New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Bármi is lesz ennek a vége, ez egy szánalmas szar volt...Wyatt
Az a baj, hogy még mindig tart. Szinte fáj nézni ezt a kilátástalan játékot.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bármi is lesz ennek a vége, ez egy szánalmas szar volt...

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Waters-ről jut eszembe:
Amikor újranéztem a múlt heti meccset vettem észre, hogy most Connolly adta shotgun snap előtt a silent count-ot Wendell-nek.
Aztán Thomas...
Úgy látszik a "rutintalan" centereket így akarja segíteni Scar?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Na jó, egyezzünk ki döntetlenben. 😀

Waters-el végülis mi most a helyzet? Játszik, vagy pihi van?peterk2005
Rendben! 😀

Pihen a lelkem, február óta Boston környékén se látták. A FO át akarta alakítani a szerződését, 1,4 millió garantált helyett veteránminimumot plusz meccsenkénti prémiumot kínáltak neki, amivel akár több is lehetne a fizetése. (Cap-ből 0,9 millió kiesett volna ezzel.)
Nem akar sokat távol lenni a családjától, Texas-ban él. A találgatások miatt (trade Houston-ba) Kraft határozottan kijelentette, hogy a játékjoga nálunk van és idén ha játszani fog, akkor csak a Pats-nél.
Szvsz csak akkor fog játszani, ha nagy gebasz lesz az OL-ban és ennek megfelelő (magas) fizetést kínálunk neki.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 584 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hello, hello, hello!!! Értem én, hogy a remény (nagyon) távoli ködében (sem) tűnik fel egy pozitív szezon képe, de miért pont a Pats-en éled ki a frusztrációdat. Van még másik 15 csapat, amelyik teljesítette a Colts számára komoly kihívást jelentő 1 (egy) W-t. 😀tomi-tomi
Na jó, egyezzünk ki döntetlenben. 😀

Waters-el végülis mi most a helyzet? Játszik, vagy pihi van?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Patriots list starting RG Dan Connolly (head) as questionable for Sunday's game. 50-50 chance of playing." (Reiss, twitter)

Rajta kívül questionable státust kapott még:
RB Shane Vereen (left foot)
RT Sebastian Vollmer (back)
OL Nick McDonald (right shoulder)
TE Daniel Fells (shin)
CB Sterling Moore (knee)
CB Alfonzo Dennard (hamstring)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Még, hogy nincsen pass rush, mi 😛
Did you know the #Patriots as a team have the longest active steak of games with 2 or more sacks? Have done it 9 straight games.
Gy.k.: nyilván tudom, hogy nem csak ez számít, de végre lehet valaminek örülni

több mint 13 éve
Brady leordította Chandler Jones fejét, mert félmeztelenül adott interjút 😀
Chandler Jones doing his interview topless. Brady walks by, „Put a shirt on, seriously. Jesus.”

Tom Brady yelled at @Chan95Jones to put a shirt on as the rookie met media topless. Later Brady said „that's disgusting” w/ smile #Patriots

Asszem a Jetsnél volt valaki korábban, aki ilyen faszán tolta, az meg azért mégsem járja 😀Wyatt
Állítólag odadobott neki egy mezt, hogy kapja magára, különben kirúgják az erőnléti edzőt. Szóval inkább a humor kategóriába tartozott a dolog, mint "leordításba".lucas
Jó persze, poén volt, ez az utolsó rész, amit írsz viszont nagy oltás 😀

több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Chandler Jones doing his interview topless. Brady walks by, „Put a shirt on, seriously. Jesus.”

Tom Brady yelled at @Chan95Jones to put a shirt on as the rookie met media topless. Later Brady said „that's disgusting” w/ smile #Patriots

Asszem a Jetsnél volt valaki korábban, aki ilyen faszán tolta, az meg azért mégsem járja 😀Wyatt
Állítólag odadobott neki egy mezt, hogy kapja magára, különben kirúgják az erőnléti edzőt. Szóval inkább a humor kategóriába tartozott a dolog, mint "leordításba".

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Khm.
Ezt nem így kellene nézni. Nem korrekt.
A Pats utolsó 11 meccséből a 10 win: 2x DEN (Tebow-val), 1x PHI (Vick nélkül) 1x IND (Manning nélkül, az ukránnal) 1x WAS (Grossmannel) 1x KAN (Cassel nélkül, Palkóval) 1x MIA 1x BUF 1x BAL 1x TEN (a "rookie" Lockerrel és sztem a liga leggyengébb DT párosával).
Hány nem volt kutyaütő csapat a Ravens-t leszámítva? Amúgy a Dallas mióta kutyaütő csapat? Ellenetek mintha nem lett volna az az uccsó 2 percet leszámítva... De én a Seattle-re se sütném ezt rá.

Amúgy a múlt heti Arizona-Seattle meccset érdemes letölteni, sztem a forduló meccse volt, remek izgalmakkal és egy szép csendben liga top5-8 Arizona D-vel. Amilyen nyomást képesek a QB-ra helyezni, az nagyon komoly.
Robilluma
Az Arizona védelmével itt most nem akarok sokat foglalkozni, mert arról írok a meccs beharangozójába eleget. Az biztos, hogy gondolkodás nélkül top10-es egység, legyen bármilyen mércéje is ennek, de a liga elejéhez tartoznak vitán felül.

A támadóoldal fogyatékosságai miatt azonban meccsről-meccsre kell tőlük a klasszis teljesítmény. Kolb vs. Skelton. Kolb pontosan azt tudja, amit leírtál, egészen addig ameddig meg nem ütik, amire azon támadfal mögött nagyon jó az esély. Rossz esetben megint jön az agyrázkódás vagy kisebb ilyen-olyan sérülés és game-over. Jó esetben csak elkezd kapkodva döntéseket hozni. Skelton ellenben feldobja az égbe a labdát és ha mázlija van, akkor Doucetnak vagy Fitznek sikerül belekapaszkodnia és ott a TD. Teljesen esetleges. (Skelton és Kolb ide-oda sérülgetése már tavaly is tragikomédiába hajlott).

Mindezek miatt nehezen hihető el, hogy bárki ellen képesek lennének pontháborút nyerni. 19, 21, 23, 19, 21, 20, 23, 20 ponttal nyerték ebben az említett sorozatban a meccseket.

A punt return TD-k jelentették tavaly azt a pluszt, ami hiányzott a támadósorból.

Addig jók, meddig a védelem viszi őket, és bizonyára a legalulértékeltebb csapatok között szerepel emiatt. Ugyanakkor az rossz vicc, amit a támadófal körül folytatnak. Nem akarok inkompetenciát emlegetni, mert a védelmet valaki nagyon jól összerakta, és Horton munkáját már tavaly a Panthers elleni első bajnoki meccsükön szájtátva figyeltem.

Múlt héten a 10 órás blokkból az ő meccsük, volt az én élő meccsem.

Ugyanakkor a sok pozitívum ellenére, a támadó oldal miatt ez egy 8 győzelmes csapat, akinek ha szerencsés sorsolás stb. miatt nagyon kijön a lépés, akkor odaérhet a PO-ba is, de konzisztensen 9+ győzelmes idényeket nem lehet tőlük elvárni.

Az akkori Dallast meg nem sorolnám a liga első feléhez. Garrettet ráadásul nem tartom sokra HC/OC-ként. Bár idén a védelem sokkal stabilabb lett a secondary miatt.

Ami a kutyaütő és a Pats részt illeti. Nem akartam derogáló jelzőként használni, de jobb kifejezésem nincs a legjobb esetben inkonzisztens csapatokra. A Pats azon kevés csapatok közé tartozik, akik képesek évről-évre 10+ meccset nyerni és meccsről-meccsre felpakolni a 25-30 pontot a táblára a liga 2/3-a ellen gondolkodás nélkül. Meg is lepődnék, ha az NFL mezőnyében olyan nagy problémát jelentene ennek megismétlése. A rájátszás már teljesen más világ, és jó ideje tépem itt a számat, hogy ne egy lábon álljon a csapat (passzjáték) mert ez túl nagy luxus a PO erősebb csapatai ellen.

A Titans meccs: nem szabad túlértékelni, különösen a secondary nem volt tesztelve.

Szó sincs a Cards lenézéséről, egyszerűen csak a helyén kezelem őket. Amíg nem lesz az OL és QB kérdés megoldva ez egy középcsapat kb. 8 győzelemmel a remek/kimagasló védelem és ST ellenére is.

Baromi sokszor hivatkoztam már rá, de nagyon azonosulni tudok az alábbi szemlélettel, amikor a csapatok játékerejéről, veszélyességéről van szó:

Jimmy probably said the same thing to you that he once said to me: “You’re really only competing with about 10 teams a year. If you just say out of the way, the other 20 teams will screw it up themselves. Whether it’s ownership or personnel or coaching or some combination of factors.” Ego, internal struggle, something will happen to two-thirds of the teams, that was Jimmy’s theory. That leaves you with about 10 teams that you’re going to have to really battle with. Those teams have it together. They’re going to make good decisions and if you play bad football, they’re going to take advantage of it. They’re going to find some undrafted guy or some middle-round pick or some veteran free agent who is going to spark their team.
Még egyszer. Senkinek se akartam a lelkébe gázolni, vagy megsérteni az Arizonához való kötődését.

Ami az esélyeket illeti vasárnapra: a Brownstól is kapott már a ki a Pats, mégsem változott meg a két franchise helyzete a következő naptől kezdve. A Cards a keleti parton fog játszani hétórás meccset, ami általában nem jó ómen. A meccsnek van favoritja: a Pats. Ettől még nem kell 10+ pontos győzelemre készülni, de csak akkor tudom elképzelni, hogy nyerjen az Arizona, ha a meccs elején nagyon megfogják a Pats támadókat, és ez szerzett labdában és TD-kben is megmutatkozik, megfejelve egy Peterson return TD-vel.
több mint 13 éve
Ezt nem így kellene nézni. Nem korrekt.A Pats utolsó 11 meccséből a 10 win: 2x DEN (Tebow-val), 1x PHI (Vick nélkül) 1x IND (Manning nélkül, az ukránnal) 1x WAS (Grossmannel) 1x KAN (Cassel nélkül, Palkóval) 1x MIA 1x BUF 1x BAL 1x TEN (a "rookie" Lockerrel és sztem a liga leggyengébb DT párosával).Robilluma
Áhháháá, köszönöm, megmentettél! 😀
Most már inkább azt nem értem, hogy ki volt az az egy darab illuminált, aki a Pats-et az SB-be prognosztizálta. 😀 😀 😀 😀peterk2005
Hello, hello, hello!!! Értem én, hogy a remény (nagyon) távoli ködében (sem) tűnik fel egy pozitív szezon képe, de miért pont a Pats-en éled ki a frusztrációdat. Van még másik 15 csapat, amelyik teljesítette a Colts számára komoly kihívást jelentő 1 (egy) W-t. 😀
Btw a Steelers-topic legjózanabb, komoly, mindenki által elismert szakmai kvalitásokkal rendelkező szakírója, vassadi bizonyította tippjével, hogy nagyon érti az NFL-t.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ezt nem így kellene nézni. Nem korrekt.A Pats utolsó 11 meccséből a 10 win: 2x DEN (Tebow-val), 1x PHI (Vick nélkül) 1x IND (Manning nélkül, az ukránnal) 1x WAS (Grossmannel) 1x KAN (Cassel nélkül, Palkóval) 1x MIA 1x BUF 1x BAL 1x TEN (a "rookie" Lockerrel és sztem a liga leggyengébb DT párosával).Robilluma
Most már inkább azt nem értem, hogy ki volt az az egy darab illuminált, aki a Pats-et az SB-be prognosztizálta. 😀 😀 😀 😀peterk2005
Na, majd ha kettő győzelemnél többet sikerül egy idényben összehozni, akkor jöhetnek a beszólogatások 😛

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 584 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most már inkább azt nem értem, hogy ki volt az az egy darab illuminált, aki a Pats-et az SB-be prognosztizálta. 😀 😀 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Apropó, így két meccs között van idő, rákérdezek amire már korábban is rá akartam már: Mi értelme volt a két, még a rookie szerződését töltő TE-vel hosszútávú szerződést kötni idén? Elvileg elég lett volna akkor, ha lejár a szerződésük.

Egy dologra tudok gondolni: Megegyeztek, hogy több évre elosztva megkapják kb. ugyanazt a pénzt, amit akkor is kaptak volna, ha a lejárat után kötnek - akkor nyilván - valamivel magasabb $/év-es szerződést. A csapat jól jár, mert több évre oszlik el a pénz, ami cap szempontból hasznos. A játékosok pedig ugyan lemondtak annak az esélyéről, hogy valaki 1-2 év múlva megkínálja őket egy brutális kontrakttal de cserébe megszűnt a kockázata a rookie szerződés alatti esetleges karrier véget jelentő sérülés következtésben a teljes hoppon maradásnak.

Jól tippelem az okokat?peterk2005
Jól tippelsz.
A Pats a közelmúltban vagy megszívta a nagyágyúinak az újraszerződtetését (Asante, BigSey), vagy holdout-ba szaladt bele (Mankins), csak Wilfork-kal ment viszonylag simán a dolog (bár bizonyos mértékig ennek lett áldozata Seymour). Valamint Kraft szerint a várt cap növekedés később és kisebb mértékben fog bekövetkezni, mint sokan gondolják.
Az első ilyen hosszabítást Mayo-val csinálták meg tavaly. Gronk ezek figyelembevételével szinte természetes módon kapta az új szerződését. Hernandez-re nem nagyon gondolt senki ezek után; még nagyobb elégedettséget okozott a dolog. Pénzügyileg annyi kiegészítés, hogy viszonylag magas aláírási bónusz ellensúlyozza, hogy nem emelkedett a következő két évre a fizetésük. A későbbiekben kifejezetten baráti áron lesznek itt a mostani teljesítményükhöz mérve. Végül szakmai oka is van/lehet: TB ki tudja meddig bírja, de 2018-ig van két újonc QB legnagyobb barátja TE-ünk, ligaelit szinten.

több mint 13 éve
Nem feladatom védeni DoMot, de szerintem félreértettétek. Egyrészt rá aztán tényleg nem jellemző a másik csapat lebecsülése. Másrészt talán az is benne van, hogy a felsorolt csapatok közül a Pats csak a Browns-szal nem játszik idén illetve nem játszott tavaly. S ugye csak azt hallani, hogy a Pats-nek milyen könnyű ellenfelei vannak/voltak. Szóval, valami iróniát vélek felfedezni, ami valamilyen szinten igazolást nyert, mert azért kiderült, hogy mégsem annyira kutyaütők ezek a csapatok. (Btw tényleg nem.)
Robilluma, ne rémisztgess itt minket, eddig is csíkos volt a gatyánk, ha arra gondoltunk, hogy Fitzgerald fog dolgozni a Pats Sec. ellen! 😀tomi-tomi
Na így mondjuk már adná, elsőre én is néztem csak 😀

több mint 13 éve
Nem feladatom védeni DoMot, de szerintem félreértettétek. Egyrészt rá aztán tényleg nem jellemző a másik csapat lebecsülése. Másrészt talán az is benne van, hogy a felsorolt csapatok közül a Pats csak a Browns-szal nem játszik idén illetve nem játszott tavaly. S ugye csak azt hallani, hogy a Pats-nek milyen könnyű ellenfelei vannak/voltak. Szóval, valami iróniát vélek felfedezni, ami valamilyen szinten igazolást nyert, mert azért kiderült, hogy mégsem annyira kutyaütők ezek a csapatok. (Btw tényleg nem.)
Robilluma, ne rémisztgess itt minket, eddig is csíkos volt a gatyánk, ha arra gondoltunk, hogy Fitzgerald fog dolgozni a Pats Sec. ellen! 😀

több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
A Cardinals mérleggel megleptél. Azannya, utána is nézek, hogy jött az ki. 😉peterk2005
Kutyaütő csapatok ellen nem nehéz.

2x SEA, 2x STL, 1x CLE, 1x PHI, 1x DAL, 1x SF

Ebből a 9ers elleni győzelem vehető komolyan. De ott is a védelem tett ki magáért. Akers 22, 27, 22 yardról rúgott mezőnygólokat.DoM
Khm.
Ezt nem így kellene nézni. Nem korrekt.
A Pats utolsó 11 meccséből a 10 win: 2x DEN (Tebow-val), 1x PHI (Vick nélkül) 1x IND (Manning nélkül, az ukránnal) 1x WAS (Grossmannel) 1x KAN (Cassel nélkül, Palkóval) 1x MIA 1x BUF 1x BAL 1x TEN (a "rookie" Lockerrel és sztem a liga leggyengébb DT párosával).
Hány nem volt kutyaütő csapat a Ravens-t leszámítva? Amúgy a Dallas mióta kutyaütő csapat? Ellenetek mintha nem lett volna az az uccsó 2 percet leszámítva... De én a Seattle-re se sütném ezt rá.

Amúgy a múlt heti Arizona-Seattle meccset érdemes letölteni, sztem a forduló meccse volt, remek izgalmakkal és egy szép csendben liga top5-8 Arizona D-vel. Amilyen nyomást képesek a QB-ra helyezni, az nagyon komoly. Ez lesz a Pats OL és a teljes Pats O igazi erőpróbája, nem a Titans DL, ahol a másodéves Casey-Klug páros kezd DT-ben, mögöttük pedig 2 rookie és Keyunta Dawson volt depth-nek... A LB sor is igancsak fiatal volt még.
(Már meg ne haragudjatok, de még szép, hogy ment a futás, az lett volna gáz, ha nem ment volna.)
A Cards O meg Kolbbal veszélyes lehet, ha nem lesz turnovere (elismerem, ez egy nagy 'ha'). Vele teljesen más O-t játszik az Arizona, mint Skeltonnal. Egy ritmusos, 8-15 yardos screen-slant passzjátékot 3-4 veszélyes WR-rel (+ LSH a backfielden és egy TE), ami már a Titans elleni előszezon meccsen is nagyon szépen működött a 2 ostoba int-et leszámítva. Ezzel a stílussal a megtépázott Cards OL-re is kisebb felelősség hárul.
Én a forduló meglepetését várom az Arizonától, ha nem is eredményben, de játékban biztosan.
De nyugodtan tessék csak őket lefitymálni 😉.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve

Asszem a Jetsnél volt valaki korábban, aki ilyen faszán tolta, az meg azért mégsem járja 😀

több mint 13 éve
A Cardinals mérleggel megleptél. Azannya, utána is nézek, hogy jött az ki. 😉peterk2005

Ebből a 9ers elleni győzelem vehető komolyan. De ott is a védelem tett ki magáért. Akers 22, 27, 22 yardról rúgott mezőnygólokat.DoM
Úgy szeretem hogy folyamatosan underdog vagyunk... így nem kell magyarázni a vereséget meg a győzelmet... viszont az ellenfelek meg folyamatosan magyarázzák a vereségeket 😀😀😀😀
Persze ez nem azt jelenti hogy nyerhetünk hétvégén... erre esélyünk sincs 😊silent7939
Hogy ne lenne, de őszintén szólva, meglepne, ha meglepnétek minket idegenben (ahogy Fucu is írja, nem szerettek korán a másik parton játszani, ráadásul a csapat sem a gyenge fajta, viszont legalább hó nincs most 😊)

több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

Úgy szeretem hogy folyamatosan underdog vagyunk... így nem kell magyarázni a vereséget meg a győzelmet... viszont az ellenfelek meg folyamatosan magyarázzák a vereségeket 😀😀😀😀
Persze ez nem azt jelenti hogy nyerhetünk hétvégén... erre esélyünk sincs 😊
több mint 13 éve
Ha jól rémlik, akkor két évig még az újoncfizujukat kapják majd, így gyakorlatilag előre hosszabbítottunk velük (ha tartják a formát nagyon jól járunk, ha nem, akkor persze jöhetünk ki rosszul is), és legalább nem lesz probléma jövőre, vagy két év múlva, hogy mi legyen a szerződéssel, amikor a piac többi csapata biztos eléjük rakna egy fasza kis szerződést (vagy pl nincs ami Welkernél, hogy nem tudunk megállapodni). Persze a lényeg valszeg az, hogy hosszú távra legyen biztosított az offense két alappillére, az irányítóknak is szoktak új szerződést adni hosszú távra, ha kevesebb fizusként jól teljesítenek (pl tavaly Fitz)
Aztán, ha rosszul, akkor majd valaki úgyis kijavít 😊

több mint 13 éve
Apropó, így két meccs között van idő, rákérdezek amire már korábban is rá akartam már: Mi értelme volt a két, még a rookie szerződését töltő TE-vel hosszútávú szerződést kötni idén? Elvileg elég lett volna akkor, ha lejár a szerződésük.

Egy dologra tudok gondolni: Megegyeztek, hogy több évre elosztva megkapják kb. ugyanazt a pénzt, amit akkor is kaptak volna, ha a lejárat után kötnek - akkor nyilván - valamivel magasabb $/év-es szerződést. A csapat jól jár, mert több évre oszlik el a pénz, ami cap szempontból hasznos. A játékosok pedig ugyan lemondtak annak az esélyéről, hogy valaki 1-2 év múlva megkínálja őket egy brutális kontrakttal de cserébe megszűnt a kockázata a rookie szerződés alatti esetleges karrier véget jelentő sérülés következtésben a teljes hoppon maradásnak.

Jól tippelem az okokat?

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Ebből a 9ers elleni győzelem vehető komolyan. De ott is a védelem tett ki magáért. Akers 22, 27, 22 yardról rúgott mezőnygólokat.
több mint 13 éve
LOL, kellett vagy öt perc, hogy rájöjjek, ki az az AL: 😀

Feljavult a védelem, elkezdték megnyerni a meccseket, Skelton meg nem veszítette el
Mondjuk ellenünk nem igen ment nekik legutóbb (47–7 – Cassellel...), de akkor Super Bowlt játszottak, szal biztosan nem érdekli őket 😀

több mint 13 éve
LOL, kellett vagy öt perc, hogy rájöjjek, ki az az AL: 😀

A Cardinals mérleggel megleptél. Azannya, utána is nézek, hogy jött az ki. 😉