler Jones viszont megette a második útjába kerülő LT-t is. Egészen röhejes volt nézni a félidőben beollózott playeket. Ragyogó oktató film lehetett volna holdingokból. Nem reklamációként mondom mielőtt nekem esik valaki (mivel nyilván a másik oldalon is voltak hátborzongató ítéletek) hanem mert nagyon megérdemel minden dícséretet.
Zinedine véleményét adom, ezen a meccsen nem érdemeltünk győzelmet.
Do your job
több mint 13 éve
Az megvolt tegnapról, hogy Ras-I Dowling egyetlen snappet sem játszott? 😮DoMJa, ja, a Patriotsnál eszükbe jutott, hogy Sterling Moore volt az. 😊Kapott is gyorsan 30 snapet.
Viccet félretéve elég szembetűnő, hogy egysoros csapattal játszott a Pats, alig-alig rotálták az embereket.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Lehet idén meg kell szokni hogy a pats D magasabb helyet fog elfoglalni a statisztikai rangsorokban mint az offense. 😊manuszka86Életem első SB-jánál, a Panther - Pats-nél (amikor még azt sem tudtam mi az amerikai foci, nemhogy mi az a "Pecc"😊), úgy konferálták fel a meccset, h a védelmek csatája....
Sőt az azt követő évben is úgy emlékszem elit védelme volt a Patsnek. Ha minden igaz, ez az Eagles elleni győztes SB volt.
Lehet, h visszatérünk ide?
Ami nem baj, mert azóta nem nyertünk SB-t😀😀😀
több mint 13 éve
Lehet idén meg kell szokni hogy a pats D magasabb helyet fog elfoglalni a statisztikai rangsorokban mint az offense. 😊
több mint 13 éve
Az megvolt tegnapról, hogy Ras-I Dowling egyetlen snappet sem játszott? 😮
több mint 13 éve
Until Stephen Gostkowski missed a potential game winning-kick Sunday, he had made 38 straight fourth-quarter, regular-season FGs.empty taxiJó lenne látni ennek a statnak azt a részét, hogy ebből hány született 1-3 pontos hátrányban ill. döntetlennél a negyedik negyed mondjuk utolsó 4 percében.
Én már éppen mindent vissza akartam szívni amit az évek során Gostról mondtam és tartottam, mert tegnap a meccs embere lehetett volna a két 50+ és 46 yardos rúgásaival, de ezzel a rontással nem tudom minek kellene ahhoz történni, hogy valaha is clutchnak, elit rúgónak tartsam.
több mint 13 éve
Sterling Moore-t így elfelejteni, ráadásul kétszer is 😛WyattJogos a kritika...hogy felejthettem el egy ekkora kaliberű játékost😛😛
egész évben szidtuk a teljes secondaryvel együtt, aztán egy meccs alatt - majdnem - mindent rendbe tett.
több mint 13 éve
Playoff, SB, nem csak 4. negyed...a Viniateri-érában valamiért nem voltam síkideg, amikor rajta múlott a last-minute egyenlítés, győzelem.Gos... MSN-en mondtam a többieknek, h figyeljenek, mert ez a srác rohadtul nem clutch rugó, már többször is bebizonyította ezt. A sors iróniája, hogy az Indy meccset épp Viniateri nyerte meg egy 53 yardos FG-vel..Until Stephen Gostkowski missed a potential game winning-kick Sunday, he had made 38 straight fourth-quarter, regular-season FGs.empty taxi
Gyulus
több mint 13 éve
Gos... MSN-en mondtam a többieknek, h figyeljenek, mert ez a srác rohadtul nem clutch rugó, már többször is bebizonyította ezt. A sors iróniája, hogy az Indy meccset épp Viniateri nyerte meg egy 53 yardos FG-vel..Until Stephen Gostkowski missed a potential game winning-kick Sunday, he had made 38 straight fourth-quarter, regular-season FGs.
Gyulus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Érdekes a hogyan változik meg a kép 2 hét alatt. Nemrég minden arra mutatott, hogy nagyon könnyű a sorsolásunk, meg a PO-ig sétagalopp az utunk, 13-3 a minimum. Persze még nagyon korai teljesen átértékelni a helyzetet, de közben kiderült, hogy a 49ers az NFL top csapata, az NFC West áll a legtöbb győzelemmel, nem is rossz csapatok ellen, a Jets offense lehet hogy működik, Peyton Manning régi önmaga, a Texans valóban elit, a Bills meg ne is akkora balek, mint pár napja tűnt. Ha most lenne néznénk a menetrendünk erősségét (szigorúan statisztikailag), az egyik legnehezebb út áll előttünk. Méghogy a PO-ban méretődünk majd csak meg... (és bevallom, titkon elhittem, annyit súlykolták a külföldi szakírók).Nem beszélve arról, hogy ilyen támadófallal kétséges, hogy Brady egészségesen megéri a rájátszást.
több mint 13 éve
Szerintem a Ravens is azt hitte, hogy Ihedigbo volt az - ezért van most náluk. 😊Sterling Moore-t így elfelejteni, ráadásul kétszer is 😛WyattHa jó meccse van Bradynek és klappolnak a dolgok, akkor bárkit megszórhatunk, viszont, ha ez nincs meg, akkor szenvedünk. zinedine5tavaly a Ravens is ilyen volt. oda-vissza hülyére verték a konferencia-riválisokat, aztán csúnyán kikaptak többször kb. ilyen 3-4 győzelmes csapatoktól.
Aztán végül egy Ihegdibo-védekezésnyire voltak a SB-tól. (ha jól emlékszem ő védekezte ki - igaz nem teljesen szabályosn azt a TD-t, amivel eldőlt volna az AFC döntő)
Jókor jött a pofon az tény....Rule
több mint 13 éve
Sterling Moore-t így elfelejteni, ráadásul kétszer is 😛Ha jó meccse van Bradynek és klappolnak a dolgok, akkor bárkit megszórhatunk, viszont, ha ez nincs meg, akkor szenvedünk. zinedine5tavaly a Ravens is ilyen volt. oda-vissza hülyére verték a konferencia-riválisokat, aztán csúnyán kikaptak többször kb. ilyen 3-4 győzelmes csapatoktól.
Aztán végül egy Ihegdibo-védekezésnyire voltak a SB-tól. (ha jól emlékszem ő védekezte ki - igaz nem teljesen szabályosn azt a TD-t, amivel eldőlt volna az AFC döntő)
Jókor jött a pofon az tény....Rule

több mint 13 éve
Ha jó meccse van Bradynek és klappolnak a dolgok, akkor bárkit megszórhatunk, viszont, ha ez nincs meg, akkor szenvedünk. zinedine5tavaly a Ravens is ilyen volt. oda-vissza hülyére verték a konferencia-riválisokat, aztán csúnyán kikaptak többször kb. ilyen 3-4 győzelmes csapatoktól.
Jókor jött a pofon az tény....
több mint 13 éve
Lesz még. Szerintem felül van "árazva" ez a csapat. Korántsem olyan jó ez az O, mint amit idény elött gondoltak róla.Ilyen meccset jobb elveszteni. Ha megnyertük volna azt gondolnánk, hogy így is megy. Tudniuk kell, hogy ennek a szar játéknak vereség a következménye.zinedine5ezen én is agyaltam az este folyamán...
egyetértek Veled, még éppen időben jött a pofon!!!
GhostLead
Ha jó meccse van Bradynek és klappolnak a dolgok, akkor bárkit megszórhatunk, viszont, ha ez nincs meg, akkor szenvedünk.
több mint 13 éve
Ilyen meccset jobb elveszteni. Ha megnyertük volna azt gondolnánk, hogy így is megy. Tudniuk kell, hogy ennek a szar játéknak vereség a következménye.zinedine5ezen én is agyaltam az este folyamán...
egyetértek Veled, még éppen időben jött a pofon!!!
több mint 13 éve
Ilyen meccset jobb elveszteni. Ha megnyertük volna azt gondolnánk, hogy így is megy. Tudniuk kell, hogy ennek a szar játéknak vereség a következménye.
több mint 13 éve
Ezzel egyetértek, de én jobban örültem volna egy győzelemnek. Bár hosszú távon akár jól is kijöhetünk ebből a helyzetből. BB nagyon nem tűnt boldognak, komoly fejmosást fog kapni az O.ez szerintetek holding volt?nDRoSzerintem nem.
De nem ez a lényeg.
Az O# vállalhatatlanul gyengén játszott.
Nem érdemeltünk győzelmet!Sinisa
több mint 13 éve
Valaki szabályokban jobban jártas ember erre még válaszoljon azért. Gost kihagyott FG-ja után a berobbanó védő szépen fel is lökte őt. Zoli is Gost is ott állt és mutogatott, de a bírók le se szarták. Máskor ettől kisebb érintésért is repül a zászló. Ilyenkor az nem vonatkozik?GRAFIAz összefoglaló alapján nem volt semmi szabálytalan. Szabálytalan az lett volna, ha a lábára támadnak. Az, hogy a védő a lendület miatt esetleg nekifut és meglöki egy kicsit vállal/mellmagasságban, az semmi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Valaminek történie kéne, mert eddig is szivattak minket a komoly passrush-sal rendelkező csapatok és ez nem látszik megváltozni.láttok reális esélyt arra, h Waters visszajöjjön?Tom egyértelműen nem érzi magát biztonságban a Pocket-ben, Castleai01Ez tünik az egyik legnagyobb gondnak az O-val kapcsolatban.
zinedine5
Mankinsnél egyszer Brady már "kihisztizte" azt, h a csapat hátráljon be és meg is történt. utána azért némiképp máshogy mutatott az O line.
Lehet rá esély, h mégegyszer BB, Kraft és a FO meghátrál egy játékossal szemben?!Rule
több mint 13 éve
Valaki szabályokban jobban jártas ember erre még válaszoljon azért. Gost kihagyott FG-ja után a berobbanó védő szépen fel is lökte őt. Zoli is Gost is ott állt és mutogatott, de a bírók le se szarták. Máskor ettől kisebb érintésért is repül a zászló. Ilyenkor az nem vonatkozik?
több mint 13 éve
Woodheaddel kapcsolatban nekem azzal van inkább a gondom, hogy miért gondolják azt, hogy vele lehet megoldani a 3. downokat? Ő nem Kevin Faulk és még csak nem is BJGE. Hány short yardos szitut nem sikerült megoldanunk a meccsen? 3-at? Nagyon érződött Hörni hiánya, és az, hogy az edzők nem vették eléggé komolyan ezt a meccset.
több mint 13 éve
Woodhead védelmében: tény, hogy nem hozza a 2010-es formáját, de most különösen gyenge volt az o-line munkája is. Lyukak nélkül Adrian Peterson sem jut messze. Nem beszélve arról, hogy a meccs döntő pillanatában futott egy 30 yardos TD-t, amit birói tévedés miatt fújtak vissza. Szóval én még nem írnám le.Sokkal nagyobb baj az o-line, nem gondoltam volna, hogy Light (és Waters) ennyire hiányzik majd. De még ezzel együtt is simán nyernünk kellett volna egy épkézláb gameplannel.
Ami viszont nagyon pozitív, és sajnos a vereség miatt elsikkad, hogy a D képes megcsinálni a nagy játékot. Tulajdonképpen a kulcs pillanatban megnyerték a meccset. Ha Scar rendbeteszi a falat, BB pedig JMD fejét, nem lesz gond.
Jól számolom, hogy megnyertük a TO csatát, de kikaptunk? Ez szökőévenként fordul elő. Mondjuk Brady is egyszer kapott ki otthon 2006 óta a tegnapi napig.
több mint 13 éve
Lényegében leírtatok mindent!Évek óta vártuk, hogy legyen értékelhető védekezésünk - és már lehet is látni pozitív jeleket - erre a támadójáték esik szét 😕
Hatalmas respekt a védelemnek, főleg a meccs végi fumble-ért!!!
JMD: Sajnos nem tanul a saját hibáiból, amit évek óta elkövet...
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
láttok reális esélyt arra, h Waters visszajöjjön?Tom egyértelműen nem érzi magát biztonságban a Pocket-ben, Castleai01Ez tünik az egyik legnagyobb gondnak az O-val kapcsolatban.
zinedine5
Mankinsnél egyszer Brady már "kihisztizte" azt, h a csapat hátráljon be és meg is történt. utána azért némiképp máshogy mutatott az O line.
Lehet rá esély, h mégegyszer BB, Kraft és a FO meghátrál egy játékossal szemben?!